BELGIUM MANAGEMENT GROUP, AFGEKORT : B.M.G.

Divers


Dénomination : BELGIUM MANAGEMENT GROUP, AFGEKORT : B.M.G.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 461.110.977

Publication

07/08/2013
ÿþOndememingsnr : 0461.110.977

Benaming

(voluit) : BELGIUM MANAGEMENT GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm ; Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Bosmanslei 11 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de beslissing van de zaakvoerder, gehouden op 01 juli 2013 op de maatschappelijke

zetel, blijkt het volgende:

Op basis van de bevoegdheden mij toegekend krachtens de statuten, beslis ik de zetel van

de vennootschap over te plaatsen naar de Jachtlaan 4 te 2650 Edegem, met ingang vanaf 01 juli 2013.

Yvonne Kuylen

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mai Word 1 S.1

~~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

11

i

lIi

vt behr

aal

Bel Staa

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Keephargliel Antwerpen

op 2 q .JUL 2013

De Griffer,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/04/2013
ÿþ Mod Ward 111

Mal ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Itoergelee tes t'p'ifi8 von de Rechtbank yan Koophandel w Antw$rpone v~

16 MU 2013

Grifte

Ondernemingsnr : 0461.110.977

Benaming

(voluit) : BELGIUM MANAGEMENT GROUP

(verkort) : BMG

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op aandelen

Zetel : 2018 Antwerpen, Bosmanslei 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt een beslissing van de buitengewone algemene vergadering in datum van 21 maart 2013, bij; verslagschrift van zelfde datum van notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem, dat de hierna volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen inzake de statuten van de vennootschap:

Il. Statuten :

Tweede besluit

De vergadering beslist om met onmiddellijke ingang vanaf heden de heer VER HOEVE Filip Emest Marta, wonende te 2018 Antwerpen, Bosmanslei 11 te ontslaan als zaakvoerder-opvolger.

Derhalve wordt de heer VER HOEVE Filip, voormeld, geschrapt als zaakvoerder-opvolger in artikel 14 van de statuten van de vennootschap en wordt dit artikel integraal vervangen door volgende tekst :

"Artikel 14. Samenstelling bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten die in de vennootschapsakte bij wijze van statutaire bepaling als zaakvoerder zijn aangewezen,

Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder. In uitvoering van wat voorafgaat is de nagemelde gecommanditeerde vennoot aangesteld als zaakvoerder : mevrouw Yvonne KUYLEN, wonende te Edegem, Jachtlaan 4.

De zaakvoerder vervult haar opdracht voor de duur van de vennootschap, Zij kan te allen tijde ontslag; nemen.

De onbekwaamverklaring, het ontslag of overlijden van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het ontslag, dan wordt de vennootschap= verdergezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Betreft het ontslag, overlijden of onbekwaamverklaring van de enige zaakvoerder, dan wordt deze van rechtswege opgevolgd door een persoon dewelke aangeduid zal worden door de algemene vergadering der vennoten die dient te volgen binnen de maand na het overlijden, Deze vergadering zal slechts kunnen besluiten volgens de regels zoals voorzien voor statutenwijzigingen.

De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering: daartoe ingesteld door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 1856 op grond van wettige redenen.

De betrokken zaakvcerder blijft zijn functie vervullen tot dat de rechter de afzetting zal hebben uitgesproken. Bij het definitief worden van herroeping van de opdracht van de enige zaakvoerder wordt op dezelfde wijze; gehandeld als hiervoor is uiteengezet met betrekking tot het ontslag van een zaakvoerder."

Derde besluit

De vergadering beslist artikel 34 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst :

"Artikel 34. Beraadslaging  Besluiten

a)quorum

De algemene vergadering kan niet geldig besluiten dan wanneer aile gecommanditeerde vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Enkel wanneer de algemene vergadering te besluiten heeft over de omzetting van de vennootschap naar aanleiding van het wegvallen van de enige zaakvoerder, tevens enige aandeelhouder gecommanditeerde vennoot, vervalt de hiervoor opgelegde aanwezigheidsvereiste en kan de algemene vergadering geldig besluiten zonder dat een gecommanditeerde vennoot aanwezig is,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

lump

v

beh

aa

Be; Sta

.> 5

.4.-- ti

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

b) besluiten

In de gewone en bijzondere algemene vergadering worden de besluiten in principe genomen bij gewone meerderheid van stemmen, met uitzondering van het navermelde.

pe besluiten van een algemene of buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd (waaronder de benoeming van zaakvoerders of van zijn opvolger(s)), alsmede de besluiten van een algemene of buitengewone algemene vergadering waarbij een (interim) divident of enige uikering of enige vorm van vergoeding moeten worden goedgekeurd met een bijzondere meerderheid van vier/vijfde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen doch mits eenparig akkoord van de zaakvoerder(s),

Betreft het besluit de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden, dan is de instemming vereist van alle gecommanditeerden.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Commissaris(sen) voor zover van toepassing worden benoemd bij gewone meerderheid?

Vierde besluit

De vergadering beslist de artikelen 5, 8, 13, 29 en 30 integraal te vervangen door respectievelijk de volgende tekst :

-"Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatste kapitaal bedraagt vijfenzeventigduizend euro (75.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen, zonder vermelding van waarde.

peze aandelen zijn thans op naam en genummerd van 1 tot en met 120."

-"Artikel 8.: Aard van de effecten

Alle aandelen zijn thans op naam.

pe aandelen kunnen op naam of gedematerialiseerd zijn, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. Zij zijn ingeschreven in het register van aandelen op naam, Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de blote eigenaar en de vruchtgebruiker afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder,

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt,

Iedere aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief.

pe zaakvoerder of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder, Bij gebreke aan vermelding van de een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

Iedere aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap.

De zaakvoerder of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen,"

-"Artikel 13.: Obligaties

De zaakvoerder is bevoegd obligaties uit te geven. De zaakvoerder(s) zal/zullen de wijze, het tijdstip en de voorwaarden van uitgifte bepalen, evenals de rentevoet, de wijze en het tijdstip van de terugbetaling en alle bijzondere of hypothecaire zekerheden die daarbij zouden kunnen gevoegd worden.

Tot de uitgifte van converteerbare obligaties; obligaties met warrants of warrants kan slechts worden besloten, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

-"Artikel 29.: Oproeping - Vorm

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants, certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm wie met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) worden de oproepingen tot de algemene en buitengewone vergadering vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen

ob

Voor- ebhouden aan hot Belgisch Staatsblad individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel

te ontvangen.

De oproeping bevat de een opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering, en een afschrift

van de stukken die krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De oproepingen worden geacht gegeven te zijn zodra ze verstuurd zijn.

De wijze van bijeenroeping moet niet worden verant-woord, indien alle aandeelhouders aanwezig zijn op de

algemene vergadering."

-"Artikel 30.: Depotclausule

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden moeten

-de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers, uiterlijk drie dagen voor de datum van de

voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te ne-men bij

aangetekende brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

-de houders van gedematerialiseerde aandelen of hun vertegenwoordigers, uiterlijk drie dagen voor de

datum van de voorgenomen vergadering, op de zetel van de vennootschap een door de erkende

rekeninghouder of door de vereffeninginstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van

de gedematerialiseerde aandelen tot op datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien ze niet is vermeld in de oproeping tot de vergade-

ring."

Vijfde besluit

De vergadering beslist artikel 31 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst :

"Artikel 31.: Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Niemand mag een vennoot bij de algemene vergadering als lasthebber vertegenwoordigen die zelf geen

stemgerechtigde vennoot is.

De zaakvoerders kunnen de tekst van de volmacht vaststellen, en eisen dat deze ten laatste drie vrije dagen

voor de algemene vergadering op de door de zaakvoerders aangeduide plaats worden neergelegd. "

Zesde besluit

De vergadering beslist om doorheen heel de statuten overal waar het woord "vennootschappenwet" staat,

dit te vervangen door het woord "Wetboek van Vennootschappen", alsmede in artikel 44 het oude artikel 168

van de vennootschappenwet te vervangen door de woorden "artikel 766 van het Wetboek van

Vennootschappen

Zevende besluit

De vergadering beslist om een nieuw artikel 49 onderaan de statuten toe te voegen als volgt :

"Artikel 49. Toepasselijkheid van het Wetboek van Vennootschappen

Partijen willen het Wetboek van Vennootschappen volledig eerbiedigen. Bijgevolg worden de bepalingen ;

van deze wet waarvan niet geldig is afgeweken, geacht in deze akte te zijn ingeschreven en worden de

clausules die strijdig zijn met dwingende bepalingen uit deze wet geacht niet te zijn geschreven."

III. Slot

Achtste besluit

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en verleent alle =

machten aan de zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelling, om de coördinatie van deze statuten goed te

keuren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-gecoördineerde statuten.

Notaris Guillaume Seuckelaers te Antwerpen-Berchem











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 28.09.2012 12581-0396-012
11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.09.2011, NGL 05.10.2011 11574-0343-012
06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.09.2010, NGL 30.09.2010 10565-0304-013
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.09.2009, NGL 21.09.2009 09770-0063-011
18/08/2009 : BG089164
13/11/2008 : BG089164
14/10/2008 : BG089164
27/08/2007 : BG089164
04/08/2006 : BG089164
07/10/2005 : BG089164
22/03/2005 : BG089164
09/08/2004 : BG089164
06/01/2004 : BG089164
20/08/2003 : BG089164
22/11/2002 : BG089164
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15570-0461-012
16/10/2002 : BG089164
07/11/2001 : BG089164
31/10/2000 : BG089164
20/01/1999 : BG089164
23/09/1998 : BG89164

Coordonnées
BELGIUM MANAGEMENT GROUP, AFGEKORT : B.M.G.

Adresse
JACHTLAAN 4 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande