BERCKMOES INSTALLATIE TECHNIEKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERCKMOES INSTALLATIE TECHNIEKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.454.601

Publication

16/04/2014 : AN308614
30/05/2013 : AN308614
18/05/2012 : AN308614
22/04/2011 : AN308614
27/03/2015
ÿþMod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch S " -. sblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aktéechtbank van koaon;r-,,.,;,i

Antwerpo

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111E111111

1 l eier 2015

afdeling Antwerpen

~` ~---~---" ~.

Griffie

Ondernemingsnr :BE 0454.454.601

Benaming (voluit): BERCKMOES INSTALLATIE TECHNIEKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2520 Ranst (Oelegem), Oudstrijdersstraat 75

(volledig adres)

Onderwerp akte :DOELSUITBREIDING  OMZETTING KAPITAAL IN EURO - WIJZIGING EN AANPASSING DER STATUTEN

Tekst

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Tristan SEBRECHTS, notaris te Schoten, op 11 maart 2015, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BERCKMOES INSTALLATIE TECHNIEKEN", met maatschappelijke zetel te 2520 Ranst (Oelegem), Oudstrijdersstraat 75, hebbende het ondernemingsnummer BE 0454.454.601.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten als volgt:

EERSTE BESLISSING

De bijzondere algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 9 februari 2015 met het oog op de doelwijziging en de bijgevoegde staat van activa en passiva van 31 december 2014, dewelke tegelijk met de uitgifte van deze akte zullen warden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De voorzitter ontslaat ondergetekende notaris voorlezing te geven van deze stukken. TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door aan de huidige tekst van artikel 3 na: "Het plaatsen en onderhouden van alle toestellen die een electrische aansluiting nodig hebben" volgende tekst toe te voegen:

" - Het uitbaten van een bed en breakfast, aanbieden van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst, ontbijt van klanten, in de meest uitgebreide zin.

Het uitbaten van een horecazaak; het aangieden van dranken voor, in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enerlei vorm van amusant.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder het om even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

De aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen."

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om het kapitaal om te zetten in euro. Het kapitaal zal vanaf heden achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedragen en vertegenwoordigd zijn door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde .

VIERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van de hierna vermelde artikels der statuten te wijzigen en aan te passen aan de heersende wetgeving, waarbij zij de bestaande tekst van de statuten wenst te vervangen door een volledig nieuwe tekst. De tekst van de nieuwe statuten wordt artikel per artikel goedgekeurd.

Artikel 1 : Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "Berckmoes installatie Technieken" of in het kort B.I.T.

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2520 Ranst (Oelegem), Oud Strijdersstraat 75.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3 : Doel

Het ontwerpen, uitvoeren, opstarten, onderhouden en herstellen van alle elektrische en elektrotechnische installaties zowel voor particulier als industrie en dit in alle sectoren. De verkoop van alle onderdelen, apparaten en toebehoren voor de realisatie van de installaties hier voornoemd. Het ontwerpen, installeren en onderhouden van branddetectie en inbraak installaties, voor dit laatste zonder BVBO noodzakelijke keuring. Het aanpassen en uitbreiden van installaties door derden geplaatst. Alle herstellingswerken en kleine aannemingen, inzake herbepleisteringen, tegelen, schrijnwerkerij, pijpfitting. Het verkopen van klein elektrische materiaal, zoals huishoudtoestellen voor particulier en onderneming. Het opvullen van voegen en barsten zowel door elastische als niet elastische producten. Aanleg en onderhoud van diverse terreinen waaronder het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Het uitvoeren van slopingswerken. Het aanbrengen van thermische- en geluidsisolatie zowel voor particulier als voor industrie. Het plaatsen en onderhouden van metalen

5

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

e }

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Staatsblad

constructies en kunstwerken. Het plaatsen en onderhouden van alle toestellen die een elektrische aansluiting nodig hebben.

Het uitbaten van een bed en breakfast, aanbieden van gastenkamers, het

verzorgen van de ontvangst, ontbijt van klanten, in de meest uitgebreide zin.

Het uitbaten van een horecazaak; het aangieden van dranken voor, in het

algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enerlei vorm van amusant.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder het om even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen. De aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot. Al deze vooropgesomde punten kunnen zowel voor eigen rekening, als commissionaris of lasthebber worden uitgevoerd. De vennootschap kan alle financiële roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks ten goede komen aan de realisatie van het doel van de vennootschap en dit in de meest ruime zin.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Artikel 6 : aandelenbezît

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen. De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in register van vennoten.

Aan de vennoten zullen, wanneer zij daarom verzoeken, getuigschriften, ondertekend door de zaakvoerder(s), afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen.

Deze getuigschriften mogen niet opgemaakt worden aan order noch aan toonder.



Artikel 9 : overdracht  instemming

Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, behalve met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan :

1) een vennoot;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

À

Luik B - vervolg

2) de echtgenoot of samenwonende partner van de overdrager of van de erflater;

3) aan bloedverwanten in rechte opgaande of neerdalende lijn.

indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, genieten de medevennoten bij iedere afstand of overdracht van een inkooprecht. Een vennoot die zijn aandelen, ten kosteloze of ten bezwarende titel, wil overdragen aan een persoon die in de opsomming van de vorige alinea niet is begrepen, kan dit niet doen zonder alle medevennoten vooraf een inkooprecht aangeboden te hebben.

De medevennoten zullen over een termijn van drie maanden beschikken om zich uit te spreken over het aanbod dat hen gedaan wordt. Deze termijn gaat in op de dag waarop zij bij ter post aangetekende brief verwittigd worden.

De inkoop zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. Indien bepaalde vennoten het inkooprecht niet verlangen uit te oefenen, zal dit recht overgaan op de vennoten die dit wel verlangen uit te oefenen, waarbij dezelfde verhouding in acht genomen wordt.

De prijs van de inkoop zal bepaald worden in onderlinge overeenstemming, of bij gebrek aan overeenstemming, op dezelfde wijze als bij weigering van afstand of overdracht zoals bepaald wordt in artikel 10 van deze statuten.

De regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 12 : zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden. Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per e-mail, per telex of telefax stemmen of op dergelijke wijze volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Artikel 13 : benoeming - ontslag

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor een onbepaalde tijd, hetzij voor een bepaalde tijd.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Artikel 17 : bezoldiging zaakvoerder(s)

Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is onbezoldigd,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

r

Voor- L Luik B - vervolg

behouden Artikel 18 : controle

aan het De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

Belgr De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Staatsblad Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Artikel 19 : Samenstelling en bevoegdheid

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder vallen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 20 : jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op derde zaterdag van de maand maart om twintig (20.00) uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping gebeurt principieel bij een ter post aangetekend schrijven, tenzij de bestemmelingen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om deze via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moet worden verleden.

Artikel 21 : mandaten

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Artikel 22 : Stemmen

Ieder aandeel met stemrecht " eeft recht o " één stem.





4

Luik B - vervolg

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hijl mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Artikel 23 : Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Artikel 24 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder kalenderjaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Artikel 25 : Winstverdeling

Van deze winst wordt vijf procent (5%) voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve van één tiende van het kapitaal is bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Artikel 26

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen.

Artikel 27 : keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 281 Gemeen recht

De partijen willen zich schikken naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te z, ijn.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder, voornoemd, met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap alsook de neerlegging ervan op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de vereiste publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Voor-beho'uden i

aan het

ETelgisch Staatsblad



v

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Befgïsc íh

Staatsblad

V



VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Tristan SEBRECHTS, Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, gecoördineerde statuten, staat A/P

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

19/05/2010 : AN308614
23/04/2009 : AN308614
01/04/2008 : AN308614
29/05/2007 : AN308614
14/04/2006 : AN308614
29/03/2005 : AN308614
24/03/2004 : AN308614
17/04/2003 : AN308614
12/04/2002 : AN308614
22/04/2000 : AN308614
01/01/1997 : AN308614

Coordonnées
BERCKMOES INSTALLATIE TECHNIEKEN

Adresse
OUDSTRIJDERSSTRAAT 75 2520 OELEGEM

Code postal : 2520
Localité : Oelegem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande