BELS MARC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELS MARC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.173.726

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 11.08.2014 14412-0512-012
08/08/2013
ÿþr mod 11.1

__._._.--`~i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1 I Il

" 131295 1*

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : BELS MARC

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

3 0 Je 2413

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 69

2960 Brecht

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op 9 juli 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 15 juli 2013, boek 128, blad 57, vak 7; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "Bels", met éénparigheid de volgende beslissingen heeft genomen: Eerste beslissing

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 tot 3 op de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een kopie van het splitsingvoorstel metj stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel en een afschrift van het verslag van dei bedrijfsrevisor (opgesteld overeenkomstig art. 219 W. Venn.) toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Tweede beslissing: Verrichting met splitsing gelijkgesteld:

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang; van de bedrijfstak bestaande uit "alle technische werken inzake elektriciteit, verwarming, sanitair,; koeling en dies meer" van de vennootschap in een nieuw op de richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe' vennootschap wordt verwezen naar voorgeschreven verslag van de bedrijfsrevisor, waarin dei activa en passiva verbonden aan de bedrijfstakken die te maken hebben met alle mogelijke; activiteiten die te maken hebben met "alle technische werken inzake elektriciteit, verwarming» sanitair, koeling en dies meer" uitvoerig worden beschreven.

Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten vennootschap.

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de vennootschap.

Niet-toegekende bestanddelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

r x

mod 'MI

1 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbad ,-



De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak vanaf 1 januari 2013 voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2013 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Derde beslissing: oprichting van "Bels Marc":

A. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht van de partiële splitsing. De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing veertig duizend (¬ 40,000) bedraagt en als volgt is samengesteld: tweeduizend zeshonderdentwaalf euro negenenveertig cent (¬ 2.612,49) kapitaal; tweehonderdeenenzestig euro vijfentwintig cent (¬ 261,25) wettelijke reserves; duizend achthonderdachtentwintig euro vierenzeventig cent (¬ 1.828,74) belastingvrije reserves en vijfendertigduizend tweehonderdzevenennegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 35.297,52) beschikbare reserves, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de revisor, opgesteld conform artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

B. Incorporatie van beschikbare reserves

Vermits enerzijds het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht ais gevolg van de partiële splitsing, groter is dan het door het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimumkapitaal voor een BVBA en anderzijds het kapitaal van deze vennootschap slechts tweeduizend zeshonderdentwaalf euro negenenveertig cent (¬ 2.612,49) bedraagt, wordt door de vergadering unaniem beslist over te gaan tot incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves ten belope van zeventienduizend driehonderdzevenentachtig euro éénenvijftig cent (¬ 17.387,51), zodat het kapitaal na deze incorporatie twintigduizend euro (¬ 20.000,00) bedraagt.

C. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bels Marc", met maatschappelijk zetel te 2960 Brecht, Dorpsstraat 69, op te richten de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste algemene vergadering,

Oprichter: de heer WUYPS Marc Maria Jozef Ivo, geboren te Hoogstraten op 5 april 1965 (Rijksregisternummer: 65.04.05-287.83), wonende te 2960 Brecht, Dorpsstraat 69,

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: "BELS MARC"

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. het uitvoeren van alle mogelijke electriciteitswerken, electrotechnische werken en

domotica, zowel industrieel als woningbouw als huishoudelijk, alarminstallaties, meldkamers op afstand, brandbeveiligingsinstallaties, verlichtingsinstallaties en dergelijke meer in de meest ruime zin;

2. het uitvoeren van alle mogelijke werken en herstellingen inzake airco-installaties, koelinstallaties, centrale verwarmingsinstallaties, verwarming met individuele toestellen, warmtepompen in alle mogelijke vormen zonder enig mogelijke beperking:

3. het uitvoeren van alle mogelijke werken en herstellingen inzake alle mogelijke



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor- sanitaire installaties, loodgieterij, gasinstallaties in de meest uitgebreide zin;

behouden 4. fabricage, herstelling, inkoop en verkoop, export en import, groot- en kleinhandel,

aan het installatie en verhuur van alle mogelijke goederen, producten, toestellen allerhande in de meest

Belgisch ruime zin die te maken hebben met de activiteiten vermeld onder rubrieken a) tot en met c);

Staatsblad 5. de groot- en kleinhandel, verhuring en onderhoud en herstelling van alle mogelijk bedrijfsmaterieel;

6. het uitoefenen van aile mogelijke activiteiten als algemene bouwonderneming alsook door middel van coördinatie van onderaannemers:

7. In België of in het buitenland, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en

beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen (zo o.m. ook aandelen, obligaties, opties, andere roerende waarden en kunstvoorwerpen) alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

8. de exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake administratieve, financiële en vastgoedaangelegenheden.

9. zowel in België ais in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te

verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen en het voor eigen rekening

beleggen in titels, roerende waarden, kunstvoorwerpen e.d..

10. De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en

onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te warden geïnterpreteerd.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2960 Brecht, Dorpsstraat 69.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) euro. Het wordt vertegenwoordigd door ZEVENHONDERDVIJFTIG (750) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd,

ledere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening, Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om aile daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel ais eiser, dan als verweerden







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen,

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, aile bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de vierde maandag van de maand mei om negentien uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boeklaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar cie voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Vierde beslissing: Benoeming van de eerste zaakvoerder van de opgerichte vennootschap

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerder van de vennootschap "Bels Marc": de heer Marc Wuyts.

De zaakvoerder komt in dit proces-verbaal tussen en verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

De zaakvoerder werden voor onbepaalde duur benoemd.

Viifde beslissing: Statutenwijziging  Vaststelling vermindering van het kapitaal van de vennootschap  Kapitaalsverhoging in de vennootschap

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van de activiteiten van "alle technische werken inzake elektriciteit, verwarming, sanitair, koeling en dies meer", het kapitaal van de vennootschap verminderd is met tweeduizend zeshonderdentwaalf euro negenenveertig cent (¬ 2.612,49) en dat het thans zeventienduizend driehonderdzevenentachtig euro éénenvijftig cent (¬ 17,387,51) bedraagt. Vermits het huidige kapitaal van de vennootschap minder bedraagt dan het door de wet vooropgestelde wettelijk minimum, beslist de vennootschap onmiddellijk over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van tweeduizend zeshonderdentwaalf euro negenenveertig cent (¬ 2.612,49), door incorporatie van beschikbare reserves, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal gebracht wordt naar twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

VERWEZENLIJKING VAN DE PARTIËLE SPLITSING:

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing overeenkomstig 754 Wetboek van Vennootschappen.

NOTARIËLE VERKLARING:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aân het Belgisch Staatsblad

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is,

VERKLARING PRO FISCO

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117, par. 1 (de verrichting dient te worden te aangezien als een splitsing) en/of par, 2 (het afgesplitste deel van de vennootschap moet worden aangezien, als een bedrijfstak), en 120, van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffieréchten, artikel 11 én 18, par. 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.eh. artikel 211 'én volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen zoals gewijzigd door de wet van zestien juli; tweeduizendenéén, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad op ; twintig juli tweeduizendenéén.. /

Voor wat de incorporatie betreft van beschikbare reserves in de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap, wordt de vrijstelling op grond van artikel 116, lid 3 Wetboek der Registratierechten ingeroepen.

Zesde beslissing

De vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Zevende beslissing: volmacht

Volmacht wordt verleend aan:

Accountantskantoor BVBA F. DE BEUCKELAER & CO, Jagersweg 51 te 2390 Malle, ieder het recht om afzonderlijk te handelen met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle,

Bijlagen

-verslag revisor

-afschrift akte

Op de laetste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELS MARC

Adresse
DORPSSTRAAT 69 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande