BEST PROPERTY INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEST PROPERTY INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.907.072

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.01.2014, NGL 06.02.2014 14032-0041-009
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.12.2014, NGL 30.12.2014 14711-0229-010
08/07/2013
ÿþVo behc

aar

Belt Staat

Mad PDF 11.1

_i f i V i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

`íûr 17

P.:-achtbz.r, ;~

de 2 JUNI 2013 DE GRIFFJLr;, Griffie

Ondememingsnr : 0838.907.072

Benaming (voluit) : Best Property Invest

(verkort) : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rechtsvorm :

Zetel " Beauduinstraat 27 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel - ontslag zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 01/01/2013

De vergadering beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Diamantstraat 8 Bus 331 te 2200 Herentals.

De vergadering neemt akte van het onslag van de BVBA W-DM Vastgoed, gevestigd te Onze-Lieve-Vrouwstraat 12 te 3020 Herent, met als vaste vertegenwoordiger de heer Willems Dieter, wonende Onze-Lieve-Vrouwstraat 12 te 3020 Herent, als zaakvoerder vanaf 21/06/2012.

Celis Jurgen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

31-08-2011



Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305191*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BEST PROPERTY INVEST

0838907072

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3300 Tienen, Beauduinstraat 27

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op dertig augustus tweeduizend elf, vóór registratie, dat:

1) De heer WILLEMS Dieter Mieke Wilfried, geboren te Leuven op achttien oktober duizend negenhonderddrieëntachtig, echtgenoot van mevrouw DE MAEGD Sophie Monique Marcella Marie, wonende te 3020 Herent, Onze-Lieve-Vrouwstraat 12.

2) De heer CELIS Jurgen, geboren te Leuven op zes oktober duizend negenhonderdachtentachtig, ongehuwd,, wonende te 3140 Keerbergen, Mereldreef 110.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "BEST PROPERTY INVEST".

Zetel : 3300 Tienen, Beauduinstraat 27.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer WILLEMS Dieter, voornoemd, ten belope van 400 aandelen en door de heer CELIS Jurgen, voornoemd, ten belope van 600 aandelen, volgestort ten belope van 1/3, hetzij 6.200 euro (attest BNP Paribas Fortis).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van dertig augustus tweeduizend elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders : Werden met ingang vanaf dertig augustus tweeduizend elf benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  W-DM Vastgoed , met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Onze-Lieve-Vrouwstraat 12,ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0884.718.687, met als vaste vertegenwoordiger, de heer WILLEMS Dieter, voornoemd.

2) De heer CELIS Jurgen, 881006-149-37, geboren te Leuven op zes oktober duizend negenhonderdachtentachtig, wonende te 3140 Keerbergen, Mereldreef 110.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of onrechtstreeks, in de breedst mogelijke zin:

-verrichtingen te doen, met betrekking tot onroerende goederen, zoals bijvoorbeeld en niet-beperkend: aankoop, verkoop, leasing, ruiling, bouwpromotie, verhuring, beheer, exploitatie, conceptuitwerking, onderhoud, coördinatie, toezicht op uitvoering van bouwwerken, postorder, opmeting, schatting, expertise, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts ook alle plaatsingen van kapitalen en het beheer van alle roerende en onroerende goederen.

a) het geven en verlenen van commercieel, financieel, fiscaal, juridisch en technisch advies; het ontwerpen van een reclame en andere marketing activiteiten; het optreden als makelaar in onroerende goederen, verzekeringen, kredieten, financieringen en leasing; bovendien zal de vennootschap alle mogelijke financiële handelingen kunnen stellen ten einde de verrichtingen, vallend binnen haar maatschappelijk doel, te vergemakkelijken, zelfs in voordeel of voor rekening van derden opdrachtgevers; aan- en verkoop van meubilering en totale inrichting van onroerende goederen en binnenhuisinrichting.

b) alle activiteiten uit te oefenen van beheerder van goederen die instaat voor het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom, kortom op te treden als syndicus.

c) alle commerciële, industriële, financiële, en burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen te doen die van aard zijn en verband houden met haar maatschappelijk doel, rechtstreeks of onrechtstreeks.

d) het opmaken en afleveren van energieprestatiecertificaten voor de verhuur of de verkoop van onroerende goederen of alle mogelijke aanverwanten waarvoor dergelijk energieprestatiecertificaat zou nodig zijn.

e) de aankoop, omvorming of verbouwing van onroerende goederen in functie van wederverkoop of als investering ten voordele van de vennootschap.

f) in België of in het buitenland, onder om het even welke vorm samen te werken met bestaande of nog op te richten vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel hebben of waarvan het doel van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken en de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

g) de hiernavolgende verrichtingen:

-leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen (7111104);

-overige reparaties van consumentenartikelen, niet expliciet genoemd (952908);

-reparatie van diverse artikelen (sleutels, sloten, hakken, enzovoort), inclusief de expresreparaties

aan huis (9529005);

-renovatie en restauratie van meubels (9524001);

-overige zakelijke dienstverlening, niet expliciet genoemd (82990);

-aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden (8130002);

-snoeien van bomen en heggen (8130001);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

-schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale

verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen (8122003);

-lappen van ramen (8122002);

-reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei

commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, enzovoort (8122001);

-uitvoeren van studies en verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning en

landschapsarchitectuur (7111301);

-berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie, enzovoort (7022002);

-verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort

(7022001);

-handelsbemiddeling in sanitaire artikelen (4613003);

-handelsbemiddeling in verf en vernis (4613002);

-handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen (4613001);

-installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden

(4520901);

-reparatie van auto s: reparatie van de mechanische onderdelen en van de elektrische installatie

(4520301);

-algemeen onderhoud en reparatie van auto s en lichte bestelwagens (4520101);

-onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms (4399906);

-onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden

(4399905);

-onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken (4399904);

-onderneming voor het uivoeren van voegwerken (4399402);

-overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, niet expliciet genoemd

(4339002);

-plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen (43333);

-plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout (43332);

-installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds,

enzovoort in metaal (4332012);

-montage van serres, veranda s, enzovoort, in hout of kunststof (4332005);

-installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof (4332004);

-installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in hout of

kunststof (4332003);

-installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds,

enzovoort in hout of kunststof (4332002);

-montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort (4332001);

-onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders (4329912);

-installatie van stores en zonneschermen (4329901);

-isolatie van koelkamers en -pakhuizen (4329103);

-isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen (4329102);

-aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: - thermische isolatiemateriaal -

isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen (4329101);

-onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten (4221901);

-schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen (4211003);

-sanering en ander afvalbeheer (39000);

-onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden (3312011);

-vervaardiging van wandkasten, speciale TV-meubels, bijzetmeubels, enzovoort (3109901);

-vervaardiging van badkamermeubels (3109121);

-vervaardiging en afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enzovoort) van

slaapkamer-, eetkamer- en zitmeubels (3109111);

-afwerken van stoelen en zitmeubels, zoals het stofferen (3109102);

-vervaardiging van zitmeubels en onderdelen daarvan voor woningen: stoelen, fauteuils, zitbanken,

canapés, taboeretten, enzovoort (3109101);

-vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen (31091);

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

-vervaardiging van meubels en modulaire meubelelementen voor inbouwkeukens (3102001); -vervaardiging van stoelen en zitmeubels voor kantoren en werkplaatsen (3101021);

-vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubels, meubels voor restaurants, scholen, enzovoort overwegend van andere materialen dan metaal (3101012);

-vervaardiging van speciale winkelmeubels, toonbanken, vitrines, rekken, enzovoort, overwegend van andere materialen dan metaal (3101011);

-vervaardiging van hangsloten, grendelsloten en andere sloten, sleutels en ader hang- en sluitwerk voor gebouwen, meubels, voertuigen, enzovoort (2572001);

-vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw (2511001);

-vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, luiken, jaloeziën, plinten, staaflijsten, enzovoort, uit kunststof (2223001);

-vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk (16230);

-snoeien van fruitbomen en wijnstokken (0161004).

-verhuring van machines en gereedschappen

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen. Zij mag ook alle (al dan niet hypothecaire) leningen afsluiten en hiertoe haar eigen goederen in pand geven;

Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de eerste van de maand maart om achttien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht : aan Fiducia Accountants, vertegenwoordigd door de heer Bart Vloeberghs, die te dien einde woonstkeuze doet te 3210 Linden, Diestsesteenweg 9, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEST PROPERTY INVEST

Adresse
DIAMANTSTRAAT 8, BUS 331 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande