BERKENHOF RUSTHUIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BERKENHOF RUSTHUIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.119.586

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 22.08.2014 14444-0535-013
02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 27.08.2013 13473-0226-013
22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 20.08.2012 12416-0409-016
09/02/2012
ÿþMod Word 11.1

Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

GRTFRE RECHTBANK VAN

ERGELEGD

VN

" 12034565"

2 ] !AN. 252

KOOPHANDEL TURNHOUT Criffio De griffier

Ondernemingsnr : 0472.119.586

Benaming

(voluit) : BERKENHOF RUSTHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Acaciastraat 6B - 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Katrien EERENS te Geel op 28 december 2011, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste besluit: omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen alle bestaande zeshonderd twintig (620) aandelen, welke volgens de statuten aan toonder zijn, OP HEDEN te vervangen door aandelen op naam.

De vergadering verklaart bij deze dat de aandelen aan toonder nooit gedrukt werden en van bij de oprichting de dato 31 mei 2000, ingeschreven zijn in het aandelenregister.

De vergadering gelast de raad van bestuur het overhandigen aan de individuele aandeelhouders van een attest ter bevestiging van het aantal aandelen in hun bezit en als dusdanig ingeschreven in het aandelenregister.

Vervolgens leggen alle aandeelhouders aan instrumenterende notaris het aandelenregister voor dat is opgemaakt sinds de oprichting, zijnde 31 mei 2000.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voorgaande beslissing, alle aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam.

De vergadering verklaart dat, zoals hoger door de voorzitter in zijn uiteenzetting ook reeds werd gezegd, er geen andere effecten dan aandelen bestaan zodat er buiten de aandelen geen andere eventueel nog om te zetten effecten aan toonder zijn.

Tweede besluit : Aanpassing van de statuten aan de geldende vennootschapswetgeving.

De vergadering beslist de bestaande statuten aan te passen aan de thans geldende vennootschapswetgeving, onder meer aan het Wetboek van Vennootschappen ingevoerd bij de wet van 7 mei 1999, en diens wijzigingen.

In dit verband beslist de vennootschap onder meer om het volgende toe te voegen aan de statuten: -mogelijkheid schriftelijke beraadslaging in de raad van bestuur,

-mogelijkheid en de procedure van schriftelijke stemming, en schriftelijke beraadslaging in de algemene vergadering,

-mogelijkheid raad van bestuur om adviserende comités en directiecomités op te richten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-de wettelijke regeling inzake vaste vertegenwoordiger,

-de wettelijke regeling inzake ontbinding en vereffening.

Derde besluit : Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt en vervangt de bestaande statuten integraal door volgende tekst:

"TITEL 1. AARD  BENAMING  ZETEL  DUUR - DOEL.

Artikel 1.  Aard en benaming.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt "BERKENHOF RUSTHUIS".

Artikel 2.  Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2440 Geel, Acaciastraat 6B.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden verplaatst bij besluit van de raad van bestuur. Zij wordt bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur mag in België of in het buitenland, overal waar het nuttig geoordeeld wordt, administratieve- of uitbatingszetels oprichten, evenals bijhuizen, burelen of agentschappen.

Artikel 4.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-de oprichting en de uitbating van een gediversifieerde paramedische infrastructuur, in het kader van de ouderlingenzorg geriatrie. Hieronder wordt voornamelijk verstaan de uitbating van een rustoord voor bejaarden, logementshuis, serviceflats, rust- en verzorgingstehuis voor valide, semi-valide, invalide en demente personen, verstrekking van dagdagelijkse verzorging aan deze personen, uitbating van een hotel met mogelijkheid van de oprichting en het uitbaten van dergelijke instellingen of structuren in het binnen- en buitenland.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de aan- en verkoop en het beheer van een roerend en onroerend vermogen in de meest ruime zin van het woord, alsmede alle verhandeling die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel en die van die aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de verhuring, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van de verbintenis door derde personen die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van roerende, onroerende, commerciële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking kunnen bevorderen.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operatie van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, hetwelke hetzij direkt, het indirekt, verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

~ ..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en om-oerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan ten gunste van zelfde vennootschappen zich borg stellen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan eveneens de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

TITEL II. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 E) vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één /zeshonderd twintigste (1/620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL III. EFFECTEN EN OVERDRACHT.

Artikel 10.- Aard van de effecten.

De effecten zijn op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam; elke aandeelhouder kan er inzage van nemen. De aandeelhouder van aandelen op naam kan de raad van

bestuur verzoeken om de afgifte van een attest van zijn aandelenbezit.

TITEL V. BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 17.- Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, die voor hoogstens zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering, die ze te allen tijde kan ontslaan.

De raad van bestuur mag bestaan uit slechts twee leden, tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, dient liet orgaan van bestuur van deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat der niet herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Het mandaat van de bestuurders wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens wijziging door de algemene vergadering.

Artikel 18.- Openvallen van een mandaat.

Wanneer een plaats van één of meerdere bestuurders openvalt ten gevolge van een overlijden, ontslag of een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders, het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over.

De bestuurder, benoemd in de hierboven vermelde voorwaarden, wordt benoemd voor de tijd die nodig is voor de voltooiing van het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

Artikel 19.- Voorzitterschap.

De Raad van Bestuur mag onder zijn leden een voorzitter en ondervoorzitter kiezen.

Artikel 20.- Vergaderingen.

De Raad van Bestuur vergadert op de oproeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of in geval van belet, van de ondervoorzitter, of in geval van belet, een door zijn collega's aangeduide bestuurder, telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen of telkens wanneer ten minste twee bestuurders dit verzoeken.

De vergaderingen worden gehouden op in de oproepingsbrief vernielde plaats.

Artikel 21.- Beraadslagingen.

De bestuurders vormen een college dat alleen geldig kan beraadslagen wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Voor het geen niet in deze statuten voorzien is wordt verwezen naar de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De beslissingen worden met meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de vennootschap slechts twee bestuurders telt.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulk vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij éénparig schriftelijk akkoord, per brief, fax, telex of telegram. Deze procedure kan niet aangewend worden voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Artikel 22.- Notulen.

De beraadslagingen van de Raad van Bestuur worden vastgesteld door notulen, ondertekend door op zijn minst de meerderheid van de aanwezige leden.

Kopies of uittreksels van deze notulen worden door twee bestuurders ondertekend.

Artikel 23.- Machten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur beschikt over de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die door de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Artikel 24.- Dagelijks bestuur - Directiecomité.

Dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook haar vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat overdragen :

- hetzij aan één of meer van haar leden die de titel van afgevaardigde-bestuurder dragen; - hetzij aan één of meer afgevaardigden die in of buiten hun midden gekozen is.

De Raad van Bestuur en de afgevaardigden in het dagelijks bestuur kunnen, in het kader van dit bestuur, bijzondere machten verlenen aan om het even welke lasthebber.

De Raad van Bestuur mag de leiding van één of meer zaken van de vennootschap aan één of meer directeurs of gevolmachtigden toevertrouwen, al dan niet lid van de Raad van Bestuur en daarenboven elke lasthebber met bijzondere opdrachten belasten.

De Raad van Bestuur kan van de hierboven omschreven bevoegdheden gebruik maken en op ieder ogenblik aan de toegekende opdrachten een eind stellen.

Hij bepaalt de bevoegdheden en de vergoedingen aan te rekenen op de algemene kosten van de personen aan wie hij delegatie verleent.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

Artikel 25.- Vergoedingen.

De algemene vergadering kan de bestuurders of directeurs een vaste of veranderlijke vergoeding, aan te rekenen op de algemene lasten, toekennen.

De algemene vergadering kan tevens aan de bestuurders zitpenningen, ten laste van de algemene kosten, toekennen.

De Raad van Bestuur kan aan de beheerders en directeuren, belast met bijzondere functies of opdrachten, vergoedingen toekennen te boeken als algemene kosten.

Artikel 27.- Vertegenwoordiging - akten en rechtsvorderingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een staatsambtenaar of een openbaar ambtenaar, vertegenwoordigd :

-ofwel twee bestuurders samen handelend.

-ofwel een gedelegeerd-bestuurder alleen handelend.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

TITEL VI. ALGEMENE VERGADERINGEN van AANDEELHOUDERS.

Artikel 29.- Vergaderingen.

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de 31 mei van ieder jaar om 17 uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag, tenzij de zaterdag, op hetzelfde uur plaats.

De algemene vergadering kan bovendien bijeengeroepen worden telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen.

Zij moet bijeengeroepen worden op verzoek van aandeelhouders die ten minste één vijfde van de bestaande aandeelbewijzen bezitten.

De jaarlijkse algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrief wordt vermeld.

Artikel 30  Oproepingen.

De algemene vergadering, zowel de jaarvergadering als een buitengewone en een bijzondere, wordt

bijeengeroepen op verzoek van de Raad van Bestuur of eventueel van de commissaris(sen).

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen voor de vergadering de toelatingsvoorwaarden hebben vervuld.

Artikel 31.- Toelating tot de algemene vergadering.

De oproepingsbrieven kunnen voorschrijven dat om te worden toegelaten tot de algemene vergadering elke eigenaar van aandelen vijf volte dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van aandelen moet deponeren in de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de oproepingsbrief worden vermeld.

Artikel 32.- Vertegenwoordiging.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een gevolmachtigde Iaten vertegenwoordigen, mits laatstgenoemde zelf aandeelhouder is en de voorwaarden heeft vervuld om de vergadering bij te wonen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De rechtspersonen kunnen door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, vertegenwoordigd worden, elk der gehuwden door zijn echtgenoot; minderjarigen, onbekwaamverklaarden en andere onbekwamen handelen via hun wettelijke vertegenwoordigers.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en pandgevers

dienen zich door een en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Artikel 33.- Bureau.

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij gebreke van hem door de ondervoorzitter of bij gebreke van deze door een afgevaardigde-bestuurder of bij gebreke van deze laatste door de oudste bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

De vergadering kiest twee stemopnemers onder de aandeelhouders.

De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.

Artikel 34.- Aantal stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ln geval van aankoop of inpandneming door de vennootschap van eigen aandelen wordt het aan deze aandelen verbonden stemrecht geschorst.

ledere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een fonnulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering na te leven.

Artikel 35.- Beraadslagingen-besluiten.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten op de agenda gesteld.

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden de beslissingen genomen met de meerderheid van de stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde effecten weze op de vergadering.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

De Raad van Bestuur heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 36.- Notulen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die het vragen. Kopies of uittreksels van de notulen die bij een rechtspleging of anderszins moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door twee bestuurders.

TITEL VII. MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN-WINSTVERDELING.

Artikel 37.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op deze laatste datum, worden de maatschappelijke bescheiden opgesteld en stelt de Raad van Bestuur, overeenkomstig de wet, de inventaris en de jaarrekeningen op.

Artikel 38.- Stemming over de jaarrekeningen.

De algemene vergadering aanhoort het controleverslag en het rapport van de commissarissen, bespreekt de jaarrekeningen en besluit over hun aanneming.

Na aanneming van de jaarrekeningen spreekt de algemene vergadering zich uit, bij onderscheiden stemming, over de kwijting te geven aan de bestuurders en

commissarissen.

Artikel 39.- Verdeling.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle onkosten, lasten, de nodige afschrijvingen en de aanzuiveringen van minwaarden, maakt de jaarlijkse netto-winst uit van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf percent afgehouden voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afname is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; ze moet worden hernomen wanneer ze gebruikt is geworden.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de Raad van Bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen, bij meerderheid van stemmen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolgen van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 40.- Interimdividenden.

De Raad van Bestuur mag, op eigen verantwoordelijkheid en aan de hand van een staat van activa en passiva van de vennootschap die niet meer dan twee maanden voordien is opgemaakt, de uitkering van interimdividenden beslissen op de winst van het lopende boekjaar en de datum van hun betaling bepalen.

Deze beslissing mag niet eerder genomen worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en voordat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend kan slechts een nieuwe uitkering beslist worden dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

TITEL VIII. ONTBINDING  VEREFFENING.

Artikel 41.- Ontbinding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening van de vennootschap geschieden door een of meer vereffenaars, dewelke slechts in functie treden na bekrachtiging van hun benoeming door de rechtbank van koophandel. De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden, bezoldiging en de wijze van vereffening.

De vereffenaar(s) beschikken daartoe over de meest uitgebreide machten, hun toegekend krachtens de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering stelt de bezoldiging van de vereffenaars vast.

Artikel 42.- Verdeling.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Na verwezenlijking van het actief, de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen. Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Vierde besluit : bekrachtiging benoeming bijkomende bestuurders.

Bij deze bekrachtigt de vergadering de benoeming van de hiernavermelde personen tot bestuurder, voor zes jaar en dit vanaf I januari 2011:

-de bvba BOSAR, met zetel te 8460 Koksijde, Liefjeslaan 8, RPR 0866.364.408, vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger de heer Dirk SWINNEN, wonende te 8640 Middelkerke, Lisbloemlaan 15,

-de bvba GP2, met zetel te 3510 Hasselt-Kermt, Pollenusstraat 32, RPR Hasselt 0872.840.444, vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Christiaan KERKHOFS,wonende te 3510 Hasselt-Kermt, Pollenusstraat 32.

Vijfde besluit : machtiging raad van bestuur.

De vergadering verleent aan de raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Zesde besluit : volmacht formaliteiten.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde,

CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34,

niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten betreffende de inschrijving, wijziging, van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien Eerens, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2011 : TG089914
29/07/2011 : TG089914
10/09/2010 : TG089914
13/04/2010 : TG089914
07/08/2009 : TG089914
05/09/2008 : TG089914
07/09/2007 : TG089914
10/06/2005 : TG089914
07/10/2004 : TG089914
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.07.2015 15370-0121-012
18/08/2003 : TG089914
16/10/2002 : TG089914
19/01/2001 : TGA010950
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 30.06.2016 16241-0513-012

Coordonnées
BERKENHOF RUSTHUIS

Adresse
ACACIALAAN 6B 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande