BELGIAN CONSTRUCTION COMPANY, AFGEKORT : BCC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIAN CONSTRUCTION COMPANY, AFGEKORT : BCC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.271.804

Publication

24/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude *12114

484+

aan hel

Beigisc

=w=bli

,,- ~~ ~I~l ~-'ÏtÍ~lh;'l." ~, ,_ it~.S.ffff}~~~

van

udCoapnandei te AntWerpen, op

Griffie Q 3 AUG 2012

Ondernemingsnr : 0840.271.804

Benaming

(voluit) : Belgian Construction Company

(verkort) : BCC

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Uitbreidingstraat 80, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering d.d. 25/07/2012 besluit met eenparigheid van stemmen:

- Dhr. Bülbül Hasan te ontslaan als zaakvoerder. Hij aanvaardt het ontslag en hem wordt décharge verleend.

- Dhr, Nieradka Zenon Piotr te benoemen als nieuwe zaakvoerder. Hij aanvaardt het mandaat, Deze beslissingen gelden met ingang van 01/08/2012.

Nieradka Zenon Piotr

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : blaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/04/2012
ÿþMort Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Ko an«,t3 Antwerpen

De Griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0840.271.804

Benaming

(voluit) : Belgian Construction Company

(verkort) : BCC

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Uitbreidingstraat 80, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering d.d. 15/03/2012 besluit met eenparigheid van stemmen:

- Dhr. Tiras Ilker te ontslaan als zaakvoerder. Hij aanvaardt het ontslag en hem wordt décharge verleend.

- Dhr. Bülbül Hasan te benoemen als nieuwe zaakvoerder. Hij aanvaardt het mandaat. Deze beslissingen gelden met ingang van 01104/2012.

Bülbül Hasan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2011
ÿþa

~

MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIU III Y IIII I II I ullll V

V beh aa Bel Sta

Ilénelyd h1 rifie vin de

1miibxè van rwlplwnglel M Adhlº%erpen

~ 1 4 GIST. 2011

Dr 6rlNku,

Griffie

Gndernemingsnr : Benaming 0840. 27 1, 804

(voluit) : BELGIAN CONSTRUCTION COMPANY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 80

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Janssen te Antwerpen op 6 oktober 2011,' "geregistreerd te Antwerpen, vijfde kantoor der registratie op, 11 OKT 2011. Boek 196 blad 3 vak 6. Ontvangen: ¬ 25,00. De ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", dat :

1) De heer TIRAS Ilker, geboren te Nijmegen (Nederland) op twaalf juli negentienhonderd zeven en tachtig, wonende te 6541 TG Nijmegen (Nederland), Waterstraat 155 A.

2) De heer YAKAR Deniz, geboren te Sivas (Turkije) op één mei negentienhonderd drie en zeventig,; wonende te 6524 XR Nijmegen (Nederland), Sloetstraat 1.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "BELGIAN: CONSTRUCTION COMPANY" in het kort "BCC", met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 80, hebbende als doel :

Alle activiteiten in de land- en tuinbouw, zoals veeteelt, het planten, zaaien en oogsten van allerlei planten,, bomen, bloemen, groenten, enzoverder, zowel het zelf produceren, alsook het aankopen van deze producten, alsmede de verkoop in het groot en ik het klein van allerlei producten die verban houden met de land- en< tuinbouw. Voornoemde opsomming is niet beperkend, en dient in de meest uitgebreide zin te warden opgevat.

De kleinhandel, groothandel en productie van bouwproducten en materialen, elektrische benodigdheden en apparaten, keukens, ramen, burelen, centrale verwarming, verven, vloerbekleding, wandbekleding, sanitair,: dakbedekking, tapijten en aanverwante producten.

Uitvoeren van alle sanitair en loodgieterijwerken, metalen en niet metalen dakbedekking, centrale: verwarming en alle aanverwante werkzaamheden.

Uitvoeren van alle elektriciteitswerken, behang- en schilderwerken, alsook het leggen van vast tapijt en het plaatsen van wand- en vloertegels. Uitvoeren van alle renovatiewerken in het algemeen. Het waterdicht maken van gebouwen. Uitslijpen, zandstralen of onder hoge druk reinigen en het voegen van gevels. Ontmossen van: daken. Alles wat te maken heeft met industriële reiniging.

Het vegen van schouwen en het uitvoeren van allerlei onderhoudswerken.

Aan- en verkoop van nieuwe en tweedehands wagens. De verhuring, leasing en renting, zowel op lange als: korte termijn van vrachtwagens en auto's alsook van allerlei investeringsgoederen.

Optreden als makelaar in- of het laten uitvoeren van werken welke doorgefactureerd worden aan derden van volgende werken : schrijnwerkerij, keukens, ramen, deuren, kasten, burelen, wandbekleding,: schilderwerken, sanitair, loodgieterij, dakbedekking, elektriciteitswerken, ruwbouw en betonwerken, en alles wat betreft het bouwen of renoveren van bouwconstructies. Coördineren van aannemingswerken in bouw en andere werken.

Het op de markt brengen en promoten van allerlei producten. De import en export en de handel onder al zijn vormen van alle goederen en grondstoffen, zonder enige beperking.

Alle handelingen in verband met immobiliën, zoals aan- en verkoop van huizen, gronden en onroerende goederen in het algemeen, zonder enige beperking.

Groot- en kleinhandel van allerlei voedingswaren.

. Groot- en kleinhandel van allerlei textiel- en lingeriewaren, waaronder begrepen confectie en maatwerk,

alsook de fabricatie ervan.

Uitbating van allerlei horeca zaken, waaronder begrepen, hotel, restaurant, taverne, dancing, discotheek,

café en frituur.

Het op de markt brengen van bieren en frisdranken, alsook de productie ervan. De im- en export, alsook de

verkoop in het groot en in het klein van alle soorten dranken.

Groot- en kleinhandel van meubilair, apparaten, toestellen en alle zaken in de ruimste zin van het woord,

voor de inrichting van horecazaken.

Vervoer van personen zowel voor rekening van derden als voor eigen rekening.

Het exploiteren van een bureau voor private arbeidsbemiddeling met inbegrip van uitzendactiviteiten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Koerierdiensten.

De im- en export, alsook de groot- en kleinhandel van alle edele metalen en alle soorten van ruwe en geslepen edelstenen met inbegrip van ruwe en geslepen diamant. Het bewerken, zoals het tutten, slijpen en polishen van diamant en andere edelstenen.

De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie met eigen middelen of door derden, van materialen en producten, in de meest uitgebreide zin van het woord, de groothandel, de handel op commissie inzonderheid van het dichten van lekkages aan flensverbindingen leidingen, turbines, en dit onder werkatmosfeer van gas, stoom of enig ander product, het herstellen en dichten van ketels en kranen, het herstellen en beschermen van constructies in metaal, beton en hout, het herstellen en fabriceren van pleziervaartuigen en andere artikels in kunsthars en metaal, het uitvoeren van werken in kerncentrales, pipe-freezing, het herstellen, aanpassen en fabriceren van gelaste constructies, de montage van buisleidingen, het monteren en demonteren van alle draaien freeswerken in eigen werkplaats en op verplaatsing, het plaatsen van alle ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende industriële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen en deelnemen op alle mogelijke wijzen in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden en waarborgen stellen voor derden.

Zij mag zich voor deze of andere vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken voor aandelen-vennootschappen of personen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Elk dezer aandelen is voor 1/3de volstort zodat het bedrag van 6.200 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Notaris Frederik Jorissen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de heer TIRAS Ilker, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 30 september 2012.

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laaste vrijdag van de maand maart om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2013.

Van de nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de vorming van het wettelijke reservefonds, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Notaris Frederik Jorissen wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld : Fiduciaire Bossaert, te 2048 Antwerpen, Desguinlei 34, en haar gevolmachtigden, met recht om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten in naam

en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie en overige administratieve besturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BELGIAN CONSTRUCTION COMPANY, AFGEKORT : BCC

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 80 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande