BELINCORP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELINCORP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.385.549

Publication

20/06/2014
ÿþMod Vexa 11.1

r

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbiat

tullim111111,111i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

.11 JUNI 2014.

Griffie

Ondernemingsnr : 0460.386.549.

Benaming

(voluit) "BELINCORP"

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 2018 Antwerpen, Koningin Elisabethlei 14- 14e

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijzigingen Ontbinding en invereffeningstelling Benoeming van een vereffenaar Bevoegdheden

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen, op elf april tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BELINCORP", gevestigd te 2018 Antwerpen, Koningin Elisabethlei 14 - 14a, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0450.385.549, BTW-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. - dat de aandelen van de vennootschap uitsluitend op naam luiden en dienvolgens de tekst van Artikel 6: Aard van de effecten van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. Dit register mag op elektronische wijze worden gehouden."

vierde zin van Artikel 12 : Benoeming en ontslag van de bestuurders van de statuten te vervangen door de volgende zin

"De duur van hun opdracht mag zes (6) jaar niet overschrijden."

-in Artikel 18 Overdracht van bevoegdheden en volmachten van de statuten de eerste twee zinnen te schrappen.

-de tekst van Artikel 25 : Toelating tot de vergadering te vervangen door de volgende tekst:

"Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen op naam, of hun vertegenwoordigers, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

-de tekst van Artikel 35 : Vereffenaars te vervangen door de volgende tekst:

"35.1.Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders en mits naleving van de wettelijke voorschriften ter zake.

De vennootschap blijft na ontbinding van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

35.2.Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoerningsbesluit worden aangewezen. ledere wijziging van deze aanwijzing moet worden bekend gemaakt ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

35.3.0e vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

35.4.0e algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, Indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

35.5.De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

35.6.De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient die omstandige staat slechts om het jaar te worden voorgelegd.

35,7.Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Elk jaar maken zij tevens de jaarrekening op.

35,8.0e jaarrekening wordt openbaargemaakt met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake,'

2. De vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Vanaf heden wordt de vennootschap geacht verder te bestaan voor haar vereffening

3. Het aantal vereffenaars vast te stellen op één (1)

Tot vereffenaar werd benoemd: de naamloze vennootschap "SODOPA" gevestigd te 2018 Antwerpen,

Koningin Elisabethlei 14 - 14a, RPR Antwerpen met ondememingsnummer 0415.256.505, BTW-plichtig, die overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitoefening van de vereffening als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen

De heer GlELEN Charles, Jean, Alice, Marie, Hubert, wonend te 1410 Waterloo, rue Champ Rodange 100, rijksregister nummer 47.10.29-391.87.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, treedt de vereffenaar pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

De vereffenaar zal onverwijld een afschrift van deze beslissing tot bevestiging aan de instrumenterende geassocieerd notaris ter beschikking stellen.

Vergoeding

De vereffenaar wordt NIET vergoed.

Vaststelling

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge het tweede en het derde besluit hierboven, aangaande de

ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap en het benoemen van een vereffenaar, de opdracht van aile bestuurders van de vennootschap rechtswege een einde heeft genomen, te weten:

1.0e heer GI5LEN Charles, Jean, Alice, Marie, Hubert, wonend te 1410 Waterloo, rue Champ Rodange 100, rijksregister nummer 47.10.29-391.87.

2.De heer HOLVOET Stéphane, Germain, Joseph, Marie, Thérèse, wonend te 2610 Wilrijk (Antwerpen), Cederlaan 6, rijksregister nummer 56.02.29-371.46

3,De heer WILLIAME Pascale, Madeleine, Paule, Maria, Immaculata, wonend te 3080 Tervuren, Albertlaan 17, rijksregister nummer 58.01.24-446.59.

4. Dat de vereffenaar bevoegd is tot aile verrich-'tingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit omvat bijgevolg de gewone bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen) en de handelingen waarvoor de vereffenaar toestemming van de algemene vergadering nodig heeft.

Deze toestemming, vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, werd uitdrukkelijk verleend.

Onverminderd de rapporteringsverplichtingen voorgeschreven door artikel 189b1s van het Wetboek van vennootschappen, legt de vereffenaar elk jaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaar maakt de inventaris en de jaarrekening op over het volledig thans lopend boekjaar.

Op de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal tevens een door de vereffenaar op heden opgemaakte inventaris, exploitatierekening en staat van activa en passive worden voorgelegd, zodat de algemene vergadering kan besluiten over de aan de bestuurders te verlenen kwijting voor hun opdracht tijdens het lopend boekjaar tot op heden.

Onverminderd zijn verplichting om het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel, legt de vereffenaar, na afloop van de vereffening en ten minste één maand v66r de sluiting van de vereffening, op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Vertegenwoordiging

De vennootschap in vereffening wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de vereffenaar.

Voor zover ais nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de vennootschap onder firme "ADMINISTRATIE, SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deume (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wonend te 2100 Deume (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, teneinde aile formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

4

4  '. Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad - VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd, 11 april 2014, met in bijlage :.. aanwezigheidslijst, acht volmachten, gecoördineerde statuten, en uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 30.07.2014 14360-0138-013
02/08/2013 : AN297604
12/08/2011 : AN297604
11/08/2011 : AN297604
05/07/2010 : AN297604
31/07/2008 : AN297604
28/06/2007 : AN297604
10/08/2006 : AN297604
28/06/2006 : AN297604
05/09/2005 : AN297604
13/07/2005 : AN297604
05/10/2004 : AN297604
07/09/2004 : AN297604
12/07/2004 : AN297604
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 31.07.2015 15369-0506-010
03/09/2003 : AN297604
29/08/2003 : AN297604
08/08/2002 : AN297604
17/07/2002 : AN297604
29/11/2001 : AN297604
06/07/2001 : AN297604
07/10/2000 : AN297604
30/08/2000 : AN297604
11/07/2000 : AN297604
08/08/1998 : AN297604
10/04/1998 : AN297604
18/09/1993 : AN297604

Coordonnées
BELINCORP

Adresse
KONINGIN ELISABETHLEI 14-14A 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande