BERVISION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BERVISION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 860.741.277

Publication

22/08/2011
ÿþOndernemingsnr : 0860.741.277

Benaming

(voluit) : BERVISION

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : 2160 Womrnelgem, Herentalsebaan 415

Onderwerp akte : Sluiting vereffening - ontslag vereffenaar

UITTREKSEL UlT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD. 25/05/2011

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de naamloze vennootschap "BERVISION" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op de zetel van de vennootschap

"BERVISION BV, met zetel te 8071 PH Nunspeet (Nederland), Ampèrestraat 11, die zich met de bewaring ervan belast

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of vennoten en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Bvba VMW Accountants, kantoor-houdende te

2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645 84, voor wie optreedt mevrouw Inge Seghers, wonende te

9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51 - met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van

de vennootschap in de Kruispuntbank van Onderneming via de vervulling van de daartoe vereiste

formaliteiten via een oude-memingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan

de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de administratie van de directe

Belastingen, bij de sociale diensten van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

Dirk Mulder, vereffenaar

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIM

V beh aa Bel Staa

1111111.1]q1,13111W.11!J11111

¶leerge1egtf ter griffie von de Rerhtbonk von koophand.! te Antwerpen, op

0 9 AUG. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 08.08.2011 11383-0514-015
03/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- JII JiJJ Juil 1h11 11111 1111h ÜJJI 11111 !OJ !JJJ

behouder " ii000an"

aan het

Belgisch

Staatsblal





~

Le ÿeer` e(y tor

~~ L(,Yrf~~

' ~p,''1 ~ trryP ~

cnde1 le ,~nrwe,p~ e ~~º%~

op

Griffie 7 1OEC 2011

Ondernemingsnr : 0860.741.277

Benaming :

(voluit): "BERVISION"

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Herentalsebaan 415  2160 Wommelgem

Onderwerp akte : ONTBINDING  BENOEMING VEREFFENAAR

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 18 oktober 2010, geregistreerd drie bladen, zonder verzendingen, Registratie MORT SEL, de 19 OKT. 2010, Boek 138, blad 65, vak 16, vijfentwintig euro (25,00 EURO). De e.a. inspecteur: (get.) J. De Vries, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "BERVISION" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 415, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0860.741.277, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen :

1.Kennisname van het verslag van de raad van bestuur de dato tweeëntwintig september tweeduizend en tien, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva, de dato eenendertig augustus tweeduizend en tien, niet ouder dan drie maanden, en het verslag van de bedriifsrevisor WOUTERS VAN MERODE & C°, vertegenwoordigd door de heer Dirk Wouters, kantoorhoudende te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645 B4, over voormelde staat.

Het verslag opgemaakt door voornoemde heer Wouters, de dato vijf oktober tweeduizend en tien, besluit met betrekking tot de in-vereffeningstelling als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door de bepalingen van art. 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van de NV Bervision, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 29.199,80E en netto-passiefvan <1.076.662,32>e.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap op een juiste wijze weergeeft en dit in zoverre het vooruitzicht van de Raad van Bestuur met succes gerealiseerd zal worden door de vereffenaar. Anderzijds kunnen wij ons niet uitspreken over de eventuele financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale en sociale aangelegenheden, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouder of derden onontbeerlijk achten. Opgemaakt te goeder trouw,

Wommelgem, 5 oktober 2010-10-08

BVBA Wouters, Van Merode & C° Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder-vennoot,

Dirk Wouters,

Bedr~fsrevisor"

Bij toepassing van artikel 181 § 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende geassocieerd Notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft I vastgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

_y

Luik B - vervolg

De aandeelhouders, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat er zich in onderhavige vennootschap geen onroerende goederen bevinden.

Na kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en invereffening te stellen vanaf heden.

Dientengevolge zal de vennootschap "BERVISION' enkel nog bestaan voor haar vereffening.

2.Tot vereffenaar werd aangesteld: de heer MULDER Dirk, van Nederlandse nationaliteit, wonende te NL 3843 DV Harderwijk, Krommekamp 276 , hierna "de Vereffenaar".

Deze benoeming vindt plaats onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 184 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze homologatie zal tevens worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van ' Koophandel overeenkomstig artikel 184 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens werd aan de vereffenaar voornoemde heer Mulder Dirk, volmacht gegeven teneinde het eenzijdige verzoekschrift, opgesteld overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel voor het homologeren van zijn aanstelling tot vereffenaar. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

3. De Vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De Vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en bescheiden van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar.

Indien de Vereffenaar voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts warden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

4. Vaststelling dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar, het mandaat van de twee bestuurders en de gedelegeerde bestuurder met ingang vanaf heden eindigt, te weten:

1) De besloten vennootschap B&C International, met maatschappelijke zetel te NL 8071 PH Nunspeet, Ampèrestraat 11, met ondernemingsummer 08064339, als bestuurder.

2) De heer MULDER Dirk, voornoemd, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Na beraadslaging en op basis van voormelde staat van activa en passiva, verleent de vergadering, per afzonderlijke stemming, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de raad van bestuur, voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

5. Werd aangesteld : de BVBA VMW Accountants, kantoorhoudende te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645 B4, voor wie optreedt mevrouw Inge Seghers, wonende te 9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van het proces-verbaal

Verslag van de raad van bestuur

Verslag bedrijfsrevisor

Homologatie benoeming vereffenaar



Voorbehouden aan het -Belgisch Staatsblad

12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 06.07.2010 10274-0246-018
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 17.06.2009 09245-0189-018
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.05.2008, NGL 19.06.2008 08261-0152-017
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 15.06.2007 07233-0203-016
29/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.11.2005, NGL 21.12.2005 05903-0044-013

Coordonnées
BERVISION

Adresse
HERENTALSEBAAN 415 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande