BIERENS ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIERENS ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.326.566

Publication

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 20.07.2012 12313-0506-013
05/12/2011
ÿþ Moe Word 11;1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I1m~~umuu~i~a~~au~~u

behouder aan het Belgisch .11102325

Staatsblar

fJecegele grr"~e vn do Redere, r77.1

2 3 MOU. 2011

Griffie

Ondememingsnr : 0837.326.566

Benaming :

(voluit) : Bierens Advocaten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Koraalberg 3

2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit de notulen verleden voor notaris Jan Delang te Duffel, op 27 oktober 2011 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bierens Advocaten", met zetel te 2000 Antwerpen, Kleine Koraalberg 3, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen trof:

I.Toevoegen clausule aan artikel 6 - Wijziging van artikel 6.

Ingevolge deze beslissing luidt het nieuwe artikel 6 als volgt:

" Artikel 6

Enkel advocaten die ingeschreven zijn op het tableau van een Belgische Orde van advocaten kunnen vennoot zijn in de vennootschap.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, wordt' de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is; aangewezen. Deze persoon oefent dan ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. In geval van splitsing', van de eigendom ervan in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten van die effecten toe aan de vruchtgebruiker. »

Il. schrapping en vervanging van artikel 10

De vergadering beslist de tekst van het huidige artikel 10 volledig te schrappen en te vervangen.

Ingevolge deze beslissing luidt het nieuwe artikel 10 als volgt :

« Artikel 10 :

Indien alle aandelen verenigd zijn in hoofde van één vennoot en deze komt te overlijden dan wordt de vennootschap ontbonden.

In het geval de aandelen in het bezit zijn van meerdere vennoten, gaat het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot automatisch en ingevolge overlijden onmiddellijk over op de andere vennoten, die aan de erfgenamen van de overleden vennoot de reële waarde van de aandelen zullen vergoeden. De erfgenamen net als de vennoten zullen, behoudens als tussen hen een overeenstemming wordt bereikt over de waarde van de, aandelen, elk van hun zijde een accountant of revisor aanstellen. Zij zullen in onderling overleg de waarde van; de aandelen bepalen, en indien zij niet tot overeenstemming komen, een derde accountant of revisor aanstellen die beslissende stem heeft. De kosten vind e waardebepaling worden gedragen door de vennootschap ten; belope van maximaal tweeduizend (2.000) EURO. N

III. Toevoegen clausule aan artikel 27 - wijziging artikel 27 van de statuten Ingevolge deze belissing luidt het nieuwe artikel 27 als volgt :

« Artikel 27 :

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaar dient advocaat te zijn, zolang het doel van de vennootschap de advocatuur is.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

Indien er geen vereffenaars benoemd worden, worden de zaakvoerders of de enige zaakvoerder in functie,' bij de ontbinding, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd. ),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Voorbehouden aarl,het Belgisch " Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Jan DE LANG, notaris.







Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte;

- coördinatie van de statuten met lijst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

IIll lll lI II l 1 ll 1 lii 0IVI

*11110930*

mod 2.1

MONIT UR B~~ tee! ter griffie van de RedifbRrl~ DiR~c~ roer

ophorldeffieAntwerpen, op

2 -0?- 2C1? 1

t3ELLGIS STAATSBLAD ~lâSTUUR

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

2 JUNI 2011

Griffie

Ondememingsnr: d "Y' 3 Z` ÇCC

Benaming : Bierens Advocaten

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Koraalberg 3

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Delang, notaris met standplaats te Duffel, op 2410612011,!, eerstdaags te registreren, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met.; beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de heer Bierens Alexander Eugène Marie, geboren te Veghel!; (Nederland) op 27 mei 1959, wonende te Nederland, 5463 HX Veghel, De Scheifelaar 244..

Naam : Bierens Advocaten

; Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte;; ; Aansprakelijkheid

; Zetel: 2000 Antwerpen  Kleine Koraalberg 3

Doel: De uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante;, activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, de incasso van vorderingen in binnen- en; buitenland, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator,;' ; het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van;; artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

. De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voori: eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen,;, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep van advocaat of die zou,,

kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan. ;1

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen één of meerdere; samenwerkingsverbanden aangaan (al dan niet via een holdingvennootschap), alsmede een bestuursopdracht; waarnemen in die samenwerkingsverbanden. ; De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel;' j een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zat bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep;; van advocaat naleven.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het; meest geschikt of nuttig lijken.

Zij mag in het algemeen alle roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of; die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin_

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te.; bevorderen. Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR);; vertegenwoordigd door honderd aandelen die elk 100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het kapitaal'' werd ingeschreven in geld en het kapitaal werd volstort ten belope van 12.00,00¬ door de oprichter. Een;; bedrag van 12.400,00 ¬ werd gestort of overgeschreven door de inschrijver op naam van de vennootschap oprichting bij ABN-Ambro, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer 719-4000165-15 afgeleverd op;; ;' 20 juni 2011. Het bewijs van die deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd. Boekjaar: van één januari tot en met éénendertig december

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ Voc+r- hehotfiien aax het Besch stáatsblad

mod 2.1

Reserves: Van de winst wordt ieder jaar ten minste 1/20ste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen gesteld in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over aile volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet " of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en ais verweerder (art. 14). Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating - stemrecht: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. De oproepingen worden 15 dagen voor de vergadering verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping, via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat.

Overgangsbepalingen:

A) Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van ; Koophandel te Antwerpen tot en met 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de venn000tschap benoemd: voornoemde heer Bierens Alexander.

Hij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van de zaakvoerder Is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 april laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Jan DELANG, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 31.08.2015 15568-0169-014
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 25.07.2016 16348-0341-014

Coordonnées
BIERENS ADVOCATEN

Adresse
KLEINE KORAALBERG 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande