BELGISCHE DARTSBOND, AFGEKORT : B.D.B.

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGISCHE DARTSBOND, AFGEKORT : B.D.B.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 429.292.504

Publication

22/10/2014
ÿþOndernemingsnr 0429.292.504

Benaming

(voluit) Belgische Dartsbond OL3

(verkort): B.D.B.

Rechtsvorm : vzw

Zetel: Nieuwdreef 121 bus 35 - 2170 Merksem

Onderwerp akte: Nieuwe statuten - zeteiwijziging - wijziging boekjaar - wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Nieuwe statuten en uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering van 11 mei 2013, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te Wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

ARTIKEL 1: NAAM OZETELD DUUR

1. Naam

1.De vereniging draagt de naam'. Belgische Dartsbond, afgekort B.D.B..

De vereniging mag ook de volgende benamingen en afkortingen gebruiken: Union Beige de Darts, afgekort

U.D.B. in het Frans, Belgischer Darts Verband, afgekort B.D.V. in het Duits.

2. Zetel

1.De zetel van de vereniging is gevestigd in de Meistraat 62 te 2480 Dessel en ressorteert onder het

gerechtelijk arrondissement Turnhout (sinds 1 april 2014: gerechtelijk arrondissement Antwerpen).

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht

neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

3. Duur

1,De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel ten allen tijde ontbonden worden.

ARTIKEL 2: DOEL

1. Algemeen

1.De vereniging stelt zich tot doel de sport In het algemeen en in het bijzonder de clartssport te bevorderen. 2.Flet organiseren en codrdineren van dartswedstrijden, dartstoernooien en detscompetities.

3.0m dit doel te realiseren kan de vereniging alle reglementen en richtlijnen aangaande opstellen en doen naleven. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Nationale ploeg

1,Alle wedstrijden van de nationale ploeg worden door Belgische Dartsbond VZW geregeld. Volgens een door Belgische Darts Bond VZiii/ bepaalde ranking treden speelsters/spelers toe tot de nationale ploeg. De onkosten van de speelsters/spelers aangesloten bij 6I013 vzw worden in principe door de BDB vzw gedragen.

2.Belgische Dartsbond VZW zorgt ook voor nakoming van alle internationale verplichtingen

ARTIKEL 3: LEDEN 1. Algemeen

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

MOD 2.2

WIM

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

--lbellt Wan li-Vii-n kaphandel

Antwerpen

13 OKT. 2014

afdeling Aenrfign



*14193979*

IhI

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur be!ge

g

4 ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

1,Elet aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste zes bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen

2,De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stem recht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden kunnen worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Iedere natuurlijke persoon wordt automatisch toegetreden lid van de Belgische Dartsbond wanneer hij aansluit bij de Belgische Dartsbond Franstalige afdeling vzw.

2. Toetreden

1,De algemene vergadering is dwingend samengesteld uit de bestuurders van de vereniging en uit de bestuurders van de Vlaamse en Franstalige afdeling. Indien deze laatste niet door de afdelingen worden aangeduid, worden zij vervangen door de bijkomende gewestelijke afgevaardigden. Een gewestelijk afgevaardigde kan niet tegelijk bestuurder zijn binnen de vereniging.

Met de term 111dn deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

De leden van de vereniging zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor verbintenissen die door de vereniging worden aangegaan.

2,De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden; beschermleden, steunende of adviserend leden tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd als toegetreden leden. Hun rechten en plichten zijn vermeld in het huishoudelijk reglement

3,Lidgelden en uittreding

1,De maximum ledenbijdrage voor de effectieve leden bedraagt 50 Euro.

De algemene vergadering bepaalt het lidgeld voor de toegetreden leden bij de Belgische Dartsbond vzw en de eventuele verdeling ervantussen de bond zelf en de afdelingen.

2,Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht

3,Een lid dat niet meer voldoet aan de voorwaarden van artikel 3.2. wordt als ontslagnem end beschouwd. 4,Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging.

ARTIKEL 4: DE RAAD VAN BESTUUR

1, Algemeen

1,0e vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste vijf en maximum elf leden die lid zijn van de vereniging. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

2,De raad wordt samengesteld uit bestuurders vanuit de twee afdelingen van de vereniging, waarbij het aantel bestuurders uit één afdeling minimum twee zal bedragen en het maximum van zes niet zal overschrijden. Een maximum van zes kan alleen behaald worden door de afdeling met het hoogst aantal leden. Uitzonderlijk kan van vermelde regels worden afgeweken indien één afdeling het aantal bestuurders niet behaalt. De toestand moet onmiddellijk worden geregulariseerd indien de mogelijkheid zich aandient

2. Duur

1,De bestuurders worden benoemd vcor een periode van 6 jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar. Tussentijds

benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

3. Benoeming

1.VVijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht

het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos Ut. De

akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank

van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in

de bijlagen van het Belgisch Staatsbiad

4.Beindiging en ontslag

1.Ambtsbeeindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig

ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vernield worden op de agenda van de algemene Vergadering.

2.Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum

gedaald. In dat geval, moet de raad van bestuur thinen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook 5chriftelijk in kennis zal stellen.

3.Een bestuurder die op drie opeenvolgende vergaderingen afwezig blijft zonder voorafgaandelijke melding, wordt automatisch geacht af te treden.

4.Een bestuurder is automatisch ontslagnemend bij verlies van het lidmaatschap.

5.De vereniging ziet erop toe volgende verdragen en decreten, principes en maatregelen, en alle wettelijke wijzigingen, van zodra ze van kracht zijn, na te leven:

-Het Decreet van 27 maart 1991 inzake Medisch Verantwoorde Sportbeoefening;

-Het Decreet van 23 oktober 1991 inzake Doping en verboden substanties;

-Het Decreet van 24 juli 1996 inzake het statuut van de niet-professionele sportbeoefenaar;

-Het Universeel Verdrag van de Rechten van de Mens van 10 december 1948;

-Het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het I.Grid van 20 november 1989:

-De principes en de regels van de democratie aanvaarden;

-Alle maatregelen nemen om mensenhandel binnen de sportfederaties en de bij haar aangesloten clubs tegen te gaan door een correcte toepassing van de wetgeving (Wet van 13 en 25 april 1995). De sportfederatie treedt ook sanctionerend op bij misbruiken op basis van een door de sportfederatie opgestelde deontologische code ter bestrijding van de mensenhandel.

5.Bevoegdheden en wijze van uitoefening van de bevoegdheden

1.De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het ai dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. 2.De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet in de beoordeling meegerekend. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

3.De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan riet lid is van de vereniging. De raad van bestuur benoemt uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris en een penningmeester en kan daarnaast elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk ls, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van

bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door twee van de volgende drie mandatarissen: voorzitter, secretaris, penningmeester.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 5: DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging hoogdringend worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur.

De ambtsbendiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag In te dienen bij

de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen.

ARTIKEL6: DE ALGEMENE VERGADERING

1. Algemeen

1.Voor zover niet tegenstrijdig met - en als aanvulling bij - de in deze statuten vastgelegde

bepalingen, worden de samenstelling, de samenkomst en de bevoegdheden van de Algemene Vergadering

geregeld door de bepalingen daartoe voorzien in het Reglement van Inwendige Orde van de Belgische

Dartsbond vzw.

2.Samenstelling

De algemene vergadering is samengesteld conform de bepalingen in artikel 3.2. van de statuten

3. Bijeenroeping

1.De Algemene Vergadering komt jaarlijks van rechtswege samen tijdens het vierde weekeinde van april. 2.De Algemene Vergadering dient samen te komen op vraag van de raad van bestuur

3,De Algemene Vergadering dient samen te komen op vraag van één vijfde van de leden.

In dit geval moet de raad van bestuur binnen de 21 dagen de bijeenroeping voorzien. De bijeenkomst zelf moet in dat geval uiterlijk de veertigste dag na het verzoek plaatsvinden.

4.De Algemene Vergadering komt samen op de zetel van de vereniging of op de plaats die in de oproepingsbrief voor de leden wordt bepaald.

5.De leden van de Algemene Vergadering worden minstens dertig dagen vooraf per brief op de hoogte gebracht van de plaats, de datum en de agenda van de vergadering. In geval de bijeenroeping verzocht wordt door één vijfde van de leden, vindt de oproeping minstens acht dagen op voorhand plaats.

6.1eder agendapunt dat door één twintigste van de leden minstens vijf dagen op vocrhand wordt aangebracht, moet aangevuld worden op de agenda. Daarnaast kunnen ook derden punten op voorhand toevoegen, conform de modaliteiten voorzien in het huishoudelijk reglement. Op de vergadering zelf kunnen eveneens nog punten toegevoegd worden, conform de wijze voorzien in het huishoudelijk reglement,

4. Bevoegdheid

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de ccrnmissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sodaal oogmerk,

-de ontbinding van de Nationale Arbitragecommissie conform de modaliteiten voorzien in het huishoudelijk

reglement

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen

5. Beslissingen

1.Behalve wanneer de wet het anders voorziet, worden beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden, ongeacht het santal aanwezige en vertegenwoordigde leden en worden de onthoudingen en ongeldige stemmen in de beoordeling meegerekend.

2.In geval van wijziging van de statuten, wijziging van het doel, ontbinding, bijeenroeping op vraag van één vijfde van de leden, ontbinding van de Nationale Arbitragecommissie is er een aanwezigheidsquorum van 2/3 van de leden vereist. Deelnemers die de vergadering verlaten, worden aanwezig beschouwd en genoteerd als onthoudingen bij een eventuele stemming. Indien dit aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, wordt een tweede bijeenkomst samengeroepen die geldig kan beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde leden.

3.Bil gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter of van diegene die op dat moment de bijeenkomst voorzit (conform het huishoudelijk reglement) doorslaggevend.

4

e.

)

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

4.De beslissingen van de Algemene Vergadering worden ten laatste dertig dagen na de datum van de vergadering aan haar leden schriftelijk ter kennis gebracht. Derden die een belang kunnen aantonen worden binnen de dertig dagen na een verzoek tot inzage in de besluiten van de algemene vergadering, hierover schriftelijk bericht

5.Beslissingen van de Algemene Vergadering worden bijgehouden op het secretariaat van de vereniging en ondertekend door de voorzitter.

ARTIKEL 7: REKENINGEN

1. Boekhouding

1.0e rekeningen worden door de penningmeester bijgehouden in een daartoe geëigende boekhouding.

2.Het boekjaar van de vereniging wordt ieder jaar op 30 juni afgesloten.

ARTIKEL 8: ONTBINDING EN VEREFFENING

1. Ontbinding

1. De vereniging zal worden ontbonden indien niet langer aan de gestelde voorwaarden is voldaan,

2. Vereffening

1.Indien de vereniging wordt ontbonden zullen de overgebleven leden optreden als Algemene Vergadering. 2.De Algemene Vergadering duidt één of meerdere vereffenaars aan.

3.De Algemene Vergadering duidt de in bijlage van onderhavige statuten vernielde instelling met liefdadig doel aan, die de overblijvende lichamelijke en onlichamelijke goederen van de vereniging zal ontvangen om er naar eigen goeddunken te kunnen over beschikken.

4.De vereffenaars staan in voor het uitvoeren van aile in de wet en in deze statuten voorziene handelingen voor de vereffening van een Vereniging zonder Winstoogmerk.

De algemene vergadering heeft op 12 december 2011 kennis genomen van het ontslag als bestuurder, welke tot op heden verkeerdelijk niet werd doorgegeven:

Van Lier Mil, Eetsvelde 30, 9420 Aaigem, geboren op 03/05/1942, te Asse

Vaneerdewegh Hans, Paddekuil 22, 2490 Balen, geboren Op 08/1/1969, te Mol

De algemene vergadering heeft op 11 mei 2013 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Swalus Raymond, Broekborre 78, 1500 Halle, geboren op 26/04/1938, te Ukkel

Struyf Raoul, Nieuwdreef 121/35, 2170 Merksem, geboren op 31/01/1959, te Merksem

Willem Gerda, Stameuterstraat 10, 2580 Putte, geboren op 09/11/1956, te Mechelen

Holsters Antoon, Slameuterstraat 10, 2580 Putte, geboren op 24/03/1952, te Sint-Katelijne-Waver

Van Nieuwenhove Caroline, Kakemanstraat 6, 9280 Lebbeke, geboren op 11/10/1979, te Dendermonde

Malschaert Brenda, Willem Eekelersstraat 15, 2845 Niel, geboren op 30/08/1966, te Deurne

Verheyden Bart, Willem Eekelersstraat 15, 2845 Niel, geboren op 16/03/1986, te Lier

Van Droogenbroeck frigo, Vichteknokstraat 31, 8540 Vichte, geboren op 08/08/1973, te Kortrijk

De algemene vergadering heeft op 11 mei 2013 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Walters Gerardus, wonende Meistraat 62 te 2480 Dessel, geboren op 19/3/1954 te EI- Hertogenbosch Joacim Dave, wonende Gullegemsesteenweg 87 te 8501 Bissegem, geboren op 19/12/1976 te Borgerhout Kervvyn Dave, wonende Peter Benoitlaan 31 te 8793 Waregem, geboren op 11/3/1980 te Waregem Giebens Steven, wonende Sprinkhaanveldestraat 31 te 2150 Borsbeek, geboren op 19/7/1969 te Deurne De Coninck Tim, wonende Frans Beirenslaan 46 te 2150 Borsbeek, geboren op 28/11/1976 te Lier Vanherle Francis, wonende Oude Baan 38 te 3580 Beringen, geboren op 28/8/1964 te Diest

Zij vomi en de huidige samenstelling van de raad van bestuur.

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

e

Voor, b eh ou den aan het Belgisch Staatsb lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOID 2.2

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelyke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur heeft onder zijn leden de functies verdeeld als volgt:

Voorzitter: Walters Gerardus, wonende Meistraat 62 te 2480 Dessel, geboren op 19/3/1954 te Cg-Hertogenbosch

Secretaris: Joacim Dave, wonende Gullegemsesteenweg 87 te 8501 Bissegem, geboren op 19/12/1976 te Borgerhout

Penningmeester: Kerwyn Dave, wonende Peter Benoitlaan 31 te 8793 Waregem, geboren op 11/3/1980 te Weregem

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door twee van de volgende drie mandatarissen: voorzitter, secretaris, penningmeester.

Te Merksem, op 11 mei 2013,

Joacim Dave Secret

Walters Gerardus

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2012
ÿþ rE rr. ~~+,. MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I

bef aa Be Sta





*iao~zesa*





F~EOI*~T~ x,~dK

KOOPHANDEL

3 g 13- 2012

A1~~eRPEN

.

Ondernemingsnr : 0429.292.504

Benaming

(voluit) : Belgische Dartsbond

(verkort) B.D.B.

Rechtsvorm Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel Puihoek 124, 2180 Ekeren

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel, wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 13 september 2011:

Het adres van de zetel wordt verplaatst van Puihoek 124 te 2180 Ekeren naar Nieuwdreef 121/35 te 2170 Merksem.

Volgende bestuursleden hebben ontslag genomen en hun ontslag werd op de algemene vergadering van

13/09/2011 aanvaard:

1.Yvan Schockaert, wonende Bergstraat 169 te 9450 Haaltert, geboren op 26/08/1957 te Haaltert.

2.Juliaan Van Broeck, wonende Puihoek 142 te 2180 Ekeren, geboren op 26/04/1941 te Antwerpen.

3.Remi Verbeeck, wonende Hensellaan B15 te 2960 Brecht, geboren op 13/03/1944 te Brecht.

4.Alfons Maes, wonende Koningin Elisabethlei 101 te 2300 Turnhout, geboren op 03/07/1960 te Turnhout.

Volgende bestuursleden werden door de algemene vergadering van 13/09/2011 benoemd:

1.Caroline Van Nieuwenhove, wonende Kakemanstraat 6 te 9280 Lebbeke, geboren op 11/10/1979 te,

Dendermonde.

2.Brenda Malschaert, wonende Willem Eekelersstraat 15 te 2845 Niel, geboren op 30/08/1966 te Deurre.

3.Bart Verheyden, wonende Willem Eekelersstraat 15 te 2845 Niel, gbeoren op 16/03/1966 te Lier.

4.Ingo Van Droogenbroek, wonende Vichteknokstraat 31 te 8540 te Vichte, geboren op 08/08/1973 te

Kortrijk.

De Raad van Bestuur is bijgevolg samengesteld als volgt:

1.Raoul Struyf, wonende Nieuwdreef 121/35 te 2170 Merksem, geboren op 31/01/1959 te Merksein.

2.Caroline Van Nieuwenhove, wonende Kakemanstraat 6 te 9280 Lebbeke, geboren op 11/10/1979 te'

Dendermonde.

3.Gerda Willem, wonende Slameuterstraat 10 te 2580 Putte, geboren op 09/11/1956 te Mechelen.

4.Brenda Malschaert, wonende Willem Eekelersstraat 15 te 2845 Niel, geboren op 30/08/1966 te Deurne.

5.Antoon Holsters, wonende Slameuterstraat 10 te 2580 Putte, geboren op 24/03/1952 te Sint-Katelijne-.

Waver.

6.Bart Verheyden, wonende Willem Eekelersstraat 15 te 2845 Niel, gbeoren op 16(03/1966 te Lier.

7.Swalus Raymond, wonende te roekborre 78 te 1500 Halle, geboren op 26/04/1938 te Ukkel.

8.Ingo Van Droogenbroek, wonende Vichteknokstraat 31 te 8540 te Vichte, geboren op 08/08/1973 te

Kortrijk.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 13 september 2011:

De raad van bestuur van 13/09/2011 heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld in in die functie benoemd:

-Voorzitter: Raoul Struyf, wonende Nieuwdreef 121/35 te 2170 Merksem, geboren op 31/01/1959 te. Merksem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor, beloude» aan het Peigisch Staatsblad

Moo 2.2

9280 Lebbeke, geboren op'

Luik B - Vervoeg

-Ondervoorzitster: Caroline Van Nieuwenhove, wonende Kakemanstraat 6 te 11/10/1979 te Dendermonde

-Secretaris: Gerda Willem, wonende Slameuterstraat 10 te 2580 Putte, geboren -Penningmeester: Brenda Maischaert, wonende Willem Eekelersstraat 15 30/08/1966 te Deurne

op 09/11/1956 te Mechelen te 2845 Niel, geboren op

Voor eensluidend uittreksel,

Raoul Struyf

voorzitter

Gerda Willem

secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

Coordonnées
BELGISCHE DARTSBOND, AFGEKORT : B.D.B.

Adresse
PUIHOEK 124 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande