BETTING SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETTING SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 407.826.701

Publication

28/07/2014
ÿþWard 11.1

-

Ondernemingsnr : 0407.826.701.

Benaming

(voluit) : BETTING SERVICE

(verkort)

Rechtsvorm' Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2200 Herentals, Aarschotseweg 25

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zevenentwintig juni twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BETTING SERVICE, gevestigd te 2200 Herentals, Aarschotseweg 25, opgericht (ais een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid) bij akte verleden voor notaris Pieter De Cleene-Van der Avoort met standplaats te Antwerpen op tweeëntwintig december negentienhonderd zeventig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negen januari negentienhonderd éénenzeventig onder het (referte)nummer 117-2 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij procesverbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op achttien december tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijftien januari tweeduizend dertien onder het (referte)nummer 13009511, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING,

De enige vennoot beslist om het huidig lopend boekjaar te verlengen tot éénendertig december tweeduizend veertien

Voortaan zal het boekjaar van de vennootschap lopen van één januari tot éénendertig december.

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 20 van de statuten gewijzigd als volgt:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een

inventaris en een jaarrekening op.

Zij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist

11

TWEEDE BESLISSING.

De enige vennoot beslist om de datum van de jaarlijks te houden algemene vergadering te wijzigen en te

verplaatsen naar de laatste donderdag van de maand juni om achttien uur.

Ingevolge deze beslissing wordt punt a., eerste paragraaf van artikel 16 van de statuten gewijzigd als volgt:

a. De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste donderdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

(.4

11

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van zaakvoerder) alle machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en verleent volmacht aan: ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördi-neerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan , op de griffie van de bevoegde recht-bank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan VDV Consultants- Van der Steen, Ciels, Van Gysel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 22 bus 2, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht: om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, aile verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te' ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de,

Op de laatste blz. van LOI< 8 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

_e ,

11181111!,M[111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

arlfftr--

el.egd ter griffie van de RECHTBANK VAN K001313Elà

16 JULI 2014

Bijiagenbiffiaetalféfirséh-Staatsblad - 28/0172014 - Annexes du-Moniteur belge

L Voor-

î. behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)ffiensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel.. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte verlenging boekjaar, wijziging datum algemene vergadering, statutenwijziging - historiek met coördinatie der statuten.







Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

31/10/2014
ÿþMe MO 11.1

In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111V111111,11j11,11!1111

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHAMEL

21 OKT, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Perieffier

Ondernerningsnr : 0407.826.701.

Benaming

(ifotio BETTING SERVICE

iverkorti .

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 2200 Herentals, Aarschotsevveg 25

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAP1TAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op dertien oktober twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BETT1NG SERVICE gevestigd te 2200 Herentals, Aarschotseweg 25, opgericht (als een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid) bij akte verleden voor notaris Pieter De Cleene-Van der Avoort met standplaats te Antwerpen op tweeëntwintig december negentienhonderd zeventig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negen januari negentienhonderd éénenzeventig onder het (referte)nummer 117-2 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij procesverbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven voornoemd op zevenentwintig juni tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig juli tweeduizend veertien onder het (referte)nummer 14144860, beslist heeft hetgeen volgt:

VERSLAGEN

De enige vennoot ontslaat zichzelf van het voorlezen van voormelde verslagen van de zaakvoerders en de bedrlifsrevisor die handelen over de hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste schattingswijze(n) en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aangezien iedere aanwezige vennoot verklaart en erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRUFSREVISOREN BURG. VENN. CVBA, met maatschappelijke zetei te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ter gelegenheid van de geplande kapi-taalverhoging in BEI-TING SERVICE BVBA.

De inbreng in natura bestaat uit een schuldvordering op naam van iNVEST GAM1NG GROUP BVBA ten leste van de vennootschap BETT1NG SERVICE BVBA ten beiope van 129.951,00 EUR en een schuldvordering op naam van de heer Gert HAELTERMAN ten belope van 370.601,00 EUR, zijnde voor een totaal bedrag van vijfhonderdduizend vijf-honderd tweeënvijftig euro (500.552,00 EUR),

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de non-nen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft onder haar verantwoordelijkheid de waardering gedaan van de inbreng in nature en heeft de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding bepaald.

De beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waar-dering, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseco-nornisch verantwoord zijn.

De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, komen ten-minste overeen met de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding,

De inbreng in nature is bijgevolg niet overgewaardeerd.

De inbreng specifiek beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen.

Uit het Bijzonder Verslag van de zaakvoerder blijkt dat de inbreng in nature door iNVEST GAIV1ING GROUP BVBA voor een bedrag van 129.951,00 EUR vergoed wordt door uitgif-te van 27 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van E3ETT1NG SERVICE BVBA aan INVEST GAMING GROUP BVBA. Voor

de inbreng in nature door de heer Gert HAELTERMAN voor een bedrag van 370.601,00 EUR zullen 77 nieuwe Op de laatste blz. van Ljlq vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tel aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

-Bijlagen bij- het-Belgisch-Staatsblad 3 fil0/20-14-= -Annexes. du-Monitenr -belge

aandelen zonder vermelding van nominale waarde van BETTING SERVICE BVBA worden toege-kend aan de

heer Gert Haelterman.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat zij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van

de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "fairness opinion" is.

Gedaan te goeder trouw,

Te Hasselt op 10 oktober 2014,

Van Haverrnaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.vo.CVBA

Vertegenwoordigd door (getekend) Nathalie Bogaerts

Bedrijfsrevisor

KAPITAALVERMEERDERING.

De enige vennoot beslist om het kapitaal te verhogen met vijfhonderdduizend vijfhonderdtweeënvijftig euro (¬ 500.552,00) om het kapitaal te brengen van vierentwintigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro vijfendertig cent vierentwintigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24,789,35) tot vijfhonderd vijfentwintigduizend driehonderd eenenveertig euro vijfendertig cent (¬ 525.341,35), mits creatie van honderd en vier (104) nieuwe aandelen.

De enige vennoot beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng (in nature) van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering en dit voor een respectievelijk bedrag van honderdnegenentwintigduizend negenhonderdeenenvijftig euro 129.951,00) en driehonderdzeventigduizend zeshonderd en een euro (¬ 370.601,00) hetzij voor totaal bedrag van vijfhonderdduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro (¬ 500.552,00).

De partijen verklaren inbreng te doen in de vennootschap van hun voormelde schuldvordering (onder de vomi van rekening courant) voor een respectievelijk bedrag van honderdnegenentwinfigduizend

negenhonderdeenenvijftig euro 129.951,00) en driehonderdzeventigduizend zeshonderd en een euro (¬

370.601,00),

- Ais vergoeding en tegenprestatie voor die inbreng worden respectievelijk zevenentwintig (27) en zevenenzeventig (77) nieuwe aandelen hetzij in totaal honderd en vier (104) nieuwe aandelen van onderhavige vennootschap (die volledig volgestort zijn) verstrekt,

VI/ UZIGING VAN DE STATUTEN,

De enige vennoot beslist artikel 5 punt a. en punt b., eerste paragraaf, van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal, ais volgt:



Voor-bthot.ider

aan hot

Belgisch Staatsblad







a. Kapitaal.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdvijfentwintigduizend driehonderdeenenveertig euro vijfendertig cent (¬ 525.341,35) en werd volledig voistort.

b. Aandelen,

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in duizend honderd en vier (1,104) (gelijke) aandelen zonder

nominale waarde.

(" " " )

VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1, De enige vennoot verleent aile machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergete-kende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neer-legging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, DIepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksei, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Zander Leeënstraat 48, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging, statutenwijziging(en) - historiek met coördinatie der statuten - bijzonder verslag van de zaakvoerder - verslag van de bedrijfsrevisor.

_

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoeclanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 06.01.2014 14001-0421-016
15/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nl~LhtCàELECáU

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 4 JAN. 2013

KOOPHAM: - 'ánff~Ir TURNHOUT

e griffier

11111110111nRII!Ill

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0407.826.701.

Benaming

(voluit) : BETT1NG SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Aarschotseweg 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achttien december twee duizend en twaalf, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op eenentwintig december daarna boek 51167 blad 53 vak 17, ontvangen vijfentwintig euro, voor de ontvanger getekend mevrouw P. Bernar, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BETTING SERVICE gevestigd te 2200 Herentals, Aarschotseweg 25, opgericht (als een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid) bij akte verleden voor notaris Pieter De Cl.eene-Van der Avoort met standplaats te Antwerpen op tweeëntwintig december negentienhonderd zeventig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negen januari negentienhonderd éénenzeventig onder het (referte)nummer 117-2 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd waaronder de naam in de huidige bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op drie maart tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig maart tweeduizend en elf onder nummer 11048398 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

De enige vennoot beslist om het huidig lopend boekjaar te verlengen tot dertig juni tweeduizend dertien. Voortaan zal het boekjaar van de vennootschap lopen van één juli van het ene jaar tot dertig juni van hel volgende jaar.

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 20 van de statuten gewijzigd als volgt:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli van het ene jaar en eindigt op dertig juni van het

volgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de de zaakvoerder

een inventaris en een jaarrekening op.

Zij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist.

Il

TWEEDE BESLISSING.

De enige vennoot beslist om de datum van de jaarlijks te houden algemene vergadering te wijzigen en te

verplaatsen naar de eerste dinsdag van de maand oktober om achttien uur.

Ingevolge deze beslissing wordt punt a in artikel 16 van de statuten gewijzigd als volgt:

a. De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste dinsdag van de maand oktober om achttien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, correct ondertekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op voormelde statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering,

(" )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van zaakvoerder) alle machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte verlenging boekjaar, wijziging datum algemene vergadering, statutenwijziging(en) - historiek met coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van t uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~V.00 behouden aan het Belgisch Staatsblad

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.04.2012, NGL 27.07.2012 12342-0099-010
20/03/2012
ÿþRiad Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MI . gg,,,ED

eâ IF. T A..~~VAN

--

013 MAART 2012

KC?OPHANRniFiTURNHOUT

De griffier

*12059605

Ondernemingsnr : 0407.826.701

Benaming

(voluit) : BETTING SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125A.

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Er blijkt uit een beslissing van de zaakvoerder dat vanaf 1 januari 2012 de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst en overgebracht naar 2200 Herentals, Aarschotseweg 25.

De zaakvoerder.

~

Voorbehouder

aan het

Belgisch 5taatsblai

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 23.05.2011 11118-0305-009
30/03/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2250 Olen, Industrielaan 3

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING -ZETELVERPLAATSING - DOELSWIJZIGING - ONTSLAG

EN BENOEMING ZAAKVOERDER - STATUTENWIJZIGING(EN) - HERFORMULERING VAN STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op drie maart twee duizend en elf, geregistreerd acht bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op zeven maart daarna boek 5/154 blad 44 vak 4, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ANTWERP AUTOMATEN gevestigd te 2250 Olen, Industrielaan 3, opgericht (als personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid) bij akte verleden voor notaris Pieter De Cleene-Van der Avoort, met standplaats te Antwerpen op twee en twintig december negentienhonderd zeventig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen januari negentienhonderd éénenzeventig onder het (referte)nummer 117-2, en welke vennootschap werd omgevormd (in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) en de statuten werden geherformuleerd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door notaris Pieter De Cleene met standplaats te Antwerpen op twee en twintig augustus negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien september daarna onder het (referte)nummer 900914-270, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

De enige vennoot beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door duizend gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

Verder beslist de vergadering voor zoveel als nodig om de uitdrukkingsmunt van het kapitaal te wijzigen van Belgische frank naar euro en bijgevolg om het in Belgische frank uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten en af te ronden in euro tegen de officiële omrekeningskoers.

TWEEDE BESLISSING. NAAMSWIJZIGING.

De enige vennoot beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in:

BETTING SERVICE

Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap. DERDE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De enige vennoot beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaat-sen naar 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125A.

Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap. VIERDE BESLISSING.

a. De enige vennoot ontslaat zichzelf als voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de voorgenomen en hierna vermelde wijziging van het maatschappelijk doel. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op één maart tweeduizend en tien.

De enige vennoot erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te heb-ben genomen. Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doet van de vennootschap te wijzigen door vervanging van het huidig doel van de vennootschap als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

NEERGELEGD GRIFFIE" 7-;7-r;-4-¬ 't~l'.f,:« VAN

8 ti" ,,'fi,P.r Zooi

Griffie

I: ~~ ;~. ,vc" " " " 4L

De griffier

u

I II HI H I II ~ IlAlllll~

+11068398*

Ondernemingsnr : 0407.826.701.

Benaming

(voluit) : ANTWERP AUTOMATEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Tussenpersoon in de handel, aan- en verkoop, import en export, groothandel of kleinhandel, huur en verhuur, herstelling en uitbating van amusementsspelen, en- toestellen, zowel als kansspeltoestellen en toebehoren.

Het vervaardigen of het laten vervaardigen en het vervoeren van voormelde producten, ma-terialen en materieel; pronostiekmaatschappij en verkoop van loterij- en tombolabiljetten, daarin ondermeer begrepen het optreden als depothouder voor Lotto, Totto, Nationale Loterij en andere kansspelen en weddenschappen, alsmede agentschap voor paardenwedrennen, sportweddenschappen en weddenschappen op evenementen; het organiseren van pronos-tieken voor paardenwedrennen, sportmanifestaties en weddenschappen op evenementen, en de financiële verrichtingen van weddenschappen.

Algemeen kan de vennootschap daarenboven alle activiteiten ontwikkelen toegelaten binnen het kader van de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig op de kansspelen, de kansspelinrichtingen en de bescherming van de spelers, en onder meer alle activiteiten die vallen onder de vergunningsplicht F1, F2 en F+.

Algemeen kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening, of op welke andere wijze dan ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging, vennootschap waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijksoortig of aanverwant is aan haar eigen doel of die van aard is de ontwikkeling van de eigen onderneming te bevorderen, om grondstoffen te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in elke vennootschap ongeacht het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maat-schappelijke goederen en zich borg stellen.

De zaakvoerder, in voorkomend geval de gedelegeerd bestuurder, heeft de bevoegdheid om het maatschappelijk doel te interpreteren.

c. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het hiervoor vermelde en genomen besluit inhoudende wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap.

VIJFDE BESLISSING. BEVESTIGING ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER.

De vergadering bevestigt haar eerder genomen beslissing op datum van één maart laatstleden, als volgt:

a. aanvaarding van het ontslag vanaf één maart tweeduizend en elf door de heer Dirk NUYTS, geboren te Geel op één april negentienhonderd zeventig, wonende te Knokke-Heist, Driehoeksplein 6 bus 31, als zaakvoerder van de vennootschap.

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door hem gevoerde bestuur.

b. benoeming vanaf één maart tweeduizend en elf als nieuwe en niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: mevrouw Liesbet BOECKX, voornoemde enige vennoot, die verklaart dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Zij oefent het ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

ZESDE BESLISSING. HERFORMULERING VAN STATUTEN EN/OF VAN MODALITEITEN - AANNEMING VAN VOLLEDIG NIEUWE STATUTEN.

De statuten van de vennootschap dienen (nog) aangepast te worden aan het huidig Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering beslist bijgevolg om de statuten van de vennootschap volledig te herformuleren en volledig nieuwe statuten aan te nemen om deze (ondermeer) in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan de thans vigerende wetgeving, in casu het Wetboek van Vennootschappen, ondermeer door schrapping van elke verwijzing in de diverse artikelen van de statuten naar de (vroegere) "Vennootschappenwet",

en in voorkomend geval om de statuten tevens in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan alle andere voormelde genomen besluiten.

Daarenboven blijkt dat meerdere artikelen van de statuten dienen gewijzigd te worden teneinde de vennootschap meer en beter operationeel te maken.

Er wordt bijgevolg (en tot slot) voorgesteld om de bestaande tekst van de statuten integraal te vervangen door een volledige nieuwe tekst en dus volledig nieuwe statuten aan te nemen waarin meteen ook -na actualisering van de tekst alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de (vroegere) "Vennootschappenwet"- alle noodzakelijke en/of voormelde aanpassingen aan de huidige (en nieuwe) wettelijke voorschriften en bepalingen verwerkt zullen zijn, en die meteen ook in overeenstemming zullen zijn met de andere voormelde besluiten van statutenwijziging.

Na grondig nazicht, bespreking en goedkeuring van de statuten, beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen om de hierna volgende tekst goed te keuren als nieuwe integrale tekst van statuten van onderhavige vennootschap.

Deze nieuwe tekst van statuten van onderhavige vennootschap luidt vanaf heden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft als naam: BETTING SERVICE.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125A..

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Tussenpersoon in de handel, aan- en verkoop, import en export, groothandel of kleinhandel, huur en verhuur, herstelling en uitbating van amusementsspelen, en- toestellen, zowel als kansspeltoestellen en toebehoren.

Het vervaardigen of het laten vervaardigen en het vervoeren van voormelde producten, materialen en materieel; pronostiekmaatschappij en verkoop van loterij- en tombolabiljetten, daarin ondermeer begrepen het optreden als depothouder voor Lotto, Totto, Nationale Loterij en andere kansspelen en weddenschappen, alsmede agentschap voor paardenwedrennen, sportweddenschappen en weddenschappen op evenementen; het organiseren van pronostieken voor paardenwedrennen, sportmanifestaties en weddenschappen op evenementen, en de financiële verrichtingen van weddenschappen.

Algemeen kan de vennootschap daarenboven alle activiteiten ontwikkelen toegelaten binnen het kader van de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig op de kansspelen, de kansspelinrichtingen en de bescherming van de spelers, en onder meer alle activiteiten die vallen onder de vergunningsplicht F1, F2 en F-1-.

Algemeen kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening, of op welke andere wijze dan ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging, vennootschap waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijksoortig of aanverwant is aan haar eigen doel of die van aard is de ontwikkeling van de eigen onderneming te bevorderen, om grondstoffen te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in elke vennootschap ongeacht het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maat-schappelijke goederen en zich borg stellen.

De zaakvoerder, in voorkomend geval de gedelegeerd bestuurder, heeft de bevoegdheid om het maatschappelijk doel te interpreteren.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierentwintig duizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35) en werd volledig volgestort.

Hét kapitaal van de vennootschap is verdeeld in duizend (1.000) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste dinsdag van de maand april om achttien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen vóár de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval,, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van zaakvoerder) alle machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte naamswijziging, zetelverplaatsing, doelswijziging, ontslag en benoeming zaakvoerder, statutenwijziging(en), heformulering van statuten, historiek niet coordinatie der statuten, bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.04.2010, NGL 19.04.2010 10092-0115-010
05/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.04.2009, NGL 04.05.2009 09128-0049-010
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.04.2008, NGL 15.04.2008 08105-0087-010
30/07/2007 : AN186391
22/05/2007 : AN186391
29/06/2006 : AN186391
21/06/2005 : AN186391
07/06/2004 : AN186391
14/08/2015
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1-©p-da laatstel biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I i_

Voor behoud aan hr i u

Belgisi

Staatsb



ui



*15ll7 54*



1

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : Betting Service

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aarschotseweg 25 - 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 28 april 2015 om 18.00 uur:

Mevrouw Liesbet Boeckx neemt ontslag als zaakvoerder met ingang vanaf 28 april 2015. De vergadering aanvaardt unaniem haar ontslag.

De vergadering beslist vervolgens om volgende zaakvoerder te benoemen met ingang vanaf 28 april 2015:

Invest Gaming Group BVBA, Aarschotseweg 25 - 2200 Herentals, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger mevrouw Liesbet Boeckx,

Het mandaat is van onbepaalde duur en is onbezoldigd.

Voor eensluidend verklaard afschrift.

Invest Gaming Group BVBA, Aarschotseweg 25 - 2200 Herentals, zaakvoerder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Liesbet Boeckx.

0407826701

^^

l'auM~'l~rry ~

; ~ ~,~ <~rirfit= ven de

REcHTBAIe Icr1C,PI- iAPInEL

0 5 AUG. 2015

ANTWERPEN arqelii7g TURNHOUT

etiffreer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/06/2003 : AN186391
15/06/2002 : AN186391
03/07/1999 : AN186391
01/01/1992 : AN186391
14/09/1990 : AN186391
01/01/1986 : AN186391

Coordonnées
BETTING SERVICE

Adresse
AARSCHOTSEWEG 25 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande