BELL VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELL VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.329.049

Publication

23/01/2015
ÿþ Mod Wald 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

15-01-2015

1 8 DEC. 20911

BELGISCH STAATSBLAD

3ELGE

RECHTBANK/a~nKOORHANDEL

~Tr

.._77A-fsi`f WEkt, a,a. MECI#ELE^id

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0502.329.049

Benaming

(voluit) : Beli vastgoed

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heikant 71, 2560 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER EN VERPLAATSING ZETEL

Het blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de B.V.B.A. "Bell vastgoed" gehouden op de zetel van de vennootschap op 22 oktober 2014; dat met algemeenheid van stemmen besloten werd vanaf 22 oktober 2014 het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van de bvba BM & 1, 0863.048.689, te Kalmthout, Kapelstraat 48, vertegenwoordigd door de heer Boden Tom en hem wordt volledige kwijting verleend voor het door hem gevoerde bestuur tot 22 oktober 2014;

De zaakvoerder beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen. De nieuwe zetel van de vennootschap wordt vanaf heden, 04 november 2014, Sint-Jobsstraat 3, 2200 Herentals.

Herentals, 04/11/2014

Elge Stoy bvba vertegenwoordigd door Helga Dillen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/01/2013
ÿþMod wort! 11.1

I~1,I;c i: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

l 0 -01- 2013

GRIFFIE RECHTBP,A1< van ICOOPt-#AN Wifee MECH ELEN



111

1 13797+

Ondernemingsnr: 5 b z 3 2)...9

-'T j `t (.,~. P,

Benaming

(voluit) : Bell vastgoed

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen (Bevel), Heikant 71

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zeven januari twee duizend dertien, dat

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELGE STOY, gevestigd te 2560 Nijlen (Bevel), Heikant 71 en met ondernemingsnummer (BTW BE) 0843.097.571 RPR Mechelen,

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BODEN MANAGEMENT & INVESTMENT, afgekort BM&I, gevestigd te 2920 Kalmthout, Kapelstraat 48 en met onder-nemingsnummer (BTW BE), 0863.048.689 RPR Antwerpen;

een vennootschap hebben opgericht waarin het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Zij heeft als naam: Bell vastgoed.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Bevel (Nijlen), Heikant 71,

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing , huur en verhuring ervan, de leasing en de uitbating, kortom alle verrichtingen doen van onroerende aard.

- Voor eigen rekening, en voor rekening van derden alle hoegenaamde roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk te kopen, verkopen, huren en verhuren, laten bouwen, verbouwen, het uitbaten en in het waarde brengen van eigendommen en gronden, makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, alsmede het ontwikkelen en realiseren van andere onroerende projecten.

- De vennootschap mag tevens ais algemene bouwonderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers.

- Als makelaar alle geldbeleggingen, alle geldleningen en kredietverrichtingen te verwezenlijken en te behandelen.

- De coördinatie van werken aan roerende en onroerende goederen.

- Algemene aanneming, het uitgeven van werken in onderaanneming aan roerende en onroerende goederen.

- Bouwpromotie.

- Werken in onroerende staat:

* algehele binnenhuisinrichting en decoratie;

* ruwbouwwerken

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake het bouwen, verbouwen, inrichten van onroerende goederen.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend in de bouwsector, het optreden ais werfcobrdinator, onder meer op het vlak van

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

kwaliteitsbewaking van uitgevoerde werken, het formuleren van opmerkingen zomede controle en administratie

afhandeling van een bouwproject, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Makelarij inzake onroerende goederen.

- Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

- Het beheer van vermogens voor derden.

- Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Dit alles behoudens hetgeen door de Commissie voor Bank en Financiën wordt gereglementeerd.

Zij mag aile industriële, financiële, commerciële roerende en onroerende bewerkingen mogen doen die de eigenschap hebben dit doel uit te voeren, te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Zij zal belangstelling mogen hebben voor alle gelijkaardige zaken die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbinden.

Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkwaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (¬ 18.600,00) en werd gedeeltelijk volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd (100) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht),

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste donderdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen véôr de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

" r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Na aanzuivering van alle kosten, schulden en [asten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen : De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door twee (gewone) zaakvoerders;

dat vanaf heden als (gewone) zaakvoerders benoemd of aangesteld worden voor onbepaalde duur maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELGE STOY, gevestigd te 2560 Nijlen (Bevel), Heikant 71 en met ondememingsnummer (BTW BE) 0843.097.571 RPR Me-chelen,

Hier verte-,genwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, daartoe benoemd in de oprich-tingsakte, te weten: mevrouw DILLEN Helga Stefanie Arthur, wonend te 2560 Nijlen (Bevel), Heikant 71, voornoemd;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BODEN MANAGEMENT & INVESTMENT, afgekort BM&L, gevestigd te 2920 Kalmthout, Kapelstraat 48 en met ondernemingsnummer (BTW BE) 0863.048.689 RPR Antwerpen.

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger waarvan hierna sprake, te weten: de heer BODEN Tom Frans Rosa, wonend te 2920 Kalmthout, Kapelstraat 48, voornoemd.

Beide zaakvoerders verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en beiden verklaren het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerders bezoldigd is.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend vijftien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n): de naamloze vennootschap Fisc & Div, gevestigd te 2260 Westerlo, Ter Voort 132, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle opstartforrnaliteiten en latere wijzigingen te volbrengen in naam en voor rekening van de oprichters en de oprichtende vennootschap, hierbij horen onder meer: aanvragen van attesten en vergunningen; inschrijving en wijziging in het ondernemingsloket; alle administratieve verplichtingen met betrekking tot de oprichting.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

De oprichters nemen kennis van de beslissing van de zaakvoerder van voormelde (besturende) vennootschap BM&l waaruit blijkt dat de heer Tom BODEN voornoemd aangesteld wordt/werd als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van voormelde vennootschap BM&I) in onderhavige opgerichte vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), bankattest.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 31.08.2016 16557-0207-016

Coordonnées
BELL VASTGOED

Adresse
SINT-JOBSSTRAAT 3 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande