BENEVISTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENEVISTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.527.217

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14211-0067-013
27/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

1106387y»

Onclernemingsnr : Benaming

(voluit) : "BENEVISTA"

083g - 527 217

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

{Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

14 APR. 1011

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Te 2600 Antwerpen-Berchem, Maloustraat 2

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst: Uit een akte verleden voor notaris Jean-Marie De Meulder te Antwerpen, vervangende zijn. i ambtgenoot Wim De Smedt te Wommelgem, wettelijk belet, op 14 april 2011, te registreren, blijkt dat werd' opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, de besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BENEVISTA" te Antwerpen-Berchem, waarvan de gegevens; luiden als volgt :

1. Oprichters:

De Heer VAN dEN EYNDE Olivier . Marie Jean Adolf, geboren te Brasschaat op 6 april 1976,i [Rijksregisternummer : 76.04.06-291.86], en zijn echtgenote Mevrouw GEMIS Patricia Maria Marc Rita, geboren! : te Hasselt op 10 februari 1980, [Rijksregisternummer: 80.02.10-078.55], wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, i Maloustraat 2.

2. Haar naam luidt :

"BEN EVI STA".

3. Zetel :

De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Maloustraat 2.

4. Duur :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

1. Alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische! expertise en bijstand aan bedrijven en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend met betrekking tot het risico-beheer en de organisatie en beheer van verzekeringen en herverzekeringen.

Het verlenen van diensten, bijstand, advies en leiding op het vlak van juridische, administratieve en: financiële zaken, en meer in het bijzonder aan advocatenkantoren en notariaten, inclusief het organiseren van: seminaries of opleidingen in voornoemde domeinen.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de! hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap; zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de! vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met; name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur,; directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die doori de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandigeI manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden,i verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële,; industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar! maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle; intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle!

.._ ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam

en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden, van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6. Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De oprichters verklaren dat de aandelen werden volgestort ten belope van één/derde, zodat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) ter beschikking is van de vennootschap.

7. Bestuur en vertegenwoordiging :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Tot statutair zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur :

De Heer VAN dEN EYNDE Olivier Marie Jean Adolf, geboren te Brasschaat op 6 april 1976, [Rijksregisternummer : 76.04.06-291.86], echtgenoot van Mevrouw GEMIS Patricia Maria Marc Rita, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Maloustraat 2.

Hij heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Opvolgend zaakvoerder

Bij beëindiging van het ambt van de statutaire zaakvoerder, hierboven voornoemd, om welke reden dan ook, zal hij van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door Mevrouw GEMIS Patricia Maria Marc Rita, geboren te Hasselt op 10 februari 1980, (Rijksregisternummer: 80.02.10-078.55], echtgenote van de Heer VAN dEN EYNDE Olivier Marie Jean Adolf, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Maloustraat 2, benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder.

Zij heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

8. Algemene vergadering :

De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni van elk jaar, om achttien

uur.

9. Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10. Winstverdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

Vo-behouden aan hel Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op' 'voorstel van de zaakvoerder.

11. Verdeling bij vereffening :

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

12. Overgangsbepalingen:

1. EERSTE BOEKJAAR : Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. JAARVERGADERING : De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni tweeduizend dertien.

13. Slotbepalingen :

1. ZAAKVOERDERS:

A. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op één.

B. Werd, zoals hierboven gemeld, benoemd tot statutaire zaakvoerder :

de Heer VAN dEN EYNDE Olivier, voornoemd.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

C. Werd, zoals hierboven gemeld, benoemd tot opvolgend statutaire zaakvoerder : Mevrouw GEMIS Patricia, voornoemd.

2. COMMISSARIS-REVISOR:

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

3. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan de BV o.v.v.e. CVBA VGD Accountants en Belastingconsulenten, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schalienstraat 5 bus 2 en 3 teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

Jean-Marie DE MEULDER

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BENEVISTA

Adresse
JUNOLAAN 18 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande