BELLAS ARTES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLAS ARTES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.696.507

Publication

25/01/2012
ÿþrt Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

La"

Voor N 1111111111111111111111111111

behouc *12022915*

aan h

Belgis

Staatst





Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BELLAS ARTES

(verkort) :

(A42°696-547

~.. r, (~ tinti r

....~~" ..i ~ri~~~J f''J1ÿ1 C~~

13 J)~;!. 2612

Griffie

BijIagen b t Bélgiscfi Stààts6Iàd ÿÿ2510I12012 = Annexes du Moniteur bëigé

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pourbusstraat 3b

2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 29 december 2011, met registratierelaas 'Geregistreerd 6 bladen geen verzendingen te Kruishoutem op 9 januari

2012, boek 473 blad 81 vak 13, Ontvangen 25 euro, voor de ea. Inspecteur, S. De Smet', d at de dat de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELLAS ARTES', opgericht is geworden met als vennoot de heer VAN HOVE Andres Antonio Edgardo, geboren te Buenos-Aires (Argentinië) op 12 mei 1956 nationaal nummer 560512 005 70, gehuwd met mevrouw Lesley Coweli doch feitelijk gescheiden, wonende te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 3.

waarvan het kapitaal achttienduizend vijfhonderd vijftig (¬ 18.550,00) euro bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) volstort is en vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De heer Van Hove Andres voornoemd verklaart de honderd (100) door hem geplaatste aandelen te hebben volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en dit met gelden voortvloeiend uit een schenking van roerende goederen door de moeder van de heer Van Hove Andres, mevrouw Ravalinghien Marie Bernadette, blijkens akte verleden voor Notaris Paul Dalle te Oostduinkerke op 22 december 2011.

- met een boekjaar dat begint op 1 januari en wordt afgesloten op 31 december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar zal aanvangen vanaf heden om te eindigen op 31 december 2012;

- met de jaarvergadering op de tweede dinsdag van juni om 11.00 uur; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013;

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld de heer Van Hove Andres voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE23 0688 9421 0691 bij Dexia bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 december 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

1. De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "BELLAS ARTES". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in afkorting "BVBA".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Pourbusstraat 3b.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België.

3. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle

prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de aan- en verkoop van kunstvoorwerpen en schilderijen

- de exploitatie van kunstgalerij

- het organiseren van veilingen

- de aan- en verkoop van meubelen en decoratiemateriaal

- het opbouwen van standen

- het geven van interieur- of kunstgerelateerd advies

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het prospecteren van de kunstmarkt, door tentoonstel-lingen, veilingen of exposities te bezoeken in

binnen- en buitenland.

- het uitgeven van kunst- of interieurboeken, verzamel- en naslagwerken van kunstenaars en

" kunststromingen

- het herstel, renovatie van kunstwerken, meubels en decoratiemateriaal

- organiseren van evenementen;

- geven van onderricht, voordrachten

- diverse administratie activiteiten ten behoeve van bedrijven;

- groot- en kleinhandel van alle materialen,..

- taken van vereffenaar waarnemen

Deze opsomming is niet limitatief doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat.

Deze formulering omvat eveneens alles wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk

is of zou worden.

Ze mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken.

Zij mag daarenboven alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede alle handetsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

4. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG (18.550,-) euro vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die ieder éénihonderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE23 0688 9421 0691 bij Dexia bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 december 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

5.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

6. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en ais verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

7. De zaakvoerder mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zal vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

8. Het maatschappelijk boekjaar begint op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar zal aanvangen vanaf heden om te eindigen op 31 december 2012.

De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de tweede dinsdag van de maand juni om 11.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief, en voor de eerste maal in 2013.

Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag doorgaan. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen.

Bijlagen bij fiëtBelgiscli 5taát"sbTád ÿÿ 257OI726I2 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lasthebber laten vertegenwoordigen, behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, welke enige vennoot zich nooit kan laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag als lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

9. Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, onder voorbehoud van de dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. De afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

10. De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het overlijden van een zaakvoerder of een vennoot.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tof het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

De zaakvoerders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan O'5 accountancy cvoa

met zetel te Ouwegemstraat 5, 9750 Ouwegem of aan één van haar lasthebbers, met name Peter Van Maldegem teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de aanvraag, wijziging en stopzetting van een BTW-nummer en de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aanvraag tot registratie als aannemer.

Alle handelingen verricht op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELLAS ARTES" in oprichting sedert 1 oktober 2011, worden geacht gedaan ten zijn voor rekening van de vennootschap, die bij deze werd opgericht.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend) notaris Liesbeth Matthys

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.09.2015, NGL 29.09.2015 15632-0594-009
24/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BELLAS ARTES

Adresse
POURBUSSTRAAT 3B 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande