BEVIN

Divers


Dénomination : BEVIN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 563.361.350

Publication

07/10/2014
ÿþ!Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

------- y

Ondernemingsnr 0563.361. 350

Benaming

(voluit) : BEVIN

(verkort) :

Rechtsvorm: vennootschap onder firma

Zetel Heikantstraat 158 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

AKTE VAN OPRICHTING OPRICHTING EN STATUTEN

Tussen ondergetekenden,

1. VAN GINKEL koel, geboren te Zoersel op 10 augustus 1984, echtgenoot van Marijke Cools, wonende te

Heikantstraat 158 te 2920 Kalmthout, rijksregisternummer 840810 397 56

En

2, VAN GINKEL Stef, geboren te Zoersel op 18 april 1988, wonende te Bareelstraat 6 te 2990 Loenhout,

rijksregisternummer 880418 151 21

wordt een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een Vennootschap onder Firma (1/0F) met'

; volgende bedingen

Artikel 1: Benaming.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Vennootschap onder Firma en,

draagt de benaming "BEVIN".

Artikel 2 : Zete

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Heikantstraat 158, 2920 Kalmthout. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), De zetelverplaatsing wordt bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3: Doel,

De vennootschap heeft tot doel:

+let inrichten, ombouwen, verbouwen en herstellen van inrichtingen van bedrijfswagens, van winkels en (al dan niet mobiele) werkplaatsen alsook de volledige verkoop en na-verkoopdienst van onderdelen en toebehoren. Dit alles in de meest uitgebreide zin zonder dat deze opsomming beperkend weze.

*le activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren, omvattende onder meer, maar niet uitsluitend

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het, ; verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van onder meer planning,j organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het' verlenen van adviezen op het gebied, van beheer in het algemeen.

-Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven.

-Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van , management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande

--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

111111(!tlill1F311111111111

be

a

BI stz

Fechtbank van Koopoali

F.e.veerpen

2 6 SEP. 201q

afdeling Antwerpen

riff;e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer In het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van nut kan zijn.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, zowel roerende als onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag haar activa verpanden ten voordele van derden, Ze mag zowel in België als in het buitenland aile industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Ze mag daarbij overgaan tot aan/verkoop en aan/verhuur van onroerende goederen.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

In het geval de verrichting van bOaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep of erkenning, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4 Duur,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met ingang van heden. Alle verbintenissen aangegaan

voor rekening van de vennootschap sedert 1 juni 2014 worden geacht door haar overgenomen te zijn.

Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn

medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Artikel 5 : Aandelen - Kapitaal,

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drieduizend euro (EUR 3.000,00) en wordt vertegenwoordigd door dertig (30) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (EUR 100,00) per aandeel. Het kapitaal wordt gestort op rekeningnummer BE36 7360 0917 7981 bij KBC. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng.

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingetekend als volgt

-De heer VAN GINKEL Roel, voornoemd, heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen en verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van duizend vijfhonderd euro (EUR 1.500,00), waarvoor hij een participatie in het kapitaal van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt;

-De heer VAN GINKEL Stef, voornoemd, heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen en verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van duizend vijfhonderd euro (EUR 1.500,00), waarvoor hij een participatie in het kapitaal van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandeelhouders bijgehouden dat zal omvatten

- Het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- De aanduiding der gedane stortingen;

- De overdrachten van aandelen.

Artikel 6 : Aansprakelijkheid.

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7: Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders - werkende vennoten die aangesteld worden door de Algemene Vergaddring, en die natuurlijke personen zijn. De bezoldiging voor het mandaat wordt vastgesteld door de Algemen&Vergadering. De zaakvoerder kan voorschotten opnemen.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn ieder van hen, beschikt over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, dus alle handelingen te stellen die nodig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering der vennoten bevoegd is.

Worden benoemd tot zaakvoerders :

-de heer VAN GINKEL Roel,voornoemd,

-de heer VAN GINKEL Stef,voomoemd,

welke dit mandaat aanvaarden.

Artikel 8 : Overdracht en overgang.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van aile andere vennoten. Indien de overdracht door de andere vennoten geweigerd wordt, zullen zij zelf de participatie moeten inkopen. De overdracht geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde vastgesteld door een onafhankelijk deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld. Bij niet-betaling binnen de gestelde termijn kan de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen de ontbinding van de vennootschap vragen.

Artikel 9 : Overlijden van een ventioot.

Het overlijden van één der vennoten is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

In geval van overlijden van een vennoot, gaat de waarde van zijn aandelen over op diens erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, zal de procedure voorzien in artikel 8 worden toegepast. Worden de erfgenamen niet tijdig betaald, dan kunnen zij eveneens de ontbinding van de vennootschap vragen. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10 : Boekjaar.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt evenwel

van heden tot en met 31 december 2015.

Ieder jaar zal op de afsluitdatum een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 11: Algemene Vergadering en winstverdeling.

§ 1 Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergadering

Jaarlijks zal op de eerste dinsdag van de maand juni om 18 u een algemene vergadering gehouden worden op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

§ 2 Bijeenroeping

Iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering per aangetekende zending verzonden zijn naar het adres zoals bepaald in het vennotenregister. Deze brief moet de dagorde vermelden. De formaliteiten voor de bijeenroeping dienen niet te worden nageleefd als alle vennoten, houders van obligaties, zaakvoerders en commissaris(sen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

§ 3 Bevoegdheid van de vergadering

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-de vaststelling van de jaarrekening;

-de bestemming van de beschikbare winst na voorafname wettelijke reserve;

-de wijziging van de statuten;

-de benoeming en ontslag van zaakvoerders, de vaststelling van de bezoldiging, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder en het verlenen van kwijting.

§ 4 Stemrecht en besluiten

Elk aandeel zal recht geven op een stem. De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald. Bij staken van stemmen is het voorstel verworpen. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

..

/por-1 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

§ 5 Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de ' vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere , informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit warden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

§ 6 wijziging van de statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd worden

goedgekeurd met eenparigheid van stemmen van de vennoten.

Artikel 12: Bijzondere volmacht.

Werd benoemd tot bijzondere volmachtdrager, ten einde bij het ondernemingsloket Acerta alle formaliteiten te vervullen om de vennootschap in te schrijven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en een BTW-nummer aan te vragen: de heer Jef Van den Bogerd, Lindendreef 1 bus 2 te 2320 Hoogstraten.

Opgemaakt te Loenhout op 11 september 2014 in vijf exemplaren, waarvan elke oprichter erkent zijn origineel ontvangen te hebben, de drie overige bestemd zijnde voor de registratie en oprichtingsformaliteiten.

Roel VAN GINKEL Stef VAN GINKEL

zaakvoerder zaakvoerder

. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEVIN

Adresse
Zetel Heikantstraat 158 2920 Kalmthout

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande