BELMANS ERWIN INTERIEUR PROJECTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELMANS ERWIN INTERIEUR PROJECTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.707.039

Publication

15/04/2013
ÿþ mod 11.1

rtiaî 1. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1



NEERGELEGD

U ~ Am. 2213

GRIFFIE ;~ECiilritfRANK van

ECHELi^N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5-2,5 -D" 03~

Benaming (voluit) : BELMANS ERWIN INTERIEUR PROJECTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Broechemsesteenweg 175 C

2560 NIJLEN

Onderwerp akte :Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Eline GOOVAERTS, notaris te Mechelen op 3 april 2013, vóórj registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. 1. Oprichters

1.De heer Erwin Belmans, wonende te 2560 NIJLEN, Broechemsesteenweg 175/C;

2.EDGICA Comm.V.A., met maatschappelijke zetel te 2500 LIER, Scherpenbos 9, ingeschreven in hete rechtspersonenregister te Mechelen met als ondememingsnummer 0474.484.309 en alhier vertegenwoordigd" door haar zaakvoerder EDGICA BEHEER B,V.B.A., met als vaste vertegenwoordiger Eddy VAN ARWEGEN. '

2.a) Rechtsvorm: handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam :" BELMANS ERWIN INTERIEUR PROJECTEN""

3. Zetel : 2560 NIJLEN, Broechemsesteenweg 175 C;

4. Doel:

Algemene aannemingswerken van timmer- en schrijnwerk, zowel voor binnen als buiten. DE vervaardiging plaatsing en montage van alle soorten artikelen die overwegend van een andere aard zijn dan van metaal, zoals daar zijn artikelen van hout en van kunststof. In het bijzonder wordt bedoeld de vervaardiging, plaatsing en montage van :

a. Alle soorten meubels (privé, kantoor, winkel, atelier, restaurant...) zoals daar zijn: (muur)kasten, keuken-,i badkamer en slaapkamermeubelen, toonbanken vitrines, stoelen en tafels,...,;

b. Al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekledingen van wanden, plafonds, deuren, ramen, kozijnen,.

trappen, leuningen, luiken, garagepoorten, zonneblinden, tralie-en hekwerk, serres, verandas, blokhutten,

c. Geprefabriceerde gebouwen en constructies en constructies of delen daarvan in hout.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer,' valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, dndermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten; uitrusten, laten ombouwen, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en; opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan;zij mag zakelijker rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal...) op onroerende goederen verwerven, overdragen en beëindigen.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden,bijvoorbeeld andere. vennootschappen en /of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard-en software, het uitvoeren, in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing, van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van: bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening ais voor rekening van of in deelneming met: derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, enj dit zonder enige beperking.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van' alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het; verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerendefflaarden, van welke vorm, ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en; ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen,' vennootschappen en ondernemingen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zijn al dan niet een participatie aanhoudt,

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm, In dit kader kan zij alle handels-en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijk ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs-en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat ze op enigerlei wijze beperkend wezen.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal ;

18.600 EUR dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder 119 00ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig gestort tbv 6.200¬ zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door ING,

7. Boekjaar

Begint op één juli en eindigt dertig juni van het volgende jaar. Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni

tweeduizend veertien.

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo :

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering. De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividend en.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in vehouding tot hun aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste vrijdag van december om 14.00 uur. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2014..Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een gewone niet statutair zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot gewone niet statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd: De heer Erwin Belmans wonende te 2560 Nijlen, Broechemsesteenweg 175 C (NN710219 165 91)

Hij is bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezondigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Niet aanstelling commissaris

De oprichters verzoeken mij notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 01.01.2013.

Volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend . voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) aan DE DEYNE VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGSCONSULENTEN B.V. o.v.v.e; B.V.B.A. gevestigd te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door Jan Verhoeye, zaakvoerder, en/of Sven De Wit, jurist, alsook aan hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

mod 1 t.t

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Getekend notaris Mine Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/06/2015
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IEE'

2 0 -05- 2015

Griffie. "

EN

t_ -

*150769

Ondernemingsnr : 0525.707.039

Benaming (voluit) : BELMANS ERWIN INTERIEUR PROJECTEN

;i Er blijkt uit een PV van buitengewone algemene vergadering verleden door notaris Eline Goovaerts te Mechelen; f; op vijf maart tweeduizend vijftien (05-03-2015) met als relaas van registratie "Geregistreerd op hete Registratiekantoor Mechelen-A,4 op dertien maart tweeduizend vijftien (13-03-2015), bladen: twee,, verzendingen: geen, Register (OBA) 5 boek: 000, blad; 000 vak: 4593. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvangen van voormelde vennootschap, dat de statuten gewijzigd werden en meer bepaald:

1. Dat de naam werd gewijzigd Naamswijziging van "BELMANS ERWIN INTERIEUR PROJECTEN" in`; "ERWIN BELMANS INTERIEUR"

2. Volmacht coördinatie statuten

"

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging, gecoordineerde:. ,É statuten

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Broechemsesteenweg 17510

2560 Nijlen

Onderwerp akte :Statutenwijziging: naamswijziging

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELMANS ERWIN INTERIEUR PROJECTEN

Adresse
BROECHEMSESTEENWEG 175C 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande