BERAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.589.515

Publication

25/02/2014
ÿþ^~, wmPDF 11.1

ünde bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken ko 'a na neerlegging ter griffie van de akte



Il II*1,1_11115,1,1e,111

Attitegg ter grill> volt &foehn*

van itooPhonrid te Aniwerps:7, op

1 ik 2Q14

Griffie

On6enxmmingnnr : 0476589.515

Benaming (voluit) : BERA8invereffening

(verkort) :

Ronhhsvonn: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : GASSTRAAT 89, 2060 Antwerpen 6, België

(volledig adres)

Onderwern(en) akte :Sluiting vereffening

Tekst

In de BAV van 30/11/2013 werden volgende beslissingen genomen:

bevoegd de rechtspersoon ton aanzion van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

LGoedkeu ring van de besteding van de activa

2. De vereffening wordt gesloten conform de beschikking van de Rechbank van Koophandel van het gerechtelijk arrondissement Antwerpen van 19/11/2013 waar het plan van verdeling van activa en passiva onder de schuldeisers werd goedgekeurd.

3. Boeken en bescheiden zullen een periode van 5 jaar bewaard worden worden te Oude Steenweg 97/1,2060 Antwerpen

4. De vereffenaar OGUT Mehmet, neemt ontslag uit zijn funktie met décharge.

OGUT Mehmet

I

ce

"

05/09/2013
ÿþ~

Moe Wod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffi2 7 AUG, 913

Voorbehoud, aan he Belgis( Staatsbij

Ondernemingsnr : 0475.589.515

Benaming

(voluit) : BERAS (verkort)

IIR

uhI

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2060 ANTWERPEN, GASSTRAAT 89-GLV

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING  ONTSLAG / KWIJTING ZAAKVOERDER -- AANSTELLING VEREFFENAAR

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op negenentwintig juli tweeduizend dertien, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen; worden.

1~ De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder  opgesteld conform artikel 181 § 1, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen  waarin deze het voorstel tot ontbinding van de' vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend dertien, opgesteld conform artikel 181 § 1, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen, en van het verslag van de externe accountant, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.F.A,-Advies", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jacques Colson, extern accountant - belastingconsulent, kantoorhoudend te 2630 Aartselaar, Frits Van den Berghelaan 35, over gemelde staat van activa en passiva, en opgesteld conform artikel 181 § 1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, wiens besluit luidt als volgt:

"De staat van activa en passiva, die door de zaakvoerder, in het vooruitzicht van de ontbinding van de vennootschap SERAS opgesteld werd per 30 juni 2013, in navolging van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, zal, minder dan drie maanden oud zijn, indien de buitengewone algemene vergadering zoals gepland doorgaat váár 30 september 2013.

De wettelijke voorwaarden zijn dan vervuld.

Wij bevestigen dat de voorgelegde staat van activa en passiva per 30 juni 20313, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BERAS, met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen Gasstraat 89 Gelijkvloers, en met een balanstotaal van 670,55 euro (zeshonderd zeventig euro en vijfenvijftig eurocent) en een tussentijds verlies van 5.295,28 euro (vijfduizend tweehonderd vijfennegentig euro en achtentwintig eurocent).

Deze staat van activa en passiva per 30 juni 2013 vloeit zonder aanpassingen voort uit de boekhouding. Deze staat werd opgesteld in discontinuiteit. De voorzieningen voor de kosten van ontbinding en vereffening werden erin opgenomen en geraamd, in overeenkomstig artikel 28 § 1 van het Koninklijk Besluit van 30 januari; 2001.

Op basis van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd op basis van de toepasselijke controlewerkzaamheden, kunnen wij bevestigen dat deze staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding. Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft,

Dit verslag wordt ter informatie bezorgd aan de aandeelhouders, die zich over de ontbinding van de, vennootschap moeten uitspreken tijdens een buitengewone algemene vergadering die op váár 30 september; 2013 voor notaris moet gehouden worden.

Indien de buitengewone algemene vergadering niet váár deze datum gehouden wordt, zal een nieuwe staaf van activa en passiva moeten opgesteld worden, alsook een nieuw bijzonder verslag van het bestuursorgaan en zal deze nieuwe staat van activa en passiva terug door een externe accountant moten gecontroleerd worden.

Dit verslag is enkel dienstig voor de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BERAS en kan niet voor andere noodwendigheden gebruikt worden.

Aartselaar, 25 juli 2013.

B.F.A.-Advies Burgerlijke vennootschap o.v,v. BVBA

Erkenning 1AB nr. 20,692.3N80

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

P

Voor-

behouden

,te aan het

Belgisch

Staatsblad

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Jacques Colson Extern accountant  belastingconsulent Erkend door het IAB onder nummer 3667 2N 44".

Na onderzoek wordt het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding gehouden is, bevestigd.

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van negenentwintig juli tweeduizend dertien,

LI De vergadering verleent kwijting aan de heer ÜUÜT Mehmet, wonende te 2060 Antwerpen, Oude Steenweg 9711, voor het door hem gevoerde bestuur, na zijn ontslag als zaakvoerder per negenentwintig juli tweeduizend dertien aanvaard te hebben.

j De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen; voornoemde heer Mehmet Cglt, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleenhandelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar is derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft, Dientengevolge wordt de vereffenaar uitdrukkelijk gemachtigd tot het ondertekenen en vervolgens indienen van het verzoekschrift tot homologatie van zijn benoeming op de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft.

Voornoemde vereffenaar verbindt er zich toe: bij de rechtbank van koophandel een verzoekschrift door hem ondertekend neer te leggen in tweevoud, vermeldend: de datum; zijn naam, voornaam, beroep en woonplaats en in voorkomend geval de naam, voornaam, woonplaats en hoedanigheid van zijn wettelijke vertegenwoordigers; het onderwerp en in het kort de gronden van de vordering, alsook de aanwijzing van de rechter die ervan kennis moet nemen, en ingediend met in bijlage: een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend dertien, opgesteld conform artikel 181 § 1, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen; een door de notaris voor eensluidend verklaarde kopie van het verslagschrift, waaruit blijkt dat tot de ontbinding van de vennootschap werd besloten en ondermeer houdende de benoeming van de vereffenaar; van zodra hij kan beschikken over de homologatie, hiervan onverwijld kopie te bezorgen aan de notaris, teneinde hem toe te laten een uittreksel uit onderhavige akte neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel,

(Olijken beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen de dato 6 augustus 2013 werd de aanstelling van de vereffenaargehomologeerdj

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslag zaakvoerder  verslag extern accountant  staat van actief en passief  kopie beschikking,













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz, van LukkB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 10.04.2013 13088-0347-012
20/06/2012
ÿþ k4od P6K hh.h

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0475.589.515

Benaming (voluit) : BERAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : SCHOOLSTRAAT 1, 2060 Antwerpen 6, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Ingevolge BAV van 04/06/2012 gehouden ten zetel van de vennootschap werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Schoolstraat 1, 2060 Antwerpen naar Gasstraat 89-gvl, 2060 Antwerpen en dit met onmiddellijke ingang,

Ógut Mehmet

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeden : 122ecfô : gàarrï ënlióëdánighéid van de instrumenterende notaris, iiètzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

9 1 JUNI 201?

illce%iei~s:~~-~ ~._r ~

:,e,?

Koo,ol~ar~o'cl ~o Anx'werpenRechlbank

Ife, op

Griffie

" iaioaesa"

bel e. Br Sta

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 03.04.2012 12082-0129-014
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 30.03.2011 11076-0177-012
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 29.04.2010 10105-0464-013
10/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 16.03.2009, NGL 02.04.2009 09104-0103-011
21/11/2008 : AN346991
05/05/2008 : AN346991
22/04/2008 : AN346991
02/04/2007 : AN346991
21/04/2006 : AN346991
17/01/2006 : AN346991
07/04/2005 : AN346991
14/02/2005 : AN346991
09/02/2005 : AN346991
20/04/2004 : AN346991
10/02/2004 : AN346991
02/05/2003 : AN346991

Coordonnées
BERAS

Adresse
GASSTRAAT 89, GVL 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande