BENEDENTI BERLAAR

BV CVBA


Dénomination : BENEDENTI BERLAAR
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 555.873.841

Publication

14/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14306437*

Neergelegd

10-07-2014

Griffie

0555873841

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BENEDENTI BERLAAR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor ARNOUT SCHOTSMANS, geassocieerd notaris te Mechelen op zeven juli tweeduizend veertien, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht.

Oprichters :

1) De heer CLAES Rik Leo Antoon Maria, geboren te Herentals op elf juli negentienhonderd eenenzestig, en zijn echtgenote mevrouw LUYTEN Greta August Clementina, geboren te Heist-Op-Den-Berg op zeven juni negentienhonderd eenenzestig, wonende te 2260 Westerlo, Gravin de Merodestraat 76.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract tot op heden ongewijzigd, zoals zij het verklaren.

Nationaal nummer man : 61.07.11-027.03

Nationaal nummer vrouw : 61.06.07-270.67

2) De heer CLAES Dries, geboren te Herentals op eenendertig augustus negentienhonderd zesentachtig, echtgenoot van mevrouw TEGENBOS Lize, geboren te Herentals op achttien februari negentienhonderd zesentachtig, wonende te 2018 Antwerpen, Cuylitsstraat 119.

Nationaal nummer : 86.08.31-199.54

3) Mevrouw CLAES Marjan, geboren te Herentals op dertien december negentienhonderd zevenentachtig, echtgenote van de heer COX Stijn, geboren te Hasselt op eenentwintig juni negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 2260 Westerlo, Gravin de Merodestraat 76. Nationaal nummer : 87.12.13-222.38

4) De heer CLAES Rik, geboren te Herentals op twee december negentienhonderd negenentachtig,

ongehuwd, wonende te 2260 Westerlo, Gravin de Merodestraat 76.

Nationaal nummer : 89.12.02-251.90

5) De heer TORFS Wouter Peter Johanna, geboren te Lier op vierentwintig april negentienhonderd achtenvijftig, en zijn echtgenote mevrouw TOLLENEER Anne Marie Hilda Frans Elisabeth, geboren te Mechelen op zesentwintig juni negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2590 Berlaar, Alpenroosstraat 35.

Nationaal nummer man : 58.04.24-461.65

Nationaal nummer vrouw : 59.06.26-286.21

6) de heer PEPERMANS Thijs Marc Jef, geboren te Lier op zesentwintig maart negentienhonderd

zesentachtig, echtgenoot van mevrouw YILMAZ Durkadin, wonende te 2140 Antwerpen

(Borgerhout), Toekomststraat 19.

Nationaal nummer 86.03.26-375-90.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Dokter Van der Borghtstraat 2

2590 Berlaar

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van CV met beperkte

1. OPRICHTING

De verschijners verzoeken mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de burgerlijke

vennootschap die zij onder elkaar oprichten onder de rechtsvorm van een coöperatieve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens Belgisch recht, met als naam BENEDENTI BERLAAR, waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2590 Berlaar, Dokter Van der Borghtstraat 2, met een kapitaal waarvan het vaste gedeelte vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

1.1. FINANCIEEL PLAN

Vóór de oprichting van de vennootschap hebben de oprichters aan de optredende notaris een financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

Dit stuk wordt door mij, notaris, bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 391 van het wetboek der vennootschappen.

1.2. OPRICHTERSAANSPRAKELIJKHEID

De optredende notaris heeft de oprichters ingelicht over de wettelijke bepalingen betreffende het financieel plan en de verantwoordelijkheid van de oprichters van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal. 1.3. QUASI-INBRENG

De optredende notaris heeft de verschijners er over ingelicht dat, indien de vennootschap binnen de twee jaar te rekenen vanaf de oprichting, overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen, dat toebehoort aan een verschijner, bestuurder of vennoot, tegen een vergoeding van ten minste één/tiende van het geplaatst kapitaal, deze verwerving onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering, beslissend met een gewone meerderheid van stemmen, wat ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen moge zijn.

In dat geval dient voorafgaandelijk aan de vermelde algemene vergadering een verslag opgemaakt te worden door de commissaris of bij ontstentenis door een bedrijfsrevisor aangesteld door het bestuur, alsook een bijzonder verslag opgesteld door dit orgaan.

1.4. KAPITAAL  VASTE GEDEELTE  INSCHRIJVINGEN  VOLSTORTING

Het vaste gedeelte van het kapitaal van de vennootschap is geheel geplaatst en bedraagt vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen: deze aandelen worden categorie A aandelen genoemd.

INBRENG IN GELD

Op de honderd (100) aandelen, ter vertegenwoordiging van het vaste gedeelte van het kapitaal wordt door de verschijners als volgt ingeschreven:

1. de echtgenoten CLAES-LUYTEN, voornoemd sub 1), schrijven in op vijfendertig (35) aandelen categorie A, dewelke zij geheel volstorten door inbreng van een bedrag in geld ten bedrage van zeventien duizend vijfhonderd euro (¬ 17.500,00);

2. mevrouw CLAES Marjan, voornoemd sub 3), schrijft in op zes (6) aandelen categorie A, dewelke zij geheel volstorten door inbreng van een bedrag in geld ten bedrage van drieduizend euro (¬ 3.000,00);

Mevrouw CLAES Marjan verklaart dat bovengenoemde inbreng geschiedt om haar tot wederbelegging van eigen gelden te dienen, namelijk gelden afkomstig van de schenking van haar ouders de dato 16.06.2014 verleden voor notaris Schotsmans te Mechelen;

3. de heer CLAES Dries, voornoemd sub 4), schrijft in op zes (6) aandelen categorie A, dewelke zij geheel volstorten door inbreng van een bedrag in geld ten bedrage van drieduizend euro (¬ 3.000,00);

De heer CLAES Dries verklaart dat bovengenoemde inbreng geschiedt om hem tot wederbelegging van eigen gelden te dienen, namelijk gelden afkomstig van de schenking van zijn ouders de dato 16.06.2014 verleden voor notaris Schotsmans te Mechelen;

4. de heer CLAES Rik, voornoemd sub 4), schrijft in op zes (6) aandelen categorie A, dewelke zij geheel volstorten door inbreng van een bedrag in geld ten bedrage van drieduizend euro (¬ 3.000,00);

De heer CLAES Rik verklaart dat bovengenoemde inbreng geschiedt om hem tot wederbelegging van eigen gelden te dienen, namelijk gelden afkomstig van de schenking van zijn ouders de dato 16.06.2014 verleden voor notaris Schotsmans te Mechelen;

5. de echtgenoten TORFS-TOLLENEER, voornoemd sub 5), schrijven in op eenenveertig (41) aandelen categorie A, dewelke zij geheel volstorten door inbreng van een bedrag in geld ten bedrage van twintig duizend vijfhonderd euro (¬ 20.500,00);

6. de heer PEPERMANS Thijs, voornoemd sub 6), schrijft in op zes (6) aandelen categorie A,

dewelke zij geheel volstorten door inbreng van een bedrag in geld ten bedrage van drieduizend euro

(¬ 3.000,00);

De heer PEPERMANS Thijs, voornoemd, verklaart dat bovengenoemde inbreng geschiedt om hem

tot wederbelegging van eigen gelden te dienen.

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van elk van de aldus ingeschreven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen een bedrag van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel werd gestort en dat het totaal van deze stortingen of vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank op datum van 7.07.2014.

Vergoeding - aanvaarding

Als vergoeding voor de inbreng worden de aldus onderschreven aandelen, met toestemming van alle verschijners toegekend als volgt:

1) vijfendertig (35) volledig volgestorte aandelen categorie A aan de echtgenoten CLAES-LUYTEN, die aanvaarden;

2) zes (6) volledig volgestorte aandelen categorie A aan mevrouw CLAES Marjan, die aanvaardt;

3) zes (6) volledig volgestorte aandelen categorie A aan de heer CLAES Dries, die aanvaardt;

4) zes (6) volledig volgestorte aandelen categorie A aan de heer CLAES Rik, die aanvaardt;

5) eenenveertig (41) volledig volgestorte aandelen categorie A aan de echtgenoten TORFS-TOLLENEER, die aanvaarden;

6) zes (6) volledig volgestorte aandelen categorie A aan de heer PEPERMANS Thijs, die aanvaardt.

Plaatsing aanvangskapitaal

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het vast kapitaal van de

vennootschap volledig geplaatst en volledig volgestort is.

Vervolgens verklaren de verschijners de statuten van de vennootschap vast te leggen als volgt:

Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap, die de vorm aanneemt van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luid: BENEDENTI BERLAAR.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2590 Berlaar, Dokter Van der Borghtstraat 2.

De zetel van de vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, overgebracht

worden naar elke andere plaats in België, rekening houdend met de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zal de vennootschap bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Doel

De vennootschap heeft als doel:

De uitoefening van de tandheelkunde door de vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap-rechtspersoon met inachtneming van de regels van de plichtenleer, inbegrepen de inning voor eigen rekening van de honoraria en andere aan de vennootschap toekomende opbrengsten.

De vennootschap mag evenwel geen handeling stellen die aan een tandheelkundige in toepassing van het KB nr. 78 dd. 10 november 1967 betreffende de uitoefening van gezondsheidzorgberoepen verboden zijn te stellen.

De uitbating van een tandtechnisch labo.

De aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur en tandheelkundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van tandarts - tandheelkundige, dit alles rekening houdend met de regels van de plichtenleer, voor de uitbating van een tandtechnisch labo. Deze opsomming is niet beperkend doch slechts aanhalend.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap kunnen faciliteren.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen, die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap kunnen faciliteren.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van deze doelstelling, daaronder onder meer onroerende goederen verwerven, alle investeringen verrichten om de vennootschap de middelen te bezorgen die noodzakelijk zijn voor het verrichten van voornoemde activiteiten, alle samenwerkingsverbanden aangaan of deelnemen in eender welke vorm van vennootschap/groepering die van aard is om de nationale of internationale praktijk van de vennootschap en van de vennoten verder te ontwikkelen.

Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is onbegrensd. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap moet volledig en, niet tegenstaande enig ander beding, onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op datum van oprichting van de vennootschap bedraagt het kapitaal vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Het vast gedeelte van kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Deze behoren tot categorie A aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk voor wat het bedrag betreft dat het vast gedeelte te boven gaat .

Het veranderlijke kapitaal wordt verhoogd respectievelijk verminderd telkens nieuwe vennoten, na aanvaarding door de algemene vergadering, toetreden en intekenen op één of meer aandelen dan wel telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen, dit alles mits inachtneming van de statutaire bepalingen terzake. Voor de verhoging of vermindering van het veranderlijke gedeelte van het kapitaal is geen statutenwijziging vereist.

Het veranderlijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen van categorie B.

De onderscheiden rechten van de categorieën A en B worden vastgelegd in huidige statuten en in het intern reglement.

Aansprakelijkheid van vennoten

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inbreng. Tussen de vennoten bestaat er noch hoofdelijkheid noch ondeelbaarheid.

Bij wijze van uitzondering op de regel gesteld in de eerste alinea, is de vennoot die belast is met de tandheelkundige behandeling hoofdelijk aansprakelijk voor de uit de behandeling ontstane verbintenissen van de vennootschap t.o.v. van de patiënt.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Bestuur  Benoeming - ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, door de algemene vergadering verkozen onder de vennoten, die ook de duur van het mandaat bepaalt.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, moet deze onder zijn vennoten / zaakvoerders, een vaste vertegenwoordiger benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering van de vennootschap worden ontslagen, ad nutum. De ontslagen bestuurder verliest van dan af het recht om in naam en voor rekening van de vennootschap tandheelkundige activiteit uit te oefenen. Voor het geval dat een bestuurder uit eigen beweging een einde wenst te stellen aan zijn mandaat, en er onvoldoende bestuurders overblijven om te voldoen aan het statutaire minimum aantal bestuurders, is deze bestuurder verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bevoegdheden  vergoeding - delegatie van het dagelijks bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Nu de vennootschap krachtens haar doel een professionele vennootschap  rechtspersoon is, zal elke vennoot, die in naam en voor rekening van de vennootschap tandheelkundige handelingen stelt, aangesteld worden als bestuurder van de vennootschap. Elke vennoot heeft dus de hoedanigheid van vennoot-bestuurder. Als tegenprestatie voor het stellen van tandheelkundige activiteit heeft de vennoot-bestuurder recht op een forfaitaire vergoeding, die bepaald wordt in het intern reglement. Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De algemene vergadering beslist over de aan bestuurders toe te kennen vergoedingen, voor de uitoefening in de context van hun bestuurdersmandaat van andere taken dan tandheelkundige handelingen.

De Algemene vergadering kan onder zijn leden van de raad van bestuur een bestuurder aanduiden die wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap (de gedelegeerd bestuurder), en bepaalt tevens de vergoeding die als tegenprestatie voor de uitvoering van dit dagelijks bestuur toekomt aan de gedelegeerd bestuurder. De daden van dagelijks bestuur zijn die welke geboden zijn door de noden van het dagelijks leven van de vennootschap en die zowel wegens het geringe belang als wegens de noodzaak van een snelle beslissing, het optreden van de raad van bestuur overbodig maken (als vb. onder meer aan administratieve taken)

Volgende handelingen vereisen de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering, met de meerderheden die door het intern reglement bepaald zijn:

 het aangaan van overeenkomsten waarbij de tussenkomst van een openbaar ambtenaar vereist is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

 de aanschaffing van onroerende goederen;

 het aangaan van kredieten, leningen en het stellen van waarborgen voor een bedrag van meer dan tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) of voor kredieten die voor een langere termijn dan vijf jaar zijn aangegaan;

 de deelname in andere vennootschappen;

 de samenwerking met andere professionele tandartsen/tandartsvennootschappen en de professionele of interprofessionele samenwerkingen met andere zelfstandige beroepen.

Werking van de raad van bestuur

De raad van bestuur kiest onder haar leden een voorzitter, en wel bij gewone meerderheid. De bestuurder aan wie het dagelijkse bestuur wordt toevertrouwd kan niet terzelfder tijd voorzitter van de raad van bestuur zijn.

Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de vergadering voorgezeten door de oudste bestuurder in jaren. De raad kiest een secretaris die belast wordt met het opmaken van de notulen van de vergaderingen.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als één ieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden bij voorkeur genomen bij consensus. Zo die niet wordt bereikt, wordt beslist bij eenvoudige meerderheid.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen vóór de bijeenkomst aan de voorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte als college.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, wat de tandheelkundige handelingen betreft, door iedere bestuurder die alleen optreedt; en wat de handelingen betreft die kaderen in het dagelijks bestuur, door de gedelegeerd bestuurder.

Het orgaan dat volgens voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Afgezien van bijzonder delegaties, is de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de handtekening van twee bestuurders, onder wie de bestuurder belast met het dagelijks bestuur of bij diens afwezigheid de door hem aangeduide volmacht houder.

De algemene vergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

Benoeming bestuurders

Aansluitend aan de oprichtingsvergadering, zijn de voormelde vennoten samengekomen in buitengewone algemene vergadering op heden om negentien uur dertig, en hebben ze met eenparigheid van stemmen beslist met ingang van heden als bestuurders aangesteld:

 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K.A.T.O., met zetel te 2260 Westerlo, Gravin de Merodestraat 76, ondernemingsnummer 0452.327.529, met als vaste vertegenwoordiger de heer CLAES Rik Leo Antoon Maria, geboren te Herentals op elf juli negentienhonderd eenenzestig, nationaal nummer 61.07.11-027.03, wonende te 2260 Westerlo, Gravin de Merodestraat 76;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WOUTER TORFS, met zetel te 2590 Berlaar, Alpenroosstraat 35, ondernemingsnummer 0479.484.064, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw TOLLENEER Anne Marie Hilda Frans Elisabeth, geboren te Mechelen op zesentwintig juni negentienhonderd negenenvijftig, Nationaal nummer : 59.06.26-286.21, wonende te 2590 Berlaar,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Alpenroosstraat 35;

voorgesteld door de aandeelhouders van categorie A;

die hier allen aanwezig zijn en uitdrukkelijk hun mandaat aanvaarden. De bestuurders worden

benoemd voor onbepaalde duur.

Vergadering van de raad van bestuur

Daarna zijn de bestuurders in raad van bestuur onmiddellijk bijeengekomen, om het mandaat als

bestuurder te aanvaarden en om een voorzitter van de raad van bestuur te verkiezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk van de bestuurders aanvaardt de aanstelling als bestuurder

De bestuurders kiezen als voorzitter van de raad van bestuur: Mevrouw Anne Marie Tolleneer voornoemd.

Voor ontledend uittreksel

Arnout Schotsmans, geassocieerd notaris.

Coordonnées
BENEDENTI BERLAAR

Adresse
DOKTER VAN DER BORGHTSTRAAT 2 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande