BGF CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BGF CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 612.997.240

Publication

08/04/2015
ÿþi--w-h ID. J

Nod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grific van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 MAARr 2015

ANTWERPEN atueiing TURNHOUT

Dgfliet r

i iII

15 958*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : (? -12 . 9 9 . o

Benaming

(voluit) : BGF CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergveld 34 - 2260 Westerlo (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Jacques LEGLEF, notaris met standplaats te Antwerpen, op 24 maart 2015, ter registratie aangeboden op het lste Registratiekantoor Antwerpen 1, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "BGF CONSULT' en maatschappelijke zetel voor het eerst gevestigd te 2260 Westerlo, Bergveld 34, werd opgericht door

1). De heer BREEMANS, Gunther, geboren te Bree op zeventien juli negentienhcnderd achtenzeventig, rijksregisternummer 78.07.17-157.50 en zijn echtgenote,

2). Mevrouw JOOSTEN, Kathleen, geboren te Neerpelt op tien juli negentienhonderd achtenzeventig, rijksregisternummer 78.07.10-224.96, samen wonende te 2260 Westerla, Bergveld 34.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "BGF CONSULT".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Bergveld 34.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuurscrgaan, nuts inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1).Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verscheidene vormen aan derden, en dit op het vlak van organisatie, informatisering, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele hulp en administratieve hulp, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat, van concrete projecten, opleidingen en trainingen, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verscheidene wetgevingen.

2).Het uitoefenen van een leidinggevende of adviesfunctie binnen een onderneming of organisatie;

3).Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden.

Dit alles voor alle handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

4).Het advies verlenen in verband met personeel, personeelsbeleid, selectie van personeel, personeelsorganisatie, aanwervingen, advies in verband met sociaal recht, opleiding van personeel, het organiseren en het geven van voordrachten. De analyse en het structureren van de organisatie van het personeel, de revocatie en teambuilding. Outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching en opleiding.

5).Alle cnroerende verrichtingen en verhandelingen inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzcnder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen, het verrichten, het uitvoeren, promoten en coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van elle onroerende projecten, inzonderheid verkavelingen van alle aard, appartementsgebouwen en andere complexen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam zonder nominale waarde die ieder één/hcnderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

a). door de heer BREEMANS, Gunther, voornoemd sub 1) op (99) aandelen, hetzij achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 ¬ ) ;

b). door mevrouw JOOSTEN, Kathleen, voornoemd sub 2) op één (1) aandeel, hetzij honderdzesentaohtig euro (186,00 ¬ ) ;

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer KBC Bank Westerco, te 2260 Westerlil, Grote Markt 9 zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op veertien maart tweeduizend vijftien afgeleverd bankattest.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is als volgt :

a). door de heer BREEMANS, Gunther, voornoemd ten belope van één/derde ;

b). door mevrouw JOOSTEN, Kathleen , voornoemd ten belope van éénlderde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ). Het kapitaal is gedeeltelijk volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats zelfde uur. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEI D

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten

vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de

vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd

gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant

medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze dooumenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van

het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst,

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire, zaakvoerder en dit voor

onbepaalde duur te bencemen :

De heer BREEMANS, Gunther, geboren te Bree op zeventien juli negentienhonderd achtenzeventig,

rijksregisternummer 78.07.17-157.50, wonende te 2260 Westerlo, Bergveld 34.

Hier aanwezig en verklarend te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging van de oprichtingsakte en zal worden

afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHT.

Een bijzondere volmacht wordt voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OUTCOME", te 1800 Vilvoorde, Kantorenpark Everest,

Leuvensesteenweg 248D vertegenwoordigd door Mevrouw Ilse Getteman te '1150 Brussel, Kamelialaan, 10 of

de Heer Patrick De Smet, te 1982 Zemst, Populierendreef, 5, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en met

mogelijkheid om afzonderlijk te handelen aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving van

de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de reohtbank van

koophandel en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Een bijzondere volmacht wordt daarenboven voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende

voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van

koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILOTAX", te 2600 Antwerpen-

Berchem, Grote Steenweg, 616, vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders, de heer Jean-Louis

Verhaert of de Heer Philippe van Dieren, met kantoor op zelfde adres om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vennootschap in te schrijven bij de belasting over de toegevoegde waarde.

Voornoemde bijzondere volmachten aan "OUTCOME" en "FILOTAX" hebben betrekking op aile mogelijke

wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

DE NOTARIS.

(getekend) Jean Jacques LECLEF.

Antwerpen, 24 maart 2015.

Tegelijk hiermee neergelegd :

"voor eensluidend verklaard afschrift" van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BGF CONSULT

Adresse
BERGVELD 34 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande