BEVIEW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEVIEW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.505.432

Publication

26/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouder aan het Betglsch Staatsbla ItIIIIuuu~u~u~,~y~uu1M111111!11111111Z ~Al

1



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie17 FEB. 2814

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836.505.432

Benaming

(voluit) : BEVIEW

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2840 Rumst, Steenweg op Waarloos 63 A, Unit 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGING

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BI=VIEW", met zetel te 2840 Rumst, Steenweg op Waarloos 63 A, Unit 24, BTW BE 0836.505.432 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 5 februari 2014, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

1. Kennisneming van het bijzonder verslag van de zaakvoerders met staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van de vennootschap van 31 december 2013.

2. Uitbreidiing van het doel door inlassing van de hierna volgende activiteiten:

ci"het uitvoeren van bouwwerken en renovatiewerken in de breedste zin van het woord,

d3projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat, zoals ondermeer de promotie, de realisatie, de verkoop en commercialisatie van bouwprojecten, en dit alles in de ruimste zin van het woord. Onder projectontwikkeling wordt onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer alsmede het zelf optreden als bouwheer, het onderhandelen en aanstellen van architecten en aannemers, het optreden t.o.v. derde partijen en overheden, coördinatie en opvolging van bouwprojecten.

°aankoop, verkoop en uitvoeren van plaatsingen van buitenschrijnwerk in aluminium, pvc of andere materialen.

jklusdienst en montagedienst.

°het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals aile onroerende transacties en verrichtingen van welke aard ook en in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

°Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.

°Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort.

°Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

°Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie. °Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

t]Overige zakelijke dienstverlening.

0e vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden."

3. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissing.

(3IJZONDERE VOLMACHT

5ijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CONSIUS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN te 2100 Antwerpen-Deurne, Generaal Slingeneyerlaan 87, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving als B.T.W.-belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Oe geassocieerd notaris, Dirk Verbert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 k

~. Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, verslag zaakvoerders, staat activa en passiva, gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 30.08.2013 13502-0591-012
26/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303442*

Neergelegd

24-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BeView

0836505432

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- De verkoop van geprinte harde en soepele publiciteits- en visibiliteitsborden voor in- en outdoor toepassingen;

- Aan- en verkoop, huur en verhuur van ingerichte beursstanden;

- Productie, ontwerpen en verkoop van gepersonaliseerde bedrukkingen op allerlei materialen;

- Verkoop van een dienstenpakket met betrekking tot voormelde activiteiten.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volledig volgestort.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE49731017954671 geopend bij de KBC

op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank af-

geleverd op 13 mei 2011.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9. Bestuur: Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder .Tot zaakvoerders werden benoemd:

- de heer FEMONT, Bernard, voornoemd;

- de heer FEMONT, Peter Alexander Emile Eugenie Ernest, geboren te Boom, op zestien april duizend negenhonderddrieënvijftig, wonende te 2970 Schilde, Bellevuedreef, 10,

10.Commissaris: geen

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2840 Rumst, Steenweg op Waarloos 63 bus A

Onderwerp akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door notaris Dirk Verbert te Antwerpen op drieëntwintig mei tweeduizend elf, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BeView" werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2840 Rumst, Steenweg op Waarloos 63 bus A

2.Oprichter: 1/ de heer FEMONT, Bernard Alexander, geboren te Edegem, op zestien maart duizend negenhonderddrieëntachtig, wonende te 2970 Schilde, Bellevuedreef, 10.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de eerste maandag van mei om elf uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2013.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CONSIUS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN te 2100 Antwerpen- Deurne, Generaal Slingeneyerlaan 87 en/of haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: -afschrift van de akte.

de notaris, Dirk Verbert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

26 MEI 2O15

afdeling Antwe rfrie

IIR

Ondernemingsnr : 0836.605.432

Benaming

(voluit) : BEVIEW

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STEENWEG OP WAARLOOS 63 BUS A - UNIT 24 - 2840 RUMST (volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL ( UNIT)

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP. DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 13 MAART 2015. ER WORDT BESLIST OM DE MAATSCHAPPELIJKE. ZETEL ( UNIT) TE VERPLAATSEN VAN STEENWEG OP WAARLOOS 63 BUS A - UNIT 24 TE 2840 RUMST NAAR STEENWEG OP WAARLOOS 63 BUS A - UNIT 17 TE 2840 RUMST MET INGANG VANAF 15 MAART. 2015.

FEMONT BERNARD

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 31.08.2016 16556-0254-012

Coordonnées
BEVIEW

Adresse
STEENWEG OP WAARLOOS 63, BUS A - UNIT 17 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande