BIE1 CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIE1 CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.325.722

Publication

31/10/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op 2 7 On 2013

De Griffier

Griffie

r

11111

*13165726*

Ondernemingsnr : " 3251

Benaming (voluit) ; Biel Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Vrijheidstraat 35

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd váár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 22 oktober 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter heeft met als naam: "Biel Consulting".

2. Zetel: 2000 Antwerpen, Vrijheidstraat 35.

3. Oprichter: De heer BEYENS Marc Jozef Alice, geboren te Antwerpen (Deume) op 3 februari 1970, wonende te 2000 Antwerpen, Vrijheidstraat 35.

4. Kapitaal: 5.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 5.000,00 euro. S. Samenstelling: in geld.

7. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste

boekjaar eindigt op 31 december 2014.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en het geplaatst kapitaal. De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels voor een statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeninasaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe verteoenwoordiciinq: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben'': zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer BEYENS Marc, voornoemd.

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen; de controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van aile mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen.

- Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

- De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot

het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen, alsook de promotieverrichtingen met betrekking tobde verwezenlijking van warenhuizen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie en management van en voor bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, particulieren en vennootschappen zowel inzake juridische, financiële, operationele en sociale aangelegenheden als inzake strategie met uitsluiting van vermogensbeheer. Uitgezonderd gereglementeerde

activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

- Financiële dienstverlening aan particulieren en zelfstandigen (vermogensbeheer, portefeuillebeheer).

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en dient zich te onthouden van alle handels- en financiële operaties welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- Aan- en verkoop (wereldwijd) van geluidsdragers (nieuw/tweedehands): CD, DVD, vinyl, tapes. - Oprichting en beheer van een muzieklabel.

- Maken van geluidsopnames en productie.

- Geluidsopnamestudio.

- [Detailhandel via postorder en internet.

- Aan- en verkoop van wijnen.

- Organisatie van events (onder meer teambuilding, concerten, beurzen, bedrijfsfeesten, party's).

- Organisatie van recreatie- en ontspanningsactiviteiten.

- De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedrnakelaar.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handeisfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

14, Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste werkdag van de maand juni om tien uur,

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Panbas Fortis.

17. Biizondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASM Tax Consult", rechtspersonen register Turnhout 0898.206.241, met zetel te 2400 Mol, Gasstraat 52, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UETTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van ! jU; vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 15.09.2015 15585-0512-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16515-0556-011

Coordonnées
BIE1 CONSULTING

Adresse
VRIJHEIDSTRAAT 35 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande