BESTINGRAPHICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BESTINGRAPHICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.179.512

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.07.2014 14359-0477-013
30/12/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERG

GRIFFIE RECHTBANK VAN

I G CEC, 2013

KOOPHANDEL-leNHOUT

eiffier

lig

*13196267*

Ondernemingsnr : 0877179.512

s;

Benaming (voluit) : BS BUSINESS

(verkort) : 1

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Breemsedijk 103 2350 Vosselear

Y Onderwerp akte :Naamswijziging - Doeiswijziging

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Louis Dierckx, notaris te Turnhout';

op negen december tweeduizend dertien, eerstdaags te registreren:

BLIJKT DAT:

1) De vergadering heeft beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in BBSTINGRAPIUCS.

2) De voorzitter de notaris heeft ontslaan om voorlezing te geven van het bijzonder!, verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde'; doeluitbreiding. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actiefg.

en

;;passief van dertig september tweeduizend dertien gehecht. De enige vennoot heeft;

kennis genomen van bedoelde stukken en heeft ze goedgekeurd. Ë,

3) De vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

" " - het verhandelen van alle soorten textielwaren, bedlinnen, kussens, confectie voor:, dames, heren en kinderkleding, het verhandelen van schoenen, handtassen en lederwaren in het algemeen.

- het verhandelen van wellness producten,

het verhandelen van communicatiesystemen, zowel hardware als software en allee : toebehoren daarmee gepaard, alsmede het onderhoud ervan,

het verhandelen van computerhardware en  software en alle randapparatuur en: 'toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud ervan,

- alle werkzaamheden en bedrijvigheden met betrekking tot goederenvervoer langs de:: !weg en het bezoldigd personenvervoer en busvervoer,

- alle verrichtingen in verband met bevrachting, de verzending, het vervoer, de in- en: luitklaring, het verrichten van douaneformailiteiten, de verzekering, de' inontvangstneming, de op- en overslag, entrepot, het nazicht, het wegen, het markeren ee de behandeling van goederen zonder enige beperking,

alle mogelijke verhuring van bedrijfsmaterialen en/of rollend materiaal, de in, uit- en doorvoer van en de handel in goederen en producten van alle aard en dit,:

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of anders,,.., alsmede alle hiermede verwante activiteiten hetzij in België, hetzij in het buitenland, ;',Alle opgesomde handelsactiviteiten in klein- en groothandel zowel via verkooppunten als; webshops, "

4) De vergadering heeft beslist om artikel 1 te vervangen door volgende tekst, teneinde.:, de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan:

"Artikel 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als' naam "BESTINGRAPHICS ".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen . 'brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellije ;voorafgegaan of gevofd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA" met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "R.P.R. ", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het ondernemingsnummer,"

En verder artikel 4 te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitgeven van boeken, schoolboeken, brochures, woordenboeken, encyclopedieën, atlassen, landkaarten, plattegronden, muziekboeken en -partituren, kranten, tijdschriften _ en periodieken, geluidsopnamen, C.D.'s, DVD's, banden met muziek of andere geluidsopnamen, boeken in combinatie met audiovisuele hulpmiddelen, elektronische dragers.

- drukkerijen en diensten in verband met drukkerijen.

boekbinden, het vouwen, vergaren, naaien, garenloos binden, lijmen, snijden, brocheren en goudstempelen van bedrukte vellen voor boeken, brochures, tijdschriften, catalogi, enzovoorts, het vouwen, stempelen, ponsen, perforerend, pregen, lijmen en lamineren van bedrukt papier of karton voor handelsformulieren, staalkaarten, labels, kalenders, reclamemateriaal en prospectussen.

- het zetten, van tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier.

- het gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheadprojectie (retroprojectie), tekeningen, layouts, dummies, enzovoorts.

- de bewerking van digitale gegevens : verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers.

- de groot- en kleinhandel, import en export van kranten, boeken en tijdschriften.

- de vrachtbehandeling, opslag en distributie van bovenvermelde goederen.

- het uitoefenen van management-, consulting-, en bestuursactiviteiten, waaronder  maar niet beperkt tot  het uitoefenen van management- en bestuursfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van" consultingfuncties.

- het voeren van een publiciteitsonderneming, inbegrepen een bureau voor reclame en advertenties.

- het uitvoeren van een marktonderzoek.

- de groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten fantasieartikelen, spellen, speelgoed en geschenkartikelen.

het beheren en exploiteren van onroerende en roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen,

- het verhandelen van alle soorten textielwaren, bedlinnen, kussens, confectie voor dames, heren en kinderkleding, het verhandelen van schoenen, handtassen en lederwaren in het algemeen.

- het verhandelen van wellness producten.

- het verhandelen van communicatiesystemen, zowel hardware als software en alle toebehoren daarmee gepaard, alsmede het onderhoud ervan,

- het verhandelen van computerhardware en  software en alle randapparatuur en toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud ervan,

- alle werkzaamheden en bedrijvigheden met betrekking tot goederenvervoer langs de weg en het bezoldigd personenvervoer en busvervoer,

i - alle verrichtingen in verband met bevrachting, de verzending, het vervoer, de in- en uitklaring, het verrichten van douaneformailiteiten, de verzekering, de inontvangstneming, de op- en overslag, entrepot, het nazicht, het wegen, het markeren en ;de behandeling van goederen zonder enige beperking,

- alle mogelijke verhuring van bedrijfsmaterialen en/of rollend materiaal,

de in, uit- en doorvoer van en de handel in goederen en producten van alle aard en dit ', zotivel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of anders, alsmede alle hiermede verwante activiteiten hetzij in België, hetzij in het buitenland, Alle opgesomde handelsactiviteiten in klein- en groothandel zowel via verkooppunten als via webshops. Dit alles in de meest ruime zin zonder dat bovengemelde opsomming beperkend is.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, zowel roerende als onroerende, verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze " van inbreng, in-' >schrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voord behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken."

5) De vergadering heeft een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder verleend om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

i Tevens heeft de vergadering aan Mevrouw Hanne Marie-Paul Everaerts, wonende te 2340 Beerse, Violierstraat 6 en Mevrouw Valerie Marie Therese Remin Hermans, wonende te 2300 Turnhout, Raamveld 8, met macht om ieder afzonderlijk op te treden en derden in hun plaats te stellen, ten dien einde woonstkeuze doende op het adres van ondergetekende notaris, alle machten verleend, met recht van indeplaatsstelling, om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op/te stellen, te ondertekenen i en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering heeft aangesteld aIs bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te :2380 Ravels, Grote Baan 201, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

VOOR ONTLEDEND U1TTREKSEL

I (getekend) Louis Dierckx, notaris

Bijgevoegde stukken

- Een expeditie van de akte van statutenwijziging de dato 9 december 2013;

- Het verslag van de zaakvoerder de dato 9 december 2013;

- Staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013;

- De gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.08.2013 13431-0520-013
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 14.08.2012 12403-0445-014
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11339-0190-012
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 14.07.2010 10296-0537-013
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 11.08.2009 09555-0349-013
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 10.07.2008 08380-0200-013
22/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 21.08.2007 07576-0141-013
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.08.2015 15486-0354-018

Coordonnées
BESTINGRAPHICS

Adresse
BREEMSEDIJK 103 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande