BERTHYLIS

Société en commandite simple


Dénomination : BERTHYLIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.461.367

Publication

23/08/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dp aktp

NEERGELEGD

GRIFFE RECHTBANK VAN

10 AU6. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Gnf i

A 11! *ivasiaa* 1111

-

0838.4G1.3e

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Berthylis

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Langblok 25 - 2260 Tongerlo

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de oprichtingsakte van 2 augustus 2011 blijkt dat werd opgericht :

- door de heer Pauwels Wim ( beherende vennoot ), wonende te Langblok 25 - 2260 Tongerlo samen met minstens één stille vennoot.

- de gewone commanditaire vennootschap : Berthylis

- met maatschappelijke zetel in Langblok 25 - 2260 Tongerlo

De vennootschap heeft tot doel :

-Groot- en kleinhandel, import en export, ontwikkeling, productie, vermarkting en commercialisering van speelgoed, modelbouwkits en aanverwante benodigdheden in de ruimste zin.

-Groot- en kleinhandel, import en export, ontwikkeling, productie, vermarkting en commercialisering van computers, randapparatuur, telecommunicatiemiddelen en andere IT benodigdheden.

-Consultancy in management, sales en marketing. De vennootschap kan optreden als management vennootschap en mag bestuursfuncties waarnemen.

-Consultancy en projecten in elektronica ontwikkeling, automatisatie, IT, software en gerelateerde takken in de ruimste zin. Inbegrepen de hieruit voortvloeiende activiteiten zoals, en zonder beperkend te zijn, uitvoering, productie, vermarkting, commercialisering en verhandeling, zowel voor derden als voor eigen rekening.

-Creëren, uitbaten en veemarkten van websites. Ontwikkeling van apps voor mobiele en vaste toepassingen. -Verwerven en exploitatie in de ruimste zin van intellectuele eigendom.

-Het geven van opleidingen, organisatie van seminaries, evenementen, toernooien en competities, bouwen van beursstanden en uitgeven van publicaties.

-Verwerven en aanhouden van participaties in andere vennootschappen.

-Handelen in effecten van alle aard.

-Handel, renovatie, onderhoud, verhuur en lease van immobilieën, vastgoed, onroerend en roerend goed, rollend materieel en inboedel onder voorbehoud van wettelijke beperkingen.

-Tuinaanleg en onderhoud, handel in producten, machines en gereedschap

-Productie, distributie en handel in elektriciteit. Hoofdzakelijk alternative en hernieuwbare energiebronnen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan liet Belgisch Staatsblad

t De opsomming is indicatief en niet beperkend.



Bijlagen-bij-het Belgisch Staatsblad - 23/08i20t1 Y Annexes-du Moniteur--belge

De vennootschap mag overgaan tot alle handelsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële, roerende of onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten

of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend kalenderjaar. Het eerste boekjaar sluit af op 30 juni 2012.

Het kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 euro en is verdeeld in duizend gelijke aandelen. De beherende vennoot verklaart dat iedere vennoot zijn inbreng volledig in geld heeft volstort.

" Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap. De aanwending van dit saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de beperkingen voorzien in het Wetboek Vennootschapsrecht.

De beherende vennoten vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer beherende vennoten zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De beherende veno(o)t(en) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn .geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Het mandaat van beherend vennoot is in principe bezoldigd . Het mandaat is voor onbepaalde duur.

Pro fisco geldt dat de vennootschap in de rechten en plichten treedt met betrekking tot alle transacties die de beherende vennoot heeft aangegaan namens de vennootschap in oprichting vanaf twee augustus 2011.

De beherende vennoot geeft bij deze volmacht aan Went Fiduciaire BVBA (Ondernemingsnummer 0472.474.726) met zijn aangestelden, Jurgen Eisen kantoorhoudend in 3582 Koersel, Schansstraat 78, om alle documenten te tekenen, teneinde het ondernemingsnummer en de BTW - nummer te bekomen voor de Comm. V en andere formaliteiten te vervullen.

De beherend vennoten verklaren dat dit uittreksel eensluidend is met de oprichtingsakte.

teg. neergelegd: oprichtingsakte incl. volmacht

Koersel, 2 augustus 2011

Getekend

Eisen Jurgen

lasthebber

bestuurder Synac, zaakvoerder Went Fiduciaire

in opdracht en met volmacht van de beherende vennoot van Berthylis.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BERTHYLIS

Adresse
LANGBLOK 25 2260 TONGERLO(ANTW)

Code postal : 2260
Localité : Tongerlo
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande