BIGARE

Divers


Dénomination : BIGARE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 896.077.387

Publication

14/05/2014
ÿþ mod 11.1



[Mea In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II lI





- Rocïtb-ink ven koophandel

Antwerpon

02 MEI 204

afeingAntwerpen ternie



Ondememingsnr : 0896.077.387

Benaming (voluit) : BIGARé

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Selstbaan 21

2950 Kapellen

i Onderwerp akte ;VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - ONTSLAG

:i ZAAKVOERDER  SLUITING VEREFFENING

!i

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel op 23 april 2014 blijkt dat werd gehouden een

i; buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIGARé"

ii met zetel te 2950 Kapellen, Selstbaan 21, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen over

ji volgende agenda: ,

,

:1) Goedkeuring jaarrekening, ontslag en décharge aan de zaakvoerder. :

1 2) Lezing en onderzoek van het verslag door de zaakvoerder waarbij een verantwoording van de voorgesteidel !: ontbinding van de vennootschap wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa en!

: passive van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2014. :

Verslag door de bedrijfsrevisor over de staat van activa en passive, gevoegd bij het verslag van de! ; zaakvoerder.

: Goedkeuring van voormelde verslagen, :

:

I 3) Voortijdige ontbinding van de vennootschap. i

4) Vaststelling van de vereffening de facto van gemelde vennootschap. .

g ;

,

;. 5) Sluiting van de vereffening. .

a; :

i; 6) Bijzondere volmacht. :

;

V. De voorzitter verklaart vervolgens: .

- dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIGARé niet meer actief is en ook ln dei

ii toekomst geen activiteiten meer zal hebben. Dat de vroegtijdige ontbinding ervan derhalve wenselijk is; a

ii - dat de vereffening van gemelde vennootschap "de facto" bewerkstelligd werd door de zaakvoerder, en dat'

!i gemelde vennootschap thans als volledig vereffend beschouwd moet worden; ,

!! - dat de zaakvoerder ontheven dient te worden van zijn taak als "vereffenaar de facto" van de vennootschap, en, dat de rekeningen van de vereffening zouden goedgekeurd worden.

:! VASTSTELLING DAT DE WETTELIJKE FORMALITEITEN VERVULD ZIJN

;i Bij toepassing van artikel 181 § 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende !: Notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten;

I waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding; .

Overeenkomstigartikel 181 § 1 stelde de zaakvoerder een bijzonder verslag op met daarin verwijzing naari ;r reden voor voorstel tot ontbinding, en met bijgevoegd een staat van actief en passief de dato 31 maart 2014, .:

:a over deze staat van actief en passief werd een verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de; ,a

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VCLJ Beddjfsrevisoren te Antwerpen,i

i Leopoldstraat 37, vertegenwoordigd door Jean-Paul Lods, bedrijfsrevisor, op datum van 9 april 2014, ,

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft! ; vastgesteld,

4 LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

:i ,

i; De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde! i ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en;

il passieve toestand van de vennootschap per 31 maart 2014. ;

i; De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag, opgesteld door Jean-Paul Loots, bedrijfsrevisor, optredendi Ivoor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperktei i; aansprakelijkheid VCLJ Bedrijfsrevisoren met zetel te Antwerpen, Leopoldstraat 37, de dato 9 april 2014, overi

de samenvattende staat van de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder. i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e..,"

s

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,

d...2

-.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"E. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de vennootschap Bigare BVBA een boekhoudkundige staat opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft per 31/03/2014 van 346.561,44 Euro en een netto actief van 299.775,51 Euro.

Uit de controlewerkzaamheden die Mi hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft en onder voorbehoud van eventuele fiscale latenties.

Antwerpen, 9 april 2014

Voor VCLJ Bedrerevisoren bvba

Jean-Paul Loots

Bedriffsrevisor

Vennoot"

De voormelde verslagen van zaakvoerder en bedrijfsrevisor zullen, samen met de staat van actief en passief en een uittreksel van de akte, neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BESLUITEN

Voormelde punten worden door de voorzitter aan de algemene vergadering voorgelegd. Na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen worden de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer de HOOCf , Bart Gertian, geboren te Gouda (Nederland) op 21 maart 1966, (Rijksregister nummer: 66.03.21-393.93), wonend te 2950 Kapellen, Selstbaan 21, geeft goedkeuring aan de jaarrekening afgesloten op heden en geeft onvoorwaardelijk en zonder enig voorbehoud décharge aan de zaakvoerder voor zijn bestuur, hetzij de heer de Hoog, voornoemd.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen met aangehechte staat van actief en passief, geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn. DERDE BESLUIT

Na voormelde kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en invereffening te stellen vanaf heden.

VIERDE BESLUIT.

Gemelde vennootschap werd "de facto" vereffend docr de zaakvoerder. Zij wordt hier ontheven van deze taak zonder voorbehoud noch beperking en haar wordt volledige kwijting verleend.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat alle schulden vereffend werden en dat de vennootschap geen onroerende goederen meer bezit. De vennoten verklaren dat er heden geen schulden meer zijn en er enkel activa overblijven die zullen overgaan in het privévermogen van de vennoot. Derhalve werd geen vereffenaar aangesteld.

De vennoten verklaren hierbij uitdrukkelijk dat zij zich persoonlijk borg stellen voor de betaling van schulden die na heden zouden ontstaan zodoende dat de sluiting van de vereffening geen nadeel kan opleveren voor eventuele derde-schuldeisers. Eventuele activa die na heden zouden ontstaan, zullen eveneens overgaan. in het privévermogen van de vennoten in verhouding tot hun aandelen bezit, en ondermeer volgende vorderingen: Openstaande klanten:

-Dragintra, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ondemerningsnummer 0462.345.352 voor een bedrag van zesentwintigduizend zeshonderddrieëntachtig euro zesennegentig cent (E 26.683,96). - Mevrouw Bigaré Karen (Particulier) Armande Alberte , geboren te Wilrijk op 17 november 1974, (Rijksregister nummer: 74.11.17-194.64), wonend te 2950 Kapellen, Selstbaan 21 voor een bedrag van dertienduizend vijfhonderdeenennegentig euro (E 13.591,00).

Leveranciers met debetsaldo:

-Joosten Bestratingswerken, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ondememingsnummer 0888.691.630 voor een bedrag van drieduizend honderdvijftien euro éénenveertig cent (¬ 3.115,41). Rekenlne-courant:

- Bigaré Karen; 5.582,52¬

- de Hoog Bart; 21.810,22¬ .

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en de vennootschap houdt op te bestaan.

De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende een tijd van tenminste vijf jaar op de zetel van de vennootschap 2950 Kapellen, SeIstbaan 21

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'EMENDO" te Kapellen, Antwerpsesteenweg 69, of aan één van haar aangestelden, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de algemene vergadering, van de zaakvoerder of van de Raad van Bestuur of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving met betrekking tot de Kruispuntbank voor

OnetemeroingerLsie__Clutemgcning_elseten de_Directe,Jantastinge.o..1kuwe__en..Awilmen,..de.Beelniig-.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

mod 11.1

commissie aannemers, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en het sociaal verzekeringsfonds te

vervullen, en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en aile noodzakelijke documenten

te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder staat van activa en passive

Verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/04/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbwik Koophandel AN/re "EN

QW"rtsIMPEN

Voor- 1111111I1,11111J1101111

behoude aan het Belgiscl 1

Staatsblo



Ondernemingsnr : 0896.077.387

Benaming (voluit) : BIGARE

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Selstbaan 21, 2950 Kapellen (Antw.), België

(volledig adres)

, Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 31 maalt 2014:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om Mevr. Biare Karen, wonende Selstbaan 21 te 2950 Kapellen, te ontslagen als zaakvoerder vanaf 31 maart 2014, âgobk.volledige kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat.

"

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om Dhr. De Hoog Bart, wonende Selstbaan 21 te 2950 Kapellen, te benoemen als onbezoldigd niet-statptair,.zaalmerder vanaf 31 maart 2014.

Zij aanvaarden.

Dhr. Del-loog Bart

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 24.07.2013 13357-0046-013
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 02.07.2012 12257-0465-012
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 12.08.2011 11400-0382-012
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 06.08.2010 10393-0463-013

Coordonnées
BIGARE

Adresse
2950 Kapellen

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande