BELGIAN SPORT AIRCRAFT, AFGEKORT : BSA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIAN SPORT AIRCRAFT, AFGEKORT : BSA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.290.752

Publication

06/08/2014
ÿþi

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 $ JULI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0846,290.752

Benaming

(voluit) : Belgian Sport Aircraft

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Donksesteenweg 124, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 13 juni 2014 blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen:

Dhr. Van Houwe Erik, geboren op 16 mei 1943, wonende te 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 124, biedt aan de vergadering zijn ontslag aan uit zijn functie van niet-statutair zaakvoerder met ingang vanaf heden. De vergadering neemt kennis van dit ontslag.

De vergadering verleent de volledige en algehele kwijting aan de ontslag nemende zaakvoerder voor het uitgeoefende mandaat.

De algemene vergadering benoemt tot niet-statutair zaakvoerder, met ingang vanaf heden, Dhr. Van Ingeighem Eric, geboren op 2 maart 1952, wonende te 2800 Mechelen, Oscar Van Kesbeeckstraat 41 bus 704. De benoeming wordt aanvaard, het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De maatschappelijke zetel zal verplaatst worden naar Oscar Van Kesbeeckstraat 41 bus 704 te 2800 Mechelen en dit vanaf heden.

Van Ingeighem Eric

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2012
ÿþ mod 11.1

.k .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



_À f-

Vc

behi

aai

Bel"

Staa

IIII II II 1111111 AA

*12132973*

Neer,gefegt tergrïffs van

van ,~noraha~?rf~r tP n re d8 Rechtbank

t rrtpp.Op

Griffiei r

'

;

Ondenxemingsnr k C 2-9c) ~ ~L

Benaming (voluit) : Belgian Sport Aircraft

(verkort) : BSA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Donksesteenweg 124

2930 Brasschaat

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij rechtzetting aan akte van oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Belgian Sport Aircraft", in het kort BSA, neergelegd ter griffie op 1 juni 2012, gepubliceerd in de Bijlagen van de Belgisch Staatsblad op 12 juli 2012 onder het nummer 12104042, werd het adres te 2930 Brasschaat,. isenbaertlei 78 verkeerd vermeld in de hoofding.

De juiste adres werd correct vermeld in de statuten op luik B, zijnde 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 124,

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/06/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

.

f. ,iïdl,~v, i~j ta Atïi!ü~r1~4í,,

~.~,.

0 1 JUNI 2012

Griffie

I IIIIAI1ll19111111 Id

Vo( behot aan Belgi Staats III

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : Belgian Sport Aircraft

(verkort) : BSA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Isenbaertlei 78

2930 Brasschaat

Onderwerp akte ;BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 30 mei 2012 dat een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door 1). De heer JANSSENS Petrus Leopold Dijmplma Maria, geboren te Oudenbosch (NL) op 31 augustus 1947, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2920 Kalmthout, Turfvaartlaan 47, 2). De heer THIERS Jan Emiel Leon, geboren te Ekeren op 26 maart 1950,;

;wanende te 2930 Brasschaat, Het Leeg 54, 3.) De heer VAN ROUWE Erik Andries Godelieve Marinus,; geboren te Sint-Niklaas op 16 mei 1943, wonende te 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 124, 4.) De heer VAN; GENK Willem Cornelis Johannes Maria, geboren te Roosendaal en Nispen (NL) op 17 december 1950, van; Nederlandse nationaliteit, wonende te 2940 Hoevenen, Molenstraat- 4, 5.) De heer VAN HOOL Pieter Paul Lieven, geboren te Antwerpen(Merksein) op 8 november 1986, wonende te 2930 Brasschaat, Isenbaertlei 78 en;

16.) De gewone commanditaire vennootschap AERO MARITIME CONSULT, in het kort AMC, opgericht bij; onderhandse akte de dato 27 november 2006, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 20; december 2006 onder nummer 06189663, alhier vertegenwoordigd door haar beherend vennoot, de heer VAN HOOL François Elisa Ivo, geboren te Antwerpen op 26 mei 1951, wonende te 2930 Brasschaat, Isenbaertleil 78, hiertoe benoemd ingevolge beslissing van de algemene vergadering de dato 10 juli 2007, bekendgemaakt

;i de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 16 augustus daarna onder nummer 07121550, met volgende standregelen:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: Belgian Sport Aircraft, in heti ;t kort BSA. De vennootschap mag zowel haar naam voluit als de afkorting alleen voeren.

:i De zetel is gevestigd te 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 124.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

11 als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel: - aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling, huur, verhuur en levering aan personen, bedrijven of organisaties van alle soorten luchtvaartuigen met inbegrip van tweedehands luchtvaartuigen, motoren en;

Il wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van vliegtuigen, alsook alle producten die ermee verband houden;

ii - klein- of groothandel in luchtvaartuigen, met inbegrip van tweedehandse luchtvaartuigen; de handel in alle; aanverwante artikelen die ermee verband houden zonder enige beperking; - de uitbating van herstellingswerkplaatsen voor luchtvaartuigen; pechverhelpingsdiensten;

- alle activiteiten die betrekking hebben op de luchtvaart in de meest uitgebreide zin;

I! - het organiseren van zowel theoretische als praktische opleidingen op gebied van Iuchtvaart; het organiseren; van symposia en seminaries op het gebied van luchtvaart, het bestuur waarnemen van alle mogelijke bedrijven op het gebied van de luchtvaart, het leveren van consultancy op gebied van luchtvaart;

- aankoop en management van privé-toestellen;

t; - optreden als handelstussenpersoon;

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van; ;i haar doel.

De vennootschap mag overgaan tot het verstrekken van waarborgen of aval, hypotheek of pand, met inbegrip van de handelszaak, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

moi 11.1

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of' maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële, industriële, handels-, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen.

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) gesplitst in honderd zesentachtig euro (E 186,00) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde comparanten hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1). De heer JANS SENS Petrus, voornoemd, voor eenendertig (31) aandelen.

2). De heer THIERS Jan, voornoemd, voor eenendertig (31) aandelen.

3.) De heer VAN HOUWE Erik, voornoemd, voor eenendertig (31) aandelen.

4.) De heer VAN GENK Willem, voornoemd, voor eenendertig (3I) aandelen.

5.) De heer VAN HOOL Pieter, voornoemd, voor eenendertig (31) aandelen.

6.) De gewone commanditaire vennootschap AERO MARITIME CONSULT, voornoemd, voor eenendertig (31) aandelen.

De comparanten hebben op elk ingetekend aandeel de som gestort van drieëndertig euro zevenentachtig cent (E 33,87).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd: De heer VAN HOUWE Erik Andries Godelieve Marinus, geboren te Sint-Niklaas op 16 mei 1943, wonende te 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 124.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar, De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de tweede vrijdag van de maand juni van elk jaar te elf uur. Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN OSSELAER ACCOUNTANTSKANTOOR, met zetel te 9120 Beveren (Haasdonk) Zandstraat 167,

Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behgude2 aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Van Osselaer Yves, kantoorhoudende te 9120 Beveren (Haasdonk), Zandstraat 167, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringen/wijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als B.T.W.-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijk hiermee neergelegd :

Uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden áan hel' Belgisch Staatsblad

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16491-0217-011

Coordonnées
BELGIAN SPORT AIRCRAFT, AFGEKORT : BSA

Adresse
OSCAR VAN KESBEECKSTRAAT 41, BUS 704 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande