BERT BERTELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERT BERTELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.703.408

Publication

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 12.09.2014 14584-0136-011
26/02/2014
ÿþrstod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIVIIIIIYII VN~IIIII

=iaosicso*

iii

ius

NbLHGLLbGD GRiWF(E RECHTBANK VAN

17 FEB. 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT Grime

De griffier

Ondememingsnr : 845703408

Benaming (voluit) : BERT BERTELS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : BENOIT JANSENSTRAÁ í" 4

2490 Balen

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Voor- mod 11.1

behouden

a,ag het

-Belgisch

Staatsblad

i Tekst : Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BERT BERTELS, opgemaakt door notaris Michel Lesseliers te Balen op 27/01/2014, geregistreerd te Mol op 05/02/201,4 register 5 deel 234 blad 11 vak 14, getekend de e.a. inspecteur bij delegatie, P. Cuyvers, blijkt dat deze algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit  Kennisname verslagen

De vergadering neemt overeenkomstig artikel 313 Wetboek Vennootschappen kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 15/01/2014 en van het verslag van bedrijfsrevisor Frank Bloemen de dato 14/01/2014 waarvan de conclusie luidt als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA «BERT BERTELS» bestaat uit de inbreng van 660 aandelen van de BVBA «CLAESEN», met zetel te 2490 Balen, Benoit Jansenstraat 4. Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend ais permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren» met maatschappelijke zetel te BE-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. Wat betreft de informatie over de toekomstperspectieven, ligt het voor de hand dat wij ons onmogelijk borg kunnen stellen voor hun verwezenlijking en evenmin voor de hypothesen waarop zij steunen. We! kunnen wij bevestigen dat zij op redelijke wijze werden opgesteld en dat zij geen enkele kennelijke tegenstrijdigheid bevatten met de informatie waarvan wij kennis hebben en met de redelijkerwijze voorspelbare algemene evolutie.

De vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van 1.308.696,00 EUR door de heer Bert BERTELS bestaat uit de toekenning van 7.036 nieuwe kapitaalaandelen van de BVBA «BERT BERTELS», aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 186,00 EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion'),

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van de BVBA «BERT BERTELS» in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura en zal voor geen andere doeleinden kunnen gebruikt worden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt ter goeder trouw, te Herent op 14 Januari 2014"

De aandeelhouder geeft opdracht aan ondergetekende notaris om beide verslagen neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 75 Wetboek Vennootschappen.

Tweede besluit - Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in natura van de volle eigendom van 660 volledig volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CLAESEN met zetel te 2490 Balen, Benoit Jansenstraat 4, BTW BE 0413.993.228, RPR afdeling Turnhout, ten belope van een bedrag van één miljoen driehonderd en acht duizend zeshonderd zesennegentig euro (1.308.696 EUR), om het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600 EUR) naar één miljoen driehonderd zevenentwintig duizend tweehonderd zesennegentig euro (1.327.296 EUR),

Voormelde 660 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CLAESEN behoren ten persoonlijke titel toe aan de heer BERTELS Bert voornoemd.

Als vergoeding voor deze inbreng beslist de vergadering om 7.036 nieuwe aandelen binnen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BERT BERTELS te creëren zonder nominale waarde.

De vergadering beslist om deze 7.036 nieuwe aandelen ten persoonlijke titel toe te kennen aan de heer BERTELS Bert voornoemd als vergoeding van voormelde inbreng.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven door de heer BERTELS Bert voornoemd tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (186 EUR) per aandeel.



Op de laatste blz. van Lift B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis et liberationis.

De inbreng in natura geschiedt onder meer onder de volgende algemene voorwaarden:

1. De vennootschap bekomt de volle eigendom van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden.

2. De vennootschap zal vanaf datum van inbreng alle belastingen en kosten die de ingebrachte effecten bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot van deze effecten ten laste nemen.

3. De inbrenger verklaart dat alle ingebrachte aandelen volledig volstort zijn en vrij zijn van aile verzet en lasten welkdanig ook.

4. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet het voorwerp hebben uitgemaakt van een pand, een bewaargeving of van een onderpand.

5. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger voortvloeiend uit de huidige inbreng.

6. Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° van het W.I.B. 92, ten laste gelegd van de inbrengers, te dragen en te betalen.

Derde besluit  Aanpassing statuten

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt :

"Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen driehonderd zevenentwintig duizend tweehonderd zesennegentig euro (1.327.296 EUR) vertegenwoordigd door zeven duizend honderd zesendertig (7.136) gelijke aandelen, zonder nominale waarde."

Vierde besluit  Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen  coordinatie statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt :

Artikel 5 zal voortaan luiden zoals bepaald in het derde besluit.

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris en verleent haar alle machten voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vijfde besluit  Machtiging zaakvoerder(s)

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zesde besluit  Volmacht KBO  administratieve formaliteiten

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan Fiduciaire Swinnen & Partners te Mol, aan wie de macht wordt verleend om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, aile documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen.

Voor ontledend uittreksel tot inlassing in het Belgisch Staatsblad, notaris Michel Lesseliers te Balen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

` :lehoutien

a,,aç het

iBelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 23.10.2013 13638-0076-008
16/05/2012
ÿþd mod 11.1



Mine In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

L

*12090559

i; Ondernemingsnr : O L.p5 Benaming (voluit) : Bert Bertels

NEERGELEGD

GRIFFA; RECHTBANK VAN

04 MEI 2012

KOOPI-IANDEGriTtiIRNHOUT

ne_flriffier

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Benoit Jansenstraat 4

2490 Balen

Onderwerp akte ; BVBA: oprichting

Tekst : Uit een akte verleden voor meester Yves LESSELIERS, notaris te Balen op 29/03/2012s geregistreerd te Mol op 0510412012, register 6 deel 41 blad 43 vak 12, getekend: de e.a. inspecteur; M.L.COOLS, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN:

De heer BERTELS Bert Jozef Rozalie, geboren te Lommel op 7 juni 1979, RR 79.06.07-155.75,; echtgenoot van mevrouw BORROTO R1VERON Marielvys, geboren te Morôn (Cuba) op 7 november 1976, wonende te 2490 Balen, Molenveld 26 bus 4.

Gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Louis Wouters te Balen op zevenentwintig oktober tweeduizend en vier, stelsel, ongewijzigd gebleven tot op heden.

2. BENAMING:

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

naam: "Bert Beitels".

3. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2490 Balen, Benoit Jansenstraat 4.

!i De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, bij besluit van de zaakvoerder(s),

rekening houdend niet de taalwetgeving terzake.

Iedere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats in België of in het buitenland, bij eenvoudige;

,, beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, depothuizen of:

comptoirs oprichten.

4. DOEL DER VENNOOTSCHAP:

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten en advies in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van marketing, publiciteit, marktstudie,; bedrijfsorganisatie, financiële planning, financieel beheer, patrimoniumbeheer, sponsoring management, informatica, trainingen, vastgoedprojecten, aankoop op buitenlandse markten,: logistiek, inning van schuldvorderingen in binnen- en buitenland, kredietinformatieverstrekking en ;, merkenbescherming;

- het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel; van de uitoefening van een bestuursmandaat;

- het uitsluitend voor eigen rekening verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen; allerhande;

- activiteiten die met personeelsbeheer te maken hebben zoals outplacement, interimpersoneel,

loopbaanbegeleidingen, coaching activiteiten, talent scouting, remuneratiebeleid,;

conflictenmanagement, mediation, head hunting, aanwervingen en algemene human resources; activiteiten;

':- activiteiten die te maken hebben met special events, bedrijfsfeesten, sponsoring activiteiten,j motivatie reizen, inrichten van sportevenementen, catering activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

R mod 11.1

Voorbehouden an het igisch Staatsblad

- Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomsten of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog, of aanverwant doel nastreven, of wier doe! van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, zowel in binnen- ais buitenland.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere borgen verstrekken.

De vennootschap mag bijhuizen en kantoren oprichten in binnen- en buitenland.

Deze opsommingen zijn exemplatief en geenszins beperkend.

5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

6. MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN:

Het gehele kapitaal is geplaatst, en op de honderd (100) aandelen werd ingeschreven door de

oprichter tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (186 EUR) per aandeel

Op voormelde aandelen heeft de oprichter een storting gedaan ten bedrage van twaalf duizend

vierhonderd euro (12.400 EUR), zodat alle aandelen voor twee/derden volstort werden.

7. DUUR DER VENNOOTSCHAP:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen van heden.

De vennootschap verkrijgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel waar de vennootschap haar zetel

heeft conform artikel 67 Wetboek van Vennootschappen.

Behoudens door de Rechtbank, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene

vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, de

onbekwaamverklaring of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

8. BESTUUR - TOEZICHT

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, dient de besturende vennootschap een vaste vertegenwoordiger aan te stellen, overeenkomstig artikel 61 §1 Wetboek van Vennootschappen. Deze aanstelling kan enkel gebeuren mits het uitdrukkelijk akkoord van de bestuurde vennootschap.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

Ieder vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen, op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe verplicht.

9. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar, Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 of 93 Wetboek van Vennootschappen.

10. ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste maandag van september om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

11. WINSTVERDELING  RESERVES:

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

12. ONTBINDING - VEREFFENING :

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de

vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

v-t ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

Ivan het ,van

Staatsblad

algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te'

omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

13. T1JDEL1JKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN

1. Ee ste al s emene ver" aderin s - eerste boekaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum der oprichtingsakte en zal eindigen op éénendertig maart

tweeduizend dertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

2. Benoeming zaakvoerder

a) De oprichters beslissen om als zaakvoerder te benoemen: De heer BERTELS Bert voornoemd, die deze benoeming aanvaardt en verklaart dat er tegen hem geen beroepsverbod werd uitgesproken.

b) Hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

c) Het mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden.

3. Commissaris-revisor

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

4.Aandelen zonder stemrecht

In de statuten is bepaald dat het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of

zonder stemrecht. Thans hebben evenwel alle aandelen stemrecht.

Voor beknopt uittreksel tot inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, notaris Yves Lesseliers, te Balen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 17.09.2015 15589-0058-012

Coordonnées
BERT BERTELS

Adresse
BENOIT JANSENSTRAAT 4 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande