BESOG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BESOG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.907.434

Publication

28/10/2013
ÿþmod 11.1

I- i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte Neergelegd ter griffie v

PFiANDE

17 Obi. 2013

TURNHOUT De Griffier,

~



11111111 11111111

*13163766*

1111

Ondememingsnr 514 . g0 '7 . y3 tf

Benaming (voluit) : Besog

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grens 114

2370 Arendonk

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Besog

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

gevestigd te 2370 Arendonk, Grens 114

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pia Van Gansewinkel te Arendonk op 15 oktober 2013 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De besloten vennootschap naar nederlands recht HOLDING HARRIE SCHIPPERS, vennootschap met zetel te 5531AH Bladel (Nederland), Rond Deel 12, ingeschreven in de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer 17183862, vertegenwoordigd door haar bestuurder de Heer Schippers Henricus Petrus Maria, geboren te Eindhoven (Nederland) op 18 juni 1968, wonende te 5541 NS Reusel (N), Pikoreistraat 10.

2. De besloten vennootschap naar nederlands recht HOLDING GUUS SCHIPPERS, vennootschap met zetel te 5531AH Bladel (Nederland), Rond Deel 12, ingeschreven in de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer 17183865, vertegenwoordigd door haar bestuurder de Heer Schippers Augustinus Petrus Maria, geboren te Eindhoven (Nederland) op 18 juni 1968, wonende te 5531 BL Bladel (N), Bleijenhoek 73.

3. De besloten vennootschap naar nederlands recht HOLDING MARK SCHIPPERS,

I! vennootschap met zetel te 5531AH Bladel (Nederland), Rond Deel 12, ingeschreven in de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer 17183860, vertegenwoordigd door haar bestuurder de Heer Schippers Martinus Pancratius Maria, wonende te 5531PB Bladel (N), Zwartakkers 24.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Besog".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Arendonk, Grens 114 De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer af in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en

bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

-alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, ?i de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

-het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

-het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

-al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, electriciteit, enz.; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.; -de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

-de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van aile verrichtingen die daarmee verband houden.

Zij mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële en financiële, zowel van roerende als onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen.

De algemene vergadering der vennoten heeft alleen de bevoegdheid om dit doel te wijzigen en te verklaren.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van ¬ 501.000 VIJFHONDERD EN EENDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door 60 maatschappelijke aandeelbewijzen zonder nominale waarde.

De jaarveroaderinq zal gehouden worden op de laatste vrijdag van juni. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens het aantal en de vergoedingen vaststelt.

Het aantal van de eerste zaakvoerders is vastgesteld op 3

De duur van het mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk heeft alle macht tot optreden in naam van de vennootschap, welke ook de aard of het belang van de verrichting is, op voorwaarde dat zij binnen de perken van het maatschappelijk voorwerp vallen.

De zaakvoerder Kan, onder zijn verantwoordelijkheid, bepaalde machten overdragen op andere personen voor welomschreven doeleinden. De kwijtingen van facturen, de kwijtschriften af te leveren aan het beheer der spoorwegen of andere zullen geldig getekend worden door de gevolmachtigden, daartoe afgevaardigd door de zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur -De besloten vennootschap naar nederlands recht HOLDING HARRIE SCHIPPERS, voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger de Heer Schippers Henricus voornoemd;

-De besloten vennootschap naar nederlands recht HOLDING GUUS SCHIPPERS, voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger de Heer Schippers Augustinus voornoemd;

- De besloten vennootschap naar nederlands recht HOLDING MARK SCHIPPERS, voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger de Heer Schippers Martinus voornoemd.

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2013.

Er werd geen commissaris aangesteld.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 15 oktober 2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

voor analytisch uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod 11.1

- Maak uw keuze - 7° Gewone jaarvergadering : 06

Ondergetekende, VAN ; NSEWINKEL & VAN GANSEWINKEL GEASSOCIEERDE NOTARISSEN Van Eycklaan 33 - 2370 Arendonk Tel (014) 68 94 60 - Fax (014) 67 16 65 handelend als notaris verklaart dat deze opgaaf volledig en naar waarheid is opgemaakt.

Gedaan te Arendonk, op 15/10/2013

(Handtekening)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BESOG

Adresse
GRENS 114 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande