BESIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BESIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.946.518

Publication

15/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-10-2014

Griffie

*14309462*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563946518

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BESIMMO

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Van den Hautelei 6 2100 Antwerpen

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jelle Van Hove, Notaris te Antwerpen op 13 oktober 2014, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

- de heer OZSAHIN Besin, geboren te Antwerpen op 1 maart 1976, wonend te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Gaston Fabrélaan 208, die heeft ingeschreven op zeventig (70) aandelen,

- de heer MENESE Furkan, geboren te Antwerpen op 6 juli 1984, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Patriottenstraat 52, die heeft ingeschreven op dertig (30) aandelen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam  Besimmo .

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2100 Deurne, Van den Hautelei 6.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde. De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register van aandelen. De zaakvoerder kan besluiten tot splitsing van het register, waarvan het ene zal bewaard worden op de zetel en het andere deel elders. Van elk deel wordt een kopie bewaard op de plaats waar het andere deel berust. Het is verplicht aan de houders van aandelen certificaten waaruit de inschrijving blijkt af te leveren; deze certificaten worden door de zaakvoerders getekend.

In het register worden volgende gegevens vermeld :

- nauwkeurige identiteit van elke vennoot, alsmede het aantal aandelen dat hij bezit;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten en de overgangen van aandelen, gedagtekend en ondertekend i) door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder de levenden en ii) door de zaakvoerders en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdracht en inpandgeving van aandelen op naam kan enkel door inschrijving in het register van aandelen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, in geen geval worden overgedragen onder levenden en in geen geval overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Het kapitaal is volgestort ten belope van één derde (1/3de).

De vennootschap beschikt vandaag bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬

6.200,00).

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

RESERVES EN VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Het voeren van een onderneming in onroerende goederen en meer bepaald de bemiddeling bij aan-en verkoop evenals verhuring van onroerende goederen, alle makelarijverrichtingen in verband hiermede, de studie-, organisatie- en raadgeving inzake onroerende goederen, de bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringen, leningen en kredieten.

Het beheer van immobiliën en patrimonia in het algemeen, zowel roerend als onroerend, de instandhouding en valorisatie ervan;

Het optreden als makelaar in goederen, roerend of onroerend, of handelstussenpersoon. De bemiddeling en het optreden als tussenpersoon voor alle vormen van renovatiewerken, en de uitvoering van deze werken, met uitzondering van de werken waarvoor een erkenning of activiteitsattest vereist is.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het uitvoeren van alle bouwwerken, aannemingen van nieuwbouw, veranderingswerken,

herstellingswerken en bevloeringswerken, onder andere alle metselwerken, schrijnwerk, timmerwerk, betonwerk en bezettingswerken, chapewerk, aanleggen van vast tapijt en verder alles wat hiermede verband houdt ; de aan- en verkoop alsmede het vervoeren van alle materialen, producten en benodigdheden die rechtstreeks of onrechtstreeks met het hiervoor aangehaalde verband houden. Het uitbaten van een onderneming van immobiliën en alle financiële operaties, onder meer , het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen en/of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Het verlenen van alle leningen en kredieten aan alle derden en het in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als van alle derden.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden: de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo s, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 10 uur, in de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben de eerstvolgende werkdag.

De vergadering wordt bijeengeroepen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Werden tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders benoemd,

- de heer OZSAHIN Besin, wonend te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Gaston Fabrélaan 208, - de heer MENESE Furkan, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Patriottenstraat 52, en dit voor onbepaalde duur.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag 24 juni 2016 om 10 uur.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht, aan Meritus bvba, vertegenwoordigd door mevrouw Embrechts Hilde, met zetel te 2100 Deurne, Santvoortbeeklaan 2, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

(get.) Jelle Van Hove, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

tegelijk neergelegd : Afschrift akte.

Staatsblad

Coordonnées
BESIMMO

Adresse
VAN DEN HAUTELEI 6 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande