BEMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.334.662

Publication

05/12/2013
ÿþMod 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N ,` á E; I G E L E G L)

GRIrFIE RECHTBANK VAN

25 NOV, 203

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

Ondernemingsnr : 0462.334.662

Benaming

(voluit) : "BEMA"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosduivenlaan 1A te 2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING DOOR TERUGBETALING AAN DE VENNOTEN

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Nicolas VERBIST, Notaris te Antwerpen, op 22 november 2013, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEMA" te 2360 Oud-Tumhout, Bosduivenlaan 1A met eenparigheid van stemmen heeft besloten : 11 a) het maatschappelijk kapitaal te verminderen met ¬ 43.423,38 om het kapitaal te brengen van ¬ 61.973,38 op ¬ 18.550,00, door terugbetaling in geld aan de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering wordt doorgevoerd zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. De terugbetaling aan de vennoten kan enkel plaatsvinden mits naleving van de voorwaarden van artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen. De terugbetaalde sommen worden eisbaar na het verstrijken van de termijn voorzien in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen. Aldus zal de terugbetaling aan de vennoten pas kunnen geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt. De terugbetaling gebeurt enkel op het volgestort gedeelte van het kapitaal, gevormd door inbrengen in speciën en/of inbrengen in natura, met uitsluiting van de reserves van de vennootschap, b) de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort,"21 alle bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren en een bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Johanna IMBRECHTS, wonende te 2960 Brecht, Rozenlaan, 16, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om aile formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, bij een ondememingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, voor zover ais nodig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Nicolas VERBIST, Notaris

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen;

- de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 05.07.2013 13279-0534-010
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 16.07.2012 12305-0418-010
11/05/2012
ÿþv mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cis a#ct R G E L E G D

rRIFFIF RPCHTBANK VAN

3 0 APR. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Vo$ beho 11111!JIHIglq111,011

aan

Belg Staat



Ondernemingsnr; 0462.334.662

Benaming (voluit) : BEMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel; Bosduivenlaan 1

2360 Oud-Turnhout

11 Onderwerp akte :BAV - OMZETTING NAAR BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Segers te Weelde (Raveis), op 29 maart 2012, geregistreerd te Turnhout, 2e kantoor der registratie, op 2 april 2012, boek 688 ;E folio 13 vak 10, DAT:

1) De maatschappelijke zetel met ingang van 29 maart 2012 werd overgebracht naar 2360 Oud-Turnhout, Bosduivenlaan 1/A.

2) de vennootschap werd omgevormd in een besloten vennootschap met beperkt& aansprakelijkheid.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Karel Nijs te Kontich, Kleine; Meylstraat 16, dienaangaande, luidt als volgt :

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige; overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva; per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld,; heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen; inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, ontvingen wijl ligeen informatie die ons toeliet het bedrag van de financiële vaste activa te beoordelen: en daardoor een mogelijke overwaardering van het netto-actief vastgesteld werd,; waarvan het nettobedrag, 2Z689,00 EUR bedraagt. Het netto-actief volgens deze staat,; na aftrek van de mogelijke overwaardering, bedraagt 48.218,78 EUR. Het verschil mets het maatschappelijk kapitaal van 61.973,38 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva, bedraagt 13.754,60 EUR.

Kontich, 27 maart 2012

(volgt handtekening)"

3) de in functie zijnde bestuurders eervol werden ontslagen.

4) de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden vastgesteld, en hieruit blijkt ondermeer:

i; dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "BEMA", en zetel; te 2360 Oud-Turnhout, Bosduivenlaan 1/A.

De vennootschap heeft tot doel:

Het bezorgen van hypotheken en financieringen en bemiddelen bij het tot stand komeni van verzekeringsovereenkomsten, het verstrekken van adviezen op financieel hypothecair en verzekeringsgebied in de meest uitgebreide zin van het woord. De; promotie van onroerend goed-projecten, en het optreden als vastgoedmakelaar. Het verwerven, beheren, vermeerderen, vervreemden, van alle roerende en onroerende; goederen.

Voorts het oprichten van-, het deelnemen in-, overnemen van-, directie voeren over-,i financieren van- of op enigerlei wijze interesseren bij andere ondernemingen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

betouderl aan het Belgisch

Staatsblad

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelenemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doei of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig eurocent, vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd aandelen, met een fractiewaarde van één/tweeduizend vijfhonderdste van het kapitaal.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand mei om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één en tot deze functie werd benoemd voor onbepaalde duur: de heer PEETERS Franciscus Johannes Cornelis, ongehuwd, geboren te Eindhoven (Nederland) op 11 april 1971, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Bosduivenlaan 1 A.

Bijzondere volmacht: er werd aan "B & R" te 2930 Brasschaat, De Caterslei 5, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.10.2011, NGL 31.10.2011 11595-0563-010
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 24.09.2010 10553-0120-010
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 25.06.2009 09302-0143-010
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 19.06.2008 08260-0137-012
06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 05.07.2007 07346-0337-011
29/06/2007 : TU085618
15/09/2005 : TU085618
06/07/2004 : TU085618
26/09/2003 : TU085618
01/09/2003 : TU085618
10/10/2002 : TU085618
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.09.2015 15621-0448-009
20/09/2001 : TU085618
27/10/2000 : TU085618
27/10/1999 : TU085618

Coordonnées
BEMA

Adresse
BOSDUIVENLAAN 1A 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande