BERTBOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERTBOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.554.445

Publication

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 16.08.2013 13430-0140-009
28/03/2011
ÿþOndememingsnr : " fSi . tif ~ J

Benaming : BERTBOUW

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gelmelstraat 89 2320 Hoogstraten

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Blijkens akte verleden voor Meester PAUL ROMMENS, Notaris in verblijf te Meer, gemeente; Hoogstraten, op veertien maart tweeduizend en elf, werd door de heer VAN GINKEL Bert, geboren; te Turnhout op 12 juni 1980, rijksregister 80.06.12-337.55, wonende te 2320 Hoogstraten, Gelmelstraat 89:

1. Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "BERTBOUW".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2320 Hoogstraten, Gelmelstraat 89.

3. De vennootschap heeft als doel:

- de onderneming voor het uitvoeren van algemene aannemingswerken en bouwprojecten,

metselwerken, renovatiewerken, karweiwerken, betonwerken, ruwbouw en bezettings- en

cementwerken.

- de onderneming voor het uitvoeren van algemeen schrijnwerk en dakwerken, chapewerken,)

electrotechniek, installatiewerken frigorist en installatie CV, klimaat, gas- en sanitair.

- de onderneming voor het plaatsen van tussenwanden van gipswanden.

- de onderneming voor het uitvoeren van alle werkzaamheden in verband met de afwerking van

fi

gebouwen.

- het coördineren van alle werken in de bouw. - het aan- en verkopen van materialen en hulpstoffen die verband houden met de bouwwerken. - tussenpersoon in de handel in verband met bouwmaterialen.

- de verhuring van alle bouwmachines en bouwmateriaal, alle verhandelingen met immobiliën: hoegenaamd alsmede algemene bouwwerken in de ruimste zin van het woord zowel in het binnen-als buitenland.

- zij kan deelnemen in of zich op de andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

- uitvoeren van management en administratiewerken voor externe vennootschappen.

- de handel in onroerend goed voor eigen rekening.

- de verhuur van eigen onroerend goed, waaronder de verhuur van al dan niet gemeubelde;,

appartementen, studio's, kamers, studentenkamers en woningen.

- de bemiddeling in onroerend goed, waaronder de bemiddeling bij aankoop, verkoop en

verhuur van onroerend goed. :;

- het uitvoeren van roerende, onroerende, financiële en commerciële verrichtingen waaronder;; de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, welke rechtstreeks of; onrechtstreeks verband met de in- en verkoop van om het even welke goederen van iedere;' oorsprong en niet door de wet gereglementeerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

mod 2.1

NEicR~t*l r.:: r%

GRIFFIE RlrCl-ITHANl! VAN

16 RU rai

KOOPi-iAivDEl_ TURNHOUT De gaffe

na neerlegging ter griffie

U1I~" 1104isuiu68*mi

69

111

v

beh aa Be Sta;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- het uitvoeren van expertises en het opmaken van expertiseverslagen betreffende bouwgerelateerde zaken.

- alle werkzaamheden en verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag eveneens alle fabrieksrechten verwerven en te gelde maken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

Dit alles zowel in het groot als in het klein, hetzij voor eigen rekening als voor rekening van derden, als makelaar, tussenpersoon of anderszins. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

- De vennootschap zal geenszins tot doel hebben de uitoefening van activiteiten van beleggingsadvies en vermogensbeheer, zoals bedoeld bij Koninklijk Besluit van 5 augustus 1991 over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn of dienstig tot de verwezenlijking van haar doel.

- Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris met inachtname van de voorschriften van artikel

van het Wetboek van Vennootschappen.

- De vennootschap is verbonden door alle rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat derden daarvan op de hoogte waren of zijn, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van haar statuten alleen is echter geen voldoende bewijs De Vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen of het management van andere vennootschappen op zich nemen.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00), ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (C 12.400,00) volgestort heeft,

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering, die tevens de eventuele bezoldiging alsook de duur van elk mandaat vaststelt.

Elke zaakvoerder is alleen bevoegd om in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

De zaakvoerder kan alle daden stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in de hoedanigheid van verweerder.

7. De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De gewone jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden in de maatschappelijke zetel, op de eerste vrijdag van de maand mei, om negentien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

8. Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op 14 maart 2011 en eindigt op 31 december 2012.

9. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans en de resultatenrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering warden voorgelegd. Op het netto-resultaat wordt, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafname zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal worden gegeven.

10. Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid bepalen. Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan hat Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voor-'behóüd1n

" aan hat Belgisch Staatsblad

der vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

11. De vennootschap opgericht zijnde en de statuten vastgesteld, is de vennoot onmiddellijk in buitengewone algemene vergadering samengekomen en heeft de vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen:

Wordt tot zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap de heer VAN GINKEL Bert, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

12. De vergadering geeft bij deze volmacht aan Profisk cvba, Industrieweg 13, 2320 Hoogstraten, met machtiging tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondernemingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), alle fiscale en sociale administraties, en het B.T.W.-register en/of Rechtspersonenregister te bekomen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Paul ROMMENS





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BERTBOUW

Adresse
GELMELSTRAAT 89 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande