BEYERS WAREHOUSING AND SHIPPING CONSULTGANCY, AFGEKORT : CARGOFLOW

Société en commandite simple


Dénomination : BEYERS WAREHOUSING AND SHIPPING CONSULTGANCY, AFGEKORT : CARGOFLOW
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 888.716.869

Publication

02/05/2014 : Naamswijziging, verplaatsing maatschappelijke zetel
Op 1 april 2014 werd gehouden ten maatschappelijke zetel de bijzondere algemene vergadering der

aandeelhouders van de CommV B-Ware.

Besloten werd:

1.Wijziging benaming

Na beraadslaging beslist de algemene vergadering met algemeenheid van stemmen de naam van de

vennootschap te wijzigen van "Beyers Warehousing And Shipping Consultancy" in "CargoFlow".

2.Wijziging maatschappelijke zetel

Na beraadslaging beslist de algemene vergadering met algemeenheid van stemmen de maatschappelijke zetel van de vennootschap, thans gevestigd te Vaartstraat 126 B, 2520 Ranst, met îngang van 1 april 2014 te verplaatsen naar Westmallebaan 73, 2980 Zoersel.

3. Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de diensten van de BTW of enige andere officiële instantie, alsook voor elke wijziging, doorhaling of aanpassïng daarvan, wordt besloten volmacht te verlenen aan Ade Consultants bvba, Miksebaan 244 gv links, 2930 Brasschaat en haar zaakvoerder, Ellen Loots met recht van indeplaatsstelling. Deze volmacht geldt eveneens voor de vroegere wijzigingen.

Nils Beyers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van LujkB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
26/11/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 111111.11111.1111.1,1111*11111111

Vi."--

Ondememingsnr : 0888.716.869

ij Benaming (voluit) : CargoFlow

(verkort):

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Westmallebaan 73

2980 Zoersel

Onderwerp akte :VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING

:i KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN OVERGEDRAGEN RESULTATEN, OMVORMING GCV IN EEN BVBA, KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA, AANNEMING STATUTEN, MANDATEN, BIJZONDERE VOLMACHT

1: Bij akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op veertien november tweeduizend j; veertien, neergelegd ter registratie, hebben de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (voorheen gewone commanditaire vennootschap) CargoFlow met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Westmallebaan 73, BTW 6E0888.716.869, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling ; Antwerpen. verzocht, met het oog op publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, akte te nemen van het volgende: ;; "Het kapitaal, bij oprichting tweehonderd vijftig euro (¬ 250,00), werd ingevolge storting op twintig maart tweeduizend; en elf door de zaakvoerder de heer Nils BEYERS, wonende te 2980 Zoersel, Westmallebaan 73, verhoogd met; 11 achthonderd dertig euro (¬ 830,00) om het te brengen op duizend tachtig euro (¬ 1.080,00), ï! Deze storting werd geacteerd in het aandelenregister."

;; Vervolgens blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op zeven november tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering ;, ;; werd gehouden door de gewone commanditaire vennootschap CARGOFLOW, met zetel te 2980 Zoersel, ;; Westmaliebaan 73 en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen : EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN OVERGEDRAGEN;;

RESULTATEN l De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van de gewone commanditaire vennootschap CargoFlow, voornoemd, thans bepaald op duizend tachtig euro (¬ 1.080,00) en:; vertegenwoordigd door vijfentwintig (25) aandelen te verhogen met drieëntwintigduizend negenhonderd twintig,; 1 euro (¬ 23.920,00) om het aldus te brengen op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00). Deze; !i kapitaalverhoging gebeurt door incorporatie van overgedragen resultaten en zonder uitgifte van nieuwe.;

aandelen. j. TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING, De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd en dat het', i~ kapitaal thans vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfentwintig (25) aandelen, elk een gelijk deel vertegenwoordigend in het kapitaal, met gelijke rechten en verplichtingen.

DERDE BESLUIT: VERSLAGGEVING BETREFFENDE OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN;

`; BVBA t De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de heer Nuls Beyers,

: :; wonende te 2980 Zoersel, Westmaliebaan 73, zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap; toelicht, en van het verslag opgemaakt door RSM interAudit bv cvba, vertegenwoordigd door de heer Luc:! :; Toelen, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat,: afgesloten per éénendertig augustus tweeduizend veertien.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze verslagen, zijnde het verslag van de:,, ii zaakvoerder, de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig augustus tweeduizend veertien en het? ii verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor.

1, k,

f.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 NOV. 2014 :

afdeling Ant ri m



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

r

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt op 6 november 2014, luiden als volgt:

"9. Besluit

In het kader van de procedure inzake de omzetting van vennootschappen voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder - beherende vennoot een boekhoudkundige staat opgesteld van de toestand van de vennootschap CargoFlow (gewone commanditaire vennootschap) op 31 augustus 2014 dewelke een balanstotaal vertoont van ¬ 166.529, 78 en een eigen vermogen van ¬ 33.034,27 (inbegrepen het tussentijds resultaat van de periode 01 januari 2014 tot 31 augustus 2014 ad.¬ 1,177,94). Ondergetekende heeft daarbij geen overwaardering van het netto actief (overwaardering van activa noch onderwaardering van passiva) vastgesteld, behoudens dat er een risico is op vordering ad ¬ 42.616, 73 (zijnde een vordering op een derde wegens geschil met een impact van ¬ 15.000,00 en een aantal diverse vorderingen waarvan de afloop niet kan ingeschat worden ad ¬ 27.616, 73).

Oe onderneming heeft een positief eigen vermogen ten belope van ¬ 33.034,27 per 31 augustus 2014.

Abstractie gemaakt van de resultaten die nog niet bestemd werden door een algemene vergadering is dit ¬ 30.668,33 en derhalve ruimschoots voldoende voor debesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het kapitaal op zich zal  na incorporatie van overgedragen resultaten ad. ¬ 28.920, 00, ¬ 30.000, 00 bedragen en derhalve voldoen aan de vereisten inzake kapitaal gesteld voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Na de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en voornamelijk volgens substantieve methodes, blijkt dat de staat van actief en passief de vermogenstoestand van de vennootschap per 31 augustus 2013 volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud voor het voormelde netto risico op vorderingen ad ¬ 42.616, 73..

Er zijn geen anders inlichtingen die ondergetekende ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht. Antwerpen, 6november2014

RSM InterAudit bv cvba

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

(Get.)

Luc Toelen

Vennoot'

VIERDE BESLUIT: OMVORMING VENNOOTSCHAP IN EEN BVBA

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0868.716.869 waaronder de vennootschap Is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig augustus tweeduizend veertien.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan voor de gewone commanditaire vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

VIJFDE BESLUIT: VOORLEGGING VAN HET BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN DE BEDRIJFSREVISOR OMTRENT DE INBRENG IN NATURA

De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder omtrent de kapitaalverhoging door inbreng' in natura.

Tevens legt hij de verslag voor opgemaakt door RSM InterAudit bv cvba, vertegenwoordigd door de heer Luc Toelen, bedrijfsrevisor. Het verslag is opgemaakt op 4 november 2014 en het besluit luidt ais volgt:

"VIL BESLUIT

De inbreng in natura door Fold Invest bvba ter onderschrijving van de kapitaalverhoging bij de bvba CargoFlow (na omzetting van deze vennootschap van gcv in bvba) bestaat uit de inbreng van een deel van een vordering, ontstaan uit een geldstorting; deze inbreng waarvan de totale netto waarde ¬ 18.000,00 bedraagt zal vergoed worden door de toekenning van 18 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de vennootschap, elk één/drie en veertigste van het kapitaal vertegenwoordigend. Er worden geen andere vergoedingen voorzien. Ons verslag wordt opgesteld onder de opschortende voorwaarden dat voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging de vennootschap CargoFlow werd omgezet van gewone commanditaire vennootschap in besloten vennootschap, dat het werkkapitaal werd verhoogd tot ¬ 25.000 door inbreng van overgedragen resultaten ad ¬ 23.920, 00 en er 25 aandelen zijn of werden gecreëerd, toegewezen aan de vennoten pro rata hun inbreng.

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden is ondergetekende van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

o~yt9

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng niet overgewaardeerd is.

wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion"

is. Wij wijzen er ter volledigheid op dat er een voorbehoud wordt geformuleerd over vorderingen voor een totale

waarde ad ¬ 42.616, 73 waarvan de inbaarheid onzeker is.

Antwerpen, 4 november 2014

RSM INTERAUDIT CVBA,

BEDRTJFSREV!SOREN

VERTEGENWOORDIGD DOOR

(GET.)

Luc TOELEN

VENNOOT

De aandeelhouders nemen inzage in gemelde verslagen en ontslaan de voorzitter de voorlezing ervan.

ZESDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG 1N NATURA

6.1. Besluit tot kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van achttienduizend euro (¬

18.000,00) am het kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op drieënveertigduizend euro

(¬ 43.000,00), door uitgifte van achttien (18) aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten als de

bestaande aandelen, deelnemend in de winst vanaf de onderschrijving ervan, waarop a pari zal worden ingetekend

in natura door inbreng van eert schuldvordering.

6.2. bitekening op de kapitaalverhoging waartoe werd besloten onder besluit 6.1.  Vaststelling

verwezenlijking kapitaalverhoging.

Fold Invest bvba, met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Schaapskooi 16, rechtspersonen register Antwerpen,

afdeling Antwerpen, BTW BE0453.239.626, hierna genoemd de "inbrenger", heeft verklaard de volgende vordering

in te brengen in de Vennootschap:

I. BES HRIJViNG VAN DE INBRENG

De inbrenger brengt een deel van de schuldvordering in van Fold lnvest bvba bestaande per 31.08.2014 (en tot op

datum van de kapitaalverhoging) ten bedrage van ¬ 18.000,00:

Il. VO e RWAARDEN VAN DE INBRENG

De inbrenger verklaart dat de ingebrachte vordering zeker, vaststaand en eisbaar is, en dat ztj niet in pand gegeven

is, noch bezwaard is met beslag of enig ander beletsel dat het eigendom of het genot ervan zou aantasten.

De vordering wordt overgedragen op datum van vandaag.

Vanaf deze dag zijn aile rechten, alle baten en lasten eraan verbonden voor rekening van de Vennootschap.

IlI.VE - GOEDiNG

In vergelding voor de hiervoor omschreven niet geldelijke inbreng bekomt de lnbrenger achttien (18) aandelen.

De Inbrenger verklaart de vergoeding voor zijn Inbreng te aanvaarden.

ZEVENDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans drieënveertigduizend

euro (¬ 43.000,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door drieënveertig (43) aandelen op naam, zonder

nominale waarde.

ACHTSTE BESLUIT: AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist met eenparigheld van stemmen een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen dle

voorafgaan en waarvan de tekst luidt ais volgt:

I. NAAM -ZETEL-VOORWERP-DUUR.

ARTIKEL 1,

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: CargoFlow.

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel, Westmallebaan 73. Hij mag bij beslissing van de

zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in

België of in het buitenland.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel:

- Advisering en consultancy inzake logistiek, magazijninrichting en vervoer, alsook opvolging van deze activiteiten;

- De aankoop, verkoop, huur, verhuur, valorisatie, exploitatie en uitbating van magazijnen en opslagruimten alsook de overslag van goederen, en dit alles in de meest uitgebreide zin;

Advisering en consultancy inzake opzetten van agentuur en maritieme makelarij, van vervoer van waren, van aangifte In douane, expeditie, transit, bevrachting van en naar aile richtingen, de uitvoer en invoer, alsmede de scheepsuitrusting, het beheer en alle met deze diverse takken verband houdende actualiteiten, met inbegrip van het bunkeren van schepen, de assurantiecommissielonen enzovoort, in één woord, aile zaken van vervoer in de meest uitgebreide zin, de aankoop, verkoop, huur, verhuur,

valorisatie, exploitatie en uitbating van magazijnen en opslagruimten alsook de overslag van goederen, en

dit alles in de meest uitgebreide zin. Naast de consultancy kan zij ook handelen in bovengenoemde zaken;

Zowel in België ais in het buitenland, onder eender welke vorm, participatie te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van t uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

o, - 4 ,.JI mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ais vereffenaar;

Het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan aile Belgische en buitenlandse ondernemingen;

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, inde ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van aile onroerende en roerende goederen, - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

- Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen

die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en

toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak of het eigen vermogen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking

ervan te bevorderen. De opsomming hierboven is niet limitatief.

ARTIKEL 4.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan slechts ontbonden worden onder de voorwaarden

voorzien in de artikelen 343 en 332 lid 1-4 en 333 van het Wetboek vennootschappen.

II. KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL 5

Het kapitaal is vastgesteld op drieënveertigduizend euro (¬ 43.000,00), vertegenwoordigd door drieënveertig (43)

aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort.

IV. BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL 9

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

ARTIKEL 10

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de

aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

ARTIKEL 11

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of

vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de

afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of

onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen

concurreren.

V. JAARVERGADER1NG

ARTIKEL 13.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om achttien uur in

de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op de

eerst volgende werkdag.

De jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s).

VI. INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 19.

Het boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op de éénendertigste december van ieder jaar.

leder jaar maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, waarin wordt aangegeven: alle onroerende en roerende

waarden en alle activa en passiva van de vennootschap, met in bijlage, een beknopt overzicht van haar

verbintenissen, alsook van de schulden der zaakvoerders) jegens de vennootschap, Op dezelfde datum wordt de

jaarrekening opgesteld, die de balans, de resultaatrekening en de toelichting omvat.

ARTIKEL 20.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige af-

schrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar, Binnen de perken, voorzien in

artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die ééntiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

ARTIKEL 21.

De buitengewone algemene vergadering beschikt over de mogelijkheid tot het uitkeren van een tussentijds dividend

op basis van de uitkeerbare winst zoals die blijkt uit de jaarrekening op datum van het laatst afgesloten boekjaar,

zonder dat kan worden geput uit de winst van het lopende boekjaar.

ARTIKEL 25.

Voor al wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek Vennootschappen.

NEGENDE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER VAN DE GCV

De heer Nils Beyers, voornoemd, verklaart zijn ontslag in te dienen ais zaakvoerder van de omgezette gewone





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e r t i.,j 1

º%

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

commanditaire vennootschap.

De algemene vergadering beslist dat de decharge die zal worden gegeven aan de zaakvoerder van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, betreffende het maatschappelijk boekjaar afgesloten per

eenendertig december tweeduizend veertien, ook zal gelden voor het tot op heden gevoerde beleid door de

heer Nils Beyers, voornoemd.

TIENDE BESLUIT: BENOEMING ZAAKVOERDER van de BVBA

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Nils Beyers,

voornoemd, te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder vanaf heden.

Zijn mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd.

ELFDE BESLUIT: MACHTIGING VAN DE ZAAKVOERDER TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN

BESLISSINGEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zaakvoerder de

machtiging te geven om voorgaande beslissingen uit te voeren.

TWAALFDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan Ade Consultants met zetel te 2930 Brasschaat, Miksebaan 244 gil links, Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevrouw Ellen Loots of één van haar bedienden om

bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie akte dd. 14/11/2014, expeditie akte dd. 07/11/2014, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor inzake de omzetting, verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Sen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/2012
ÿþ ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111111111 IIII II

*12069695*

bi

E S1

Neerge!cgd ter griffie van ai

R8efjail4t At`e ^ "'. , `.' ,' 7 '.;' n A 'rrpt3r1

oi~ t1;1d

Gr, .é riffier,

Ondernemingsnr : 0888.716.869

Benaming

(voluit) : Beyers Warehousing And Shipping Consultancy (verkort) : B-Ware

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kanaaldijk 35, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op 16 maart 2012 werd gehouden ten maatschappelijke zetel de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de CommV B-Ware.

Besloten werd:

1. Wijziging maatschappelijke zetel:

Na beraadslaging beslist de algemene vergadering met algemeenheid van stemmen de maatschappelijke zetel van de vennootschap, thans gevestigd te Kanaaldijk 35, 2900 Schoten, met ingang van 23 maart 2012 te verplaatsen naar Vaartstraat 126 B te 2520 Ranst.

Nils Beyers

Zaakvoerder

Op de laatste bíz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEYERS WAREHOUSING AND SHIPPING CONSULTGANCY…

Adresse
WESTMALLEBAAN 73 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande