BESA PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BESA PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.780.362

Publication

28/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15313992*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

26-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Wijnegemsteenweg 112/F

2970 Schilde

Ondernemingsnummer :

0635780362

Benaming (voluit) : BESA PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 26 augustus 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

1. De heer D'HOLLANDER Bert Robert Irène, geboren te Sint-Niklaas op 26 juli 1977, wonend te 2970 Schilde, Wijnegemsteenweg 112 /F.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANTWERP CONSULTING

COMPANY", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Wijnegemsteenweg 112 F, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0822.848.921 - RPR Antwerpen.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  BESA PROJECTS .

Zetel.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 2970 Schilde- s Gravenwezel, Wijnegemsteenweg 112 /F .

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in België als in het buitenland:

" de verwerving, inbreng, ruiling, aankoop, verkoop, beheer van aandelenparticipaties, financieel vast actief en/of geldbeleggingen, alsook het participeren in andere bedrijven, handelszaken, projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bij wijze van inbreng, overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband houdt met het doel van de vennootschap, in het algemeen genoemd holdingactiviteiten;

" de aankoop, verkoop, beheer, (onderverhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht;

" de aanvaarding en uitoefening van alle opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of gelijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon, zelfs wanneer het maatschappelijk doel van voormelde binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap;

" het begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, met inbegrip het beheer, de directie, coördinatie, de leiding en het toezicht uitoefenen en bijstand verlenen aan ondernemingen en vennootschappen zelf of hun activiteiten onder welke vorm ook.

" het adviseren en bijstaan van ondernemingen werkzaam in de sector van de bouw-, grond-, wegen, waterbouw-, riolerings- en pijpleidingswerken, betrekking hebbend op de activiteiten van deze

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, meer bepaald doch met exclusief wat de administratieve, industriële en commerciële ondersteuning van deze ondernemingen betreft.

" alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, technische, roeiende of onroerende verrichtingen, alle handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken;

" Het verstrekken en opnemen van leningen, zowel aan de aandeelhouders, bestuurders als aan derden, het stellen en nemen van zekerheden, panden of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord, het uitvoeren van alle financiële verrichtingen waarvoor geen vergunning of erkenning vereist is.

" Het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

" investeren in vastgoedprojecten, aankopen en verkopen van vastgoed, aankopen en verkopen van grond en bouwgrond, renoveren van vastgoed, oprichten van gebouwen,

" Het kopen en verhuren van onroerende goederen al dan niet geheel of gedeeltelijk in eigendom van de vennootschap.

" Alle werkzaamheden voor raadgeving in verband met verkooppromotie, coördinatie, planning en aanwerving.

" Projectmanager en coördinatie van projecten voor renovatie, verbouwing en nieuwbouw van gebouwen in de breedste zin van het woord.

" Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, onroerende financieringshuur, en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

" Het geven van raadgevingen allerhande met betrekking tot onroerende goederen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Elke verrichting die de vennootschap kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin, zij kan alle handels-, financiële, technische, ambachtelijke, nijverheids-, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die er de verwezenlijking van vergemakkelijken.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen namen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt lot de realisatie ervan.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of on-rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelne-men in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemin¬gen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op alle kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer D'HOLLANDER Bert, ten belope van negenennegentig (99) aandelen, voor een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00);

- door de vennootschap "ANTWERP CONSULTING COMPANY", ten belope van een (1) aandeel, voor een bedrag van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het gehele kapitaal is geplaatst en is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen. De oprichters stellen aan tot niet-statutair zaakvoerder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D HOLLANDER BEHEER", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Wijnegemsteenweg 112 F, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0543.739.537 - RPR Antwerpen. De aldus toegekende opdracht geldt voor onbepaalde termijn. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overeenkomstig artikel 61 tweede paragraaf van het Wetboek van vennootschappen, nemen de oprichters kennis van de aanstelling van de heer D HOLLANDER Bert, voornoemd als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-zaakvoerder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D HOLLANDER BEHEER.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste zaterdag van de maand april te 18.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op zaterdag 29 april 2017.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2016.

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 maart 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de ven¬nootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de vennootschap  Callens, Pirenne, Theunissen & C° , met zetel te 2018 Antwerpen, Jan van Rijswijcklaan 10, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

voor ontledend uittreksel.

(get.) Ann Van Laere, notaris.

tegelijk neergelegd : afschrift akte.

Coordonnées
BESA PROJECTS

Adresse
WIJNEGEMSTEENWEG 112/F 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande