BELMANS EN ZONEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELMANS EN ZONEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.512.063

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 28.06.2013 13226-0020-011
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 02.07.2012 12232-0099-011
07/06/2011
ÿþMod 2.1

na neerlegging ter gri

!Mg'

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 5 JUNI 2[111

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

*11084675"

Vo bello

aan

Belg Staat!

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : O 8 3 6 . S/2 .063

Benaming

(voluit) : BELMANS EN ZONEN

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2440 Geel, Tessenderloseweg 28

Onderwees akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 23 mei 2011 voor geassocieerd notaris Katrien Eerens te Geel, ter registratie neergelegd, dat de bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: bvba "BELMANS EN ZONEN"

2. zetel: 2440 Geel, Tessenderloseweg 28

3. oprichter(s): 1/ De heer BELMANS Luc Gerebernus Ida, geboren te Geel op elf augustus negentienhonderd zestig, wonende te 2440 Geel, Tessenderloseweg 28; 21 Mevrouw VERHEVEN Rita, geboren te Tumhout op veertien april negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2440 Geel, Tessenderloseweg 28.

4. doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

- de aanleg, inspectie, reiniging, onderhoud en keuring van waterdistributienetten en rioleringen;

- de aanleg, reparatie en onderhoud van elektrische systemen;

- de installatie, reparatie en onderhoud van sanitair, verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

- de vervaardiging, installatie, reparatie en onderhoud van sleutels en sloten;

- de import, export, aankoop en verkoop, reparatie en onderhoud van tuinmachines;

- de handel in onderdelen benodigd voor bovenstaande activiteiten.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Bijlagen bij lief Bélgisch Sf atsblád _ OT/Oii/2OI1- Annexes du Moniteur bëlgë

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterencie notaris. hetzij van de perso(o)n (en) bevoegd de rechtspersoon ten aaneen van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

5. kapitaal: 24.000 ¬ , verdeeld in 240 aandelen zonder aanduiding nominale waarde, volledig volstort door de oprichters (elk 120 aandelen), door inbreng in natura van de handelszaak (éénmanszaak) door hen uitgebaat onder de benaming "Belmans Luc" te 2440 Geel, Tessenderroseweg

28, BTWiondememingsnummer 0629.472.293 , RPR Turnhout. Deze inbreng wordt gedaan op grond van de balans afgesloten op 31 maart 2011 met een netto-actief van vierendertigduizend honderd negenenzestig euro negenenvijftig cent (34.169,59 ¬ ).

Verslagen. De heer Frank Bloemen bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2400 Mol, Hangarstraat 1 bus 1, heeft het verslag opgemaakt dat voorgeschreven is door artikel 219 Wetboek Vennootschappen inzake de hiernavermelde inbreng in natura. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van het BVBA "BELMANS EN ZONEN" bestaat uit de inbreng van de eenmanszaak van de heer Luc BELMANS met ingang van 01 april 2011, gevestigd te B2440 Geel, Tessenderloseweg 28 en gekend onder ondernemingsnummer 0629.472.293, omvattende de immatierële en de materiële vaste activa, alsmede de voorraden, mits overname van een bijhorend investeringskrediet.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Mol, Hangarstraat 1 bus 1, permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren» met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3.met uitzondering van de rubriek "immaterieel vast actief' waarvan de inbrengwaarde conventioneel werd bepaald op 1,00 EUR, de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is

De vergoeding voor de netto-inbreng in natura door de heer Luc BELMANS bestaat enerzijds uit de toekenning van 240 kapitaalaandelen van de BVBA «BELMANS EN ZONEN», aandelen op naam, zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van afgerond 100,00 EUR per aandeel, waarvan de vermogensrechten toekomen aan de huwgemeenschap tussen de heer Luc BELMANS en mevrouw Rita VERHEVEN en waarvan 120 aandelen worden ingeschreven op naam van de heer Luc BELMANS en 120 aandelen worden ingeschreven op naam van mevrouw Rita VERHEVEN, alsook een vergoeding in speciën van 10.169,59 EUR, te boeken als een schuld in rekening-courant tegenover de huwgemeenschap tussen de heer Luc BELMANS en mevrouw Rita VERHEVEN in de boekhouding van de nieuw op te richten vennootschap «BELMANS EN ZONEN».

Volledigheidshalve vermelden wij nog de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout van drie facturen met betrekking tot de in te brengen activa, ingeschreven op datum van 16 juni 2008, 28 oktober 2008 en 03 november 2008, ten bedrage van samen 60.000,00 EUR in het voordeel van KBC Bank NV te Brussel.

Overwegende dat op datum van het opstellen van het huidige verslag de heer Luc BELMANS aan

ondergetekende geen geldig fiscaal attest zoals bedoeld in artikel 442bis WIB 1992, noch een attest zoals bedoeld in artikel 93 undecies van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde, noch een attest zoals bedoeld in artikel 16ter KB nr. 38 inzake het sociaal statuut van zelfstandigen, noch een attest zoals bedoeld in artikel 41 quinquies van de RSZ-wet heeft voorgelegd dient ondergetekende erop te wijzen dat de ontvanger van de Directe Belastingen, van de BTW, van de RSZ of de inningsinstelling bewarende of uitvoerende maatregelen op het voorwerp van de inbreng kan nemen, indien de inbrenger fiscale c.q. sociale schulden heeft op het ogenblik van de nog te vervullen neerleggingsformaliteit. Terzake dienen wij een voorbehoud te formuleren inzake dit latent risico.

Dit rapport is enkel bedoeld voor de algemene vergadering van de BVBA «BELMANS EN ZONEN» die besluit over de oprichting van de vennootschap in het kader van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion"). "

Gedaan ter goeder trouw

Mol, 22 april 2011

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN".

De oprichters hebben het verslag opgesteld dat door voormeld artikel 219 Wetboek Vennootschappen wordt vereist en waarin zij het belang van de inbreng in natura voor de vennootschap verantwoorden.

Vergoeding.

Ter vergoeding van voorschreven inbreng in natura, worden aan de inbrengers, die dit aanvaarden, de hiemavermelde vergoedingen toegekend:

1/ AANDELEN

-aan de heer Luc BELMANS: honderd twintig (120) aandelen met een fractiewaarde van honderd euro (100,00 E) per aandeel,

-aan mevrouw Rita VERHEVEN : honderd twintig (120) aandelen met een fractiewaarde van honderd euro (100,00 ¬ ) per aandeel

Totaal: tweehonderd veertig (240) aandelen.

De heer Belmans Luc en mevrouw Verheyen Rita verklaren te weten dat de vermogenswaarde van de tweehonderd veertig aandelen (wat betreft de lidmaatschapsrechten), aan de huwelijksgemeenschap toebehoort.

2/ SCHULDVORDERING - INSCHRIJVING IN REKENING-COURANT.

Aan de heer en mevrouw Luc BELMANS-VERHEYEN Rita een schuldvordering op de vennootschap ten bedrage van tienduizend honderd negenenzestig euro negenenvijftig cent (10.169,59 E), te boeken als een schuld in rekening-courant van de vennootschap tegenover de huwgemeenschap Luc BELMANS-VERHEYEN Rita.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid. Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

7. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

6. Boekjaar: 1/1 tot 31/12. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2011.

9. Jaarvergadering: laatste maandag van juni om 18uur

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram. Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

11. Bestemming winst/vereffeningssaldo: conform de wet.

12. Zaakvoerder(s): Er wordt één zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur: de heer BELMANS Luc Gerebemus Ida voornoemde vennoot sub 1., geboren te Geel op elf augustus negentienhonderd zestig, RR: 60.08.11-121.89, wonende te 2440 Geel, Tessenderloseweg 28, hier aanwezig, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zijn opdracht wordt onbezoldigd uitgeoefend, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

13. Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

14. Volmacht: De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap de BVBA Accountantsbureel Manace, te 2440 Geel, Molenberg 4 ten einde alle nodige formaliteiten 1 te verrichten voor de oprichting van de vennootschap betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte, verslag bedrijfsrevisor en oprichters over inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 22.07.2016 16337-0298-010

Coordonnées
BELMANS EN ZONEN

Adresse
TESSENDERLOSEWEG 28 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande