BELGISCHE FEDERATIE VAN HANDELSVERTEGENWOORDIGERS - FEDERATION BELGE DES REPRESENTANTS DE COMMERCE

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGISCHE FEDERATIE VAN HANDELSVERTEGENWOORDIGERS - FEDERATION BELGE DES REPRESENTANTS DE COMMERCE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 409.553.004

Publication

22/07/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Onc'ernemingsni.: 0409.553.004

Benarining

(volup : Belgische Federatie van Handelsvertegenwoordigers

tverkort) . B.F.H.-F.B.R.

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Dascottelei j, 2100 Deurne

ei er me» a"tta : Aangepaste statuten

De algemene vergadering, beraadslagend en beslissend overeenkomstig artikel 8 van de wet van 2 mei 2002 en overeenkomstig haar statuten (Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad in datum van 10 maart 1966, nr 1254) heeft de hiernavolgende statutenwijziging aangenomen.

Alle vroegere teksten van de statuten worden opgeheven en vervangen door de onderstaande nieuwe tekst.

TITEL 1  Benaming, maatschappelijke zetel, doel en duur

Artikel 1

De vereniging kiest als naam: "Belgische Federatie van Handelsvertegenwoordigers", vzw.  "Fédération Belge des Représentants de Commerce", asbl. en is een vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 2

De zetel van de vereniging wordt gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen te 2100 Deurne (Antwerpen), Dascottelei 97 (voordien 99) alwaar de vereniging ook haar uitbating heeft.

De vereniging kan één of meer afdelingen of bedrijfszetels tellen waar de activiteiten, hierna bedoeld, kunnen worden uitgeoefend. Deze afdelingen kunnen gelegen zijn buiten het gerechtelijk arrondissement waar de hoofdzetel gevestigd is.

Artikel 3

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan op elk ogenblik ontbonden worden. Zij mag bij een internationale federatie aansluiten.

Artikel 4

De vereniging heeft tot doel: de studie, de bescherming en de bevordering van de economische, sociale, morele en beroepsbelangen der handelsvertegenwoordigers en zelfstandige handelsagenten en alle daarmee in de resp. wetgevingen gelijkgestelde beroepsgroepen.

Zij mag oprichten, onder om het even welke vorm, deelnemen aan of werken onder haar bescherming nemen van verenigingen en organisaties die door hun werking bijdragen tot de verwezenlijking van de doelstellingen die nagestreefd worden door de Belgische Federatie van Handelsvertegenwoordigers Vzw.. Zij mag alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend wordt besteed aan of in functie staat van het bereiken van het hoofddoel.

TITEL Il  De leden

Artikel 5

De vereniging kent werkende en niet werkende leden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

tlll hfl lfl hll hill III II1I 111h 11h 11

+11113110

RECHTBANK

KOOPHANDEL

1 1 JULI 2011

ANTcWffsftPEPJ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Alleen de werkende leden bezitten de volheid van lidmaatschap en hebben stemrecht in de Algemene Vergadering of in de Raad van Bestuur.

Niet werkende leden bezitten geen enkele medezeggenschap in het dagelijks besturen van de vereniging. Zij hebben echter het recht te genieten van alle door de vereniging verstrekte en georganiseerde diensten en activiteiten. Zij kunnen op eenvoudig verzoek de besluiten van de Algemene Vergadering inzien op de zetel van de vereniging.

Artikel 6

Het aantal werkende leden is onbepaald maar mag nooit minder dan drie zijn.

Het aantal werkende leden van de Algemene Vergadering moet op haar beurt steeds hoger zijn dan het

aantal bestuurders in de Raad van Bestuur.

Artikel 7

Om werkend lid te kunnen zijn van de vereniging moet men:

1.Ofwel het beroep van handelsvertegenwoordiger of van zelfstandig handelsagent of door de resp. wetgevingen gelijkgestelde beroepen uitoefenen op het moment van aansluiting of gedurende vijf jaar daadwerkelijk hebben uitgeoefend.

2.Ofwel een werkende, plaatselijke, gewestelijke of provinciale vereniging met interprofessioneel karakter zijn welke een identiek voorwerp heeft als de Belgische Federatie van Handelsvertegenwoordigers vzw.. 3.Ofwel in de federale dienst van de Belgische Federatie van Handelsvertegenwoordigers vzw. een verantwoordelijke functie waarnemen, gelijkstaand met het beheer van deze dienst(en) op het juridische en/of administratieve vlak.

4.Ofwel door de Algemene Vergadering, gesteund door de Raad van Bestuur, als kandidaat voor een mandaat van werkend lid van de vereniging worden aanvaard, zelfs indien punt 1 supra van dit artikel niet van toepassing zou zijn.

Artikel 8

Om werkend lid te worden van de vereniging moet men als dusdanig aanvaard worden door de Algemene Vergadering welke daaromtrent volkomen vrij beslist zonder gebonden te zijn haar beslissing te motiveren. Om werkend lid te worden, dienen de kandidaten hun aanvraag schriftelijk te richten aan het adres van de zetel van de vereniging ter attentie van de secretaris en/of de voorzitter.

De Raad van Bestuur is gehouden een nauwkeurige lijst van deze werkende leden op te maken. Deze lijst zal jaarlijks door de secretaris worden neergelegd op de griffie van de rechtbank die wettelijk bevoegd is in deze materie.

Artikel 9

Elk werkend lid kan te allen tijde uit de vereniging treden mits schriftelijk zijn ontslag aan de voorzitter ter kennis te brengen.

Het mandaat van werkend lid neemt door het feit zelf een einde door overlijden, door drie maal

ongerechtvaardigde of onaangekondigde afwezigheid in de Raad van Bestuur of de Algemene Vergadering of onbekwaamverklaring, evenals door het niet langer vervullen van de hierboven in artikel 7 gestelde vereisten.

Een werkend lid kan steeds van zijn lidmaatschap vervallen verklaard worden door de Algemene Vergadering, op voordracht van de Raad van Bestuur indien het de belangen van de vereniging of die van enig werkend of niet werkend lid in gevaar brengt of schaadt.

De Algemene Vergadering is niet gehouden haar beslissing dienaangaande te motiveren.

De uitsluiting kan slechts door de Algemene Vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van tweederde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 10

Er kan van een werkend lid als werkend lid voor de uitoefening van zijn/haar mandaat geen geldelijke bijdrage worden geëist, behalve evenwel zijn verplichting om de prijs voor de jaarlijkse lidkaart te betalen waarvan het bedrag niet hoger mag zijn dan 150 ¬ , dit maximumbedrag gekoppeld zijnde aan het indexcijfer der consumptieprijzen.

De prijs voor de jaarlijkse lidkaart dient evenwel enkel te worden betaald wanneer men, naast de uitoefening van een mandaat als werkend lid, als gewoon lid beroep wenst te doen op de algemene doelstellingen waarvoor de vereniging is opgericht.

Een lid dat zijn bijdrage niet betaalt, kan geacht worden ontslag te nemen, uitgezonderd bij de gevallen vermeld in de punten 2, 3 en 4 van artikel 7 van deze statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 11

Behoudens wanneer de Raad van Bestuur daarover anders zou beslissen teneinde aan uitzonderlijke omstandigheden het hoofd te bieden, hebben alleen werkende leden het recht de Algemene Vergadering bij te wonen en om het mandaat van Bestuurder van de vereniging uit te oefenen.

Artikel 12

Door het feit zelf werkend lid te zijn van de vereniging is men geacht in te stemmen met de inhoud van alle bestaande en toekomstige huishoudelijke reglementen zoals gestemd in de Algemene Vergadering evenals met alle welkdanige, door de Raad van Bestuur en/of de Algemene Vergadering getroffen beslissingen en aangegane verbintenissen.

Artikel 13

Het lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan de betaalde bijdragen als voorzien in artikel 10 supra niet terugvorderen.

Artikel 14

Noch de werkende, noch de niet werkende leden hebben geen enkel recht op of enig aandeel in het patrimonium van de vereniging. Noch zij, noch hun rechthebbenden zijn gerechtigd afschrift van rekeningen, zegel- of beslaglegging op goederen van de vereniging of bevel tot opstellen van een inventaris der goederen te bekomen.

TITEL III  Het Beheer

Artikel 15

De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur welke vier Bestuurders telt, die allen werkend lid van de vereniging moeten zijn.

De Bestuurders worden aangesteld door de Algemene Vergadering, op voorstel van de Raad van Bestuur welke ze ten allen tijde en zonder opgave van reden kan afstellen.

Artikel 16

Indien een mandaat van Bestuurder voortijdig vacant komt, duidt de Algemene Vergadering, in haar eerstvolgende bijeenkomst, een werkend lid aan, gelast om het vacante mandaat te voleindigen. Het mandaat van Bestuurder duurt vier jaar en is steeds hernieuwbaar voor een zelfde periode, behoudens ontzetting uit het mandaat in toepassing van de statuten.

Artikel 17

De Raad van Bestuur heeft de volheid van bevoegdheid voor wat het bestuur van de vereniging betreft. Zij treedt op als college doch kan haar bevoegdheden delegeren naar één of meerdere van haar ledenbestuurders. Zij is gerechtigd alle daden van beheer en van beschikking te stellen en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte.

Alleen de handelingen en akten die door de wet uitdrukkelijk aan een ander orgaan zijn toevertrouwd vallen buiten zijn bevoegdheid.

De Raad van Bestuur voert tevens de beslissingen uit van de Algemene Vergadering.

Artikel 18

De Raad van Bestuur duidt onder haar leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester aan.

Hun aanstelling of afstelling geschiedt overeenkomstig de bepalingen van Titel IV van deze statuten. Hun mandaat heeft een looptijd van vier jaar.

Artikel 19

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle akten, in alle handelingen en in alle

overeenkomsten.

De vereniging is slechts gebonden door geschriften welke de handtekening van één van haar Bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

draagt die daartoe statutair of via aanstelling de bevoegdheid voor kreeg. Zo is de dagelijkse werking van de vereniging toevertrouwd aan de federale Secretaris die daartoe beschikt over de volmacht van handtekening voor wat betreft de handelingen die eigen zijn aan zijn functie en die dienen voor de dagelijkse werking van de vereniging.

Artikel 20

De Raad van Bestuur is gerechtigd om onder haar leden één of meerdere afgevaardigde-bestuurders aan te duiden, gelast met het dagelijks bestuur van de vereniging.

De aldus aangestelde afgevaardigde-bestuurder kan, alleen optredend, de vereniging verbinden binnen de perken van het dagelijks bestuur tegenover de posterijen, bestuur der postcheques, financiële instellingen, vervoerdiensten en personeelsleden alsook tegenover andere openbare diensten, instellingen en administraties.

Artikel 21

De personen die met het dagelijks bestuur zijn gelast, gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat voor zover in de wet en/of in de huidige statuten niet anders is bepaald.

Artikel 22

De Raad van Bestuur vergadert minstens twee maal per jaar. De voorzitter kan de raad ook oproepen telkens als dat in het belang van de vereniging noodzakelijk is.

De voorzitter moet de Raad van Bestuur eveneens oproepen als tenminste twee leden van de Raad hem dat schriftelijk vragen.

Artikel 23

Als een lid van de Raad van Bestuur zonder aanvaardbare reden of zonder voorafgaande verwittiging aan één van de andere Bestuurders drie opeenvolgende raadsvergaderingen niet bijwoont, legt de Raad van Bestuur zijn eventuele uitsluiting aan de Algemene Vergadering voor.

Artikel 24

De voorzitter ziet toe op en zorgt voor de uitvoering van de statuten en van de bijzondere reglementen; hij neemt alle maatregelen voor de uitvoering van de beslissingen van de Raad van Bestuur, hij ondertekent, samen met de secretaris of de afgevaardigd-bestuurder/gevolmachtigde alle akten, besluiten of beslissingen en vertegenwoordigt eveneens de vereniging in al haar betrekkingen met de overheid en met derden. Inzake ondertekening van akten en andere documenten kan hij zich laten vervangen door de secretaris. Hij kan zich in de algemene uitoefening van zijn mandaat laten bijstaan en desnoods laten vervangen door de ondervoorzitter die in dat laatste geval de bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de voorzitter op zich neemt.

Artikel 25

De secretaris verricht al het schrijfwerk; hij stelt de notulen van de Raad van Bestuur en van de Algemene Vergadering op. Hij bewaart het archief van de vereniging.

Van alle vergaderingen van de Raad van Bestuur die niet samenvallen met de bijeenkomst der Algemene Vergadering worden door hem notulen opgesteld. Deze notulen worden goedgekeurd door de Voorzitter en de Bestuurders.

Artikel 26

De penningmeester is aansprakelijk voor het kasgeld van de vereniging. Hij verricht de nodige handelingen en betalingen die vereist worden in het kader van de verplichtingen en belangen van de vereniging. Hij kan deze taak delegeren naar één of meerdere personen, belast met het dagelijks bestuur. Hij voert in ieder geval driemaandelijks een controle uit van de boekhouding van de vereniging.

Titel IV  De algemene vergadering

Artikel 27

De in Algemene Vergadering samengeroepen werkende leden maken het soeverein lichaam uit van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mob 2.2

vereniging.

Alle werkende leden van de vereniging hebben het recht om alle administratrieve en boekhoudkundige stukken van de vereniging in te kijken op haar zetel. Aanvraag daartoe dient schriftelijk te worden gericht aan de voorzitter.

Artikel 28

Alleen de Algemene Vergadering is bevoegd ten aanzien van de hierna limitatief opgesomde zaken van de vereniging:

" Aanstellen en afstellen van Bestuurders

" Aanvaarden van begrotingen en van jaarrekeningen

" Het uitsluiten van werkende leden

" Het wijzigen van de statuten

" Het vrijwillig ontbinden van de vereniging

.Het omzetten van de vereniging in een vennootschap

" De kwijting van de bestuurders.

Artikel 29

De Algemene Vergadering komt minstens één keer per jaar bijeen, ondermeer ter aanvaarding van de begroting en van de jaarrekening.

Artikel 30

Alle leden van de Algemene Vergadering worden door de voorzitter middels een minstens acht dagen bij voorbaat verstuurde schriftelijke uitnodiging en welke benevens dag, plaats, aanvangsuur tevens de dagorde vermeldt, uitgenodigd.

Slechts de in de dagorde vermelde punten mogen door de Algemene Vergadering behandeld worden. Ieder lid van de Algemene Vergadering krijgt de kans op voorhand punten voor de dagorde in te zenden.

Artikel 31

Elk werkend lid dient schriftelijk tot elke bijeenkomst van de Algemene Vergadering te worden uitgenodigd.

Artikel 32

Buiten de gewone jaarvergaderingen, komt de AlgemeneVergadering bijeen telkens zulks nuttig of nodig is voor de goede gang van zaken van de vereniging.

De voorzitter is verplicht de vereniging in extra Algemene Vergadering bijeen te roepen in de gevallen bepaald in de wet of in de statuten of telkens wanneer minstens één vijfde van de werkende leden daarom verzoekt bij een aan de voorzitter gericht schrijven dat tevens een dagorde voorstelt.

Artikel 33

Op de Algemene Vergadering heeft ieder lid een gelijk stemrecht en worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten het anders bepalen.

Elk werkend lid beschikt over één stem in de Algemene Vergadering Het kan zich in de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid, mits schriftelijke volmacht, vooraf verstuurd aan één van de leden van de Raad van Bestuur.

Elk lid kan niet méér dan één ander lid vertegenwoordigen.

Artikel 34

Behoudens voor het wijzigen van de statuten en voor het vrijwillig ontbinden van de vereniging of voor wat betreft de wijziging van haar doel, kan de Algemene Vergadering rechtsgeldig beslissen welke ook het aantal aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden zij.

Artikel 35

Ingeval de Algemene Vergadering geroepen is om hetzij de statuten te wijzigen of de vereniging vrijwillig te ontbinden, hetzij het doel van de vereniging te wijzigen, kan zij slechts rechtsgeldig beslissen indien minstens twee derde van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en indien het voorstel tot vrijwillige ontbinding of de voorgestelde wijziging in de oproepingsbrief uitdrukkelijk zijn vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Indien het vereiste aantal leden niet aanwezig of vertegenwoordigd is dan heeft de Raad van Bestuur het recht de bijeenkomst van de Algemene Vergadering te verdagen naar een latere datum.

Op die latere bijeenkomst, waarvoor de oproeping ten vroegste kan plaatsvinden 15 dagen na de dag van verdaging, kan de Algemene Vergadering rechtsgeldig beslissen, welke ook het aantal aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden zij.

Artikel 36

De Algemene Vergadering beslist bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden behoudens de hierna limitatief opgesomde punten voor dewelke de hierna bepaalde meerderheid op straf van nietigheid is vereist:

a)Met een 415de meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden als omtrent één der volgende punten moet beslist worden:

1. uitsluiting van een werkend lid;

2. vrijwillige ontbinding van de vereniging;

3. wijziging van de statuten;

4. als het gaat om wijziging van artikel 4 van de statuten.

Titel V  Ontbinding, vereffening

Artikel 37

De ontbinding van cie vereniging kan zowel vrijwillig als gerechtelijk gebeuren.

Voor de beslissing tot vrijwillige ontbinding moet geen reden worden opgegeven.

De vereffening van de vereniging kan niet worden afgesloten zolang er schulden zijn, tenzij alle schuldeisers

akkoord gaan.

Ingeval van ontbinding wordt de vereniging vereffend door de Raad van Bestuur of, bij gebreke daarvan,

door een door de rechtbank aan te stellen vereffenaar.

Artikel 38

Het netto-actief van de ontbonden vereniging dient te worden overgedragen aan een vereniging met een sociaal voorwerp dat gelijkaardig is aan dat van de Belgische Federatie van Handelsvertegenwoordigers Vzw..

Het netto-actief kan niet overgaan naar een commerciële vennootschap, noch naar werkende en niet werkende leden, noch naar enig persoon of vereniging die een mandaat bezit in het dagelijks bestuur van de vereniging, tenzij die persoon of vereniging het hierboven genoemde voorwerp nastreeft.

Artikel 39

De Algemene Vergadering beslist eenparig het aantal beheerders op heden vast te stellen op negen, allen van Belgische nationaliteit. Op heden is zij als volgt samengesteld:

" Mr. Ernest DE BODT, Voorzitter, Wulpstrtaat 5 bus 6, 2170 Merksern, tevens afgevaardigde van de afdeling Antwerpen

" Mr. Robert SURKIJN, Av. J. Sibelius 16-76, 1070 Brussel, tevens afgevaardigde voor de afdeling BRABANT

" Mr. Marc DE WOLF, Secretaris, Mortselsesteenweg 20, 2100 Deurne

" Mr. Bob SYMONS, Penningmeester, Graffendonk 56, 2980 Zoersel

" Mr. Luc TEMMERMAN, afd. O.-VL., Wittepaalstraat 45, 9051 Afsnee (Gent)

" Mr. Koen DESTOOP, afd. W.-VL., Beukenpark 59, 9880 Aalter

" Mr. Mathieu TOPPETS, afd. Limb., Langenakker 71, 3830 Wellen

" Mr. J.-M. PICRY, afd. Wallonië, Rue Lackman 17, 6747 Saint-Léger

" Mr. Claude LEBEAU, Ondervoorzitter, vertegenwoordiger van de voormalige UPRC, Cité au Larmont 28, 5377 NOISEUX

Artikel 40

De stichters van de vereniging als vermeld in de statuten, opgenomen in de Bijlagen aan het Belgisch Staatsblad van 10 maart 1966, zijn de volgende, allen van Belgische nationaliteit:

-Mn Charles AERTS, Mortselsesteenweg 229, 2100 Deurne

" Mr. René BEECKMAN, Boulevard Kennedy 59, 7000 Mons

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luits B - Vervolg

" Mr. Leo BOEREBOOM, Hagedoornlaan 7, 8310 St.-Kruis-Brugge

" Mr. Fernand DELEGLISE, Rue Maréchal Foch 810/b, 7012 Jemappes

" Mr. Charles DE REU, Lanneaustraat 51, 1020 Brussel-2

" Mr. Prudent INGELBINCK, Van Geertstraat 9, 9040 St.-Amandsberg (Gent)

" Mr. Alfred LORIDON, Ringlaan 75, 2610 Wilrijk

" Mr. René SCHORPION, Bampslaan 12, 3500 Hasselt

" Mr. Johan VAN OVERMEIREN, Jules Mac Leodstraat 24, 9050 Gentbrugge

" Mr. Frans VAN SAET, Leopoldstraat 24, 1800 Vilvoorde

" Mr. Jozef VERBIST, Leuvensestraat 89, 1800 Vilvoorde

" Mr. Armand VERCAUTEREN, Torhoutsestwg. 214, 8200 St.-Andries-Brugge

" Mr. Jos ZENGERS, Zavefvennestraat 31, 3500 Hasselt

Artikel 41

14-4eii ateue is als volgt samengesteld:

.Ernest DE BODT, Belg, geboren te Antwerpen op 5/12/1944 en wonende te 2170 MERKSEM, Wulpstraat 5 bus 6 - in zijn hoedanigheid als Federaal Voorzitter.

-Marc DE WOLF, Belg, geboren te Deurne op 27/03/1960 en wonende te 2100 Deurne, Mortselsesteenweg 20  in zijn hoedanigheid als Federaal Secretaris

-Bob SYMONS, Belg, geboren te Antwerpen op 11/10/1946 en wonende te 2980 Zoersel, Graffendonk 56  in zijn hoedanigheid van Federaal Penningmeester

-Claude LEBEAU, Belg, geboren te Charleroi op 19/05/1940 en wonende te 5377 NOISEUX, Cité au Larmont 28  in zijn hoedanigheid van Federaal Ondervoorzitter.

Antwerpen, 31 maart 2011

Marc DE WOLF

Federaal Secretaris

Bob SYMONS

Federaal Penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ernest DE BODT Federaal Voqfritte

Claude LEBEAU Federaal Ondervoorzitter

Coordonnées
BELGISCHE FEDERATIE VAN HANDELSVERTEGENWOORD…

Adresse
DASCOTTELEI 99 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande