BEST4U GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEST4U GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 551.884.765

Publication

14/05/2014
ÿþ mod 11.1

In de bij lagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 111-311211611

V beh aa Bel Staa

Rechtbank van koophandel

" Antwerpon

02 MEI 2014

cesifierkAntwerpen

ii

I! Ondernemingsnr :

f

:! Benaming (voluit) : Best4u Group

11 (verkort) :

,: Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

:

Zetel: Ortelluskaai 2 bus 4

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING

,

i

,

i

!i Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 29 aprilS

ii 2014, blet dat; .

, 1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Best4U Group B.V.", met inschrijving bij dei Si Kamer van Koophandel onder nummer 52929078, met ondernemingsnummer 0550.917.240,S iS opgericht bij akte verleden voor notaris Van Riel te Nijmegen (Nederland) op 18 mei 2011, mets ,.

S: statutaire zetel te Zutphen (Nederland) en bezoekadres te 7201 DD Zutphen (Nederland),

Si Zaadmarkt 95, 1

li 2, De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Grey Label Holding B.V.", met inschrijving bijl ii de Kamer van Koophandel onder nummer 08175799, met ondernemingsnummer 0550.917.339,1 ï! opgericht bij akte verleden voor notaris Van Riel te Nijmegen (Nederland) op 9 juli 2008, meti Sl statutaire zetel te Eerbeek (Nederland) en bezoekadres te 7201 DD Zutphen (Nederland),S

li Zaadmarkt 95, :

iS een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap!

Ii met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met ais naam "Best4u Group". .

iS De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Orteliuskaai 2 bus 4. '

!i De vennootschap heeft tot doel: .

il Het ontwikkelen van websites en online marketingdiensten. De analyse van!

Si automatiseringsprojecten. Consulting en de bemiddeling in informatisering, ,

,

S Het uitbaten van computeradviesbureaus: het verlenen van advies over programmatuur (software) :1 IS analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; del

Si activiteiten van systeemintegrators, .

Si Realisatie en installatie van programma's en gebruiksklare systemen: analyseren, ontwerpen, S ii programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen vanl 11 automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie li over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van advies met betrekking toti

ISinformaticaprogrammals; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's. ,

, , ,

Si Gegevensverwerking:

,

het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of eerij ,.

S programma van de klant (invoeren van gegevens, volledige verwerking van gegevens) .

IS - het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden .

ii Databanken: :

- de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande: li gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, II financiële informatie, adressenbestanden, en dergelijke)

i! - de opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat

- terbeschikking stellen van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-: Il line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde :

:1 groep gebruikers door middel van listings, en dergelijke I

,

iS Het aanbieden van aile mogelijke internetdiensten, ,

,

il

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

5 5 1 8 8 4 6 5 -

-e

(nad 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

-ebeheelen

aan het

Belgisch

Staatsblad

De exploitatie van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of ten behoeve van" bepaalde categorieën van gebruikers.

Alle overige activiteiten in verband met computers en informatica.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van planning, organisatie, management, productie en ontwikkeling en processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

De handel (groothandel, kleinhandel, consignatie, handelsbemiddeling) alsmede import en export in producten en diensten met de bedoeling deze te verkopen, al dan niet per opbod, al dan niet on-line, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en dit alles in de meest uitgebreide zin. Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

De groothandel in een verscheidenheid van goederen zonder nadere specialisatie.

Kleinhandel, niet in winkels.

De directe verkoop via telefoon of internet.

De exploitatie van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of ten behoeve van bepaalde categorieën van gebruikers.

Databanken: ter beschikking stellen van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-une of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groep gebruikers.

Onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen en mag borg of aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 18.600 aandelen met een fractiewaarde van 1/18.600ste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van'één/derde in geld.

De notaris heeft verklaard dat het bedrag van 6.200,00 Euro werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening bij ING bank met nummer BE68 3631 3383 0334.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van de maand juni om 15.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke venncot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld:

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Best4U Group B.V.", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger: De heer ELSHOF Ivo, geboren te Apeldoorn (Nederland) op 24 september 1986, wonende te 7206 GM Zutphen (Nederland), Kanon 66,

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 1 'Li

voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, meer in het bijzonder werd verklaard dat de vennootschap het huurcontract afgesloten op 1 april 2014 betreffende een pand gelegen te Antwerpen heeft overgenomen en bekrachtigd.

Biizondere volmacht: er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JONKERS & PARTNERS", met zetel te 2382 Poppel (Ravels), Mierdsedijk 5, en/of mevrouw Van Beek Monique, wonende te 2382 Poppel (Ravels), Aarle 2, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van incleplaatssteliing, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

e

Voor-

rlibeho.den

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0037-014

Coordonnées
BEST4U GROUP

Adresse
ORTELIUSKAAI 2, BUS 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande