BELGIAN OFFICE GROUP, AFGEKORT : BOG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELGIAN OFFICE GROUP, AFGEKORT : BOG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 874.151.528

Publication

10/11/2011
ÿþmod 2.1

e j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

e

NeQrgelegd ter griffie van de

Iedátbonk van koephewdel tt Antwerpen

pen

Of

2 7 OKT. 2,11

De »fier, Griffie

11,111.111111G58

V

beh

aa

Bel stal

111

Ondernemingsnr : 0874.151.528

Benaming : BELGIAN OFFICE GROUP, in het kort BOG

(voluit)

Rechtsvorrn : naamloze vennootschap

Zetel : Italiëlei 1

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand - vergadering overnemende vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Filip Segers te Weelde (Ravels),; geassocieerd notaris, op 23 juni 2011, geregistreerd "Geboekt vier bladen geen

111) verzendingen te TURNHOUT, KANTOOR DER REGISTRATIE de 29 JUNI 2011 D. 679 BL.

m ; 41 V. 4. Ontvangen : VIJFENTWINTIG EURO. R : 25 EUR De ea. Inspecteur, Vr. de E.a.: Inspecteur wn De Verificateur L. PASTUER";

DAT:

1) de fusie werd goedgekeurd, overeenkomstig het fusievoorstel, door overneming door; onderhavige vennootschap van de naamloze vennootschap "JOYE KANTOORMACHINES", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 20 en ondernemingsnummer BTW BE 0862.595.165 RPR Kortrijk, overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets: uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op 31 december; 2010.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds 01/01/2011, zullen;

" worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

et

Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze

overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar aile aandelen van de;

overgenomen vennootschap reeds toebehoren aan de overnemende vennootschap. cà

E 2) het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap is overgegaan ten: algemene titel naar de overnemende vennootschap, al haar activa en passiva zoals die blijken uit de balans per 31/12/2010, omvattende het volledige handelsfonds, met alle.

á lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen, alle rechten en verplichtingen.

Alle handelingen verricht sedert 01/01/2011 zullen worden beschouwd als zijnde'

verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Ce Onderhavige vennootschap heeft aldus de eigendom van de overgedragen goederen'

Ci

vanaf 23 juni 2011 en het genot vanaf 01/01/2011.

3) het doel van de vennootschap werd uitgebreid zodat het voortaan luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

a) de fabricatie, de groot en kleinhandel, het onderhoud, herstellingen, verhuring en', allerhande dienstverlening met betrekking op bureaumachines en aanverwante; machines, onderdelen en hulpstoffen. De vennootschap mag verder alle roerende of` onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren,' vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle industriële, commerciële en`

financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- `behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

met het doel. Zij mag rechten op haar onroerende goederen verlenen, meer bepaald rechten van vruchtgebruik, erfpacht en opstal.

Zij kan ondermeer onroerende goederen, zowel gemeubeld als ongemeubeld huren of verhuren en onderverhuren. Zij mag het beheer van roerende en onroerende goederen toebehorende aan derden behartigen. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen zowel in eigen naam, als in opdracht, of voor rekening van derden. Zij mag leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan; in dit kader kan zij zich borg stellen en haar aval verlenen, in de meest ruime zin. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst als waarborggever of op een andere wijze aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, en van aard is de uitbating van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie te zijn van het vermogensbeheer van de vennootschap.

b) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen,

obligaties, waarden en titels.

c) Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

d) De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

e) Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opgang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

f) Verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

g) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur namen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

h) raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen;

i) het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand;

j) het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiinqswerken door onderaannemers.

k) als makelaar alle geldbeleggingen, alle geldleningen en kredietverrichtingen, alle spaarverrichtingen te verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van de activiteiten door de wet voorbehouden aan banken.

I) het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

m) management en deelname in het bestuur van andere vennootschappen.

n) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

o) Kantoormachines:

- aankoop, verkoop, invoer en uitvoer, huur en verhuur, vertegenwoordiging en leasing, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van kantoormachines en benodigdheden, kantoormeubelen, kantoorbenodigdheden en machines in de breedste zin van het woord genomen en zonder enige beperking, zowel in het klein als in het goot, in binnen- en buitenland.

Studie, fabricage, montage, herstelling, onderhoud van alle kantoormachines, materiaal, -meubelen en dito uitrusting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

- studie, aanvaarding, inrichting en coördinatie van inrichting van kantoorruimtes, door de vennootschap zelf of door beroep op derden, met inbegrip van de plaatsing van thermische- en geluidsinstallatie.

- uitvoeren van druk- en copieerwerken, alsmede alle bedrijvigheden in verband met kantoororganisatie, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen.

- De ontwikkeling en installatie van informatica, software en hardware.

- de aan- en verkoop van, het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software); analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing;

- het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie, ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben hij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houd met bovengenoemd doel of

kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring en/of vergunning van de Commissie voor het bank- en financiewezen of andere overheidsinstanties."

4) vastgesteld werd dat ingevolge de overeenstemmende beslissingen genomen in de betrokken vennootschappen genoemde fusie is voltrokken en dat bijgevolg:

- de vennootschap "JOYE KANTOORMACHINES" opgehouden heeft te bestaan;

- het geheel vermogen van de naamloze vennootschap "JOYE KANTOORMACHINES" overgedragen werd naar de naamloze vennootschap "BELGIAN OFFICE GROUP";

5) Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL.

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

10/11/2011
ÿþ mod 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel I II

a2

Be

Sta

I I



Ondernemingsnr : 0874.151.528

keetgelegd ter griffie van de tàdithonk ven embue.' te Wallis

.77 teCie

l 11

Griffie.

Benaming : BELOIAKI OFFICE GROUP, ion het kof BOO (voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Italiëlei 1

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand - vergadering overnemende vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Filip Segers te Weelde (Ravels), geassocieerd notaris, op 23 juni 2011, geregistreerd "Geboekt drie bladen geen verzendingen te TURNHOUT, KANTOOR DER REGISTRATIE de 29 JUNI 2011 D. 678 BL. 41 V. 3. Ontvangen : VIJFENTWINTIG EURO. R : 25 EUR De ea. Inspecteur, Vr. de E.a. Inspecteur wn De Verificateur L. PASTUER"

DAT:

1) de fusie werd goedgekeurd, overeenkomstig het fusievoorstel, door overneming door onderhavige vennootschap van de naamloze vennootschap "VAN DE MIEROP", met zetel te 2000 Antwerpen, Italiëlei 1 en ondernemingsnummer BTW BE 0449.737.827 RPR Antwerpen, overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op 31 december 2010.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds 01/01/2011, zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap reeds toebehoren aan de overnemende vennootschap.

2) het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap is overgegaan ten algemene titel naar de overnemende vennootschap, al haar activa en passiva zoals die blijken uit de balans per 31/12/2010, omvattende het volledige handelsfonds, met alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen, alle rechten en verplichtingen.

Alle handelingen verricht sedert 01/01/2011 zullen worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Onderhavige vennootschap heeft aldus de eigendom van de overgedragen goederen vanaf 23 juni 2011 en het genot vanaf 01/01/2011.

3) vastgesteld werd dat ingevolge de overeenstemmende beslissingen genomen in de

betrokken vennootschappen genoemde fusie is voltrokken en dat bijgevolg:

- de vennootschap "VAN DE MIEROP" opgehouden heeft te bestaan;

- het geheel vermogen van de naamloze vennootschap "VAN DE MIEROP" overgedragen

werd naar de naamloze vennootschap "BELGIAN OFFICE GROUP";

4) Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwootdigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte

BíjTágën liij liéf SélgiscIi ShátsTiTád ="TOTITI20T1- Annexes cTn Moniteur beTgë

V oo r-

behciuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste átz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/11/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0874.151.528

Neergelegd ter griffie ven de Leditbank van Xo phandei te Antwerpen 2 7 OKT, 2:.11 De Griffier,

Griffie

IIN~I~I~I~I~IIII~UY m

*11169590*

vr behl aai Bel. Staa IIN

gisch Staatsblad - 10/11/201

Benaming : BELGIAN OFFICE GROUP, in het koet BCG (voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Italielei 1

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand - vergadering overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Filip Segers te Weelde (Ravels), geassocieerd notaris, op 23 juni 2011, geregistreerd "Geboekt drie bladen geen verzendingen te TURNHOUT, KANTOOR DER REGISTRATIE de 29 JUNI 2011 D. 678 BL. 41 V. 6. Ontvangen : VIJFENTWINTIG EURO. R : 25 EUR De ea. Inspecteur, Vr. de E.a. Inspecteur wn De Verificateur L. PASTUER"

DAT:

1) de fusie werd goedgekeurd overeenkomstig het fusievoorstel tussen: de naamloze vennootschap "ITEC" met zetel te 2000 Antwerpen, Italiëlei 1 en ondernemingsnummer BTW BE 0444.149.241 RPR Antwerpen (overnemende vennootschap), en de naamloze vennootschap "BELGIAN OFFICE GROUP", in het kort "BOG" met zetel te 2000 Antwerpen, Italiëlei 1 en ondernemingsnummer BTW BE 0874.151.528 RPR Antwerpen (overgenomen vennootschap), door overdracht van de algeheelheid van de activa en passiva van het patrimonium van de naamloze vennootschap "BELGIAN OFFICE GROUP", in het kort "BOG" (overgenomen vennootschap), naar de naamloze vennootschap "ITEC", zonder uitreiking van aandelen, aangezien de overnemende vennootschap reeds titularis was van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

2) besloten werd tot ontbinding, zonder vereffening, van de overgenomen . vennootschap, en tot fusie met de naamloze vennootschap "ITEC", overnemende vennootschap, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap "BELGIAN OFFICE GROUP", in het kort "BOG" (overgenomen vennootschap), niets uitgezonderd noch voorbehouden, en zoals blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2010.

Alle handelingen verricht sedert 01/01/2011 door de overgenomen vennootschap worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

3) De algemene vergadering heeft aan de heer vAN dER BIJ Dennis François, geboren te Soest (Nederland) op vierentwintig augustus negentienhonderd drieënzestig, wonende te 5673 PS Nuenen (Nederland), Ouwlandsedijk 6 alle bevoegdheden verleend, teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van 01/01/2011 in de boeken van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

.4) De algemene vergadering heeft aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte

Voor-treoud º%n aan het Belgisch Staatsblad

Bij âgëiï bij lief SergisdIi Sfáâtsbl d =10TII/20I1- Annexes du 1VIóniteur berge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/03/2011
ÿþ"

Mad 2.7

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lII H lII

*11036536*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van 1coophand;;I te Antwerpen

QA. 2 it FEB. 2011

ilariffieFtrer,

Voor-behoude) aan het BelgiscI Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0874.151.528

Benaming

(voluit) : BELGIAN OFFICE GROUP, afgekort BOG

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Italiëlei 1, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging fusievoorstel dd 15 februari 2011 in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit voorstel voorziet in de overname van de naamloze vennootschap BELGIAN OFFICE GROUP, met zetel te 2000 Antwerpen, Italiëlei 1, RPR Antwerpen 0874.151.528, door de naamloze vennootschap ITEC, met zetel te 2000 Antwerpen, Italiëlei 1, RPR Antwerpen 0444.149.241.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dérden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/03/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor,

behouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

itle¢rcÇ,-: 1 elle van de

Rechtbank van K.;; ; ;zr e,."61 w Antwerpen

op k,_.

Ao 8f{ffer.

111111J!!!11111111111,11111

Ondernemingsnr : 0874.151.528

Benaming

(voluit) : BELGIAN OFFICE GROUP, afgekort BOG

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Italiëlei 1, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging fusievoorstel dd 15 februari 2011 in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit voorstel voorziet in de overname van de naamloze vennootschap VAN DE MIEROP, met zetel te 2000 Antwerpen, Italiëlei 1, RPR Antwerpen 0449.737.827, door de naamloze vennootschap BELGIAN OFFICE GROUP, met zetel te 2000 Antwerpen, ltaliëlei 1, RPR Antwerpen 0874.151.528.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/03/2011
ÿþ Riad 2.1

f3 " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



t9r uitfie van de

nachtbar.! r- - `- . '>rerpen

21i FEu. 2

Do Griffier,

Griffie

Voor" behouden

aan het

Belgisch Staatsblac

IIlI1 IIl hl IlII 1 1I IlI1 I 1l t Il 1111 ltt

~110365Q0"

Ondernemingsnr : 0874.151.528

Benaming

(voluit) : BELGIAN OFFICE GROUP, afgekort BOG

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : ltaliëlei 1, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging fusievoorstel dd 15 februari 2011 in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit voorstel voorziet in de overname van de naamloze vennootschap JOYE KANTOORMACHINES, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 20, RPR Kortrijk 0862.595.165, door de naamloze vennootschap BELGIAN OFFICE GROUP, met zetel te 2000 Antwerpen, Italiëlei 1, RPR Antwerpen 0874.151.528.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/01/2011
ÿþ Ondernemingsnr : 0874.151.528

Benaming

(voluit) : BELGIAN OFFICE GROUP

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DIAMANTSTRAAT 8 BUS 214 - 2200 HERENTALS

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER EN ZETELVERPLAATSING

1) Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 2 december 2010:

De bijzondere algemene vergadering neemt kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang op 2

december 2010, van:

- de heer Wim HEYLEN, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder,

- de heer Sven DANNEELS, als bestuurder.

De bijzondere algemene vergadering benoemt tot bestuurder de hiernavolgende personen met ingang op 2

december 2010 tot na de jaarvergadering in 2016:

- de heer Henry Franciscus Albertus Maria vAN dEN HEUVEL;

- de heer Dennis François vAN dER BIJ.

2) Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 2 december 2010 na voormelde bijzondere algemene vergadering:

Wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder: de heer Henry Franciscus Albertus Maria vAN dEN HEUVEL

De zetel van de vennootschap wordt met ingang van 2 december 2010 verplaatst naar: Italiëlei 1 te 2000 Antwerpen.

De gedelegeerd bestuurder

De heer Henry van den Heuvel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

05 JAN, 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffue griffier

Mod 2.1

Luik B

na neerlegging ter griffie van de

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

immPqr01

ffl

Voorbehoude

n

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11007355*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 03.12.2009, NGL 26.01.2010 10024-0228-011
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 16.01.2009 09013-0250-011
23/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.12.2007, NGL 17.01.2008 08017-0190-011
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 14.12.2006, NGL 09.01.2007 07015-4864-009

Coordonnées
BELGIAN OFFICE GROUP, AFGEKORT : BOG

Adresse
ITALIELEI 1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande