BEST SUSHI ZEMST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEST SUSHI ZEMST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.413.244

Publication

22/10/2014
ÿþidod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111

*14193726*

V bah

aa

Bel Sta

lii

18

ON1TEUR

15 -10-GISCH

Bijrà-gëïï bij" WeRagiïéli S-fiesITád- 2271 4 - Annexes du Moniteur -belge

; Ondernemingsnr 0894.413.244

Benaming

(voluit) Best Sushi Zemst

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel Schuttersvest 88/202, 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 30/09/2014 wordt besloten dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt van Schuttersvest 88/202, 2800 MECHELEN naar Kroonstraat 64/202, 2800 MECHELEN vanaf 01/10/2014.

Wang Xuan

, zaakvoer der

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.06.2013 13146-0523-010
17/05/2013
ÿþ*13075 0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

van

KOnPHKOOPHANDELte,e;CMFLEN

-6 -05- 2013

GRIFFIE RECHTBANK

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0894.413.244

benaming

(voluit) : CRYSJOMI

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schuttersvest 88 bus 202, 2800 MECHELEN, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - NIEUWE BENAMING - GECOORDINEERDE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Gauthier Clerens te Mechelen op twee mei tweeduizend dertien dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRYJOMI" waarvan de maat-schappelijke zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Schuttersvest 88 bus 202, RPR Mechelen 0894.413.244., de volgende beslissingen heeft genomen, waarop alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BESLISSING EEN

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de zaakvoerder van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot uitbreiding van het doel van de vennootschap toelicht hierin vervat de staat van actief en passief niet ouder dan drie maanden. De enige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dal verslag.

De vergadering beslist dat het maatschappelijk doel integraal wordt vervangen door het hiernavermeld doel: "De vennootschap heeft tot doel:

het oprichten en uitbaten van zowel in binnenland als In buitenland, van één of meerdere horecabedrijven (hotel, spijshuis, verbruikssalon, restaurant en drankgelegenheden) alsmede het bereiden, het kopen en het verkopen van verkoopklare gerechten van voeding en drank. In de meest ruime zin van het woord en het verrichten van alle neven- en hulpactiviteiten in dit verband.

- De verhuring van divers materieel.

- Het aankopen, verkopen, beheren en verhuren van onroerende goederen

- De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden.

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in de betrokken nomenclatuurlijst voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermelding.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan waarborgen stellen, waaronder hypothecaire waarborgen, zowel voor verbintenissen van zichzelf als voor verbintenissen van derden.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De besturende vennootschap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de bijEagen tot Het Belgisch Staatsblad.

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de vennootschappenwetgeving."

BESLISSING TWEE

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te veranderen van "CRYSJOMI" naar "BEST

SUSHI ZEMST" met ingang vanaf heden

BESLISSING DRIE

De algemene vergadering benoemd de niet-statutaire zaakvoerder mevrouw Wang Xuan, voornoemd, voor onbepaalde termijn, ingaand op heden, wie heeft verklaard deze functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het ambt van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BESLISSING VIER

De algemene vergadering besluit de desbetreffende artikelen van de statuten aan te passen zoals hiervoor omschreven en geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

BESLISSING VIJF

De vergadering verleent bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, aan Boekhoudkantoor WVI, ondernemingsnummer 0475.655.930, met zetel te Mechelen, Korenmarkt 35 om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te verrichten aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doormaling bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW administratie, en, aile andere officiële instanties, alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Gauthier Clerens, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: exepditie met verslagen - formulier I, A en B - formulier Il A en C gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11/10/2012
ÿþsï Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

0 2 -10- 2012

GRIFFE RECHTBANK van K008HtDEL te MECHELEN

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I11~w~mui~~ium~~~unn

" iaissasi

Ondernemingsnr : 0894.413.244 Benaming

(voluit) : (verkort) :

CRYSJOM1

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SCHUTTERSVEST 88 BUS 202 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER + AANSTELLING NIEUWE ZAAKVOERDER

Op de Algemene Vergadering van 28 september 2012 wordt met éénparigheid van stemmen beslist om ontslag te verlenen als zaakvoerder aan Wang Xuan met rijksregistemummer 77,07.25.536-89, wonende Schuttersvest 88 bus 202 te 2800 Mechelen en dit met ingang van 30 september 2012.

Bovendien wordt er unaniem belist om als nieuwe zaakvoerder aan te stellen Chen Weiwei met rijksregisternummer 80.02.14.487-11, wonende Schuttersvest 88 bus 202 te 2800 Mechelen en dit met ingang van 1 oktober 2012. Dhr, Chen heeft alle aandelen in zijn bezit.

zaakvoerder ontslag nemend zaakvoerder

Chen Weiwei Wang Xuan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2012
ÿþ s,oa word,,..

[DBI in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111

*12105816*

Ondernemingsnr : 0894.413.244 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

CRYSJOM!

NEERGELEGD

5 -06- 2012

GRIFFIE RE ANK van KOOPHAND MECHELEN

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SCHUTTERSVEST 88 BUS 202 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG ZAAKVOERDER 4. AANSTELLING NIEUWE ZAAKVOERDER

Op de Algemene Vergadering van 31 maart 2012 wordt met éénparigheid van stemmen beslist om ontslag te verlenen als zaakvoerder aan Chen Weiwei met rijksregistemummer 80.02.14.487-11, wonende Schuttersvest 88 bus 202 te 2800 Mechelen en dit met ingang van 1 april 2012. Bovendien wordt er unaniem belist om als nieuwe zaakvoerder aan te stellen Wang Xuan met rijksregistemummer 77.07.25.536-89, wonende Schuttersvest 88 bus 202 te 2800 Mechelen en ook dit met ingang van 01 april 2012. Mevr. Wang Xuan heeft alle aandelen in haar bezit.

ontslagnemend zaakvoerder zaakvoerder

Chen Weiwei Wang Xuan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 01.06.2012 12141-0327-011
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 07.06.2011 11148-0145-011
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 04.06.2010 10153-0154-012
27/08/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 24.08.2009 09619-0243-012
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 09.06.2009 09208-0272-012
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 02.06.2015 15144-0043-014

Coordonnées
BEST SUSHI ZEMST

Adresse
KROONSTRAAT 64/202 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande