BELGIEVACATURE.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIEVACATURE.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.129.632

Publication

14/03/2012
ÿþmad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

S

Neergelegd ter griffie van de Rechthou* van Koophandel te Antwerpen, opa 2M111 2012

E~ri~Fie

111111111111111

*12056297*

hl

fl

i

111

taatsbiád - 14/03/2012 =Annexesu oniteur e ge

Ondernerrtinganr : 0844.129.632

Benaming (voluit) : BelgieVacature.be

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderlaan 147/8

(volledig adres) 2030 Antwerpen

Onderwerp(en) ante : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd váór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 28 februari 2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "BelgieVacature.be".

2. Zetel: Antwerpen, Noorderlaan 147/8.

3. Oorichter(s):

1, De besloten vennootschap naar Nederlands recht "AAPART. B.V.", ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Brabant onder het nummer 53583507, met statutaire zetel te Haaren (Nederland) en met adres te 5296KB Esch (Nederland), Haarenseweg 6 - 8.

Alhier vertegenwoordigd door haar directeur, alleen/zelfstandig bevoegd, te weten de besloten vennootschap naar Nederlands recht "P,G.L. AARTS HOLDING B,V.", ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Brabant onder het nummer 17123066, met statutaire zetel te Berlicum (Nederland) en met adres te 5296KB Esch (Nederland), Haarenseweg 6, op haar beurt vertegenwoordigd door haar directeur alleen/zelfstandig bevoegd, te weten de heer AARTS Petrus Gerardus Leonardus, geboren te 's' Hertogenbosch (Nederland) op 28 maart 1957, wonende te 5296KB Esch (Nederland), Haarenseweg 6.

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht P.G.L." AARTS HOLDING B.V.", voornoemd.

Alhier vertegenwoordigd door directeur alleen/zelfstandig bevoegd, te weten mevrouw AARTS (geboren tER HORST) Franciska Constance Pauline, geboren te Utrecht (Nederland) op 10 november 1968, wonende te 5296KB Esch (Nederland), Haarenseweg 6,

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december, Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

10. Externe vertecienwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerder(s): voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1/ de besloten vennootschap naar Nederlands recht "AAPART. B.V.", voornoemd, die voor de

uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger mevrouw AARTS (geboren tER

HORST) Franciska, voornoemd;

2/ mevrouw AARTS (geboren tER HORST) Franciska, voornoemd;

3/ de heer AARTS Petrus, voornoemd.

blz _ _ 12. Commissarissen: geen.

Cap de laatste z :dan Lriiic E. verrneidsn : rde:tr, " Namm en hnedanrpheici van de instrumenterende natans heizit van de perso(olnten)

trevoegcl de rechtspe.rscon ten aanzien van derden te',ertedenwoordinen

Ver;c, Neem en nandiee*., nrnG

~.,..

t/ao,.

behouden aart het Belgisch Staatel7ad

mod 11.1

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

11 Alle activiteiten in verband met werving, selectie en rekrutering van personeel voor een brede doelgroep van bedrijven en particulieren, en dit voornamelijk via het uitbaten en beheren van diverse media op het vlak van personeels- en rekruteringsadvertenties, ongeacht de vorm van het medium en ongeacht de mogelijke toepassingen ervan, met inbegrip van aile activiteiten die verband houden met het bekend maken van openstaande arbeidsplaatsen en het verlenen van diensten op het gebied van publiciteit en werkgelegenheid en het aankopen en verkopen van publiciteitsruimte,

2/ Aile met het voorgaande gerelateerde intemettoepassingen, waaronder het ontwerpen, bouwen, creëren, uitbaten en beheren van websites en in het bijzonder het ontwikkelen en commercieel exploiteren van professionele netwerk sites, aile aanverwante applicaties en communicatieplatformen waar kandidaat-werknemers en toekomstige werkgevers elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen communiceren aangaande het invullen van openstaande vacatures, met inbegrip van het exploiteren van een (internationale) vacaturebank.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stelten, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op twee mei om negen uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ' KBC.

17. Bijzondere volmacht: Er werd aan de vennootschap onder firma "DE VOEGHT CONSULTING", rechtspersonenregister Turnhout 0478.810.509, met zetel te 2280 Grobbendonk, Floris Primsstraat 41 bus 003, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te Leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van buik verrnehn=n _ t:cct5 " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende fzoiarts hQtzis van de p~rsotom(ect) oemiegd rie rcch.sperseon ter st.rizer van derden te =:rtcaennoordi>en

Versc i~aarn en hailLrE;,erisng

Coordonnées
BELGIEVACATURE.BE

Adresse
NOORDERLAAN 147, BUS 8 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande