BELLEDENTI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLEDENTI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.665.020

Publication

16/10/2014
ÿþ Mod Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111Wij131011

Rechtbank van Koophandel

Antwerpen

6 6 OU, 20tit

afdeling PaUleten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernenningsnr Benaming 583.665.020 "

(voluit) (verkort): BELLEDENTI



Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2970 SCHILDE, VAN DE WERVELAAN 7

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves Mallentjer te Antwerpen-Hoboken op zesentwintig september tweeduizend veertien, dat door mevrouw DE LOECKER Hedwige Albertine Joris, wonend te 2970 Schilde, Kluisdreef 19, volstortend ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12,400,-), een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BELLEDENTI", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Van De Wervelaan 7. De zetel kan zonder statutenwijziging bij besluit van de zaakvoerders verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad. De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel: in het groot en in het klein, voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen, in België en in het buitenland: de algemene uitoefening van tandheelkunde en aile bijhorigheden ervan, evenals het uitvoeren van aile activiteiten ermee verband houden, en meer in het bijzonder de aan- en verkoop, de verhuring, de huurkoop van producten, materialen en apparatuur, die rechtstreeks of onrechtstreeks ermee verband houdend. De erelonen worden geïnd voor rekening van de vennootschap en vormen voor haar een opbrengst op de resultatenrekening. De vennootschap mag haar activiteiten uitbreiden tot aile takken die aanverwant zijn met de hiervoor vermelde goederen en diensten. De vennootschap kan haar maatschappelijk doel verwezenlijken door inbreng of onderschrijving, deelname aan of versmelting met, of door alle andere vormen van samenwerking met aile andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, welke een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Zij mag aile daden en handelingen stellen en aile verrichtingen doen, zowel financiële, roerende en onroerende bewerkingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de maatschappelijke doeleinden. Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsomm end, zodat de vennootschap aile daden kan stellen behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,-), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen met fractiewaarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en aile aandelen zijn in geld volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,-).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt« Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Tenzij overeenkomst tot recuperatie, gebeurt deze benoeming en de bekendmaking daarvan op kosten van de vennootschap-zaakvoerder. De zaakvoerders, al dan niet vennoten, die door de vennoten zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, warden enkel geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap indien hun benoeming gebeurde binnen de strikte tekst van de statuten; enkel in die omstandigheden kan hun opdracht slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen. In geval van overlijden van een zaakvoerder of wanneer een zaakvoerder voor langer dan één maand in de

feitelijke onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen zal, tot deze feitelijke onmogelijkheid ophoudt of tot door de algemene vergadering in zijn vervanging is voorzien, als plaatsvervangend zaakvoerder optreden de oudste onder de vennoten die zelf geen zaakvoerder zijn, of bij gebreke hieraan de echtgeno(o)t(e) van gezegde zaakvoerder, of nog bij gebreke daaraan de lasihebber aangewezen door zijn rechtverkrijgenden, ais

Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

hoger gezegd bij de lidmaatschapsrechten. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in rechte, als eiser of verweerder. De zaakvoerder(s) moeten alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en belangen der vennootschap. Wanneer een zaakvoerder geen enige vennoot is mag hij niet optreden bij een verrichting waar hij een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, rechtstreeks of zijdelings. Indien er andere zaakvoerders in functie zijn kunnen zij optreden; indien niet dient de zaakvoerder een bijzondere algemene vergadering bijeen te roepen. De zaakvoerder(s) hebben recht op vertegenwoordigings-, reis- en verblijfskosten door hen gemaakt in de uitoefening van hun mandaat. Het mandaat van zaakvoerder is in principe bezoldigd, tenzij de algemene vergadering daaromtrent anders beslist.

De jearvergaderino moet leder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om achttien uur; indien deze zon- of feestdag is, zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, heeft elk aandeel recht op één stem.

Het boekigar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saki° van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten, vormt de nette winst. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van (de rest van) de netto winst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding, om elke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de vereffening gebeuren door de zaakvoerder(s) dan in functie, tenzij de algemene vergadering uitdrukkelijk één of meer vereffenaars aanstelt. Zij bepaalt dan tevens hun bevoegdheden en vergoeding evenals tezamen de wijze van vereffening van de vennootschap. De vereffenaars zullen, tenzij uitdrukkelijke andersluidende beslissing van de algemene vergadering, de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, inbegrepen de bevoegdheden als bepaald in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen. De eerste gelden voortkomend van de vereffening zullen voor alles aangewend warden tot delging van het passief en van de lasten van de vennootschap tegenover derden. Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling aan de vennoten van het afbetaald bedrag van de aandelen. Wat daarna beschikbaar blijft zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding met hun aantal aandelen.

Wordt benoemd als niet-statutair zaakvoerder: comparante-oprichter, voornoemde mevrouw Hedwige De Loecker, De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria is de oprichter vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen.

Het eerste boekjaar loopt tot en met éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

De vennootschap zal bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de

verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één september tweeduizend veertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bijzondere volmacht, wordt verleend aan Boekhoudkantoor uHeivers, Schellens en Partners", te 2520

Ranst, Ranstsesteenweg 45a, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij de inschrijving en aile latere

wijzigingen en ten aanzien van de BTW- en andere administraties,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, vcorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor

de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves Mallentjer,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.

Bipagen-bithetfielgisdrStaatsbrer:U/117201-4-:-AiiMièïdü-MbliffeurI-ele











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 30.08.2016 16544-0592-013

Coordonnées
BELLEDENTI

Adresse
VAN DE WERVELAAN 7 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande