BEMA-BEHEER

Divers


Dénomination : BEMA-BEHEER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 434.536.145

Publication

26/03/2013
ÿþt.

mod 11.i

" "

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel

a,

Be

Sta

fer griffie van â

Rctieait'c, 1,7 ,l ;, Antwerpen

Qp 5 MRT 7013

Gififfffiriffier

;.: ---..~_ .,,.,~._..,. - ,-~

r\ Luik B~

Ondernemingsnr : 434,536.145

Benaming (voluit) : BEMA-BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 2600 Antwerpen (district Berchem), Grotesteenweg 463

Onderwerf akte :FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,;, Broederminstraat 9, op zeven maart tweeduizend dertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te:1 worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene:; vergadering van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone;.' commanditaire vennootschap "BEMA-BEHEER", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem),; Grotesteenweg 463, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met als ondernemingsnummer;:

ï 0434.536.145, onder meer beslist heeft: ;?

1) tot goedkeuring van het fusievoorstel waarbij de vennootschap "BEMA-BEHEER" wordt overgenomen; door de commanditaire vennootschap "FABEMA", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem),; Grotesteenweg 463, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met als ondernemingsnummerri ; 0890.732,786.

Bijgevolg wordt de vennootschap "BEMA-BEHEER" ontbonden, zonder vereffening.

Het ganse vermogen van de vennootschap "BEMA-BEHEER" zal, met alle rechten en plichten, overgaan op de vennootschap "FABEMA".

De overgang geschiedt op basis van de tussentijdse balans afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf. Alle rechten,. plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf één juli tweeduizend en twaalf, worden; boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de; overnemende vennootschap "FABEMA".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de vennootschap "BEMA-BE-HEER" worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap?' "FASEMA",

2) dat ingevolge het tot stand komen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap;; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR; COOLS EN PARTNERS", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 124 bus 12113,,; vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Paul COOLS, met recht op indeplaatsstelling, teneinde alle'; noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden 1 (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Ondernemingsloketten en de diensten:. van de BTW) ingevolge onderhavige fusieoperatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2013
ÿþ~ mod 11.1

Luik B _ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeeP9elegd ter grffie van de Rechtbank van Koophandel te Rntwerpen, o

~ A~, 20t~

2 Griffie

V beh ui I1l

aa

Bef Star





Ondernemingsnr : 434.536,145

Benaming (voluit) : BEMA-BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenamen van een gewone comman-;, ditaire vennootschap

Zetel : te 2600 Antwerpen (district Berchem), Grotesteenweg 463

Onderwerp akte :VOORSTEL TOT FUSIE

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op achttien=. januari tweeduizend dertien, dragende de melding s "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 22 JAN 2013 boek 235 blad 24 vak 11 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 £); De Eerstaanwezend Inspecteur ais (getekend) Geerts E.", blijkt dat:

_, 1. De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire °: vennootschap "BEMA-BEHEER", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Grotesteenweg 463,: ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0434,536.145.

hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap".

en

2. De gewone commanditaire vennootschap "FABEMA", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Grotesteenweg 463, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0890,731786. ' , hierna genoemd de "Overnemende vennootschap",

Een gezamenlijk fusievoorstel hebben neergelegd waaruit blijkt wat volgt

Door de organen van bestuur van de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap (hierna, tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") is het initiatief genomen ertoe strekkende een fusie door; te voeren waarbij het gehele vermogen van de Over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen,; van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Overnemende' vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van beide vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden,

Uit het fusievoorstel blijkt wat volgt:

(a) rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1-_ De gewone commanditaire vennootschap "FABEMA", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Grotesteenweg. 463, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer' 0890.732.786, genoemd "de Overnemende vennootschap", hebbende als doel:

"De vennootschap heeft tot doel ;

1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en;

het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar; _

2) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van; eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel,; gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ mod 11.1

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en fmanciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van ; het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven."

2- De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire , vennootschap `GEMA-BEHEER", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Grotesteenweg 463, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0434.536.145, genoemd de "Over te nemen vennootschap", hebbende aIs doel:

"De vennootschap heeft tot doel : haar patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te < behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer deze bouwrijp zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven, opstalrecht verlenen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

Zij kan beschikbare middelen beleggen in roerende goederen.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle roerende en onroerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich interesseren, hetzij door deelneming, inbreng, inschrijving, financiële tussenkomsten hetzij op elke andere wijze, in vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling ervan te vergemakkelijken of te bevorderen. Zij kan ook de functies van bestuurder of van vereffenaar van vennootschappen waarnemen."

(b) ruilverhouding - opleg

Aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, andere dan de overnemende vennootschap zelf, te weten aan de heer Ernest Beevers en zijn echtgenote mevrouw Maria Machielsen, worden in vergoeding voor deze overneming in totaal twee nieuwe aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap "FABEMA" en dit in ruil voor hun twee oude aandelen van de over te nemen vennootschap "BEMA BEHEER" (aldus een ruilverhouding van één op één).

Er wordt geen opleg ïn geld betaald.

(c) wijze van uitreiking

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van fusie door overneming zal het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap in het register van aandelen van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aantekenen:

- de identiteit van de vennoten van de overgenomen vennootschap aan wie de aandelen worden uitgereikt - de datum van het besluit tot goedkeuring van de fusie door overneming

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de overnemende vennootschap en door de vennoten van de overgenomen vennootschap of hun gevolmachtigde ondertekend.

Binnen de vijftien dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap in het register van aandelen van de overgenomen vennootschap tevens de vermelding aanbrengen dat de aandelen vernietigd zijn ten gevolge van de fusie door overneming.

(d) datum voor de deelname in de winst

De aan de vennoten van de overgenomen vennootschap (andere dan de ovememende vennootschap zelf) uit te

reiken aandelen zullen delen in de winsten vanaf 1 oktober 2011

(e) boekhouding Vanaf 1 juli 2012 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

(f) bijzondere voorwaarden

. ` Er zijn in de Over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen

stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

(g) bijzondere bezoldiging

Overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek Vennootschappen Zal aan de vennoten worden voorgesteld af te ï

zien van het opmaken van het controleverslag met betrekking tot deze fusie.

(h) bijzondere voorde en

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen

die deelnemen aan, de fusie door overneming.

(i) de doelomschrijving van de ovememende vennootschap is ruim genoeg om de activiteiten te omvatten van

de overgenomen vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

Çil udy

aan héx)

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2012
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

III

11

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

~ le DEC. 251fi

Griffie

Ondememingsnr : 434,536.145

Benaming (voluit) : BEMA-BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 2600 Antwerpen (district Berchem), Grotesteenweg 463 Onderwerp akte :VOORSTEL TOT FUSIE

;; Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zeven!;

december tweeduizend twaalf, dragende de melding "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen,

negende kantoor der registratie op 11 DEC 2012 boek 232 blad 99 vak 09 Ontvangen : vijfentwintig euro (25., ij ¬ ) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN", blijkt dat :

1. De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire';

vennootschap "BEMA-BEHEER", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Grotesteenweg 463,';

ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0434.536.145.

hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap".

en

2. De gewone commanditaire vennootschap "FABEMA", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem),:' Grotesteenweg 463, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0890.732.786, hierna genoemd de "Overnemende vennootschap".

Een gezamenlijk fusievoorstel hebben neergelegd waaruit blijkt wat volgt:

Door de organen van bestuur van de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap (hierna= tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") is het initiatief genomen ertoe strekkende een fusie door;! te voeren waarbij het gehele vermogen van de Over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen'; van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Overnemende' vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van beide vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden. Uit het fusievoorstel blijkt wat volgt: (a) rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1- De gewone commanditaire vennootschap "FABEMA", gevestigd te 2600 Antwerpen (district; Berchem), Grotesteenweg 463, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0890.732.786, genoemd "de Overnemende vennootschap", hebbende als doel:

"De vennootschap heeft tot doel

1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en,; het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

2) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse': ondernemingen; het verlenen van f-manciële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden; r'

4) haar patrimonium, bestaande uit roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van liet woord te beheren,' ,' en oordeelkundig uitte breiden;

;; 5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van= eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel,;; gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

~_." w1.-

Voór--behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van': het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pend te geven."

2- De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire vennootschap `BEHA-BEHEER", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Grotesteenweg 463, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0434.536.145, genoemd de "Over te nemen vennootscha.", hebbende als doel:

"De vennootschap heeft tot doel : haar patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer deze bouwrijp zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven, opstalrecht verlenen, verhuren of in huur nemen ; van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

Zij kan beschikbare middelen beleggen in roerende goederen.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle roerende en onroerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich interesseren, hetzij door deelneming, inbreng, inschrijving, financiële tussenkomsten hetzij op elke andere wijze, in vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of clic van aard zijn de ontwikkeling ervan te vergemakkelijken of te bevorderen. Zij kan ook de functies van bestuurder of van vereffenaar van vennootschappen waarnemen,"

(b) geruisloze fusie

Het geplaatst kapitaal van de Overnemende vennootschap bedraagt ACHTHONDERDEENENDERTIGDUI-ZEND VIERHONDERD EN VIER EURO (C 831,404,00) en is verdeeld in HONDERDEENENZESTIG (161) aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volgestort.

Het geplaatst kapitaal van de Over te nemen vennootschap bedraagt ZESHONDERD EN TWAALF EURO (C 612,00) en is verdeeld in HONDERDDRIEËNZESTIG (163) aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volgestort.

Aangezien de Overnemende vennootschap in het bezit zal zijn van al de aandelen van de Over te nemen vennootschap worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De Overnemende vennootschap zal het gehele vermogen verkrijgen van de Over te nemen vennootschap tegen vernietiging van de aandelen van de Over te nemen vennootschap.

(c) hoekhouding

De fusie zal boekhoudkundig uitwerking hebben vanaf 1 juli 2012.

(d) bijzondere voorwaarden

Er zijn in de Over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen

stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

(e) bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen

' die deelnemen aan de fusie door overneming.

(f) de doelomschrijvinz van de overnemende vennootschap is ruim genoeg om de activiteiten te omvatten van

de overgenomen vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2005 : ANT000269
24/12/2004 : ANT000269
21/10/2004 : ANT000269
13/01/2004 : ANT000269
04/02/2003 : ANT000269
21/04/2001 : ANT000269
11/01/2001 : ANT000269
11/01/2000 : ANT000269
20/01/1999 : ANT000269
09/08/1997 : ANT269
01/01/1997 : ANT269
06/04/1996 : ANT269
01/01/1993 : ANT269
01/01/1992 : ANT269
01/01/1992 : ANT269
23/02/1991 : ANT269
28/11/1989 : ANT269

Coordonnées
BEMA-BEHEER

Adresse
GROTESTEENWEG 463 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande