BELGIAN INDEPENDANT SURVEY OFFICE, AFGEKORT : B.I.S.O.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIAN INDEPENDANT SURVEY OFFICE, AFGEKORT : B.I.S.O.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.817.112

Publication

07/05/2014 : AN289070
26/04/2013 : AN289070
03/05/2012 : AN289070
05/05/2011 : AN289070
05/05/2010 : AN289070
30/04/2009 : AN289070
07/11/2008 : AN289070
04/06/2007 : AN289070
04/04/2006 : AN289070
07/04/2005 : AN289070
03/08/2015
ÿþOndernemingsnr : 0438.817.112

Benaming (voluit) : BELGIAN INDEPENDANT SURVEY OFFICE

(verkort) : B.I.S.O.

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dianalaan 27

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte : BAV - Omzetting in euro - kapitaalverhoging door incorporatie van reserves - schrapping nominale waarde aandelen - wijziging maatschappelijke benaming - uitbreiding doel - omvorming naar bvba - aanpassing aan wetboek van vennootschappen

Uittreksel uit een proces-verbaal, verleden voor Meester Jelle VAN HOVE, Notaris te Antwerpen op 26 juni 2015, váár registratie uitgereikt, met als enig doel te

worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat de voltallige buitengewone algemene vergadering der vennoten van de

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIAN; INDEPENDANT SURVEY OFFICE", afgekort: "B.I.S.O." met eenparigheid,; volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  OMZETTING IN EURO  KAPITAALVERHOGING DOOR OMZETTING VAN RESERVES  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De algemene vergadering beslist het kapitaal om te zetten in euro zodat het1, gebracht wordt op tweeduizend vierhonderd achtenzeventig euro drieënnegentig;; cent (¬ 2.478,93).

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zestienduizend honderdli eenentwintig euro zeven cent (¬ 16.121,07), om het op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen. De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves.:; Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwer, kapitaalaandelen. Het aantal aandelen dat het kapitaal vertegenwoordigt blijft;; bijgevolg ongewijzigd.

i De vergadering beslist verder de nominale waarde van de aandelen te schrappen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat dei; voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal;; aldus daadwerkelijk op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) gebracht;; werd, vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen, zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLISSING -- WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om dei! maatschappelijke benaming te wijzigen van "BELGIAN INDEPENDANT SURVEY;; OFFICE" in "BISO".

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15111545*

IiONITEUR

2 7  07

BE GISCH ST/An.s'~l

17 Muil 2015

` 7) afdeling Antwerpen

Griffie

r ~.n"+ ~~~a

~. -Rechtbank van koophandel

~- Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

DERDE BESLISSING  VERSLAG BESTUURSORGAAN AANVULLING DOEL

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2015.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2015 ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van het bestuursorgaan, alsmede van de staat van activa en passiva worden aan de notaris overhandigd. Origineel zal mee neergelegd worden op de bevoegde Griffie en kopij zal bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

VIERDE BESLISSING -- AANVULLING DOEL

De algemene vergadering beslist niet eenparigheid het doel van de vennootschap aan te vullen met de volgende tekst:

"Expertise: zowel in eigen naam als voor rekening van derden de expertise, de waardebepaling, het opmeten, de adviesverstrekking van alle roerende en onroerende goederen; de opstelling van plaatsbeschrijvingen en de opstelling van inventarissen, inspecties en screenings.

Vastgoed en coordinatie: De oprichting, inrichting, afwerking, verhuur en beheer van onroerende goederen en de coördinatie van werkzaamheden uitgevoerd door onderaannemers.

Beheer : Zij kan functies van bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Administratie en tekenwerk : administratie en tekenwerk voor derden en overige administratieve dienstverlening en overige activiteiten van gespecialiseerde designers.

Fotografie: activiteiten van fotografen door middel van foto, scan, film in vaste opstelling of met drones.

Hosting, website beheer en data & informatie systemen en aanverwante activiteiten; Transport: van goederen en personen ter land ter zee en in de lucht.

Verhuur: van personen en goederen inclusief voertuigen.

Evenementen in de ruimste zin van het woord met/zonder voedingswaren.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

VIJFDE BESLISSING  VERSLAGEN OMZETTING VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz, van Luii B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt' door het bestuursorgaan, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de heer Roger F. Broos, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 maart 2015. De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen. Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2015 en het verslag opgemaakt door voormelde bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte en uittreksel van de akte ter griffie warden neergelegd. De besluiten van het verslag van de heer Roger F. Broos, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"BESLUITEN:

Ondergetekende, Roger F. Broos, bedrijfsrevisor, ingeschreven op de lijst van het openbaar register van de Bedrijfsrevisoren onder nummer A/00504, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26, komt na zijn onderzoek, uitgevoerd overeenkomstig de algemeen geldende controlenormen en de bijzondere norm van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle bij het aannemen van een andere rechtsvorm, uitgevoerd volgens de techniek van het beperkt nazicht tot onderstaande besluiten en verklaart: ln overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen werd de staat van activa en passiva opgesteld per 31 maart 2015, van de Coöperatieve Vennootschap (met onbeperkte aansprakelijk "BELGIAN INDEPENDANT SURVEY OFFICE",

te 2600 Antwerpen (Berchem), Dianalaan 27

Ondernemingsnummer RPR (Antwerpen) nr BE 0438.817.112,

in het kader van de procedure, voorzien bij de omvorming van de rechtsvorm aan een controle onderworpen.

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de voormelde staat, die het Bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, is gebleken:

dat er geen overwaardering van het netto-actief, dat zoals blijkt uit de versnelde staat opgemaakt per 31 maart 2015 door het bestuursorgaan, ¬ 227.681,42 (tweehonderd zevenentwintigduizend zeshonderd eenentachtig euro tweeënveertig cent) bedraagt, heeft plaatsgehad.

Opgesteld in goede trouw,

Antwerpen, 8 juni 2015 (getekend)

De bedrijfsrevisor R.F.Broos"

ZESDE BESLISSING -- OMZETTING VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de coöperatieve vennootschap werd gehouden, voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0438.817.112.

De omzetting geschiedt op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2015.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de cooperatieve vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van !-ui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ZEVENDE BESLISSING  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN VOORGAANDE BESLUITEN EN DE GEWIJZIGDE WETGEVING

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten en het Wetboek van Vennootsschappen, om volledig nieuwe statuten aan te nemen, welke luiden als volgt (bil uittreksel):

ARTIKEL 1. NAAM & VORM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, De naam luidt: "BISO"'.

ARTIKEL. 2. DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL 3. ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Dianalaan 27.

ARTIKEL 4. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel : zowel in eigen naam als voor rekening van derden de expertise, de waardebepaling, het opmeten, de adviesverstrekking van alle roerende en onroerende goederen; de opstelling van plaatsbeschrijving en opstelling van inventaris. De oprichting, inrichting, afwerking, verhuur en beheer van onroerende goederen en de coördinatie van werkzaamheden uitgevoerd door onderaannemers.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die op welke wijze ook nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en dit in de ruimste zin. Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Expertise: zowel in eigen naam als voor rekening van derden de expertise, de waardebepaling, het opmeten, de adviesverstrekking van alle roerende en onroerende goederen; de opstelling van plaatsbeschrijvingen en de opstelling van inventarissen, inspecties en screenings.

Vastgoed en coördinatie: De oprichting, inrichting, afwerking, verhuur en beheer van onroerende goederen en de coördinatie van werkzaamheden uitgevoerd door onderaannemers.

Beheer : Zij kan functies van bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Administratie en tekenwerk : administratie en tekenwerk voor derden en overige administratieve dienstverlening en overige activiteiten van gespecialiseerde designers.

Fotografie: activiteiten van fotografen door middel van foto, scan, film in vaste opstelling of met drones.

Hosting, website beheer en data & informatie systemen en aanverwante activiteiten; Transport: van goederen en personen ter land ter zee en in de lucht

Verhuur: van personen en goederen inclusief voertuigen.

Evenementen in de ruimste zin van het woord met/zonder voedingswaren.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Op de laatste biz. van Luik. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

ARTIKEL 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in twintig (20) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

ARTIKEL 6. BENOEMING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering heeft het recht de zaakvoerder of zaakvoerders uit hun ambt te ontslaan zonder hiervoor enige reden te moeten opgeven.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 7. BEVOEGDHEID  BEZOLDIGING

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 9. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste woensdag van de maand maart om 19u, in de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 12. BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.

ARTIKEL 13. BESTEMMING VAN DE WINST.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het doel van het saldo wordt jaarlijks beslist in de algemene vergadering.

ARTIKEL 14. ONTBINDING EN BENOEMING VAN VEREFFENAARS.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luij B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

ARTIKEL 15. BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

ACHTSTE BESLISSING: ONTSLAG BESTUURSORGAAN

De vergadering aanvaardt met eenparigheid het ontslag van de hierna vermelde bestuurder van de cooperatieve vennootschap: 1) de heer VAN RIET Jan Christian Robert, N.N. 61.01.06-445.81, wonende te 2600 Antwerpen, Dianalaan 27. NEGENDE BESLISSING:'BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist te benoemen als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: de heer VAN RIET Jan Christian Robert, N.N. 61.01.06-445.81, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Dianalaan 27, hier aanwezig en verklarende zijn mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.) Jelle VAN HOVE, notaris

Tegelijk neergelegd: expeditie van het PV van de buitengewone algemene vergadering, verslag bestuursorgaan, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2004 : AN289070
01/04/2003 : AN289070
11/04/2001 : AN289070
01/01/1997 : AN289070
01/01/1993 : AN289070
01/01/1992 : AN289070
06/07/1990 : AN273196
06/12/1989 : AN273196

Coordonnées
BELGIAN INDEPENDANT SURVEY OFFICE, AFGEKORT …

Adresse
DIANALAAN 27 2018 ANTWERPEN (BERCHEM)

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande