BELGIAN BOTTLECAP SCHOTTE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELGIAN BOTTLECAP SCHOTTE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.105.265

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 19.06.2014 14197-0012-015
20/08/2014
ÿþ e>.e«~;F rk Mod Word 11.f

rr~; In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

rueling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0404.105.265

Benaming

(voluit) : C3ELGJAN BOTTLECAP SCHOTTE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Steenweg op Waarloos 41 Zone 5 te 2840 Rumst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van de aandeelhouders, gehouden op 7 juni 2014 op de zetel van de vennootschap.

De voorzitter stelt vast en de vergadering erkent dat de huidige vergadering dus wettelijk is samengesteld en geldig kan beraadslagen nopens de punten die voorkomen op de agenda welke luidt:

5, Herbenoemingen bestuurders

Hierna wordt overgegaan tot de stemming:

5. Herbenoemingen. bestuurders

Stemming: met éénparigheid van stemmen wordt beslist de volledige Raad van Bestuur te herbenoemen voor een nieuwe periode van 6 jaar tot na de algemene vergadering van 2020:

Rudy Knuysen, bestuwder

- Maria De Ridder, bestuurder

- Christophe Knuysen, gedelegeerd bestuurder

Het mandaat van de heer Rudy Knuysen en mevrouw Maria De Ridder is onbezoldigd. Het mandaat van Christophe Knuysen zal bezoldigd zijn.

Christophe Knuysen,

gedelegeerd bestuurder

lA 577 Q*

11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz, van Lufil, r3 vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd du rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 22.07.2013 13338-0142-015
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 10.07.2012 12280-0193-017
27/03/2012
ÿþ Mod Word t7.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

5 MRT 2M2

Griffie

iiIiI (1 11'1 'iI 1'II 1I1 IkU

*12063515*

1 bel

Be Sta

Ondernemingsnr : 0404.105.265

Benaming

(voluit) : KURKWARENFABRIEK W. SCHOTTE & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Steenweg op Waarloos 41 Zone 5 Laernevelden - 2840 Rumst (volledig adres)

Onderwerp akte : geruisloze fusie - overnemende vennootschap - naamswijziging - benoeming bestuurders

Uit de notulen verleden voor meester Julie De Herdt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "DE HERDT & MAES", geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 06/02/2012, dragend volgend registratierelaas: "Geregistreerd elf blad een verzending te Kontich de 14/02/2012 boekdeel 541 blad 16 vak 3 ontvangen 25 euro get. de eerstaanwezend inspecteur L.Eeckeleers", blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "KURKWARENFABRIEK W. SCHOTTE & C°" de volgende beslissingen werden getroffen:

Voorafgaandelijke verklaringen:

1. Op 28 november 2011 een fusievoorstel werd opgemaakt door de be-'stuurs-'organen van de naamloze vennootschappen "BELGIAN BOTTLECAP MANUFACTURING" en "KURKWARENFABRIEK W. SCHOTTE &

C""

2. De fusievoorstellen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 1 december 2011.

3. De neerlegging van de fusievoorstellen werd per mededeling bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 december 2011 onder nummers 1118651 en 11186850.

1. Eerste besluit

Beslissing met eenparigheid van stemmen om over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van "BELGIAN BOTTLECAP MANUFACTURING", Bijgevolg gaat gans het vermogen van "BELGIAN BOTTLECAP MANUFACTURING", met alle rechten en plichten, over op "KURKWARENFABRIEK W. SCHOTTE & C°". De overgang geschiedt op basis van een toestand van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2011.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2012, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "KURKWARENFABRIEK W. SCHOTTE & C°".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden, winst en verlies van "BELGIAN BOTTLECAP MANUFACTURING" worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap  KURKWARENFABRIEK W. SCHOTTE & C°".

2. Tweede besluit

De vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen de huidige naam van de vennootschap te

wijzigen in: "BELGIAN BOTTLECAP SCHOTFE" en om bijgevolg de tekst van artikel 1 van de statuten te

vervangen door de volgende tekst:

Artikel 1 :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aangenomen.

Zij draagt de naam: "BELG1AN BOTTLECAP SCHOTFE".

3. Derde besluit

Beslissing met eenparigheid van stemmen om de statuten van de naamloze vennootschap "BELGIAN

BOTTLECAP SCHOTTE" als volgt vast te stellen:

Naam: BELGIAN BOTTLECAP SCHOTTE

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Steenweg op Waarloos 41, zone 5 Rumst-Laernevelden te 2840 Rumst

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De fabricatie, de verkoop of de handel van:

kapsules ent kurkwaren van alle aard en aanverwante stoffen, er inbegrepen aile kunststoffen welke

kunnen dienen tot vervanging van kurk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

allé hulpstdffen en  machines voor het bottelen van dranken;

- alle reddingsmaterialen;

Het ontwerpen, bouwen en verhandelen van machines voor verpakking, verpakkingsmateriaal in de ruimste zin van het woord, de handel, de aan- en verkoop, de im-en export van deze en alle aanverwante artikelen. Dat zij alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel mag aankopen, exploiteren en afstaan.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 371.840,00 EUR vertegenwoordigd door 5.500 gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/5.500ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves; Van de netto-winst wordt jaarlijks ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden,

Winstverdeling: Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening; Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennoot-hschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen zijn die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. De raad van bestuur heeft aile machten om alle rechtshandelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, kunnen de machten voor verrichtingen van dagelijks bestuur verleend worden aan één of meer bestuurders. De raad mag de leiding van bepaalde taken van de vennootschap opdragen aan personen die geen leden van de raad moeten zijn, en mag hun bevoegdheden en wedden bepalen.

Behoudens hetgeen hierna vermeld, wordt de vennootschap vertegenwoordigd voor alle handelingen en verrichtingen tegenover derden, en in rechte ais eiser en ais verweerder, en in alle akten, met inbegrip van de akten die de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar vereisen, door twee of meer bestuurders die gezamenlijk optreden. Voor wat het dagelijkse bestuur aangaat wordt de vennootschap evenwel geldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden en dit voor alle verrichtingen die tot dit dagelijks bestuur behoren. Gebeurlijke beperkingen van zijn vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur, kunnen niet tegen derden ingeroepen worden en zullen dus enkel gevolgen hebben binnen de vennootschap. Het orgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen.

Jaarvergadering: Jaarlijks wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats in de oproepingen aangekondigd, op de eerste zaterdag van juni om veertien uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Iedere aandeelhouder mag op een vergadering vertegenwoordigd worden door een volmachtdrager die geen aandeelhouder moet zijn. Ook rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door een gemachtigde die geen aandeelhouder is en voor onbekwamen mogen hun wettelijke vertegenwoordigers optreden. Om geldig te zijn, moet de volmacht bij geschrift gegeven zijn. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem; bij ongelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt zijn de bepalingen van het wetboek van vennootschappen van toepassing.

Aandeelhouders zonder stemrecht, houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, hebben het recht de algemene vergadering bij te wonen, doch slechts met raadgevende stem. De algemene vergadering mag beroep doen op de schriftelijke procedure voorzien in het wetboek van vennootschappen. De aandeelhouders kunnen ook per brief stemmen door middel van een formulier, dat de volgende vermeldingen bevat : "de agendapunten, in voorkomend geval de voorstellen tot besluit en de drie stemwijzen : aanvaarding, verwerping, onthouding". Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, E-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen. Voor de berekening van het quorum wordt alleen rekening gehouden met de formulieren die de vennootschap ontvangen heeft vôôr de bijeenkomst van de algemene vergadering en dit binnen de vijftien dagen na ontvangst van het randschrijven.

Om tot de vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen uiterlijk vijf (5) werkdagen voor de datum van de voorgenomen vergadering een attest overmaken van een financiële

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

insteflinÿ, a'ekentnghouder bij de-vereffeningsinstelling van de vennootschap, waaruit blijkt dat zijeigenaar zijn van aandelen van de vennootschap.

Dit attest bevat minstens de volgende vermeldingen

voor natuurlijke personen naam en voornaam + woonplaats;

voor rechtspersonen : naam + ondememingsnummer (of handelsregister en BTW nummer voor niet-ingezetene)+ zetel;

het aantal aandelen van de vennootschap;

de datum en het uur van de vergadering van de vennootschap;

de blokkering van de aandelen tot afloop van de vergadering.

Binnen dezelfde termijn moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap."

2. Voormelde besluiten zullen overeenkomstig de wettelijke bepalingen en met het oog op de publicatie worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een gecoördineerde tekst van de statuten.

De raad van bestuur zal zich gelasten om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de verdere modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in gedematerialiseerde effecten. De raad van bestuur zal, daartoe geldig vertegenwoordigd door twee van zijn leden, alle contracten kunnen afsluiten, alle kennisgevingen kunnen doen en in het algemeen al het nodige kunnen doen voor de praktische organisatie van de omwisseling van de effecten.

4. VOLMACHT

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling, teneinde hij de BT,W., de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Ondernemingsloket alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootsohap en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen:

Boekhoudkantoor ADFIBO, te 2170 Antwerpen, Groenendaallaan 136 en haar aangestelden.

5. Vijfde en laatste besluit

De vergadering besluit de benoeming van de hierna vermelde bestuurders te bevestigen en te verlengen tot

6 februari 2018:

Q'De heer KNUYSEN Rudy Joseph Aline, geboren te Wilrijk op 2 juni 1949, wonende te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 104;

Q'Mevrouw DE RIDDER Maria Maurice Theresia, geboren te Mortsel op 27 november 1954, wonende te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 104;

Ode heer KNUYSEN Christophe Elza Emiel, geboren te Wilrijk op 22 juli 1978, wonende te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 104,

Zij bevestigen deze opdracht te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

Onmiddellijk daarop heeft de voltallige raad van bestuur aangeduid als gedelegeerd bestuurder, de heer KNUYSEN Rudy, geboren te Wilrijk op 2 juni 1949.

Hij bevestigt deze opdracht te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

De mandaten van gedelegeerd bestuurder en bestuurders zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anderszins over zou beslissen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) dulie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van de akte ;

-coördinatie van de statuten met lijst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/02/2012
ÿþr;ccruevofm naamloze vennootschap

Zeel . 2840 Rumst, Steenweg op Waarloos 41, Zone 5 Laernevelden f+rol ç.È r?d(n)

s.)0. i,,.: .. AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE WETTELIJKE BEPALINGEN INZAKE DE AFSCHAFFING VAN DE EFFECTEN AAN TOONDER  WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 27 december 2011 en gesloten door geassocieerd notaris Julie De Herdt te Hove, dragende volgende melding: "Geregistreerd te Kontich op 27 december 2011 zeven blad een verzending boekdeel 540 blad 90 vak 18 ontvangen vijfentwintig euro get.de eerstaanwezend inspecteur L.Eeckeleers." houdende de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap KURKWARENFABRIEK W. SCHOTTE & C te 2840 Rumst, Steenweg op Waarloos 41, Zone 5 Laernevelden, R.P.R. Antwerpen B.T.W. BE 0404.105.265, dat beslist werd:

L - EERSTE AGENDAPUNT: omzetting effecten aan toonder

De vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de wettelijke bepalingen inzake de afschaffing van de effecten aan toonder.

Daartoe worden volgende wijzigingen aangebracht aan de statuten van de vennootschap:

Artikel 6 van de statuten wordt gewijzigd als volgt :

Artikel zes - Aard van de effecten:

§1. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of

in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de

eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden.

Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

§2. De effecten aan toonder die zijn uitgegeven door de vennootschap en dewelke zich op een

effectenrekening bevinden op 22 december 2011, bestaan in gedematerialiseerde vorm vanaf die datum.

De andere effecten aan toonder worden, naarmate zij vanaf 22 december 2011 op een effectenrekening

worden ingeschreven, eveneens automatisch gedematerialiseerd."

Il. - TWEEDE AGENDAPUNT: omzetting van het kapitaal in euro

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro en de statuten met deze wijziging in

overeenstemming te brengen.

De vergadering beslist bijgevolg om artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel vijf :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd eenenzeventigduizend achthonderd veertig euro

(371.840,00 E) vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd (5.500) gelijke aandelen, zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/vijfduizend vijfhonderdste (1/5.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

III. - VIERDE AGENDAPUNT: aannemen nieuwe statuten

De vergadering beslist de statuten in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving, en besluit

derhalve tot het aannemen van nieuwe statuten, die luiden als volgt:

TITEL I : NAAM - ZETEL -DOEL - DUUR.

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aangenomen.

Zij draagt de naam: "KURKWARENFABRIEK W. SCHOTTE EN C°".

Artikel 2 :

:."*.";Etste, i i4. 4'a') ~ Iir~( ~ tiri:liSGrlii~.`11 : f*~y~L:i: Mutin entli3-`94tY,r;iC~~lSitj van 4+2 in.^" ~!1!n'~r7n~lei~+~E fl'ritli'iv. ~r~::Sli '.` tri :t2 :?:?i'::: . : -ria~;:

t3avO:LG1 :!$ Ï[:chr5rierann ter' afiris:$.r. uara eetcir" : 1 tt F~:i;? is'" titf,~:-": 1-7:'i>

Va~ " ?1Rom caiY I" RntitQkesiiit{;

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

WeergeTed ter griffie van de bridai( van Koophandel te Antwerpen, op

2 6 A. 21112

M

lu u iiii iiiiiio

C3rtdeierr,ir;ganr : 0404.105.265

(voii.m KURKWARENFABR1EK W. SCHOTTE & C°

r" r, ~::s;~'~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

ji,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2840 Rumst, Steenweg op Waarloos 41, zone 5 Rumst -

Laernevelden.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalige deel van België, bij

eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur, welke beslissing moet bekend gemaakt worden in de Bijlagen

tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan ook bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur in België en in het buitenland

administratieve zetels, filialen, kantoren, agentschappen en agenturen vestigen.

Artikel 3 :

De vennootschap heeft tot doel:

De fabricatie, de verkoop of de handel van:

- kapsules en kurkwaren van alle aard en aanverwante stoffen, er inbegrepen alle kunststoffen welke

kunnen dienen tot vervanging van kurk.

- alle hulpstoffen en  machines voor het bottelen van dranken;

- alle reddingsmaterialen;

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en

onrcerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk

doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven,

of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan,

hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4 :

De duur van de vennootschap is onbepaald.

TITEL II : KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5 :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd eenenzeventigduizend achthonderd veertig euro

(371.840,00 E) vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd (5.500) gelijke aandelen, zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/vijfduizend vijfhonderdste (1/5.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 :

§1. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of

in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de

eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden.

Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

§2. De effecten aan toonder die zijn uitgegeven door de vennootschap en dewelke zich op een

effectenrekening bevinden op 22 december 2011, bestaan in gedematerialiseerde vorm vanaf die datum.

De andere effecten aan toonder worden, naarmate zij vanaf 22 december 2011 op een effectenrekening

worden ingeschreven, eveneens automatisch gedematerialiseerd.

Artikel 7:

A. Alle overdrachten van aandelen onder levenden alsook bij overlijden, met inbegrip van zowel de vestiging van zakelijke of persoonlijke zekerheden op de aandelen ais de toekenning van aankoopopties op de aandelen, zijn onderworpen aan de overdraagbaarheidsbeperkingen hierna uiteengezet onder B. Deze overdraagbaarheidsbeperkingen kunnen in geen geval tot gevolg hebben dat een overdracht niet kan plaatsvinden zes maanden na aanmelding ervan.

B. - Ingeval een aandeelhouder (hierna "de kandidaat-overdrager' genoemd) aile of een deel van zijn aandelen in de vennootschap (hierna "de aangeboden aandelen" genoemd) wenst over te dragen, moet hij een voorkooprecht en volgrecht naleven ten voordele van alle overige aandeelhouders. Het voorkooprecht is evenredig met het aandelenbezit van de betrokken aandeelhouder.

- Hij dient zijn voornemen tot overdracht per aangetekend schrijven met ontvangstbewijs kenbaar te maken aan de bestuurders van de vennootschap, evenals aan alle overige aandeelhouders. Deze kennisgeving dient, op straffe van onontvankelijkheid, de volgende essentiële gegevens te bevatten:

(a)de naam, voornaam en woonplaats van de natuurlijke persoon of de naam, rechtsvorm en maatschappelijke zetel van de rechtspersoon, die kandidaat-overnemer is;

(b)het aantal en de precieze identificatie (aard en volgnummer) van de aandelen waarvan de overdracht voorgesteld wordt;

(c)de prijs, zijnde niet alleen de waarde in geld van de door de kandidaat-overnemer geboden tegenprestatie, maar ook alle andere voorwaarden, waartegen deze overdracht zou geschieden;

(d)het bewijs dat de kandidaat-overnemer over de middelen beschikt, die voor de betaling van de overnameprijs vereist zijn (zijnde het bewijs dat de kandidaat-overnemer een bona fide bod uitgebracht heeft),

en

(e) de door de kandidaat-overnemer ondertekende verbintenis om het statutair voorkoop- en volgrecht te eerbiedigen.

- Deze kennisgeving geldt als een aanbod van de kandidaat-overdrager aan de overige aandeelhouders om de aangeboden aandelen over te nemen in het kader van het voorkooprecht tegen dezelfde prijs en dezelfde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorwaarden als deze geboden door de kandidaat-overnemer, dan wel als een aanbod aan de overige aandeelhouders om een deel of het geheel van hun deelneming mee te verkopen in het kader van het volgrecht tegen dezelfde prijs en dezelfde voorwaarden als deze geboden door de Kandidaat-Overnemer.

- De overige aandeelhouders beschikken over een termijn van vier maanden om hun voorkooprecht uit te oefenen. Na afloop van deze termijn en bij gebrek aan uitoefening van het voorkooprecht door enige aandeelhouder, beschikken de overige aandeelhouders over het recht om binnen een termijn van één maand een derde, kandidaat-overnemer, voor te dragen mits naleving van minstens dezelfde voorwaarden overeenkomstig de kennisgeving. Na afloop van de termijn van vijf maanden beschikken de overige aandeelhouders over een bijkomende termijn van één maand om hun volgrecht uit te oefenen. De termijn voor het voorkooprecht neemt een aanvang te rekenen vanaf de kennisgeving door de kandidaat-overdrager van zijn voornemen tot overdracht op de wijze zoals hierboven uiteengezet. Elke overige aandeelhouder dient zijn voorkooprecht uit te oefenen op het totale aandelenpakket, waarvan de kandidaat-overdrager de overdracht voorstelt. Elke overige aandeelhouder kan zijn volgrecht uitoefenen op een deel of het gehele aandelenpakket, waarvan hijzelf eigenaar is.

- indien geen van de overige aandeelhouders zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend, is de kandidaat-overdrager verplicht de aangeboden aandelen over te dragen aan de kandidaat-overnemer volgens de voorwaarden weergegeven in de kennisgeving.

- De betaling van de prijs en de overdracht van de eigendom van de aangeboden aandelen geschiedt overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten, zoals aangeboden door de kandidaat  overnemer en aanvaard door de desbetreffende kandidaat  overdrager.

- Bij gebreke aan naleving van het in huidige statuten voorziene voorkoop  en/of volgrecht is elke overdracht nietig.

Artikel 8 :

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe effecten het eerst aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd en onder voorbehoud van de bijzondere regeling bij aandelen zonder stemrecht.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste één maand te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering of, wanneer tot verhoging wordt besloten in het kader van het toegestane kapitaal, door de raad van bestuur. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat, ten minste acht dagen vóór de openstelling, in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad wordt geplaatst, alsmede in een nationaal verspreid blad en in een blad uit de streek waar de vennootschap haar zetel heeft. Dit bericht kan vervallen, wanneer alle aandelen van de vennootschap op naam zijn gesteld. Alsdan wordt de inhoud ervan bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de aandeelhouders.

Van deze openstelling mag afgeweken worden zo de aandeelhouders van hun voorkeurrecht individueel afstand doen.

Wordt het recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders.

Op effecten waarop niet wordt ingeschreven, kan worden ingeschreven door derden.

Het recht van voorkeur kan overeenkomstig de wet beperkt of opgeheven worden op voorstel van de Raad van Bestuur, die zulks verantwoordt in een omstandig verslag, naast een verslag opgemaakt door de commissaris of, bij diens ontstentenis, door een bedrijfsrevisor of een extern accountant, aangewezen door de raad van bestuur. De beslissing daaromtrent door de algemene vergadering moet worden genomen met een twee/derde meerderheid.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in natura maakt de commissaris of, voor de vennootschappen waar die er niet is, een bedrijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur, vooraf een verslag op. In een bijzonder verslag, waarbij voornoemd verslag wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap en . eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Een kapitaalsverhoging kan ook door omzetting van reserves en bij de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants.

Bij elke kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld. "

Artikel 9 :

a) Er kunnen aandelen worden uitgegeven zonder stemrecht. Aandelen met stemrecht kunnen geconverteerd worden in aandelen zonder stemrecht. Aandelen zonder stemrecht kunnen worden weder ingekocht door de vennootschap.

b) De Raad van Bestuur kan gewone obligaties uitgeven. De buitengewone algemene vergadering kan

besluiten tot in aandelen converteerbare obligaties of warrants.

Artikel 10 :

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor de uitoefening van het stemrecht op de

algemene vergaderingen en voor alle rechten van controle die aan de aandelen zijn verbonden.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidende personen toebehoren, wordt

de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe

schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van effecten in vruchtgebruik en blote eigendom, wordt het

stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 11 :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge t rj De erfgenamen, rechtverkrijgenden of schuldeisers van een aandeelhouder kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen of waarden van de vennoot-'schap uitlokken, noch de verdeling of de licitatie van het maatschappelijk bezit vorderen, noch zich in het bestuur van de vennootschap mengen. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich schikken naar de balansen van de vennootschap en naar de beslissingen van de algemene vergadering.

Artikel 12 :

De vennootschap mag haar eigen effecten niet verkrijgen noch in pand nemen dan na vervulling van de formaliteiten en de voorwaarden voorgeschreven in het wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag in principe geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar effecten.

TITEL III : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 13 :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een duur van maximum zes jaar en zijn ten alle tijde afzetbaar. Uittredende bestuurders zijn terstond herkiesbaar. De raad van bestuur benoemt onder zijn leden één of meer gedelegeerde bestuurders, evenals een voorzitter en desgevallend een vice-voorzitter, en stelt hun individuele en collectieve bevoegdheden vast.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt door overlijden, ziekte, ontslag of om een andere reden, mogen de overblijvende bestuurders samen voorlopig in de vacature voorzien tot de eerstvolgende algemene vergadering, die een definitieve benoeming moet doen. De opdracht van de nieuwe bestuurder bij voorlo-ipige vacature eindigt op het tijdstip dat voor zijn voorganger was bepaald.

Artikel 14 :

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter, of bij ontstentenis door de vice-voorzitter, of bij hun ontstentenis door de oudste in leeftijd van de aanwezige bestuurders.

De raad vergadert na oproeping door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist en ook binnen de maand na een aanvraag daartoe gedaan door twee bestuurders.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats die ln de oproeping wordt vermeld. Artikel 15 :

De raad van bestuur kan enkel geldig beraadslagen en beslissen wanneer meer dan de helft van het aantal bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex, telefax of e-mail, volmacht geven aan een collega van de raad doch slechts voor een bepaalde vergadering.

De beslissingen van de raad van bestuur worden getroffen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 16:

De raad van bestuur heeft alle machten om aile rechtshandelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doei van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, kunnen de machten voor verrichtingen van dagelijks bestuur verleend worden aan één of meer bestuurders.

De raad mag de leiding van bepaalde taken van de vennootschap opdragen aan personen die geen leden van de raad moeten zijn, en mag hun bevoegdheden en wedden bepalen.

Artikel 17:

Behoudens hetgeen hierna vermeld, wordt de vennootschap vertegenwoordigd voor alle handelingen en verrichtingen tegenover derden, en in rechte als eiser en als verweerder, en in aile akten, met inbegrip van de akten die de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar vereisen, door twee of meer bestuurders die gezamenlijk optreden.

Voor wat het dagelijkse bestuur aangaat wordt de vennootschap evenwel geldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden en dit voor alle verrichtingen die tot dit dagelijks bestuur behoren. Gebeurlijke beperkingen van zijn vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur, kunnen niet tegen derden ingeroepen worden en zullen dus enkel gevolgen hebben binnen de vennootschap.

Het orgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen.

Artikel 18 :

Wanneer een bestuurder bij een verrichting, die de goedkeuring van de Raad van Bestuur behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, dient hij zich te schikken naar de desbetreffende bepalingen voorzien in het wetboek van vennootschappen.

e TITEL IV : TOEZICHT.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 19 :

Indien de vennootschap de criteria zou overschrijden die in het wetboek van vennootschappen gesteld worden voor de verplichte benoe'ming van een commissaris, zal de algemene vergadering een commissarisrevisor benoemen, die ook een rechtspersoon mag zijn. Die benoeming geldt dan voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Bij ontstentenis van benoeming van een commissarisrevisor, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en mag daartoe op de zetel inzage nemen van alle boeken, brief-wisseling, notulen en geschriften van de vennootschap.

Hij mag zich daartoe !aten bijstaan door een accountant. De algemene vergadering kan ook beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, één enkele accountant aan te stellen wiens vergoeding ten laste van de vennootschap zal vallen.

TITEL V : ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 20 :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders. Haar geldig getroffen beslissingen verbinden alle aandeelhouders, ook de afwezigen en de tegenstemmers.

indien alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten op naam zijn, kan niet oproeping bij aangetekende brief worden volstaan. De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven. Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen die stukken slechts toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen vôôr de algemene vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Van de vervulling van deze formaliteiten behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

Artikel 21 :

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennoot`'schap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De algemene vergadering kan niet geldig beraadslagen en beslissen over zaken die niet aangekondigd werden op de agenda of daarin niet impliciet zijn vervat.

Er kan nochtans beraadslaagd en beslist worden over niet op de agenda vermelde zaken door een vergadering waarop alle aandelen vertegenwoordigd zijn, wanneer er daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt, en bij aanwezigheid van eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

In de notulen van zulke vergadering moet de eenparige beslis-'sing om buiten de agenda te beraadslagen, worden aangetekend.

Vervulling van de formaliteiten tot bijeenroeping van een vergadering zijn ook niet vereist wanneer alle bij de wet vereiste personen, aanwezig of geldig vertegen-woordigd zijn.

Artikel 22 :

Iedere aandeelhouder mag op een vergadering vertegenwoordigd worden door een volmachtdrager die geen aandeelhouder moet zijn. Ook rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door een gemachtigde die geen aandeelhouder is en voor onbekwamen mogen hun wettelijke vertegenwoordigers optreden. Om geldig te zijn, moet de volmacht bij geschrift gegeven zijn.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem; bij ongelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt zijn de bepalingen van het wetboek van vennootschappen van toepassing.

Aandeelhouders zonder stemrecht, houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, hebben het recht de algemene vergadering bij te wonen, doch slechts met raadgevende stem.

De algemene vergadering mag beroep doen op de schriftelijke procedure voorzien in het wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders kunnen ook per brief stemmen door middel van een formulier, dat de volgende vermeldingen bevat : "de agendapunten, in voorkomend geval de voorstellen tot besluit en de drie stemwijzen : aanvaarding, verwerping, onthouding".

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, E-mail cf enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen. Voor de berekening van het quorum wordt alleen rekening gehouden met de formulieren die de vennootschap ontvangen heeft vôôr de bijeenkomst van de algemene vergadering en dit binnen de vijftien dagen na ontvangst van het rondschrijven.

Artikel 23:

Om tot de vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen uiterlijk vijf (5) werkdagen voor de datum van de voorgenomen vergadering een attest overmaken van een financiële instelling, rekeninghouder bij de vereffeningsinstelling van de vennootschap, waaruit blijkt dat zij eigenaar zijn van aandelen van de vennootschap.

Dit attest bevat minstens de volgende vermeldingen :

voor natuurlijke personen : naam en voornaam -r woonplaats;

voor rechtspersonen : naam * ondernemingsnummer (of handelsregister en BTW nummer voor niet-ingezetene)+ zetel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

* J het aantal aandelen van de vennootschap;

de datum en het uur van de vergadering van de vennootschap;

de blokkering van de aandelen tot afloop van de vergadering.

Binnen dezelfde termijn moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap."

2. Voormelde besluiten zullen overeenkomstig de wettelijke bepalingen en met het oog op de publicatie worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een gecoördineerde tekst van de statuten.

De raad van bestuur zal zich gelasten om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de verdere modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in gedematerialiseerde effecten. De raad van bestuur zal, daartoe geldig vertegenwoordigd door twee van zijn leden, alle contracten kunnen afsluiten, alle kennisgevingen kunnen doen en in het algemeen af het nodige kunnen doen voor de praktische organisatie van de omwisseling van de effecten.

Artikel 24 :

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn afwezigheid door een vice-voorzitter of bij diens afwezigheid door een bestuurder die aangeduid wordt door de raad van bestuur.

De voorzitter stelt een secretaris aan die geen aandeelhou-'der moet zijn en de algemene vergadering kiest één of twee stemopne-'mers die samen met de voorzitter en de secretaris het bureau vormen.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders warden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Artikel 25 : gewone algemene vergadering

Jaarlijks wordt de gewone algemene vergadering gehou-'den op de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats in de oproepingen aange-'kondigd, op de eerste zaterdag van juni om veertien uur.

De Raad van Bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

TITEL VI : JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDE-'LING.

Artikel 26 :

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot en met éénendertig december.

Overeenkomstig de wet worden op het einde van ieder boeklaar de inventa-'ris en de jaarrekening

opgemaakt. Bovendien stellen de bestuurders, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, een verslag op waarin zij rekenschap geven over hun beleid en alle informaties verstrekken die door de wet opgelegd zijn. Artikel 27

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen tct vorming van de wettelijke reserve. Die voorafne-'ming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergade-'ring bij gewone meerderheid van stemmen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 28 :

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip waarop dividenden worden uitbetaald evenals de plaats van uitbetaling.

De raad van bestuur kan ook, onder zijn verantwoordelijk-'heid, beslissen tijdens het lopende boekjaar interim-dividenden uit te keren onder de bij de wet bepaalde voorwaarden en beperkingen.

TITEL VII : ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 29 :

Bij ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die ze te allen tijde kan ontslaan of vervangen. Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van ven-pootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, hun machten zou beperken. Indien er geen vereffenaars worden benoemd, zijn de be-'stuurders die bij de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Artikel 30 :

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennoot-'schap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen zijn die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering te doen op de volgestorte aandelen.

? e ~ :Fee!

l `~'?+" " ~`:' :f';S '

:

;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad---08/02/2012 Annexes du Moniteur belge

TITEL VIII ; ALGEMENE SCHIKKINGEN.

Artikel 31 : Keuze van woonplaats

Elke effectenhouder, bestuurder, commissaris, vereffenaar en volmachtdrager die in het buitenland verblijft, is ertoe gehouden in België woonplaats te kiezen voor alles dat betrekking heeft op de uitvoering van de statuten en op alle zaken van de vennootschap, en die keuze van woon-plaats aan de vennootschap bekend te maken. Bij gebreke aan keuze van woonplaats, wordt geacht dat ze gedaan is op de zetel van de vennootschap, waar alle aanmanin-gen, betekeningen en kennisgevin-gen geldig kunnen gedaan worden.

Artikel 32 : Karakter van de statutaire bepalingen

Al de artikelen en clausules die er zich toe beperken in deze statuten algemene bepalingen over te nemen die in het wetboek van vennootschappen staan ingeschreven en niet verplichtend moeten opgenomen worden, verkrijgen door hun inlassing die enkel als voorlichting is bedoeld, niet het karakter van uitdrukkelijke statutaire clausules. Ze zullen automatisch, zonder statutenwijzi-ging, aangepast worden aan eventueel wijzigende wetsbepalingen.

Artikel 33 : Gemeen recht

Voor al hetgeen in de huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het wetboek van vennootschappen. Bijgevolg worden deze wetsbeschikkingen, van dewelke op een geoorloofde wijze niet wordt afgeweken, aanzien als opgenomen in huidige statuten en de bedingen die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van deze wetten worden geacht niet geschreven te zijn.

Artikel 34 : Bevoegde rechtbank

Voor alle twistpunten tussen de vennootschap, haar effectenhouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars betreffende de vennootschapszaken en de uitvoering van deze statuten, is uitsluitende bevoegdheid toegemeten aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet."

VI. VOLMACI-IT

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij de B.T.W., de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Ondememingsloket alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen:

Boekhoudkantoor ADFIBO, te 2170 Antwerpen, Groenendaallaan 136 en haar aangestelden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijkertijd hiermede neergelegd: expeditie van de akte met gecoördineerde tekst der statuten.

. On la: ~tsi2 blx van Lute. vermeiden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notana lietnii vim c%e ;.ersr,re)niew

1?eLineld de ft cI`.iÿpCrFGotS ton aanzien van derden te verieg¢:hwa':t?Fdigtér

L'4rS~9, . Naam en heitdtel:?niriç~7

13/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

 ,<r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beF 1111111111i ~ ~N~I NIIW1186850* 111 ^f R~rs i Antwerpen, !'íirlwe±pe1, op

ae Be Sta. Griffie U 1 DEC. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0404105265

Benaming

(voluit) : Kurkwarenfabriek W. Schotte en C°

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootchap

Zetel : Steenweg op Waarloos 41 Zone 5 te 2840 Rumst (volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel.

De Heer Rudy Knuysen

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 06.06.2011 11138-0567-016
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 07.06.2010 10150-0310-013
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 08.06.2009 09202-0170-015
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 10.06.2008 08214-0207-014
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 05.06.2007 07180-0313-016
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 24.06.2015 15210-0215-015
13/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.06.2005, NGL 12.07.2005 05468-0176-014
31/05/2005 : DE042091
11/06/2004 : DE042091
26/06/2003 : DE042091
02/09/2002 : DE042091
27/06/2000 : DE042091
22/05/1996 : DE42091
23/11/1990 : DE42091
10/08/1988 : DE42091
19/03/1988 : DE42091
08/08/1987 : AN4240
22/02/1986 : AN4240
01/01/1986 : AN4240

Coordonnées
BELGIAN BOTTLECAP SCHOTTE

Adresse
STEENWEG OP WAARLOOS 41 - ZONE 5 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande