BELLE DE MIVIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLE DE MIVIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.629.659

Publication

21/03/2011
ÿþ~

raotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NLLFIGLLLUD

G-R1FFIE RECHTBANK VAN

0 9 MAART 2011

KOOPHAN~~ TURNHOUT

" D r eier,

Ondernemingsnr : 0889629659

Benaming

(voluit) : BELLE DE MIVIER IN VEREFFENING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : POEDERLEESEWEG 174, 2200 HERENTALS

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

De bijzondere algemene vergadering gehouden te Herentals op 8 februari 2010 besluit met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering keurt de rekeningen goed , afgesloten op 31 december 2010 evenals het verdelingsplan dat op 3 februari 2011 goedgekeurd werd door de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

2. De vergadering verleent volledige en onbeperkte décharge aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat .

3. De vergadering verklaart dat de vereffening gesloten is op 8 februari 2011 en dat de BVBA Belle de Mivier in vereffening met zetel te Herentals ,Poederfeeseweg 174 , definitief opgehouden heeft te bestaan .

4. De boeken en stukken van de vennootschap zullen door de Heer Lucas De Beuckeleer bewaard worden gedurende vijf jaar te Herentals, Poederleeseweg 174.

Herentals, 8 februari 2010

De Vereffenaar

DE BEUCKELEER LUCAS

11111

*iioaaass"

bE

e St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

07/01/2011
ÿþ Mod 2.!

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

Voorbehouden N e--w" ; rt "- r. D GRIFFi " " " '-

aan het _ ~ ~7

Belgisch Staatsblad - . ~ " ti~,. _

2 'i L

~ L.

L'~"'[a. ~ P~,.UC~I

r:~

II1 11 fllfl 11M 11111 1II1 III uh I1U 1I1i

" 11~~4185"



KOOPHAIV Griffe

t-,-



Ondernemingsnr : 0889.629.659.

Benaming

(voluit) : BELLE DE MIVIER

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Poederleeseweg 174

Onderwerp akte : (VRIJWILLIGE) ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR(S) - EINDE MANDAAT ZAAKVOERDERS.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op veertien december twee duizend en tien, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op eenentwintig december daarna boek 5/154 blad 6 vak 1, ontvangen vijfentwintig euro, voor de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BELLE DE MIVIER gevestigd te 2200 Herentals, Poederleeseweg 174, opgericht bij akte verleden voor notaris Louis De Backer met standplaats te Herenthout op acht mei twee duizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier juni daarna onder het nummer 07078860 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING. VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in voormelde agenda; aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgestoten volgens boekhoudkundige toestand op dertig september tweeduizend en tien, hetzij minder dan drie maanden voor het besluit tot ontbinding van vandaag.

b) het verslag van de heer Gerald FAVRIL, extern accountant, ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten, kantoorhoudend te 2200 Herentals, Sint Jobsstraat 259, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op dertig september tweeduizend en tien, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De besluiten van het verslag van de externe accountant luiden letterlijk als volgt:

le

De staat van activa en passiva van de B.V.B.A. " Belle De Mivier.A, waarvan de maat-schappelijke zetel gelegen is te 2200 Herentals, Poederleeseweg 174, dewelke werd op-gesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschaps-recht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2010 zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap

geeft een balanstotaal van 53.134,17 euro en een negatief resultaat van 1.644,54 euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Te Herentals, 1 december 2010

(getekend) FAVRIL GERALD

EXTERN ACCOUNTANT

Nr. 8731 2N 68

Iedere vennoot erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris

na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe:

onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is.

TWEEDE BESLUIT. (VRIJWILLIGE) ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING.

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering om de:

vennootschap. (vrijwillig) te ontbinden. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

~ ; .ir-iF"

ic7r__

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap vanaf vandaag zullen moeten vermelden dat de vennootschap in vereffening is (gesteld).

DERDE BESLUIT. BENOEMING VAN VEREFFENAAR(S)  BENOEMING BIJZONDER LASTHEBBER VOOR INDIENING VERZOEKSCHRIFT.

A. De algemene vergadering beslist vervolgens als vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan te stellen onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel:

de heer DE BEUCKELEER Lucas Boudewijn Karel Maria, geboren te Zandhoven op zesentwintig december negentienhonderd eenenvijftig, wonend te Haven Hill 48, Summercove, Kinsale, County Cork (Ierland), voornoemde vennoot en zaakvoerder, die hier tussenkomt en hier vertegenwoordigd is zoals voormeld door voornoemde volmachtdrager.

Hij verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek;

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en

verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

* dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

* dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Hij verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.

B. De algemene vergadering beslist vervolgens voornoemde vereffenaar, de heer Lucas DE BEUCKELEER, vertegenwoordigd zoals voormeld, als bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stellen met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT. MACHTIGING.

A. De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn of haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij of zij mag dus alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin die vereist is en/of dit wordt voorgeschreven.

Hij of zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij of zij mag verzaken aan of afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om een inventaris op te maken en mag zich aan de maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Hij of zij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in andere vennootschappen zou worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij of zij mag, onder zijn of haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen of doeleinden een gedeelte van zijn of haar macht die hij of zij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden-lasthebbers voor de duur die hij of zij vaststelt.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zelfs die akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

B. De duur van de opdracht van de vereffenaar(s) geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn.

C. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT. ONTSLAG EN KWIJTING/DECHARGE  EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het einde (van rechtswege) van het mandaat van de zaakvoerder, zijnde de heer Lucas DE BEUCKELEER voornoemd.

Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan huidige ontbindingsdatum kan door de algemene vergadering later worden verleend bij de goedkeuring van de jaarrekening.

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten en bevoegdheden aan de vereffenaar, vertegenwoordigd zoals gezegd, evenals aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van der Linden Favril te 2200 Herentals, Sint Jobsstraat 259, en aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aldin het Belgisch Staatsblad

met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder maar daartoe niet beperkt, alle verklaringen af te leggen en alle eventuele documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij alle (andere) bevoegde overheidsdiensten (waaronder de BTW-Administratie) met het oog op een eventuele schrapping van de vennootschap als handelsonderneming of met het oog op de aangifte van stopzetting van werkzaamheid.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte (vrijwillige) ontbinding, invereffeningstelling, benoeming vereffenaar(s), einde mandaat zaakvoerders, volmacht, afschrift van de beschikking, verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 08.12.2010, NGL 09.12.2010 10626-0123-011
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 06.12.2009, NGL 28.01.2010 10025-0108-012
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 10.12.2008, NGL 08.01.2009 09004-0215-011

Coordonnées
BELLE DE MIVIER

Adresse
POEDERLEESEWEG 174 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande