BIAB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIAB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.659.588

Publication

18/10/2013
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rethel& van Koophandel te Antwerpen, op

0 9 OKT, 2(113

Griffie

VY

i

~

III iu u i iui ii i IIII

*13158616*

Qndernemingsnr : OS-40 " Cc " `S`~1

Benaming (voluit) : BIAB

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paardenmarkt 49 bus 2

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerpen? akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 8 oktober 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "BIAB".

2. Zetel: 2000 Antwerpen, Paardenmarkt 49 bus 2.

3. Oprichter De heer VERBIEST Kurt Pierre, geboren te Oostende op 22 april 1969, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Paardenmarkt 49 bus 2,

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: door inbreng in natura.

7. Conclusies verslag bedrijfsrevisor: Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke

vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B Bedrijfsrevisoren", met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"Vil. BESLUITEN

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA "BIAB" bestaat uit de inbreng van de eenmanszaak van de heer Kurt VERBIEST met ingang van 1 augustus 2013, gevestigd te 2000 Antwerpen, Paardenmarkt 49/2 en aangeduid met ondememingsnummer 0807.344.658, omvattende de immateriële en de materiële vaste activa, alsmede de voorraden.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren" met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. met uitzondering van de rubriek "immaterieel vast actief - goodwill", waarvan de inbrengwaarde conventioneel werd bepaald op 10,00 EUR, de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de rubriek 'voorraden' ten bedrage van 28.244,78 EUR waarop wij geen fysische controle konden uitvoeren gezien onze aanstelling dateert van na de datum van overdracht (01 augustus 2013).

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Kurt VERBIEST ten belope van 39.994,26 EUR, bestaat uit een toekenning van 186 kapitaalaandelen van de BVBA "BIAB", aandelen op naam zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van 100,00 EUR per aandeel, aan de heer Kurt VERBEEST, en anderzijds een vergoeding in speciën ten belope van 21.394,26 EUR te boeken als een schuld in rekening-courant tegenover de heer Kurt VERBIEST in de boekhouding van de nieuw op te richten vennootschap BVBA

"BIAB".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

' . Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De inbreng blijft beperkt tot de in dit verslag expliciet vernielde elementen. De schulden en vorderingen die niet werden vermeld in dit verslag, dienen te worden betaald of ontvangen door de overdrager. Overwegende dat op datum van het opstellen van het huidige verslag de overdrager aan

ondergetekende geen geldig fiscaal attest zoals bedoeld in artikel 442bis WIB 1992, noch een certificaat overeenkomstig artikel 93 undecies van het Wetboek van de Belasting over de toegevoegde waarde, noch een attest zoals bedoeld in artikel 16ter KB nr. 38 inzake het sociaal statuut van zelfstandigen, noch een attest zoals bedoeld In artikel 41 quinquies van de RSZ-wet heeft voorgelegd dient ondergetekende erop te wijzen dat de ontvanger van de Directe Belastingen, van de RSZ, of de inningsinstelling bewarende of uitvoerende maatregelen op het voorwerp van de inbreng kan nemen, indien de overdrager fiscale c.q. sociale schulden heeft op het ogenblik van de nog te vervullen neerleggingsformaliteit. Terzake dienen wij een voorbehoud te formuleren inzake dit latent risico.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion").

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van de BVBA "BIAB" in het kader van de

voorgenomen oprichting door inbreng in natura en zal voor geen andere doeleinden kunnen gebruikt worden.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 28 augustus 2013

BB&B Bedrijfsrevlsoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN"

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van storting en.

11. externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12 Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer VERKIEST Kurt, voornoemd.

13 Commissarissen: geen.

14. Doel De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

A. In hoofdorde:

Alle handelsactiviteiten en activiteiten van dienstverlening die betrekking hebben op het verdelen,

promoten, commercialiseren en in de handel brengen via activiteiten van handelsbemiddeling, invoer, uitvoer, doorvoer, transport, verkoop (groot- en kleinhandel), inkoop, huur, verhuur, leasing, marketing en alle verkoopondersteunende activiteiten, met inbegrip van oprichting, inrichting en uitbating van pop up stores en/of conceptstores en/of andere tijdelijke of vaste verkooppunten, alsook uitbating van een of meer webwinkels voor online verkopen en dienstverleningen betreffende:

- dranken, zowel alcoholische als andere dranken, in het bijzonder bieren, streekbieren, wijnen, degustatiewijnen, likeuren en sterke dranken;

- delicatessen, zoete en zoute lekkernijen, alle soorten van fijne eetwaren en vleeswaren, producten van de banket- en suikerbakkerij, chocolade, roomijs en sorbets, koloniale waren, luxe voedingswaren, degustatieproducten, streekgebonden producten, kleine versnaperingen en alle aanverwante producten, inclusief het bereiden en ter plaatse serveren of thuisbezorgen;

- algemene voedingswaren en genotmiddelen (zowel vers, conserven als diepvries), dranken (zowel alcoholische als andere), tabakswaren en drogisterijartikelen;

- genotmiddelen zoals tabaksproducten en rookwaren;

- alle voorwerpen en accessoires die dienstig zijn voor het presenteren en/of nuttigen van voormelde eetwaren, dranken en genotmiddelen waaronder onder meer glazen, tassen, borden, potten, kannen, flessen, vazen, bierpullen, alsook alle aanverwante producten die het presenteren en/of het nuttigen van deze spijzen, dranken en rookwaren aankleden en/of veraangenamen of die ermee enigszins verband houden of die louter dienen als souvenir;

- in het algemeen, alle producten, in de ruimste zin van het woord, die gebruikelijk verkocht worden in een handelszaak voor geschenkartikelen, zowel gadgets als designvoorwerpen, zowel siervoorwerpen als gebruiksvoorwerpen, waaronder onder meer speelgoed, fantasieartikelen, fantasiejuwelen, decoratieartikelen en decoratiemateriaal, kunstvoorwerpen, artikelen voor binnenhuisinrichting, huishoud- en keukenmateriaal, artikelen van de textiel- en kledingnijverheid, modeaccessoires, alle aanhorigheden en aanverwante producten van voormelde producten;

- geschenkmanden in het algemeen en in het bijzonder geschenkmanden die voornamelijk zijn samengesteld uit de hoger vermelde producten en artikelen;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, Pretzij van de perro(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

- alle grafische producten, papierproducten en aanverwante producten en onder meer posters, ' wenskaarten en postkaarten, boeken, leesboeken, schrijfboeken, reisgidsen, plattegronden en dergelijke meer. Het uitbaten van degustatiesalons en verbruikszalen waar de hoger vermelde waren kunnen worden gedegusteerd en verbruikt, al dan niet annex aan de verkoopinrichtingen waar voormelde waren worden verkocht.

Het verlenen van alle diensten die verband houden met of aansluiten bij de verkoop van hoger vermelde producten zoals bijvoorbeeld het graveren van voorwerpen, het drukken van teksten en foto`s op textiel of' voorwerpen, het trekken en ontwikkelen van foto's en dergelijke meer.

B. In ondergeschikte orde:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties In eender welke vomi In alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derde op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

Alle activiteiten die gewoonlijk worden verricht en uitgevoerd door tussenpersonen in de handel, verkoopagentschappen, andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen en vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken, met inbegrip van merchandisingactiviteiten.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het verhuren of huren van roerende goederen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

C. in het algemeen:

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Alle verrichtingen waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist zijn, zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij het ondernemingsloket werd bekomen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, onverminderd de mogelijkheid van de vennootschap om die werkzaamheden in onderaanneming te laten verrichten door derden die wel beschikken over de nodige vergunningen en/of toelatingen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede dinsdag van de maand juni om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. Bijzondere volmacht: Er werd aan:

- de heer MARIEN Koen, geboren te Antwerpen op 12 oktober 1968, erkend boekhouder-fiscalist "BIEF", wonende te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 26, en

- de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M&P Boekhouders", in het kort "M&P", rechtspersonenregister Antwerpen 0448.083.679 en met zetel te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 26,

ieder afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B T.W.", alsook te

Op d¬ laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag oprichter, verslag bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i(w

3 Voor-

1.0

behouden

í an het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BIAB

Adresse
PAARDENMARKT 49, BUS 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande