BELSU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELSU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 417.290.535

Publication

24/09/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0417.290.535.

Benaming

(voluit) : Belsu IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Trevierenlei 18, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte: sluiting - vereffening

In de bijzondere algemene vergadering gehouden op 9 september 2014 werd door de heer CLEIJPOOL René Paul, geboren te Rotterdam (Nederland) op één juni negentienhonderddrieënzestig, wonende te 2000 Antwerpen, Museumstraat 32 bus 52 , enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap  in vereffening Belsu, gevestigd te 2900 Schoten, Trevierenlei 18, met ondernemingsnummer 0417.290.535, ingeschreven In het reclntspersonenregister te Antwerpen, de vo-gencle beslissingen genomen en vaststellingen gedaan die behoren tot de be-voegdheid van een bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders:

- Plan voor de verdeling van activa

Artikel 190 §1 van het Wetboek van vennootschappen schrijft voor dat de vereffening pas kan afgesloten worden na het akkoord door de rechtbank van koophandel met het plan voor de verdeling van activa onder de verschillende categorieën schuldeisers.

De rechtbank heeft zijn akkoord verleend bij beschikking van 1 juli 2014

Verklaringen met betrekking tot het tegenstrijdig belang

Artikel 191 van het Wetboek van vennootschappen schrijft voor dat indien er slechts één vereffenaar is benoemd en hij rechtstreeks of onrechtstreeks een belang heeft van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap-in vereffening dat dan artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen moet nagekomen worden. Dit artikel stelt dat er geen bijzondere procedure vereist is indien de beslissingen van de vereffenaar betrekking hebben op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Ook al is de vereffenaar tevens vennoot van de vennootschap-in vereffening oordeelt de vennootschap dat de overhandiging van de resterende activa van de vennootschap aan de vennoten ' volgens het door de rechtbank goedgekeurde plan voor de verdeling van activa dient beschouwd te worden als een gebruikelijke verrichting onder de gewo-ne voorwaarden, zodat geen lasthebber ad hoc dient aangesteld te worden.

De vennootschap doet daarom col( afstand van de mogelijkheid om de nietigheid van de vereffeningsverrichtingen te vorderen In toepassing van het Wetboek van vennoot-schappen.

- Verdeling en overhandiging van activa

De vereffenaar verklaart dat, in uitvoering van voormeld plan, de schulden werden betaald of de nodige gelden werden geconsigneerd om die schulden nog te voldoen

Hierdoor kunnen de overige activa verdeeld worden. Deze komen, behoudens afwijkende overeenkomst tussen de vennoten, aan de vennoten toe in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder bezit in het kapitaal, - Sluiting van de vereffening

Na voorgaande vaststellingen en besluiten, wordt de vereffening afgesloten.

- Kwijting over de vereffening  afstand van vorderingen

Ingevolge de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van de boekhouding van de vennootschap door de aandeelhouder, heeft hij voldoende inzicht in de wijze waarop de vereffenaar zijn taak heeft vervuld en met kennis van zaken kwijting te kunnen verlenen.

Hij ziet uitdrukkelijk af van de termijn van één maand, voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschap, om de rekeningen en de stavingsstukken te controleren.

De vereffenaar verkrijgt kwijting over zijn vereffening en er wordt afstand gedaan van het recht om hem aansprakelijk te stellen voor eventuele fouten die tussen de goedkeuring van de laatste jaarrekening en vandaag zouden zijn begaan

- Verklaringen in toepassing van artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen

a, De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en worden gedurende ten minste vijf jaar bewaard ten huize van de vereffenaar, de heer CLEIJ POOL René, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

prelkie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111M.1111111JI

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 SEP. 2014

afdelinererepen

b,- Daar alle gelden en waarden die aan schuldeisers of aan de aandeelhouder toekomen, ook aan hen zijn

afgegeven, zijn er geen bijzondere maatregelen vereist voor de consignatie ervan,

- Volmacht

De heer Jean-Pierre Machielsen, met kantoor te 2390 Oostmalle, Turnhoutsebaan 23, wordt aangesteld tot

bijzondere lasthebber van de vennootschap,

met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te verrichten,

- om de opheffing in het rechtspersonenregister te realiseren;

- om deze sluiting van de vereffening te realiseren bij de belastingen over de toegevoegde waarde en alle

andere fiscale administraties en diensten;

- en het ondernemingsloket

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de heer René Cleijpool, vereffenaar



irieW Voor- 1' behouden aareiet w Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Lcik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11111111111111,1101101

s,[iltiuCt,09131 Op

Griffie 1 7 OKT, 2013

Ondernemingsnr : 0417.290.535.

Benaming

(voluit) : Belsu

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Trevierenlei 18, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merksem, stad Antwerpen,

op zesentwintig september tweeduizend dertien "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde

kantoor der registratie op 01 okt. 2013. Boek 294 blad 80 vak 12. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00) De

Eerstaanwezend Inspecteur ai (getekend) W.Wuytack", dat door

- de heer CLEIJPOOL Gerrit Johannes, wonende te 2900 Schoten, Trevierenlei 18;

- mevrouw VAN DER SANDE Johanna Maria, wonende te 2900 Schoten, Trevierenlei 18;

- de heer CLEIJPOOL René Paul geboren te Rotterdam (Nederland) op één juni

negentienhonderddrieënzestig, wonende te 2000 Antwerpen, Museumstraat 32 bus

52; de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap Belsu,

gevestigd te 2900 Schoten, Trevierenlei 18, met ondernemingsnummer 0417.290.535, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Antwerpen.

Er werden volgende besluiten genomen:

- Voorstel tot ontbinding van de vennootschap

2.a. In het verslag van 22 augustus 2013 heeft de raad van bestuur voorgesteld om de vennootschap te ontbinden.

2.b. Dit voorstel was vergezeld van een staat van activa en passiva, gedateerd op 31 augustus 2013

2.c. Betreffende deze staat is een verslag uitgebracht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Mol, Meuldermans en Partners, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, gedateerd op 17 september 2013:

"ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van de NV BELSU een boekhoudkundige staat per 31 augustus 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 149.559,20 en een netto-actief van ¬ 87.840,75.

Het voorstel tot vereffening is ingegeven door het feit dat geen activiteiten meer zullen worden ontwikkeld. Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor geformuleerde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur met succes gerealiseerd zullen worden.",

2.d. Na onderzoek van voorgaande verklaringen heeft ondergetekende notaris het bestaan van alle voorgaande documenten alsook de externe wettigheid ervan bevestigd, dit in toepassing van artikel 181 §4 van het Wetboek van vennootschappen. Hierdoor kan door de algemene vergadering een besluit genomen worden betreffende de voorgestelde ontbinding.

- Ontbinding van de vennootschap

De vennootschap wordt ontbonden te rekenen vanaf heden. Hierdoor blijft de vennootschap alleen nog voortbestaan voor haar vereffening.

- Ont$lag van de bestuurders - kwijting

Ingevolge de ontbinding wordt het ontslag van de heer CLEIJPOOL Gerrit, mevrouw VAN DER SANDE Johanna en de heer CLEIJPOOL René, ais bestuurders van de vennootschap, vastgesteld,

Zij zullen nochtans nog wel bevoegd zijn om in toepassing van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen het verzoekschrift tot bevestiging van de aanstelling van de vereffenaar(s) te tekenen en bij de rechtbank van koophandel in te dienen.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Door de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening, zal er hen automatisch décharge verleend zijn voor het door hen gevoerde bestuur, voor de periode dat hen nog geen décharge werd verleend. In afwachting hiervan verbindt de vennootschap er zioh toe om omwille van het bestuur geen vordering tegen hen in te stellen.

- Bevoegdheden van de vereffenaar.

De vereffenaar zal alle schulden voldoen naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt hij onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden.

Van deze verrichtingen maakt de vereffenaar in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening op, welke binnen de maand wordt overgemaakt aan de griffie van de rechtbank van koophandel, Vanaf het tweede jaar wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Elk jaar zal de vereffenaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voorleggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid

Met hei oog op al het voorgaande zal de vereffenaar:

- alle rechtsgedingen kunnen voeren, hetzij als eiser, hetzij ais verweerder,maar ook alle dadingen of compromissen aangaan betreffende alle geschillen;

- alle betalingen ontvangen

- alle betalingen verrichten, rekening houdend met artikel 190 van het Wetbcek van vennootschappen;

-

opheffing van inschrijving verlenen, met of zonder kwijting,

- alle roerende waarden van de vennootschap te gelde maken;

- handelspapieren endosseren,

Het zal de vereffenaar niet toegestaan zijn om

- leningen aan te gaan voor de betaling van de schulden van de vennootschap,

- handelspapier uit te geven;

- de goederen van de vennootschap te hypothekeren of in pand te geven;

- alle onroerende goederen van de vennootschap uit de hand te verkopen;

- het bezit van de vennootschap in andere vennootschappen in te brengen.

- Benoeming van vereffenaar

De heer CLELIPOOL René, voornoemd, wordt benoemd tot vereffenaar van de vennootschap, met de

hiervoor vermelde bevoegdheden, teneinde de vereffening van de vennootschap te realiseren.

- In functie-treding van de vereffenaar.

Een vereffenaar treedt pas in functie nadat de Voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging

van de benoeming.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd.26 september 2013

-aanstelling vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.07.2013, NGL 26.07.2013 13364-0185-010
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 20.06.2012 12201-0369-010
07/10/2011
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ln

Ondernemingsnr : 0417.290.535 [8enaruuBng

(voluit) : Belsu

Nsergelegá ter griffie von do QedtPbonk. von Koopbondel te Antwerpen

®p --21.11111-----.

S~P

G>zimaDe Griffier,

liii 1 lI1 I1 11111 IliI I I 1 11 I I 11

" 111514,4"

v,

bel", aai Belt Staa

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Trevierenlei 18 - 2900 Schoten

Onde weer akte : Herbenoeming Raad van Bestuur

De algemene vergadering van14 juni 2011 beslist om volgende personen tot bestuurders te herbenoemen vanaf heden, voor een penode van 6 jaar, d.w.z. tot na afloop van de algemene vergadering van 2017 :

- Van der Sande Johanna - Trevierenlei 18 - 2900 Schoten

- Cleijpool Gerrit - Trevierenlei 18 - 2900 Schoten

- Cleijpool René - Museumstraat 32152 - 2000 Antwerpen

De Raad van Bestuur van 14 juni 2011 beslist tevens te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder vanaf heden, voor een periode van 6 jaar, d.w.z. tot na afloop van de algemene vergadering van 2017 :

- Cleijpool Gerrit - Trevierenlen 18 - 2900 Schoten

Gerrit Cleijpool

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 29.06.2011 11244-0007-010
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 09.07.2010 10295-0537-010
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 08.07.2009 09392-0310-011
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 10.06.2008 08218-0400-010
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 22.06.2007 07279-0024-011
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.06.2006, NGL 30.06.2006 06375-3473-012
21/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 13.06.2005, NGL 20.06.2005 05288-4941-012
15/07/2004 : AN209361
04/07/2003 : AN209361
10/07/2001 : AN209361
11/07/2000 : AN209361
23/07/1999 : AN209361
01/01/1988 : AN209361
01/01/1986 : AN209361
11/07/1985 : AN209361

Coordonnées
BELSU

Adresse
TREVIERENLEI 18 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande