BF SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BF SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.548.129

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 28.07.2014 14358-0302-010
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 29.07.2013 13366-0381-010
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 24.07.2012 12329-0468-010
18/01/2011
ÿþ Mod 2.1

Lu h In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

1

Voor- I llh1 HI II III I I I H IIII P

behoudE *iiooeea3"

aan he.

Belgisc

Staatsbl;







Ondernemingsnr : 32 $ Y 8 _ 42_9

Benaming :

(voluit): BF Solutions

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 2060 Antwerpen, Kerkstraat 41 b2

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte verleden voor ons, Meester Jacques Van Roosbroeck, notaris te Merksem op 5 januari 2011, neergelegd vóór registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1.Rechtsvorm  naam: Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam BF Solutions. 2.Zetel: 2060 Antwerpen, Kerkstraat 41 b2.

1 3.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

= 4. Identiteit oprichter:

i de heer HIEL Frank Etienne, wonende te 2060 Antwerpen, Kerkstraat 41 b2,

É 5.Kapitaal: 18.600 euro, volstort ten belope 12.400 euro.

6.Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde.

7.Boekjaar: 01/01 tot 31/12.

8.Verdeling van de winst: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de sa- ! menstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk l I reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

9.Bestuur: I De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, ! die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar, I doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn,

ln geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de I vennootschap te handelen.

10. Doel: De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

Alle verrichtingen van zeevaart  en binnenrederij, van het binnen- en zeevaartverkeer, van verzending en doorvoer, van vervoer, uitrusting, bevrachting, agenstschap, commissie, vertegenwoordiging, makelarij, douane I  agentuur, beurtdienst; alle behandelingen van goederen, de groupage en degroupage, het laden en lossen, het opslaan en in depot hebben, het sorteren, de schatting, de arbitrage, het pointeren, het wegen en meten; de in- en uitvoer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Yoor-behouden aan het Beigisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Het verrichten van scheepvaart- en douaneformaliteiten, het vervoeren of doen vervoeren van goederen en alle I overige expeditiewerkzaamheden. Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. 1

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of ' anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland; de vennootschap kan deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook ondermeer rechtstreeks of i onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen s borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, É hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven, opstalrecht verlenen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, bemeubeld of ongemeubeld.

i Zij kan alle beschikbare middelen beleggen in roerende goederen. Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle roerende en onroerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij kan ook de functies van bestuurder of van vereffenaar van vennootschappen waarnemen. Zij kan ook de administratieve bijstand verlenen bij diverse maatschappijen, handelaars en/of vennootschappen. Zij kan ook managementopdrachten uitvoeren. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdeling, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haat goederen in hypotheek of inpand te geven, inclusief de eigen handelszaak / het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

11. De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op dertig mei om twintig uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

12. Tot niet  statutair zaakvoerder wordt benoemd :

De oprichter benoemt zichzelf tot zaakvoerder van de vennootschap en bevestigt dat geen enkele

verbodsbepaling zich hiertegen verzet.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en de duur is

onbepaald.

13. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf. 1

VOLMACHT Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op de kruispuntbank van ondernemingen en ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of j aanpassing inclusief schrapping daarvan, worden als bijzondere lasthebbers namens de vennootschap aangesteld 1 Van Looy Accountants, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap, met zetel tel ' 2180 Antwerpen-Ekeren. Laar 222, en haar aangestelden. Deze volmacht geldt tevens om de vennootschap te verbinden met de Belastingen over de Toegevoegde Waardeadministratie en de administratie der Directe Belastingen, om vergunningen en dergelijke meer aan te vragen en te wijzigen, om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot om het even welk openbaar register, om met alle mogelijke officiële instanties de correspondentie te verzorgen en om in voorkomend geval een = registratienummer aan te vragen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jacques Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 27.08.2015 15485-0339-011

Coordonnées
BF SOLUTIONS

Adresse
KERKSTRAAT 41, BUS 2 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande