BIG MOUNTAIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIG MOUNTAIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.954.178

Publication

23/04/2014
ÿþ Mal Word 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 140 6A63'

1111 1111

Neergelegd ter greffe van de Rechtbank

vanKo~ ddel Antwerpen,

Griffie o APR. 2014.

Ondernemingsnr : 0882.954.178

Benaming

(voluit) : Big Mountain in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Henri Van Heurckstraat 15, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Sluiting vereffening

Uit de notulen van de schriftelijke algemene vergadering van de Vennootschap gehouden op 28 maart 2014 blijkt het volgende:

"Besluit 1: Kennisname van het verslag van de vereffenaar van 11 december 2013 en de vereffeningsrekeningen per 9 december 2013,

De vennoten nemen kennis van het verslag van de vereffenaar van de Vennootschap over het verloop en het resultaat van de vereffening (inclusief het plan voor de verdeling van activa onder de schuldeisers) opgesteld op 11 december 2013 in overeenstemming met artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de vereffeningsrekeningen per 9 december 2013 inclusief de stukken tot staving, In zoverre als noodzakelijk, verklaart elke vennoot hierbij uitdrukkelijk dat hij meer dan één maand voor de datum van ondertekening van dit document kennis heeft kunnen nemen van voormelde documenten.

De vennoten nemen tevens kennis van de goedkeuring door de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 11 maart 2014 van het plan voor de verdeling van activa onder de schuldeisers, zoals neergelegd bij de griffie van voormelde rechtbank op 11 december 2013.

Besluit 2: Goedkeuring van de vereffeningsrekeningen per 9 december 2013.

De vennoten keuren de vereffeningsrekeningen per 9 december 2013, inclusief de stukken tot staving unaniem goed.

Besluit 3: Kwijting aan de vereffenaar van de Vennootschap,

De vennoten verlenen kwijting, zonder enig voorbehoud of beperking, aan de heerTsuyoshi Muraki voor de" vervulling van zijn mandaat als vereffenaar van de Vennootschap.

Besluit 4: Afsluiting van de vereffening.

Gelet op bovenstaande verklaren de vennoten de vereffeningsprocedure als afgesloten en bevestigen zij dat als een gevolg hiervan de Vennootschap definitief eindigt te bestaan.

Besluit 5: Bepaling van de plaats waar de boeken van de Vennootschap zullen worden gehouden.

De vennoten beslissen dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap worden neergelegd en bewaard voor een periode van vijf jaar zoals voorgeschreven door artikel 195, §1, 1° van het Wetboek van vennootschappen te 1-1044 701 Ebisunishi Shibuya-ku, Tokyo, Japan.

Besluit 6: Volmachten,

Gelet op de voorgaande besluiten, beslissen de vennoten om volmacht te verlenen aan Jorg Heirman, Bénédicte Vermeersch, Jean-Philippe Van West (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99) en

_ BrechtDebruyri advocae met kantoor te çockerilikaal 18, 2000 Antwerpena elk van hen alleen handelend_ en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocatenvan Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) die voortvloeien uit de sluiting van de vereffeningsprocedure en het einde van het bestaan van de Vennootschap, met inbegrip van maar niet beperkt tot (i) de neerlegging van deze besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, (iii) de doorhaling van de gegevens van de Vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, (iv) aile nuttige en noodzakelijke handelingen ten aanzien van het bevoegde sociaal verzekeringsfonds en de Belgische administratieve en fiscale overheden zowel op het federale, gewestelijke, gemeenschappelijke, provinciale, stedelijke als gemeentelijke niveau."

Wim Vetters (advocaat bij Eubelius)

Bijzonder gevolmachtigde



Voor-behden

aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2013
ÿþOndernemingsnr : 0882.954.178

Benaming (voluit) : Big Mountain

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Henri Van Heurckstraat 15

2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig september tweeduizend dertien, door Meester Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt :

« Geregistreerd vier bladen zonder renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 03 oktober 2013. Boek 83 blad 11 vak 06. Ontvangen vijftig Euro (50,00 EUR) (getekend) MARCHAL D. »

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "Big Mountain" , waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, hierna "de Vennootschap",

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Kennisname van het feit dat het netto-actief van de vennootschap gedaald is tot beneden het bedrag van: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), en dat iedere belanghebbende in overeenstemming niet artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen de ontbinding van de Vennootschap voor de rechtbank kan vorderen,

2° Goedkeuring van de jaarrekening van de Vennootschap per 30 juni 2013 en inclusief de door de zaakvoerder voorgestelde bestemming van het resultaat.

3° Kwijting werd verleend aan de enige zaakvoerder voor het boekjaar dat beëindigd werd op 30 juni 2013,

4° Na kennisname van gezegde verslagen en de financiële toestand van de Vennootschap zoals die blijkt uit': de jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 30 juni 2013 en de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013, ontbinding van de Vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf dertig september tweeduizend dertien.

5° Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding cie hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: de heer Tsuyoshi Muraki.

Kwijting werd verleend aan de heer Tsuyoshi Muraki voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder van de Vennootschap tijdens de periode tussen de afsluiting van het boekjaar dat werd afgesloten op 30 juni 2013 en de datum van ontbinding van de Vennootschap.

6° Kennisname van het feit dat de passiva van de Vennootschap haar activa substantieel overschrijden,: waardoor de vereffening deficitair zal zijn.

7° Werd benoemd als vereffenaar:

de heer Tsuyoshi Muraki, wonende te Landcom Ebisu-Daikanyama #701, 1-10-14 Ebisu-Nishi Shibuya-ku, Tokyo, Japan 150-0021. De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen,

8° Machten van de vereffenaar :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek, van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder;' dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle;, zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder;: betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere:: belemmeringen,

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de Vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn: machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen,; door de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

II1

i i~sea9*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11e«ÿrgelegd ter griffie van dE Rechtbank van Koophandel te Antwerpen; op

2 0 Km. 2313

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voer- '

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dient de vereffenaar, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de Vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap.

9° Bijzondere volmacht werd verleend aan Jorg Heirman, Alexandre Hublet en Thomas Donnez (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Volmacht werd verleen aan de heer Kris Van Eeckhoudt, medewerker van Deloitte accounting CVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Machelen, Berkenlaan 8B alsmede, meer algemeen, aan alle werknemers van Deloitte Belgium, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van aile nodige documenten en formulieren) met het oog op de neerlegging van de goedgekeurde jaarrekeningen bij de balanscentrale van de Nationale Bank van België.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de externe account overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel van Antwerpen ter bevestiging van de benoeming van de heer Tsuyoshi Muraki als vereffenaar).

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

7

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.09.2013, NGL 31.10.2013 13648-0529-009
22/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.02.2013, NGL 14.02.2013 13035-0242-010
14/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.07.2012, NGL 09.11.2012 12635-0033-011
14/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.07.2012, NGL 09.11.2012 12635-0034-011
14/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.07.2012, NGL 09.11.2012 12635-0035-010
13/11/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/11/2012
ÿþ Moa won' 11.1

ege In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~ Neergelegd ter gt'ififii^ F?^eh#baie

van Koophandej te op

Griffie 2 9 OUT, 2692

bel

ai

Be Sta

IMI *iaiaaaso" N

Ondernemingsnr : 0882954178

Benaming

(voluit) : Big Mountain

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Noorderiaan 33, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de beslissing van de zaakvoerder van 23 oktober 2012:

"De zaakvoerder bevestigt dat de zetel van de vennootschap werd verplaatst van Noorderlaan 33, 2030 Antwerpen naar Henri Van Heurckstraat 15, 2000 Antwerpen met ingang van 18 augustus 2012."

Gelet op de voorgaande besluiten, beslist de zaakvoerder om volmacht te verlenen aan Joris De Wolf, Bram Van Dael, Alexandre Hublet, Jorg Hekman, Florence Andrianne en Matthieu De Donder (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (I) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Bram Van Dael,

1-a sthebber.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BIG MOUNTAIN

Adresse
HENRI VAN HEURCKSTRAAT 15 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande