BICIKLO

Association sans but lucratif


Dénomination : BICIKLO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 848.062.090

Publication

21/08/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De ondergetekenden,

1. De heer MAES Robert Edward Aline, geboren te Niel op achtien april negentienhonderd negenvijftig, wonende te 2840 Reet, Schensbossen 10; NN 590418-457-76

2. De heer GEERAERTS Gert Camiel Louise, geboren te Reet op zes november negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2840 Terhagen, Nieuwstraat 130; NN 671106-257-77

3. Mevrouw BRITS Pascale Serafina Dominique, geboren te Reet op dertig juli negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2840 Terhagen, Nieuwstraat 130; NN 670730-214-51

4. Mevrouw BULKMANS Christiane Maria Louis, geboren te Wilrijk op twintig aprilnegentienhonderd eenenzestig, wonende te 2840 Reet, Schensbossen 10; NN 610420-300-21

zijn overeengekomen onder elkaar en met allen die later zullen toetreden, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten onder de hierna volgende voorwaarden:

I. Benaming, maatschappelijke zetel, duur, doel

Artikel 1 - Rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna v.z.w. genaamd) op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, de wet van

16 januari 2003 en de Programmawetten van 22 december 2003, 9 juli 2004, 27 december 2004 en 23 maart 2007 (hierna genoemd de v.z.w.-wet)

Artikel 2 - Naam

De v.z.w. draagt de naam Biciklo

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting  v.z.w. , en het adres van de zetel van de vereniging.

1/11 Paraaf ondergetekenden

Biciklo v.z.w.

Artikel 3 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2840 Reet, Schensbossen 10gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Biciklo

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Schensbossen 10

2840 Rumst (Reet)

België

Onderwerp akte : Oprichting

*12304323*

Luik B

0848062090

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Griffie

Neergelegd

16-08-2012

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

De algemene vergadering is bevoegd om het adres van de zetel te wijzigen binnen de grenzen van het Vlaamse Gewest.

De officiële taal van de v.z.w. is het Nederlands.

Artikel 4 - Duur

De v.z.w. is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Doel en activiteiten

De v.z.w. stelt zich tot doel de lichamelijke ontwikkeling (vorming) en het welzijn (begeleiding) van al haar leden te bevorderen door het beoefenen van de diverse disciplines binnen de wielersport, zowel op recreatief als competitief vlak binnen een kwalitatief en medisch verantwoord kader.

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstellingen van de v.z.w. worden verwezenlijkt, behoren onder meer het organiseren, begeleiden en deelnemen aan een zo ruim mogelijk aanbod trainingen, clinics, sportstages, sportkampen, manifestaties en deelname aan wielerwedstrijden.

De v.z.w. mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten ten allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

De v.z.w. ontzegt zich iedere inmenging van politieke of levensbeschouwelijke aard.

II. Leden, bijdrage

Artikel 6

De v.z.w. bestaat uit effectieve en toegetreden leden. Enkel de effectieve leden maken deel uit van de Algemene Vergadering.

2/11 Paraaf ondergetekenden

Biciklo v.z.w

Artikel 7 - Effectieve leden

Er zijn minstens drie effectieve leden met alle rechten en plichten zoals omschreven in de v.z.w.-wet.

De oprichters zijn de eerste effectieve leden.

De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de Algemene Vergadering. Om effectief lid te kunnen worden moet het kandidaat-lid voorgedragen worden door twee leden van de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat op haar eerstvolgende

vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen. De beslissing is zonder beroep en moet niet gemotiveerd worden.

Artikel 8 - Toegetreden leden

De toegetreden leden worden ingedeeld in drie groepen: competitierenners die deel uitmaken van het wedstrijdteam (groep 1), recreatieve renners die deel uitmaken van het sportledenteam (groep 2) en steunende leden (groep 3).

Elke competitierenner (groep 1) of recreatieve renner (groep 2) aangesloten bij een Wielerbond én

sympathisanten (groep 3) kunnen een aanvraag indienen bij de voorzitter van de Raad van Bestuur om lid te worden.

De Raad van Bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie over de aanvraag tot toetreding.

De toegetreden leden zijn verplicht zich aan het huishoudelijk reglement van de v.z.w. te houden, alsook de besluiten van haar organen na te leven.

De toegetreden leden mogen de belangen van de vereniging of van één van haar leden niet schaden.

De toegetreden leden bezitten geen stemrecht op de Algemene Vergadering.

Artikel 9 - Bijdrage

Effectieve leden en de toegetreden leden betalen een lidmaatschapsbijdrage die maximum ¬ 500,00 bedraagt.

De lidmaatschapsbijdrage die door de Raad van Bestuur wordt vastgelegd, kan verschillend zijn voor effectieve en toegetreden leden.

De toegetreden leden betalen een lidmaatschapsbijdrage volgens de groep waartoe ze ingedeeld zijn. Door het betalen van deze bijdrage kunnen zij

3/11 Paraaf ondergetekenden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Biciklo v.z.w

deelnemen aan de trainingen en activiteiten van de groep waartoe ze behoren, volgens de bepalingen in het huishoudelijk reglement.

Artikel 10 - Ontslag

Elk effectief lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekende brief aan de voorzitter van de Raad van Bestuur kenbaar gemaakt worden. Het ontslag zal drie maanden na dit schrijven ingaan.

Het lidmaatschap van de effectieve leden die hun lidmaatschapsbijdrage voor het lopende jaar niet hebben betaald binnen de door de Raad van Bestuur bepaalde termijn, wordt opgeschort na een schriftelijke aanmaning.

Effectieve leden die hun lidmaatschapsbijdrage niet betalen binnen de gestelde termijn van de aanmaning worden geacht ontslagnemend te zijn na het verstrijken van de termijn vermeld in de aanmaning.

Artikel 11 - Beëindiging van het lidmaatschap

De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de Algemene Vergadering, waarop minstens een derde van alle effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met meerderheid van twee derden van de stemmen uitgesproken worden.

Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de v.z.w. kunnen door eenzijdig besluit van de Raad van Bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

Artikel 12 - Rechten

Geen enkel effectief of toegetreden lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de v.z.w. op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt ten allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de v.z.w., enz.

III De Algemene Vergadering

Artikel 13 - Samenstelling

De Algemene Vergadering wordt samengesteld uit alle effectieve leden en deze hebben gelijk stemrecht. Elk effectief lid heeft één stem.

4/11 Paraaf ondergetekenden

Biciklo v.z.w

Leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen door andere leden worden vertegenwoordigd. Elk lid kan maximum één volmacht dragen.

Artikel 14 - Bevoegdheden

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

- wijzigen van de statuten;

- benoemen en ontslaan van bestuurders;

- benoemen en afzetten van de commissaris en het bepalen van de bezoldiging;

- kwijting geven aan de bestuurders en commissarissen;

- goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen;

- ontbinden van de vereniging;

- uitsluiten van een lid;

- aanvaarding van nieuwe effectieve leden;

- omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

- alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 15 - Vergaderingen

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist en tenminste één maal per jaar op een plaats die vermeld wordt in de uitnodiging.

De uitnodiging wordt minstens 15 kalenderdagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle effectieve leden verstuurd per gewone post of fax of per E-mail op het nummer of (email) adres dat het effectief lid daartoe laatst heeft opgegeven aan de secretaris.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd, waarbij elk punt dat door minstens twee bestuurders of door minstens 1/25 van de effectieve leden minstens 8 kalenderdagen voor de vergadering aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst.

De oproeping bevat de agendapunten. Na de kenbaarmaking van de dagorde kunnen punten worden toegevoegd mits akkoord van 2/3 van de aanwezige leden.

Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen op verzoek van minstens 2 bestuurders alsook op verzoek van minstens 1/5 van de effectieve leden. De uitnodiging voor de Buitengewone Algemene Vergadering wordt minstens 15 kalenderdagen voorafgaand aan de datum van de Buitengewone Algemene Vergadering naar

alle effectieve leden verstuurd per gewone post of fax of per E-mail op het nummer of (email) adres dat het effectief lid daartoe laatst heeft opgegeven aan de secretaris.

5/11 Paraaf ondergetekenden

Biciklo v.z.w

De uitnodiging wordt minstens 15 dagen voorafgaand aan de datum van de

Algemene Vergadering naar alle effectieve leden verstuurd.

Artikel 16 - Quorum en stemming

Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens de 1/2 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden die geldig kan beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering gehouden worden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door minstens 1/3 van de effectieve leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, door geheime stemming.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn.

Artikel 17 - Inzagerecht

De besluiten van de Algemene Vergadering worden gebundeld en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Zij zijn voor de leden ter inzage beschikbaar en de leden kunnen op aanvraag een afschrift ontvangen

IV De Raad van Bestuur

Artikel 18 - Samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie personen, al dan niet effectief lid van de vereniging en aangeduid door de Algemene Vergadering. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat effectief lid is van de vereniging.

6/11 Paraaf ondergetekenden

Biciklo v.z.w.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, eventueel een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. Deze vier zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging in ontvangst te nemen.

De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

Artikel 19 - Voorwaarden

De kandidaat-bestuurders dienen hun kandidatuur minimum 7 dagen voor de datum van de Algemene Vergadering te richten aan de Raad van Bestuur.

Artikel 20 - Benoeming, ontslag

De bestuurders worden benoemd door een Algemene Vergadering, bij een gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden, voor een termijn van vier jaar. Hun opdracht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar en ten alle tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur.

Bij ontslag, schorsing of overlijden van een bestuurder zal de eerstvolgende Algemene Vergadering in zijn vervanging voorzien, voor de nog lopende periode.

Ondertussen kan de Raad van Bestuur onder zich een bestuurder aanduiden die tijdelijk de opengevallen functie waarneemt.

Artikel 21 - Vergaderingen, beraadslaging, beslissing, tegenstrijdig belang

De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de v.z.w. het vereist, alsook binnen 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de v.z.w. of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief of  mail.

De voorzitter zit de vergaderingen voor. Ingeval van zijn of haar afwezigheid wordt de volheid van de functie van voorzitter ingenomen door een van de

7/11 Paraaf ondergetekenden

Biciklo v.z.w

ondervoorzitters of bij hun afwezigheid of ontbreken, de oudste van de aanwezige bestuurders.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders.

Bij staking van stemmen wordt een tweede stemming gehouden. Geeft deze tweede stemming geen uitsluitsel dan worden de stem van de voorzitter weerhouden.

Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de voorzitter en alle aanwezige bestuurders. De notulen worden bewaard in een notulenregister op de maatschappelijke zetel. Zij zijn voor de effectieve leden ter inzage beschikbaar en de effectieve leden kunnen op aanvraag een afschrift ontvangen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de v.z.w. zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per email, video- of telefoonconferentie.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuursleden voor dat de Raad van Bestuur een besluit neemt. De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Artikel 22 - Intern bestuur

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de v.z.w., met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de v.z.w.-wet en volgens de statuten de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan

8/11 Paraaf ondergetekenden

Biciklo v.z.w.

brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

De Algemene Vergadering kan ter uitvoering van de statuten bij huishoudelijk reglement verder alle regelingen treffen die nuttig of noodzakelijk zijn voor de vereniging.

Artikel 23 - Externe vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de v.z.w. in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college wordt de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

v.z.w. in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Voor financiële verrichtingen hebben alle bestuurders individuele volmacht tot een bedrag van 2.500,00 euro. Boven dit bedrag is de gezamenlijke handtekening van drie van hen vereist.

De bestuurders kunnen niet zonder toestemming van de Algemene Vergadering beslissingen nemen die verband houden met de aan- of verkoop, huur of verhuur van meer dan één jaar, erfpacht of opstal van onroerende goederen van de v.z.w. en/of de vestiging van een hypotheek. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de v.z.w. vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de v.z.w. aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de v.z.w. binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

Artikel 24  Bekendmakingsvereisten

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet blijken of de personen die de v.z.w. vertegenwoordigen, de v.z.w. ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

9/11 Paraaf ondergetekenden

Biciklo v.z.w.

V. Begroting en rekeningen

Artikel 25

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de bepalingen in de v.z.w.-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

Ieder jaar op 31 december wordt de jaarrekening van het verlopen jaar afgesloten en wordt de begroting voor het volgend jaar opgemaakt. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening en de begroting ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel.

VI. Ontbinding en vereffening

Artikel 26

De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van alle effectieve leden.

Bij ontbinding van de vereniging wijst de Algemene Vergadering een vereffenaar aan, waarvan zij de opdracht omschrijft.

Ingeval van ontbinding en vereffening beslist de Algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen van de v.z.w. dat zal worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een belangeloos of verwant doel, werkzaam in België.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd op de griffie en bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

OVERGANGSBEPALING

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

BENOEMINGEN

10/11 Paraaf ondergetekenden

Biciklo v.z.w

De oprichters van de v.z.w., samen in Algemene Vergadering op 6 Augustus 2012 te Antwerpen, hebben tot leden van de Raad van Bestuur benoemd:

1. De heer MAES Robert Edward Aline, geboren te Niel op achtien april negentienhonderd negenvijftig, wonende te 2840 Reet, Schensbossen 10; NN 590418-457-76

2. De heer GEERAERTS Gert Camiel Louise, geboren te Reet op 6 november 1967, wonende te 2840

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Terhagen, Nieuwstraat 130; NN 671106-257-77

3. Mevrouw Bulkmans Christiane Maria Louis, geboren te Wilrijk op twintig aprilnegentienhonderd eenenzestig, wonende te 2840 Reet, Schensbossen 10; NN 610420-300-21

RAAD VAN BESTUUR

Op 6 augustus zijn voornoemde bestuurders samengekomen in een vergadering van de Raad van Bestuur en hebben met eenparigheid van stemmen beslist:

a) Te benoemen tot voorzitter: de MAES Robert voornoemd.

b) Te benoemen tot secretaris: de heer GEERAERTS Gert voornoemd.

c) Te benoemen tot penningmeester: mevrouw Bulkmans Christiane voornoemd.

Die verklaren hun voormelde opdrachten te aanvaarden.

Deze opdrachten zijn onbezoldigd en zullen een einde nemen met de opdracht van bestuurder.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college wordt de v.z.w. in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Voor financiële verrichtingen hebben alle bestuurders individuele volmacht tot een bedrag van 2.500,00 euro. Boven dit bedrag is de gezamenlijke handtekening van drie van hen vereist.

Opgemaakt te Antwerpen op 6 augustus 2012 in 4 exemplaren

MAES ROBERT GEERAERTS GERT BRITS PASCALE

BULKMANS CHRISTIANE

Paraaf ondergetekenden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2015
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



fehigdf3lE vCrl 199phandei

Antwt?ri3on

1 2 AN. 2015

afdeliqeberpen

Ondememingsnr : 0848.062.090 Benaming

(votuit) : BICIKLO VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Schensbossen nr 10, B2840 Rumst (Reet)

Onderwerp akte : Wijziging raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Op de algemene vergadering van 4 Maart 2015 is beslist om te ontslaan als bestuurder de heer GEERAERTS Gert Camiel Louise, geboren te Reet op 6 november 1967, wonende te 2840 Terhagen,; Nieuwstraat 130; NN 671106-257-77 , en te benoemen als bestuurder juffrouw MAES Paulien Marth Marcel: geboren te Mortsel op 23 januari 1993; NN 930123-214-86









MAES Robert

Voorzitter van de raad van bestuur

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BICIKLO

Adresse
SCHENSBOSSEN 10 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande