BELGISCHE BOUWORGANISATIE, AFGEKORT : BELBORG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGISCHE BOUWORGANISATIE, AFGEKORT : BELBORG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.898.847

Publication

12/12/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie

eergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 DEC, 2014

ANTWERPEN ataeling TURNHOUT

De Griffier

griffie

Ondememingsnr

Benaming (voluit) : Belgische Bouworganisatie

(verkort) : BELBORG

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Amsterdamstraat 64

2321 Hoogstraten (Meer)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst:

Blijkens akte verleden voor Meester PAUL ROMMENS, Notaris in verblijf te Meer, gemeente Hoogstraten, op 27 november 2014, werd door:

De heer DE KEIJZER Manuel Marinus Melanie, geboren te Brasschaat op 17 juli rijksregister nummer 77.07.17-171.15, wonende te 4645 EA Putte (Nederland),; Kfavetterstraat 9A.

1, Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "BELGISCHE BOUWORGANISATIE", in het kort "BELBORG", met een kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd: (100) maatschappelijke aandelen die hij alle onderschreven en in speciën volstort heeft bijl

Belfius Bank NV te Brussel op rekening BE84 0689 0103 6259. "

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2321 Hoogstraten/Meer,; Amsterdamstraat 64.

3. De vennootschap heeft als doel: de aannemingen van alle bouwwerken en alle; herstellingswerken, wegeniswerken, de aankoop en de verkoop van alle bouwmaterialen; en al wat met deze activiteiten in betrekking staat en dit in de breedste zin van het woord.

En met alles wat daar in de ruimste zin toebehoort of dienstig kan zijn, het geheel zowel; in binnen- als in buitenland.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel eni l dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen; aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden,

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen; uitoefenen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel tel ;interpreteren.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door del algemene vergadering, die tevens de eventuele bezoldiging alsook de duur van elk' mandaat vaststelt.

6. Elke zaakvoerder is alleen bevoegd om in naam en voor rekening van de

vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

o or:8gg,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lA d mod 11.1

r Voor-behoude aan het Belgisch Staatsblad



De zaakvoerder kan alle daden stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in de hoedanigheid van verweerder.

7. De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit aile vennoten. De gewone jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden in de maatschappelijke zetel, op eerste maandag van de maand juni, om veertien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Algemene vergaderingen waarop aile vennoten aanwezig zijn of behoorlijk vertegenwoordigd, worden aanzien als regelmatig samengesteld en daarop kan nopens alle punten van de dagorde geldig beraadslaagd en besloten worden.

De beslissingen worden in de algemene vergadering getroffen bij meerderheid van stemmen. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem behoudens wettelijke beperkingen terzake.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, van dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

8. Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op 27 november 2014 en eindigt op 31 december 2015.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans en de resultatenrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd. Op het nettoresultaat wordt, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafname zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal worden gegeven.

Na goedkeuring van de jaarrekeningen spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting die gegeven wordt aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen).

9. Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid bepalen. Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst der vereffening verdeeld worden onder aile vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

10. De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

11. De vennootschap opgericht zijnde en de statuten vastgesteld, is de vennoot onmiddellijk in buitengewone algemene vergadering samengekomen en heeft de vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen:

Wordt tot zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap, de heer DE KEIJZER Manuel Marinus Melanie, voornoemde oprichter.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"Voorbehouden'; aan het Belgisch Staatsblad



12. De vergadering geeft bij deze volmacht aan de heer Jeftha Takarindingan, kantoorhoudend te 4872 BX Etten-Leur (Nederland), Wilhelminalaan 2A, met machtiging tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondernemingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), alle fiscale en sociale administraties, en het B.T.W.-register en/of Rechtspersonenregister te bekomen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR E~FNSL LIDEND AFSCHRIFT



Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2015
ÿþmod 11.1

rÉ llW In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

11111111.111111011111111111111111

TBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 l0N1 2015

ANTWERPEN atdr3iing TURNHOUT

De Griffier

Gï'If1'ti~

ge egd ter griffie van de



v

Ondernemingsnr : 0505.898.847



Benaming (voluit) ; BELGISCHE BOUWORGANISATIE

(verkort) : BELBORG

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Amsterdamstraat 64

(volledig adres) 2321 Hoogstraten (Meer)

Onderwerp(en1 akte : WIJZIGING ZETEL - WIJZIGING DOEL - ONTSLAG ZAAKVOERDER BENOEMING ZAAKVOERDER - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 9 juni 2015, blijkt het volgende:

1. De maatschappelijke zetel werd overgebracht naar 2950 Kapellen, Ertbrandstraat 294.

Artikel 2 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 2: Zetel

De zetel is gevestigd te Kapellen, Ertbrandstraat 294.

Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en waar

dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten."

2. Na voorafgaandelijke kennisname van het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva per datum 31 maart 2015, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 van de statuten werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland:

1. Alle activiteiten van een algemene bouwonderneming in de ruimste zin van het woord voor de uitvoering van alle aannemingen van werken, eventueel in coordinatie met onderaannemers, daaronder onder meer maar niet uitsluitend begrepen:

- onderneming voor het optrekken van geprefabriceerde gebouwen en woningen (overwegend van metaal, zoals onder meer maar niet uitsluitend bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen en telefooncellen), voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) en het vervaardigen en monteren van metalen constructiewerken en gebinten;

- onderneming voor metselwerken, voegwerken, funderingswerken, heiwerken en betonwerken, plafoneerder- en cementwerken, schrijnwerken en timmerwerken, vloeren en tegelzetten, afbraak- en sloopwerken, renovatie- en restauratiewerken;

- onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;

- monteren van niet-zeifvervaardigde metalen constructiewerken;

- alle aannemingen van werken betreffende elektrische installaties en elektriciteitswerken, waaronder onder meer maar niet uitsluitend de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, de installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties, de installatie van liften en roltrappen, de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, de installatie van antennes en bliksemafleiders en de aanleg van telecommunicatielijnen en  netten;

- alle aannemingen van werken betreffende isolatiewerkzaamheden en loodgieterij, waaronder onder meer maar niet uitsluitend de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, thermisch isolatiemateriaal, regelapparatuur en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling, de isolatie van koelkamers ; en  pakhuizen en verwarmingsleidingen en leidingen voor koelsystemen, de installatie van stores en zonneschermen,_de _ab emene_ínstaNaiie irt,geboüwEn en_aridere_bouwwerken van t grmiscll_isoePlir_ateriaal_

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

fJ

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, sanitair, waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair'

gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (onder meer voor zuurstof In

hospitalen), het nazicht en de vervanging van brandstoftanks en het afstellen van branders;

- algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf en bouwpromotie;

- de studie en verwezenlijking van alle industriële en commerciële installaties;

- het uitoefenen van alle activiteiten in verband met bouwcoördinatie en veiligheidscoërdinatie, in de meest

brede zin;

- de technische bijstand onder alle vormen en voornamelijk het ter beschikking stellen van bevoegd

personeel;

- fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van diverse structuren en materialen in alle

mogelijke constructies;

- alle werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- verfluur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van bouwmaterialen in het

algemeen, alle materialen, producten, toestellen en installaties, evenals hun aanhorigheden, die verband

houden met de hoger genoemde activiteiten,

2. Aile activiteiten van een onderneming voor grond- en wegenwerken in de ruimste zin van het woord voor de uitvoering van alle aannemingen van werken, eventueel in coördinatie met onderaannemers, daaronder onder meer maar niet uitsluitend begrepen:

- het graven, ophogen, egaliseren, nivelleren en alle andere activiteiten van grondverzet, het graven van sleuven en geulen, het verwijderen van rotsen (al dan niet met behulp van explosieven), het boren en aanleggen van waterputten, het graven van mijnschachten, het uitvoeren van (proef)boringen, het uitvoeren van peilingen, het uitvoeren van uitdiepingen en het neerslaan van de grondwaterspiegel;

- de aanleg en bouw van alle wegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers, met inbegrip van hot plaatsen van vangrails, wegafsluitingen en wegsignalisatie;

- het ruimen van (bouw)terreinen;

- het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms en alle aanverwante activiteiten in de stellingbouw in de meest ruime zin van het woord,

3. Alle activiteiten die verband houden met het reinigen en het onderhoud van gebouwen, daaronder onder

meer maar niet uitsluitend begrepen:

- het reinigen van alle gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

- het reinigen van het interieur in allerlei gebouwen, waaronder onder meer maar niet uitsluitend in kantoren,

fabrieken, werkplaatsen, alle commerciële gebouwen en appartementsgebouwen;

- het reinigen van gevels (door onder meer maar niet uitsluitend zandstralen of stomen);

- het lappen van ramen;

- schoorsteenvegen en het schoonmaken van alle vuurplaatsen en kachels;

- het desinfecteren en het bestrijden van aile ongedierte in alle gebouwen, schepen en treinen;

- het reinigen, onderhouden en schilderen van schepen en boten.

4. Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, warmwafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's, pizzeria's, pitabars, drive-in restaurants, met inbegrip van verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen, in een wegwerpverpakking aangeboden worden, alsook verkoop via telefoon, fax en/of internet van eetwaren en dranken die worden afgehaald of die worden thuisbezorgd;

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen, waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, discotheken, dancings, bodega's en tavernen evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en foikloreartikelen evenals luxeartikelen;

- het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf (al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden) in hotels, motels, pensions en conferentieoorden.

- de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- het organiseren en verzorgen van allerhande feesten, recepties, banketten, barbecues, bruiloften, cocktails, lunches en aile andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren;

- de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in aile voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere;

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen,

De vennootschap zal aile industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

3. De regeling inzake zegellegging werd geschrapt.

4. De regeling inzake bevoegdheden van het bestuur werd gewijzigd zodat artikel 14 van de statuten werd gewijzigd en voortaan luidt als volgt:

"Artikel 14: Bevoegdheden

Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden."

5. De regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden tot uitoefening van het stemrecht in algemene vergaderingen werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht."

6. De regeling inzake vervroegde ontbinding en invereffeningstelling werd gewijzigd zodat artikel 24 van de statuten werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 24: Ontbinding - Vereffening

De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend zoals voor een statutenwijziging behoudens andersluidende wettelijke bepalingen.

13ij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, regelt de algemene vergadering, op voorstel van het bestuursorgaan de wijze van vereffening.

13ehoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Hun benoeming moet ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd; zij zullen evenwel slechts als actieve vereffenaar in functie treden nadat hun mandaat als vereffenaar werd bevestigd door de voorzitter van de bevoegde rechtbank overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenzij bij hun aanstelling anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over de meeste uitgebreide machten ais voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en mogen zij alle in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder de voorafgaande toelating van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen zulks vereist is.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden worden rechtsgeldig ondertekend door iedere vereffenaar, De vereffenaars mogen lasthebbers aanstellen en hen bijzondere en In tijd beperkte machten voor bepaalde verrichtingen toekennen.

Alle stukken uitgaande van de vennootschap in vereffening vermelden dat zij in vereffening is.

De algemene vergadering blijft bevoegd om gedurende de vereffening de statuten van de vennootschap, met uitzondering van de naam, te wijzigen. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

iç "Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met' hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

7. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan ais enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

8. De in functie zijnde niet-statutaire zaakvoerder werd eervol ontslagen, te weten de heer dE KEIJZER Manuel Marinus Melanie, geboren te Brasschaat op 17 juli 1977, wonende te 4645 EA Putte (Nederland), Klavetterstraat 9a.

9. Tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd benoemd: mevrouw LESCRINIER Valérie Eliane Georges, geboren te Antwerpen op 30 mei 1988, wonende te 4645 EA Putte (Nederland), Klavetterstraat 9a.

10. Er werd aan:

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT', rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0436.957.779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, en

- de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR HELLEMONS EN ANTHONISSEN", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0475.796.975, met zetel te Stabroek, Dorpsstraat 174176, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers,

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, ailes te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- staat van activa en passiva

- verslag zaakvoerder





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BELGISCHE BOUWORGANISATIE, AFGEKORT : BELBO…

Adresse
ERTBRANDSTRAAT 294 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande