BIERKE PLEZIERKE

Divers


Dénomination : BIERKE PLEZIERKE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 541.983.243

Publication

21/11/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

50 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

- Partij 5 brengt 500,00 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 50 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

- Partij 6 brengt 500,00 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 50 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

- Partij 7 brengt 500,00 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 50 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

- Partij 8 brengt 500,00 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 50 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

De partijen verklaren dat het voormelde vermogen volledig volstort is.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig art. 60 W. Venn. alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Artikel 3: Duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK I: BENAMING - ZETEL - DUUR

Artikel 1: Naam

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt Bierke Plezierke.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

HOOFDSTUK II: DOEL

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- Brouwen van bier;

- Vervaardiging van gedistilleerde alcoholische dranken, vervaardiging van likeuren en aperitieven op basis van alcohol;

- Vervaardiging van cider, perenwijn en andere vruchtwijn;

- Vervaardiging van frisdranken en waters;

- Vervaardiging van chocolade en diverse snacks;

- Commercialiseren van eigen dranken (warm of koud), alsook die van derden;

- Commercialiseren van eigen chocolade en diverse snacks, alsook die van derden;

- Groot- en kleinhandel in alcoholische dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan;

- Het uitbaten van een gelagzaal alsmede het verstrekken van maaltijden en eetwaren voor onmiddellijke consumptie;

- De aan- en verkoop (zowel groot- als kleinhandel), de productie en de be- en verwerking van alle artikelen in verband met of dienstig voor bovenvermelde activiteiten;

- Alle dienstverleningen, die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, verband houden met deze doelstellingen;

- Uitbaten van een consultancy-onderneming in de meest ruime zin van het woord;

- Het ontwerp van websites;

- De handel in geschenken en decoratiematerialen;

- Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten en

De zetel is gevestigd te Antwerpsestraat 112 bus 6, 2500 Lier.

De zetel kan te allen tijde zonder statutenwijziging bij beslissing van de raad van bestuur op een andere plaats in

België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad worden gevestigd.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek;

- Het ontwerpen en voeren van reclame en promotiecampagnes zowel voor eigen gebruik als voor derden via de verschillende media, met inbegrip van het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters);

- De organisatie van congressen, seminaries, salons, tentoonstellingen en beurzen enzovoort;

- Overige vormen van onderwijs, training, vorming en coaching;

- In bijkomende orde de aan- en verkoop, huur- en verhuur, het beheren van alle roerende van onroerende goederen en alle verrichtingen uitvoeren met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties, zoals het sluiten van overeenkomsten van opstal en erfpacht, alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing;

- het aangaan en verstrekken van kredieten, leningen en voorschotten onder eender welke vorm, alsmede het waarborgen van en het zich borg stellen voor al haar eigen verbintenissen en alle verbintenissen van derden, vennoten en zaakvoerders door onder meer (maar niet uitsluitend door) het verstrekken van zakelijke zekerheden inclusief (maar niet beperkt tot) het in hypotheek of in pand te geven van haar goederen inclusief de eigen handelzaak.

- Het verlenen van management en adviezen in het algemeen, het optreden als bestuurder en vereffenaar van vennootschappen;

- Het optreden als tussenpersoon in de handel, makelaar in goederen, handelsvertegenwoordiging;

- Het optreden als tussenpersoon met betrekking tot voornoemde activiteiten;

- De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kan bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen;

- Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap kan alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, alle financiële transacties uitvoeren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

HOOFDSTUK III: KAPITAAL, AANDELEN, VENNOTEN

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap wordt gevormd door het bedrag van de door de vennoten onderschreven aandelen.

Het kapitaal is onbeperkt. Het is samengesteld uit aandelen op naam met een nominale waarde van 10,00 euro elk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal wordt vastgesteld op 4.000,00 euro. Te allen tijde zal een minimumaantal aandelen dat overeenstemt met het vaste gedeelte van het kapitaal onderschreven moeten zijn. Het vaste gedeelte van het kapitaal moet volstort zijn ten belope van 4.000,00 euro en ieder aandeel dat het kapitaal vertegenwoordigt, zowel het vaste als het veranderlijke gedeelte ervan, moet volledig volstort zijn.

De vennootschap heeft een veranderlijk kapitaal voor het gedeelte dat het vaste gedeelte van het kapitaal overschrijdt.

Er kunnen aandelen van verschillende categorieën gecreëerd worden. Buiten aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten worden uitgegeven.

Artikel 6: Vennotenbestand

De vennootschap telt steeds ten minste drie vennoten.

Het bestuursorgaan beslist over alles wat de toetreding, de ontslagneming en de uitsluiting van vennoten betreft en over alles wat de volstorting, de bijonderschrijving, de terugneming en de overdracht van aandelen betreft.

De aandelen kunnen slechts aan vennoten worden overgedragen na voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van het bestuursorgaan. De aandelen kunnen eveneens overgedragen worden aan derden op voorwaarde dat zij als vennoot aanvaard worden en het bestuursorgaan met de overdracht van de aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

instemt.

Luik B - vervolg

Artikel 7: Aanvaarding als vennoot

Om als vennoot aanvaard te worden moet men:

1. Aangenomen worden door het bestuursorgaan.

2. Ten minste tien aandelen onderschrijven.

Door de onderschrijving van een aandeel verbindt de vennoot zich ertoe de statuten, het huishoudelijk reglement en de beslissingen van de algemene vergadering en het bestuursorgaan te aanvaarden en na te leven.

Artikel 8: Uittreding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het scheidingsaandeel wordt, zo het verschuldigd is, ten laatste zes maanden na de goedkeuring van de jaarrekening over het jaar van de uittreding uitbetaald indien de scheidende vennoot aan zijn verplichtingen ten aanzien van de vennootschap heeft voldaan. Het bestuursorgaan kan tot vervroegde uitbetaling beslissen. De vennootschap heeft steeds het recht de verbintenissen die de vennoot tegenover haar heeft op de terugbetaling te verrekenen.

Artikel 9: Uitsluiting

Artikel 10: Einde van rechtswege

Artikel 11: Scheidingsaandeel

Aan de vennoot wiens lidmaatschap een einde neemt of diens rechthebbenden wordt het op de aandelen werkelijk gestorte bedrag en het overeenstemmende deel in de uitkeerbare reserves betaald.

Vennoten kunnen slechts uittreden in de eerste helft van het boekjaar mits ze een schriftelijke opzegging geven van 1 maand.

Het bestuursorgaan moet de uittreding of de terugneming weigeren ingeval de vennoot verplichtingen tegenover of overeenkomsten met de vennootschap heeft of die niet zou nakomen of indien hierdoor het vaste gedeelte van het kapitaal, verhoogd met de wettelijke en de niet-uitkeerbare reserves, niet behouden zou blijven of de financiële toestand van de vennootschap in gevaar zou worden gebracht.

De aansprakelijkheid van de vennoten eindigt slechts bij het einde van het boekjaar in hetwelk zij uittraden en dit onverminderd artikel 371 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om vennoten uit te sluiten om gegronde redenen.

De vennoot die de bepalingen van de statuten of het huishoudelijk reglement overtreedt, die weigert zich te onderwerpen aan de beslissingen van het bestuursorgaan of van de algemene vergadering, die zijn verbintenissen ten aanzien van de vennootschap niet nakomt of die handelingen stelt die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap, kan door het bestuursorgaan worden uitgesloten, onverminderd het recht van de vennootschap tot het instellen van een vordering tot schadevergoeding of het opleggen van een sanctie, verder bepaald door het huishoudelijk reglement.

Het bestuursorgaan moet, op straffe van nietigheid van de uitsluiting, de procedure vermeld in artikel 370 van het Wetboek van Vennootschappen naleven.

In geval van overlijden, onbekwaamverklaring of kennelijk onvermogen van een vennoot of van ontbinding of faillissement van een vennoot-rechtspersoon is het lidmaatschap van de vennootschap van rechtswege beëindigd en hebben de rechthebbenden of de schuldeisers enkel recht op de uitkering van het aan hen toekomende scheidingsaandeel, zoals hierna wordt bepaald.

In alle gevallen van beëindiging van het lidmaatschap, alsmede bij de terugneming van aandelen, wordt het scheidingsaandeel berekend op basis van de jaarrekening van het boekjaar waarin het lidmaatschap een einde neemt.

Geen uitkering kan worden gedaan indien het nettoactief van de vennootschap door de uitkering zou dalen beneden het in de statuten bepaalde vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 12: Aandelenregister

De vennootschap houdt op haar zetel een register bij waarin de vennoten ter plaatse inzage kunnen nemen en waarin voor ieder van hen wordt opgetekend:

1. de naam, de voornamen en de woonplaats;

2. het aantal aandelen waarvan hij houder is, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

terugbetaling van aandelen, met opgave van de datum;

3. de overgang en de overdrachten van aandelen, met hun datum;

4. de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting;

5. de gedane stortingen;

6. de opgave van de bedragen die voor de uittreding, voor de gedeeltelijke terugneming van aandelen en

voor de terugneming van stortingen worden aangewend.

Het bestuursorgaan wordt met de inschrijvingen belast.

De inschrijvingen geschieden op grond van bewijskrachtige, gedateerde en ondertekende documenten. Zij vinden plaats in de volgorde van hun datum van voorlegging.

Elke inschrijving in het aandelenregister wordt voorafgegaan door de vermelding "Goed voor onbeperkte en hoofdelijke verbintenis", met de hand geschreven door de inschrijver en gevolgd door zijn handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK IV: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 13: Benoeming en ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door ten minste één bestuurder die benoemd wordt door de algemene vergadering.

Het mandaat van een bestuurder is van onbepaalde duur.

De algemene vergadering kan bestuurders te allen tijde ontslaan, zonder hiervoor enige verantwoording te moeten geven

Artikel 14: Werking van de raad van bestuur

Artikel 14: Werking van het bestuursorgaan

Elke bestuurder heeft afzonderlijk de bevoegdheid om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Artikel 15: Bestuur

Artikel 16: Dagelijks bestuur

De personen gelast met het dagelijks bestuur mogen binnen de perken van hun bevoegdheid één of meer rechtshandelingen of een bepaalde reeks rechtshandelingen toekennen aan bijzondere gevolmachtigden.

Artikel 17: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd

één bestuurder;

- hetzij, binnen hun bevoegdheids­sfeer, door de personen gelast met het dagelijks bestuur;

- hetzij binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

De bestuurder(s) heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voor alle handelingen, zowel van beheer als van beschikking, in alle vennootschapsrechtelijke aangelegenheden. Alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet wordt voorbehouden aan de algemene vergadering ligt in de bevoegdheid van de de bestuurder(s).

De bestuurder(s) kan/kunnen voor bepaalde handelingen zijn/hun bevoegdheid overdragen aan één of meer van zijn leden en/of aan andere personen.

De bestuurder(s) kan/kunnen het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende dit bestuur aan één of meerdere personen opdragen, die naargelang van zijn/hun beslissing alleen of gezamenlijk optreden.

De bestuurder(s) mag/mogen volmachten, beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen, toekennen aan bijzondere gevolmachtigden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Voor rechtshandelingen die

- de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan 5.000,00 euro

- verband houden met de aan- of de verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de

vestiging van een hypotheek

-

...

is de handtekening van alle bestuurders vereist.

Artikel 18: Vrijwillig ontslag van een bestuurder

Een bestuurder kan te allen tijde aftreden mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt aan het bestuursorgaan. De aftredende bestuurder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat er redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 19: Tegenstrijdigheid van belangen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20: Individueel recht van toezicht - controlerende vennoten

Artikel 21: Commissaris

Artikel 22: Jaarvergadering

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebrek aan een wettelijke verplichting indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen benoemd onder de leden, de natuurlijke personen of de rechtspersonen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering, die ook hun vergoeding vaststelt.

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen in al de geschriften der vennootschap. Eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

De vennoten kunnen de controletaak toevertrouwen aan één of meer controlerende vennoten bij geheime stemming aangewezen door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van de opdracht bepaalt.

Controlerende vennoten mogen geen enkele andere opdracht, last of taak in de vennootschap opnemen. De individuele vennoten of de controlerende vennoten, als zij zijn aangesteld, kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant kan ten laste van de vennootschap vallen indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Een bestuurder die een rechtstreeks of zijdelings persoonlijk en met de vennootschap tegenstrijdig belang heeft bij een verrichting die door de raad van bestuur/de bestuurders voor de vennootschap genomen moet worden, moet dit melden aan de overige bestuurders en de commissaris. Bovendien moet van dit belangenconflict melding worden gemaakt in de notulen. Het is de betrokken bestuurder niet toegelaten deel te nemen aan de beraadslaging en de stemming.

HOOFDSTUK V: CONTROLE

HOOFDSTUK VI: ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde donderdag van juni om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Op de agenda van de jaarvergadering staan ten minste de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst, de kwijting aan de bestuurders en - indien die er zijn - de commissarissen.

Artikel 23: Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door de raad van bestuur/de bestuurder(s). Hij/zij is/zijn verplicht een dergelijke vergadering te beleggen op aanvraag van één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten. De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen zullen gehouden worden op de plaats, de dag en het uur aangeduid in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

de bijeenroeping. Artikel 24: Oproepingen

De vennoten worden door het bestuursorgaan opgeroepen tot de algemene vergadering bij gewone brief OF per fax OF per e-mail, die dertig dagen voor de vergadering gestuurd wordt naar het adres dat in het aandelenregister is vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Om te worden toegelaten tot de vergadering, doch slechts indien de bijeenroeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt, moeten de vennoten bij brief uiterlijk tien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden het bestuur inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering.

Artikel 25: Niet in de agenda opgenomen punten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 26: Stemrecht en meerderheden

Artikel 27: Vertegenwoordiging op de algemene vergadering

Artikel 28: Bureau

Het bureau der algemene vergadering bestaat uit de voorzitter van de raad van bestuur en een secretaris.

Artikel 29: Notulen

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

De notulen worden opgetekend in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De afschriften of de uittreksels die in rechte of voor andere instanties voorgelegd worden, moeten door alle bestuurders ondertekend worden.

Artikel 30: Schriftelijke algemene vergadering

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

De buitengewone algemene vergaderingen, die beraadslagen en besluiten over de statutenwijzigingen en de vrijwillige ontbinding van de vennootschap, kunnen alleen dan geldig beraadslagen en besluiten wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een tweede bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal. Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierde van de stemmen heeft verkregen en in het geval de wijziging betrekking heeft op het doel wanneer zij ten minste vier vijfde van de stemmen heeft gekregen. Verder moeten de wettelijke formaliteiten en termijnen inzake bijzondere verslagen nageleefd worden.

De lasthebber moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn. Minderjarigen en ontzetten mogen evenwel vertegenwoordigd worden door een lasthebber of een vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is, hetgeen eveneens geldt als de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt.

Bij betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen of omtrent iemands stemkracht wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd, met inachtneming eerst van het eerste en dan van het andere standpunt.

Over niet in de agenda inbegrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien er geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

De jaarvergaderingen en de bijzondere algemene vergaderingen besluiten op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of het vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal en de besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet anders voorziet.

De vennoot die niet persoonlijk op een algemene vergadering aanwezig zal kunnen zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

vergadering behoren, met uitzondering van diegene welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

HOOFDSTUK VII: BOEKJAAR - WINSTBESTEMMING

Artikel 31: Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 april en eindigt op 31 maart van elk jaar.

Artikel 32: Jaarrekening

Elk jaar maakt de raad van bestuur een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichtingen en vormt één geheel.

De jaarrekening ligt ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap vijftien dagen vóór de algemene vergadering en wordt opgestuurd naar de vennoten die erom verzoeken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 33: Resultaatsbestemming

Artikel 34: Vrijwillige ontbinding en vereffening

Artikel 35: Adres buitenlandse bestuurders en vereffenaars

De algemene vergadering kan besluiten tot ontbinding van de vennootschap volgens de regels voor de wijziging van de statuten. In geval van vrijwillige ontbinding zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

De bestuurders en de vereffenaars die hun woonplaats niet in België hebben, worden geacht voor de hele duur van hun opdracht woonplaats te kiezen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap waar alle dagvaardingen, oproepingen en betekeningen door derden gedaan mogen worden betreffende de zaken van de vennootschap en de aansprakelijkheid voor hun bestuur.

De bestemming van het resultaat wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering mits de wettelijke beperkingen ter zake in acht genomen worden.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In het voorkomende geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Deze woonplaatskeuze geldt niet voor oproepingen, dagvaardingen, betekeningen en alle andere briefwisseling die uitgaat van de vennootschap zelf.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene bevoegdheden, tenzij de algemene vergadering die ze benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

HOOFDSTUK VIII - ONTBINDING EN VEREFFENING

HOOFDSTUK IX - WOONPLAATSKEUZE

HOOFDSTUK X - HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Artikel 36: Huishoudelijk reglement

Bij huishoudelijk reglement mogen zonder andere beperking dan de gebiedende voorschriften van de wet en van de statuten alle schikkingen worden getroffen nopens de toepassing van de statuten en de regeling van de zaken van de vennootschap in het algemeen en kan aan de vennoten of hun rechthebbenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vennootschap wordt geacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

HOOFDSTUK XI - OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 maart 2015.

2. Overeenkomstig artikel 60 W. Venn. verklaren de comparanten alle rechtshandelingen te erkennen die,

vooraleer de onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap werden gesteld.

3. Met eenparigheid van stemmen worden tot bestuurders benoemd:

· De heer Broes Michael

· De heer Huybrechts Kevin

· De heer Van den Berghe Bart

4. Op grond van artikel 141 W. Venn. acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of

meer commissaris(sen)-revisor(en).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. Bij deze wordt aan Boekhoudkantoor Marien gevestigd te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 174, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  BTW en directe belastingen, bij alle om het even welke sociaalrechterlijke administraties en sociale secretariaten, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte.

Opgemaakt en ondertekend door Boekhoudkantoor Marien, Antwerpsesteenweg 174, 2500 Lier te Lier op 14 november 2013.

Coordonnées
BIERKE PLEZIERKE

Adresse
ANTWERPSESTRAAT 112, BUS 6 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande